Седмичен хороскоп за 25.09-01.10

Седмичен хороскоп за 25.09-01.10

Овен 21 март – 20 април

25-и е рисков за парите ни, бъдете внимателни. Отнасяйте се резервирано към всичко, което ви казват и предлагат. 26-и ви насочва към точно определена дейност, връзка и среща. Ще сбъркате, ако стъпите встрани от избраната пътека и посока. На 27-и всичко ще върви по план. От днес планетата на бизнес инициативите Меркурий тръгва в ретроградна посока. На 28-и късметът ви следва до обед проучете дейностите, с които се занимавате. Препоръчва се разузнавателна дейност и в тила на конкуренцията. На 29-ти ще попадате в капани, ще обслужвате чужди интереси, ще позволявате намеси в личния живот и работната ви програма. Отложете подписването на новите договори. На 30-и ви очакват конфликти и проблеми в отношенията и на работното място. Родените в третата декада ще изживеят мъчителни, но и пречистващи моменти. На 1-и приключете с досегашните задължения. Постарайте се да приключите с ангажиментите, които движите отдавна. От 2-и е време да поемете по нов път.

Телец 21 април – 20 май


25-и е ден на мухоловката. Хващате някого в капан, но и сами попадате в чуждия. Някой ще наруши закона или ще даде храна на клюката с необмислени действия.На 26-и всичко предприето ще носи ползи и късмет. Постарайте се да изпреварите събитията, направете своя ход. Не протакайте преговорите. На 27-и тръгващият ретроградно Меркурий затваря пазарите и новите бизнес инициативи до 18 октомври. Идва време за размисъл и подготовка.28-и е ден за обмисляне. Всяка получена информация ще ви влезе в работа и ще помогне да се ориентирате в една трудна ситуация. Бъдете сигурни, че и конкурентите правят същото. 29-и е ден на протести и действия с разрушителен ефект.Нужно е да се отпуши създаденото напрежение. Някъде ще се стигне и до неприятни конфликти.30-и преобръща колата. Ще се наложи да се включат в действие скритите резерви. Възражда се сексуалният ви живот, връзките се поставят на нова база. На 1-и се постигат крайни цели. Ще бъдете разпънати на кръста на свои и чужди желания. Не започвайте нови инициативи.


Близнаци 21 май – 21 юни


На 25-и не коментирайте нищо в социалните мрежи. Добре би било днес да си останете у дома и да избягвате контактите. Трудно се овладяват пороците. От 26-и до 28-и на обед Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания, приятни моменти с приятели и възможности за финализиране на сделки. Връщат ви жестовете направени преди. На 27 пътувайте, направете нужните уговорки и върнете дълговете. След това ви предстои старт на нови бизнес инициативи. 28-и, действате от позиция на силата, но и другите няма да се дадат без бой. Ситуацията вече е променена, търсят се решения на старите проблеми. 29-и е ден на конфликти и спорове, на опити за въздействие, съблазни и измами. Ден на авантюристите, на тези които са склонни да рискуват прибързано и да се бият за чужди каузи. 30-и изисква промени, а в петък приключвате важен ангажимент. Ще намерите подкрепа или нужните средства за нещата, които планирате да започнете до месец. 1-и. Днес лесно се стига до финала, приключват се преговори, правят се последни уточнения на споразуменията, които се разглеждат отдавна. Не сменяйте позицията и нагласата.

Рак 22 юни – 21 юли


На 25-и контролирайте апетитите и пиенето, не отивайте в крайности. Не играйте хазартно и не изневерявайте. Ще ви спретнат компромат. 26-и идва с прозрение за личната ви мисия и за пътя напред. Хващате последния влак на промяната. На 27-и отделете време за проучване на пазара, за сондиране на мнения, за преговори по важните въпроси засягащи директно работата и бизнеса ви. На 28-и Луната навлиза в Рак. В следващите два дни ще се наложи да обърнете повече внимание на семейството и нуждите на близките. На 29-и провокациите ще са на всяка крачка и по различни поводи. Запазете добрия тон и точно днес не решавайте злободневни въпроси и теми. 30-и налага имотни делби. Ще се задълбочи кризата по отношение на имотни и наследствени делби. Не започвайте нови дела. На 1-и вървите към финала на печеливша сделка. Едно отклонение ще ви се отрази негативно и може да промени неприятно отношенията ви с някого. Всичко, което уредите и постигнете днес ще ви зареди с оптимизъм и ще донесе допълнителни доходи.


