Седмичен хороскоп за 24-30 юли

Седмичен хороскоп за 24-30 юли

Какво ви вещаят звездите за идващата седмица.

Какво ви вещаят звездите за идващата седмица....

Овен 21 март – 20 април

На 24-и притискате длъжниците си. На 25-и вече се действа дипломатично и тактично. 26-и носи победа за тези, които добре са си изпипали работата в юридически план. На 27-и предстои пребразяване, разбирате за скритите намерения на някого. На 28-и не взимайте важни решения и не се обвързвайте. 29-30-и са най-силните ви дни. Печелите пари и предимства, премествате се на стабилна позиция.Ако имате работа с такива хора ще ги накарате да се съобразят с вашите искания, независимо дали са справедливи или не. Приемете протегнатата ръка и ще спечелите повече отколкото очаквате. Не е време за сръдни и конфликти. Старайте се да не губите свободата си на избор и придвижване. Не сключвайте договори, които биха ви застопорили дълготрайно, без защитаващи правата ви клаузи. Ще ви се предлагат изкушаващи варианти, отстъпки и бонуси, които ще си платите с покупката на стоката, която може да е извън гаранция и срокове на годност или с различни дефекти. Бъдете внимателни.Бъдете настойчиви и ще стигнете до морето на амбициите.

Телец 21 април – 20 май

На 24-25-и бъдете внимателни. Може да попаднете в капани или в организирана от конкуренцията ви засада. Здравето е нестабилно. 26-и променя правилата, ще се похвалите с победа и ще почерпите. На 27-и може да продадете и купите нещо изгодно. И старите идеи може да се нагодят към новите изисквания на средата. На 28-и печелят тези, които дърпат конците. 29-30-и носят късмет.

Не бива да действате директно и ултимативно. Не се знае каква реакция ще има ответната страна. Вредите на здравето си. Виждате някого в истинската му светлина и вече може да вземете решение дали да продължите или да се откажете от връзката и от взаимните си действия и услуги. Ще се разкрият тайни рани, може да разберете и нечия тайна, с която не си позволявайте да спекулирате. Но в момента в хороскопа ви действат огромни съпротивителни и спасителни сили, така че лесно ще преодолеете препятствията и ще се измъкнете от проблемите. Спазвайте правилата на пътя, не нарушавайте разпоредбите и си осигурете приятелска и роднинска подкрепа.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 24-и хора без самочувствие ще се гънат пред вас, но и вие ще трябва да се съобразявате с по-силните. На 25-и ролите се разпределят. На 26-27-и ще водите тежки битки за територии и наличности. На 28-и може да бъдете обсебени от фатални присъствия и идеи. Нищо да не се започва. 29-30-и ви дават повече шансове и възможност да напреднете в работата и да се устроите добре.

Приласкайте и подкрепете тези, които безрезервно ви защитават и вярват във вас. Внимавайте и не падайте ниско пред авторитетите. Постарайте се бързо и в срок да уредите нужните документи и да се възползвате от предложената възможност. Всичко да е с мярка. Не се препоръчва обвързване с нови договори и брачно предложение. Действайте активно, пътувайте, направете огледи на място и търсете съмишеници.

Рак 22 юни – 21 юли

На 24-и не си знаем мярката и дозата и правим грешки. 25-и смирява амбициите, но увеличава дистанциите. На 26-и получавате подкрепа, стимул и възможност да получите каквото сте намислили. На 27-и вече влизате в нови роли и доминирате. На 28-и сте в особено опасна и рискова позиция. Не подписвайте нови договори. На 29-и на всяка крачка ще срещате прегради. На 30-и печелите и успявате.

Съветът е да не се рита срещу ръжена, особено ако не сте подготвени и не знаете основните отбранителни или нападателни хватки. Не очаквайте компромиси, а и вие няма да се съобразите и да отстъпите. Направете своите стъпки и отстъпки по пътя към взаимното разбирателство. Така всеки ще остане доволен.

Ще имате и нужната юридическа защита. Не се женете и не сключвайте нови договори. Ще ви е особено трудно да запазите личната си самостоятелност.

