Седмичен хороскоп за 25 - 31 януари

Седмичен хороскоп за 25 - 31 януари

Вижте какво вещаят за Вас звездите за седмицата от 25 до 31 януари.

Овен 21 март – 20 април

С нарастващата Луна нарастват и възможностите ви. На 25-и следете знаците на съдбата, на 26-и е ден на важни сделки и големи инвестиции. На 27-и е точният съвпад на Венера и Нептун в знака на съседа ви Рибите. Двата дни ще ви донесат нужната порция творческо вдъхновение, а в следващите дни ще получите и подкрепа за реализиране на преките си задачи и цели. Това са дни за любов и срещи, които ще ви зареждат енергийно. На 30-и чакайте обаждане от далече, а на 31-и изненадващо предложение почти в края на работното време.

Телец 21 април – 20 май

Очертава се тежък уикенд. Може да се провалят пътувания и намерения. Срещите ви не протичат както сте го замислили, а в такъв момент и конфликтите са неизбежни. В събота е добре да слушате интуицията, ако искате да избегнете рисковете и проблемите. В неделя денят е добър за нови начинания, за отваряне на заведение и старт на нов бизнес проект.

На 27-и не работете в екип. 28-29-и дават стимул на творческата ви активност. Заемете се с дизайнерски и интериорни проекти. На 30-и чакайте обаждане и предложение от чужбина. На 31-и оправяте зациклени отношения.

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота ще се събудите с ясното съзнание за полезното и вредното, за това, което трябва да се направи и предприеме. Не започвайте нищо важно преди да сте наясно кое колко ще ви струва, какви средства и усилия ще изисква. Неделя е ден за нови инициативи, за старт на нова търговска дейност, за отваряне на новото ви заведение, ателие или офис.

В понеделник не взимайте прибързани решения, особено под нечий натиск или диктовка. Неблагоприятно за съвместни инициативи и водене на преговори. На другия ден ще ви сблъскат с основните ви конкуренти. Може да продадете неизгодно талантите и продуктите на труда си. Отложете за следващите дни сключването и на договори с чужбина. 30-31-и ви връщат стабилността.

Рак 22 юни - 21 юли

Предстои уикенд на изчакване и разузнаване в тила на конкуренцията. В събота ще се събуждате с някакво особено усещане за полезното и вредното, за това какво е добро за вас като избор и вариант и какво е добре да избягвате и да не предприемате прибързано. Неделя е добър ден за старт на нова търговска дейност. 27-и и 28-и са дни изпълнени с вдъхновение и заредени с особен магнетизъм. Вероятна е среща с любовта, която ще ви издигне до неподозирани върхове или ще ви вкара в грижи. В тези дни ще се създават шедьоври. 29-и ви носи ценни връзки. На 30-31-и се връщате към отношения, от които в миналото сте се отказали.

Лъв 22 юли – 22 август

25-и е рисков и проблемен ден. Не се правете на герои и не предприемайте необмислени действия. Може да се отложат пътувания. В неделя не проявявайте излишна активност, а в понеделник не работете в екип и не взимайте колективни решения. На 28-и е благоприятен ден за нови инициативи, за сключване на нови договори за представителни и колегиални срещи. Рекламирайте се. Това са дни на пробив в много направления на живота. Всичко предприето ще ви вдига нивото и повишава доходите. В тези дни срещате и любовта, а на 29-и вдъхновението ви достига високи нива. 30-31-и носят победа, но чрез конфликти и разправии. Последният ден на месеца е ден за прошка и помирение.

Дева 23 август – 22 септември

Не започвайте нищо важно в събота. Важно е да обмислите добре предложенията, които ще направите или ще ви направят. Неделният ден е добър за старт на нов бизнес и освещаване на офиса. На 27-и и 28-и натискът върху вас ще се увеличи. Съвпадът на Луна, Венера и Нептун в знака на опозицията ви Рибите носи за вас опасност от плагиатство. Понеделник ви привлича към неподходящите хора, а във вторник увеличавате дистанциите с близки и приятели. В тези дни вървите към изневери и излишно противопоставяне. На 29-и и 30-и е добре да се сключат нови договори, а на 31-и да се оправят зациклени отношения. Даваме си прошка.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 25-и се събуждате с усещането къде ви е мястото и откъде трябва да бягате. Доверете се на интуицията, а на 26-и стартирайте нова дейност. Слагате край на пасивното изчакване нещо да се промени и да се случи без вашето участие и лична активност. В понеделник не се включвайте в колективни начинания. 28-и е силен, вдъхновен и творчески ден. Ще ви хрумнат чудесни идеи. Реализирайте ги и ще печелите дълго от тях. 29-и носи поздрави или покани от далече. Чакайте постъпления. На 30-и и 31-и интересите ви ще се сблъскат с тези на силни противници и конкуренти. Вероятно е да имате притеснения със закона и неговите служители. В последния ден от месеца ще се наложи да взимате тежки решения.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември 

