0

Овен 21 март – 20 април

25-и е рисков за парите ни, бъдете внимателни. Отнасяйте се резервирано към всичко, което ви казват и предлагат. 26-и ви насочва към точно определена дейност, връзка и среща. Ще сбъркате, ако стъпите встрани от избраната пътека и посока. На 27-и всичко ще върви по план. От днес планетата на бизнес инициативите Меркурий тръгва в ретроградна посока. На 28-и късметът ви следва до обед проучете дейностите, с които се занимавате. Препоръчва се разузнавателна дейност и в тила на конкуренцията. На 29-ти ще попадате в капани, ще обслужвате чужди интереси, ще позволявате намеси в личния живот и работната ви програма. Отложете подписването на новите договори. На 30-и ви очакват конфликти и проблеми в отношенията и на работното място. Родените в третата декада ще изживеят мъчителни, но и пречистващи моменти. На 1-и приключете с досегашните задължения. Постарайте се да приключите с ангажиментите, които движите отдавна. От 2-и е време да поемете по нов път.

Овен 21 март – 20 април

25-и е рисков за парите ни, бъдете внимателни. Отнасяйте се резервирано към всичко, което ви казват и предлагат. 26-и ви насочва към точно определена дейност, връзка и среща. Ще сбъркате, ако стъпите встрани от избраната пътека и посока. На 27-и всичко ще върви по план. От днес планетата на бизнес инициативите Меркурий тръгва в ретроградна посока. На 28-и късметът ви следва до обед проучете дейностите, с които се занимавате. Препоръчва се разузнавателна дейност и в тила на конкуренцията. На 29-ти ще попадате в капани, ще обслужвате чужди интереси, ще позволявате намеси в личния живот и работната ви програма. Отложете подписването на новите договори. На 30-и ви очакват конфликти и проблеми в отношенията и на работното място. Родените в третата декада ще изживеят мъчителни, но и пречистващи моменти. На 1-и приключете с досегашните задължения. Постарайте се да приключите с ангажиментите, които движите отдавна. От 2-и е време да поемете по нов път.

Телец 21 април – 20 май


25-и е ден на мухоловката. Хващате някого в капан, но и сами попадате в чуждия. Някой ще наруши закона или ще даде храна на клюката с необмислени действия.На 26-и всичко предприето ще носи ползи и късмет. Постарайте се да изпреварите събитията, направете своя ход. Не протакайте преговорите. На 27-и тръгващият ретроградно Меркурий затваря пазарите и новите бизнес инициативи до 18 октомври. Идва време за размисъл и подготовка.28-и е ден за обмисляне. Всяка получена информация ще ви влезе в работа и ще помогне да се ориентирате в една трудна ситуация. Бъдете сигурни, че и конкурентите правят същото. 29-и е ден на протести и действия с разрушителен ефект.Нужно е да се отпуши създаденото напрежение. Някъде ще се стигне и до неприятни конфликти.30-и преобръща колата. Ще се наложи да се включат в действие скритите резерви. Възражда се сексуалният ви живот, връзките се поставят на нова база. На 1-и се постигат крайни цели. Ще бъдете разпънати на кръста на свои и чужди желания. Не започвайте нови инициативи.


Близнаци 21 май – 21 юни


На 25-и не коментирайте нищо в социалните мрежи. Добре би било днес да си останете у дома и да избягвате контактите. Трудно се овладяват пороците. От 26-и до 28-и на обед Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания, приятни моменти с приятели и възможности за финализиране на сделки. Връщат ви жестовете направени преди. На 27 пътувайте, направете нужните уговорки и върнете дълговете. След това ви предстои старт на нови бизнес инициативи. 28-и, действате от позиция на силата, но и другите няма да се дадат без бой. Ситуацията вече е променена, търсят се решения на старите проблеми. 29-и е ден на конфликти и спорове, на опити за въздействие, съблазни и измами. Ден на авантюристите, на тези които са склонни да рискуват прибързано и да се бият за чужди каузи. 30-и изисква промени, а в петък приключвате важен ангажимент. Ще намерите подкрепа или нужните средства за нещата, които планирате да започнете до месец. 1-и. Днес лесно се стига до финала, приключват се преговори, правят се последни уточнения на споразуменията, които се разглеждат отдавна. Не сменяйте позицията и нагласата.