Лъв 22 юли – 22 август

За родените в третата декеда 25-и носи разходи и загуби. Днес плащате чужди сметки, поемате чужди грижи и ядове. 26-и променя ситуацията, вече вие определяте правилата. Може да се наложат пътувания, огледи на имоти и терени. Преговорите да са на четири очи. От 27-и Меркурий тръгва ретроградно, ориентирайте се към приключване. От днес планетата на бизнеса Меркурий тръгва ретроградно и затваря вратите пред новите инициативи. На 28-и проучвайте пазара и сондирайте мнение с партньори. Печелят тези, които имат право на достъп до фирмени и лични тайни. Разузнавайте в тила на конкуренцията. Каквото приключите на 29-и ще ви донесе пари и популярност. Отварят се огромни апетити в различни посоки. Сексуалната енергия подкопава здравето. 30-и изисква нов подход в ситуацията.

Използвайте този ден активно за укрепване на здравето си, проведете консултации и лечения. На 1-и постигате важна цел. Днес не се говори много и нищо не се обещава. Прочистете се от шлаката, от вредните и разболяващи връзки.


Дева 23 август – 22 септември


На 25-и докато двама се карат вие печелите. Не си изпускайте късмета. Ще извлечете ползи от слабостите на другите. 26-и е без енергиен и рисков ден, особено за родените до 1 септември. Противопоказно е да се водят двойнствени игри и счетоводство. Не променяйте уточнената от вчера програма. От 27 септември до 18 октомври Меркурий ще върви ретроградно, ще изисква разплащане на дългове и сметки. Благоприятен ден за подновяване клетви за вярност и за преподписване на старите договори. Трудно ще убедите някой да ви съдейства на 28-и. Желанието да вдигнете нивото и да покажете какво можете ще се окаже нож с две остриета. Проучете ситуацията преди да действате. На 29-и се поставят ултиматуми. Днес искаме повече отколкото може да получим или да ни дадат. Контролирайте гнева. 30-и идва с коренна промяна. Старото си отива, но няма да стане толкова бързо колкото го очакваме. На 1-и концентрирайте усилията си над най-важната и отговорна за вас цел в момента. Ден за издължаване, върнете дълг и посетете длъжниците си.