Предстои тежък уикенд, в който ще разберете някои неприятни истини. Ще работите за чужди интереси, а взаимните проекти ще предизвикват разногласия. На 25-и не тръгвайте рано на път и не предприемайте рискови ходове. В неделя не се занимавайте с нищо сериозно и значимо за бъдещето. На 27-и и 28-и вие ще определяте правилата и ще доминирате на всички нива. Може да срещнете бъдещата си половинка. Вдигате градуса на емоциите. 29-и носи призив и покана, която чакате отдавна. В следващите дни някой стяга багажа. На 30-и ще влезете в преразход на сили, енергия и чувства, а на следващия ден в организма ви се включват енергии на фино ниво.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

25-и ви събужда с нови идеи, денят стимулира интуитивните ви усещания. Разумното може да не се окаже толкова ефективно. На 26-и не стойте и не чакайте пасивно някой друг да ви реши проблема или да ви свърши важната и наложителна работа. Планирайте дълготрайни проекти. На 27-и не споделяйте нищо. Ден на фатално привличане. За 28-и очаквайте тежки конкурентни битки, но ако не участвате в тях, ще загубите. 29-и идва с възможности за работа към чуждестранна фирма. 30-и носи вдъхновение и късмет. До обед подпишете новите си договори и проведете уточняващи разговори. Следобед всичко ще става с натиск, с разправии и конфликти. На 31-и дистанциите се стопяват. Ден за преговори, за уточняване на спорни въпроси и зациклени отношения.

Козирог 22 декември – 20 януари

Навлизате в период с много напрегната програма, но и с много любов. На 25-и е добре разумът да отстъпи пред интуицията. Идете там, където усещате, че нещата ще се развият благоприятно за вас. 26-и е най-добрият ден в месеца за стартиране на нова търговска инициатива, за освещаване на новото ви заведение, магазин, ателие или офис. На 27-28 Луна, Венера и Нептун ще ви гледат в стимулиращ аспект от знака на Рибите. Вкамененото ви сърце ще се разтопи. Може да срещнете новата си любов или да направите бебе със старата. На 29-и свършете важното до обед. На 30-и нищо не ви се дава даром или без максимално натоварване от ваша страна. Бъдете много внимателни във връзките. Конкуренцията ви готви компромат в края на месеца.

Водолей 21 януари – 19 февруари

През уикенда ще усетите прилив на сили. Направете решителна крачка в нова посока. 25-и се свързва с рога на изобилието. В неделя вътрешната ви енергия достига високи нива. Не е време за разсейване и почивка, действайте. На 27-и се пазете от чуждо въздействие и не работете в екип. 28-и носи късмет, радост, любовно и творческо опиянение. Ще ви хрумнат великолепни идеи. 29-и ви среща с неравностойна любовна връзка, но с времето силите ще се изравнят. На 30-и внимавайте какво си пожелавате, може да влезете в ролята на омиротворител. 31-и е ден за прошка.

Риби 20 февруари – 21 март

За вас предстои вдъхновен и творчески период. Някой ще направи или дочака предложение, друг ще срещне своята муза и ще сътвори блестящи произведения. На 25-и проявете щедрост, поканете на трапезата си приятел, обменете информация и направете жестовете, които се очакват от вас. В неделя включете защитния щит, не допускайте наблизо хора, които винаги ви разбалансират и въздействат негативно. На 27-и е точният съвпад на Венера и Нептун в знака на Рибите, а това е аспектът на висшата творческа интуиция, на любовта и на божието вдъхновение. Правите крачка към нова връзка или старата преминава на нов етап. В края на месеца внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.