Рак 22 юни – 21 юли


На 25-и контролирайте апетитите и пиенето, не отивайте в крайности. Не играйте хазартно и не изневерявайте. Ще ви спретнат компромат. 26-и идва с прозрение за личната ви мисия и за пътя напред. Хващате последния влак на промяната. На 27-и отделете време за проучване на пазара, за сондиране на мнения, за преговори по важните въпроси засягащи директно работата и бизнеса ви. На 28-и Луната навлиза в Рак. В следващите два дни ще се наложи да обърнете повече внимание на семейството и нуждите на близките. На 29-и провокациите ще са на всяка крачка и по различни поводи. Запазете добрия тон и точно днес не решавайте злободневни въпроси и теми. 30-и налага имотни делби. Ще се задълбочи кризата по отношение на имотни и наследствени делби. Не започвайте нови дела. На 1-и вървите към финала на печеливша сделка. Едно отклонение ще ви се отрази негативно и може да промени неприятно отношенията ви с някого. Всичко, което уредите и постигнете днес ще ви зареди с оптимизъм и ще донесе допълнителни доходи.


Лъв 22 юли – 22 август

За родените в третата декеда 25-и носи разходи и загуби. Днес плащате чужди сметки, поемате чужди грижи и ядове. 26-и променя ситуацията, вече вие определяте правилата. Може да се наложат пътувания, огледи на имоти и терени. Преговорите да са на четири очи. От 27-и Меркурий тръгва ретроградно, ориентирайте се към приключване. От днес планетата на бизнеса Меркурий тръгва ретроградно и затваря вратите пред новите инициативи. На 28-и проучвайте пазара и сондирайте мнение с партньори. Печелят тези, които имат право на достъп до фирмени и лични тайни. Разузнавайте в тила на конкуренцията. Каквото приключите на 29-и ще ви донесе пари и популярност. Отварят се огромни апетити в различни посоки. Сексуалната енергия подкопава здравето. 30-и изисква нов подход в ситуацията.

Използвайте този ден активно за укрепване на здравето си, проведете консултации и лечения. На 1-и постигате важна цел. Днес не се говори много и нищо не се обещава. Прочистете се от шлаката, от вредните и разболяващи връзки.


Дева 23 август – 22 септември


На 25-и докато двама се карат вие печелите. Не си изпускайте късмета. Ще извлечете ползи от слабостите на другите. 26-и е без енергиен и рисков ден, особено за родените до 1 септември. Противопоказно е да се водят двойнствени игри и счетоводство. Не променяйте уточнената от вчера програма. От 27 септември до 18 октомври Меркурий ще върви ретроградно, ще изисква разплащане на дългове и сметки. Благоприятен ден за подновяване клетви за вярност и за преподписване на старите договори. Трудно ще убедите някой да ви съдейства на 28-и. Желанието да вдигнете нивото и да покажете какво можете ще се окаже нож с две остриета. Проучете ситуацията преди да действате. На 29-и се поставят ултиматуми. Днес искаме повече отколкото може да получим или да ни дадат. Контролирайте гнева. 30-и идва с коренна промяна. Старото си отива, но няма да стане толкова бързо колкото го очакваме. На 1-и концентрирайте усилията си над най-важната и отговорна за вас цел в момента. Ден за издължаване, върнете дълг и посетете длъжниците си.