Везни 23 септември – 22 октомври


25-и е ден на неприятни разкрития, внимавайте с поверителната информация. Най-неблагоприятният ден в месеца за годежи и брак. На 26-и правите скок в нова посока, започвате нови дейности. Концентрирайте се върху важните си проблеми и до вечерта ще намерите начин да ги разрешите. На 27-и дайте окончателен отговор. Помагате на някого и получавате подкрепа. Навлизаме в период на инвентаризация и приключване. 28-и изисква да попълним празнините в обучението и личните тренировки. Не оставайте в старата позиция, която дълго може да бъде консервирана и да ви остави без доходи. 29-и събужда скрити страсти и агресия. Отложете пътувания и дейности свързани с голямо физическо и умствено натоварване. Стойте далече от места на конфликт. На 30-и някой напуска бойното поле. Вървите към раздели в личен и професионален план. Най-трудно е на тези, които са заедно и в работата и у дома. 1-и ни среща на финала. Пазете се от случайни контакти и запознанства. Не приемайте предложения, независимо примамливите оферти.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 25-и Луна и Юпитер ви облъчват негативно, както и да постъпите ще сбъркате. Очертават се неприятни разкрития и в любовта. 26-и отваря нови посоки и дава шанс за перспективни връзки.На 27-и окончателно се уточняват отношенията и се избира посока. От 28-и вече държите важни козове с информацията, която получавате. Нужна ви е максимална концентрация, за да доведете до успешен финал започнатото. На 29-и притискате конкуренцията и поставяте ултиматуми. Символ на деня е саможертвата и прошката, независимо какви решения ще се вземат и кой как ще се почувства след това. На 30-и късметът ви следва. Ще получите откровение и ще се решите на промените, за които отдавна събирате сили. Включете резервните варианти. На 1-и някой ще получи признание, преназначение и повишение, а друг ще намери допълнителен бизнес или ще си осигури доход от имот.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 25-и печелят силните играчи в мрежата и на пазара. Не приемайте обвързващи предложения. Отнасяйте се с внимание към предложените ви идеи. На 26-и губите, ако действате в много посоки едновременно. Още от сутринта си кажете, че ще ви интересува само едно нещо, което е важно за вас и за близките, а всичко останало ще оставите настрана и за друг път. 27-и е ден на доброволната жертва в името на близките и децата. Днес се дава клетва за вярност в личните и делови отношения. 28-и започва проблемно, но до вечерта напипвате вярната посока. В този ден е важно добре да се проучат всички изисквания и детайли, да се разгледат старите договори и да се намерят слабите точки. 29-и е зареден с агресия и непримиримост. И сексуалната енергия днес подкопава връзките и здравето и ви насочва към компрометиращ избор. На 30-и стъпвате на нова база. Днес всеки ще получи своето откровение за бъдещето, ще започне промени и ще финализира отношения, които отдавна вече не вървят. На 1-и разширявате влиянието си. Един от най-силните ви и успешни дни. Противопоказно е да се бърза.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 25-и ловите риба в мътната вода на кризата и привличате за съдействие някой изпаднал в нужда. Действа се от позиция на силата и връзките са неравностойни. На 26-и постигате важна цел. Някой се жени, друг подписва изгоден договор или влиза в нов екип. Не се колебайте да приемете изгодни предложения. От 27-и тръгващият в ретроградна посока Меркурий, стопира бизнеса и ни насочва към финализиране на договореното. Връщаме се назад към делата, които трябва да се приключат. 28-и стимулира страничните дейности обезпечаващи основната ви работа. Ще се водят битки, които ще бъдат спечелени от тези, които добре са си научили урока. 29-и е опасен и рисков. Както и до постъпите ще загубите битката. Апетитите са огромни, никой няма да ви направи път и компромис. На 30-и пишете нов сценарий. Не теглете кредити, не влизайте в не регламентирани отношения. На 1-и обстановката коренно се променя. В този ден се постигат целите, които отдавна преследвате. Не бързайте с новите инициативи.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 25-и ако едно нещо се обърка и друго ще го последва. Бъдете особено внимателни. Днес Луна и Венера са в конфликт с Юпитер от вашия знак. 26-и идва с възможност да вдигнете нивото и да покажете какво можете. Днес се предава щафетата, решават се нерешимите в миналото проблеми и се излиза от тежки семейни кризи. От 27-и Меркурий тръгва ретроградно и ни връща към неизпълнените обещания и задачи. Ще постигнете нещо, към което се стремите от доста време. На 28-и печелят добре информираните. Потърсете стария шеф, съберете стария персонал и намерете начин да съживите бизнеса си. 29-и залага конфликти на всички нива, апетитите са огромни. Проблемите изискват бързи решения, но точно днес не взимайте решение за заминаване на работа в чужбина. На 30-и се решавате на промени. Денят възражда дълбоко скривани чувства. Сексуалната ви енергия достига високи нова и търси поле за изява. На 1-и може да попаднете в съвсем нова ситуация, която ще отмени решенията взети през деня. Не планирайте късни пътувания.

Риби 20 февруари – 20 март

На 25-и друг ще играе ролята на златната рибка, която ще ви изпълни няколко желания. Очаквайте придобивки. В следващите дни ще се печете на бавен огън. 26-и е рисков за родените в първата декада. Заложени са капани, алкохолът е лош съветник, лъжата също. Дава ви се енергия, но само за едно определено нещо. На 27-и лъжете и ви лъжат. Ако започнете нови инициативи до 18 октомври с голяма вероятност ще загубите пари и позиции. На 28-и получавате нужната информация. В този ден печелят добре информираните и тези, които създават новините и са във вихъра на събитията. 29-и е ден за прошка, бъдете заедно. Ден на големите амбиции и апетити. Конкуренцията е безмилостна. Захапвате здраво и не пускате кокала. 30-и носи обрат. Ще получите откровение за посоката, която трябва да следвате и за пътя, по който е добре да вървите. На 1-и ще бъдете одобрени за участия в конкурси или за повишение. Това, което преследвате от доста време вече се получава или е на една ръка разстояние.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.