Везни 23 септември – 22 октомври


25-и е ден на неприятни разкрития, внимавайте с поверителната информация. Най-неблагоприятният ден в месеца за годежи и брак. На 26-и правите скок в нова посока, започвате нови дейности. Концентрирайте се върху важните си проблеми и до вечерта ще намерите начин да ги разрешите. На 27-и дайте окончателен отговор. Помагате на някого и получавате подкрепа. Навлизаме в период на инвентаризация и приключване. 28-и изисква да попълним празнините в обучението и личните тренировки. Не оставайте в старата позиция, която дълго може да бъде консервирана и да ви остави без доходи. 29-и събужда скрити страсти и агресия. Отложете пътувания и дейности свързани с голямо физическо и умствено натоварване. Стойте далече от места на конфликт. На 30-и някой напуска бойното поле. Вървите към раздели в личен и професионален план. Най-трудно е на тези, които са заедно и в работата и у дома. 1-и ни среща на финала. Пазете се от случайни контакти и запознанства. Не приемайте предложения, независимо примамливите оферти.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 25-и Луна и Юпитер ви облъчват негативно, както и да постъпите ще сбъркате. Очертават се неприятни разкрития и в любовта. 26-и отваря нови посоки и дава шанс за перспективни връзки.На 27-и окончателно се уточняват отношенията и се избира посока. От 28-и вече държите важни козове с информацията, която получавате. Нужна ви е максимална концентрация, за да доведете до успешен финал започнатото. На 29-и притискате конкуренцията и поставяте ултиматуми. Символ на деня е саможертвата и прошката, независимо какви решения ще се вземат и кой как ще се почувства след това. На 30-и късметът ви следва. Ще получите откровение и ще се решите на промените, за които отдавна събирате сили. Включете резервните варианти. На 1-и някой ще получи признание, преназначение и повишение, а друг ще намери допълнителен бизнес или ще си осигури доход от имот.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 25-и печелят силните играчи в мрежата и на пазара. Не приемайте обвързващи предложения. Отнасяйте се с внимание към предложените ви идеи. На 26-и губите, ако действате в много посоки едновременно. Още от сутринта си кажете, че ще ви интересува само едно нещо, което е важно за вас и за близките, а всичко останало ще оставите настрана и за друг път. 27-и е ден на доброволната жертва в името на близките и децата. Днес се дава клетва за вярност в личните и делови отношения. 28-и започва проблемно, но до вечерта напипвате вярната посока. В този ден е важно добре да се проучат всички изисквания и детайли, да се разгледат старите договори и да се намерят слабите точки. 29-и е зареден с агресия и непримиримост. И сексуалната енергия днес подкопава връзките и здравето и ви насочва към компрометиращ избор. На 30-и стъпвате на нова база. Днес всеки ще получи своето откровение за бъдещето, ще започне промени и ще финализира отношения, които отдавна вече не вървят. На 1-и разширявате влиянието си. Един от най-силните ви и успешни дни. Противопоказно е да се бърза.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 25-и ловите риба в мътната вода на кризата и привличате за съдействие някой изпаднал в нужда. Действа се от позиция на силата и връзките са неравностойни. На 26-и постигате важна цел. Някой се жени, друг подписва изгоден договор или влиза в нов екип. Не се колебайте да приемете изгодни предложения. От 27-и тръгващият в ретроградна посока Меркурий, стопира бизнеса и ни насочва към финализиране на договореното. Връщаме се назад към делата, които трябва да се приключат. 28-и стимулира страничните дейности обезпечаващи основната ви работа. Ще се водят битки, които ще бъдат спечелени от тези, които добре са си научили урока. 29-и е опасен и рисков. Както и до постъпите ще загубите битката. Апетитите са огромни, никой няма да ви направи път и компромис. На 30-и пишете нов сценарий. Не теглете кредити, не влизайте в не регламентирани отношения. На 1-и обстановката коренно се променя. В този ден се постигат целите, които отдавна преследвате. Не бързайте с новите инициативи.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 25-и ако едно нещо се обърка и друго ще го последва. Бъдете особено внимателни. Днес Луна и Венера са в конфликт с Юпитер от вашия знак. 26-и идва с възможност да вдигнете нивото и да покажете какво можете. Днес се предава щафетата, решават се нерешимите в миналото проблеми и се излиза от тежки семейни кризи. От 27-и Меркурий тръгва ретроградно и ни връща към неизпълнените обещания и задачи. Ще постигнете нещо, към което се стремите от доста време. На 28-и печелят добре информираните. Потърсете стария шеф, съберете стария персонал и намерете начин да съживите бизнеса си. 29-и залага конфликти на всички нива, апетитите са огромни. Проблемите изискват бързи решения, но точно днес не взимайте решение за заминаване на работа в чужбина. На 30-и се решавате на промени. Денят възражда дълбоко скривани чувства. Сексуалната ви енергия достига високи нова и търси поле за изява. На 1-и може да попаднете в съвсем нова ситуация, която ще отмени решенията взети през деня. Не планирайте късни пътувания.

Риби 20 февруари – 20 март

На 25-и друг ще играе ролята на златната рибка, която ще ви изпълни няколко желания. Очаквайте придобивки. В следващите дни ще се печете на бавен огън. 26-и е рисков за родените в първата декада. Заложени са капани, алкохолът е лош съветник, лъжата също. Дава ви се енергия, но само за едно определено нещо. На 27-и лъжете и ви лъжат. Ако започнете нови инициативи до 18 октомври с голяма вероятност ще загубите пари и позиции. На 28-и получавате нужната информация. В този ден печелят добре информираните и тези, които създават новините и са във вихъра на събитията. 29-и е ден за прошка, бъдете заедно. Ден на големите амбиции и апетити. Конкуренцията е безмилостна. Захапвате здраво и не пускате кокала. 30-и носи обрат. Ще получите откровение за посоката, която трябва да следвате и за пътя, по който е добре да вървите. На 1-и ще бъдете одобрени за участия в конкурси или за повишение. Това, което преследвате от доста време вече се получава или е на една ръка разстояние.