Лъв 22 юли – 22 август

24-и е ден на големите амбиции и апетити. Не подценявайте противниците си. На 25-и не поемайте излишни рискове, особено при пътувания. Не се товарете с чужди ангажименти. На 26-и може да привлечете нови съюзници и сътрудници. 27-и идва с нови идеи. На 28-и се пригответе за излишни харчове. Склонни сте на финансов риск. Отложете за 29-30-и това, което искате да мине на ниво.

Проблемът е за тези, които не са подготвени за позицията, за която претендират или която защитават. Няма да има компромис за хората без тежест и самочувствие. Направете крачка към компромиса и се разберете по спорните въпроси. Вземете важно решение до вечерта. В следващите дни сметките ви може да излезат криви и да се наложат непредвидени пътувания и разходи. Ще почувствате и някаква особена елергичност към хора, които преди сте харесвали. Агресивността ви се смирява, намирате дипломатичен подход и преодолявате спънките и преградите по пътя си. Проблемът е, че с Марс си отива и една важна за вас защита. Някой, на когото сте разчитали може да премине в противниковия лагер или просто да напусне полесражението.

Дева 23 август – 22 септември

На 24-и предстоят битки на интереси. 25-и носи релакс и омиротворяване. На 26-и ви очакват юридически затруднения, а на 27-и някой ще се опита да ви наложи своите идеи и виждания за бъдещето. На 28-и сутринта лесно се влиза в капани, но следобед вие залагате такива. От 29-и Марс навлиза във вашия знак. Силата и чувствата ви ще бъдат стимулирани. 30-и ви носи победа.

Старайте се да не продължавате с настойчивостта си, нека всеки направи своята крачка към другия и проблемите ще изчезнат. Сложете мехлем на старата рана. Отношенията охладняват, дистанциите се увеличават, никой не показва истинските си чувства и предпочитания. В такъв момент някой ще се опита да ви наложи своите идеи и амбиции и да ви привлече като работна сила в проектите си. Не се обвързвайте, не се женете и не подписвайте нови договори. Постойте край огън, прочистете мислите. Ще получите подкрепа и финансиране, ще осъществите стабилна връзка и съюз, който ще ви помогне да излезете от кризата. Ще си проличат родените да побеждават.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 24-и печелите от конфликтите на други двама, но не се опитвайте да подклаждате огъня. 25-и ви помага да уточните отношенията си. 26-и идва с предложения и възможност да намерите по-добра позиция в бизнеса и в живота. На 27-и се получава по заслуги кой каквото е заработил. На 28-и не сключвайте нови договори и не правете поръчки в мрежата. На 29-30-и очаквайте изстрадана победа.

Може да се разберете с всеки по основните конфликтни въпроси. Ще се постигне компромис, ще се уточни това, което е спорно и ще се излезе от една трудна ситуация. Опитайте се да приемете другата гледна точка и вас ще разберат и оценят. Ще разберете нещо, което е било скривано от вас. Не реагирайте прибързано, обмислете, проверете и намерете начин да извлечете дивиденти от грешките на другите. Противопоказно е да се тъпчете с много и тежка храна. Неблагоприятно за вадене на зъб и оперативни намеси в областта на главата.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

24-и е ден на тежко противопоставяне, особено за родените в първата декада. На 25-и не рискувайте, скандалите разболяват. 26-и дава нов подход в ситуацията и урежда проблемите. На 27-и правите удобни за другите личните си проекти. На 28-и лесно ставате жертва на мошеници, но и сами се опитвате да мамите. 29-и дава нови отправни точки, а 30-и ви среща с бъдещи съюзници и партньори.

Старите рани отново се отварят, нужен е мехлемът на любовта, за да заздравеят. Ще се почувствате обидени или използвани от някого и ще се изпълните с огорчение. Контролирайте първосигналната си реакция. Почивайте повече.

Поне част от неприятностите ви се уреждат.

Може да намерите верни съюзници и да усетите кой ви лъже и кой ви обича.

Съсредоточете се върху най-важната си цел и ще я постигнете. Може да се продаде непродаваемото и да се купи нещо на сметка. Стиснете си ръцете и обединете интересите си с близки и роднини. Може да се поемат рискове, но вечерта вече ще постави някои ограничения.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 24-и печелят тези, които не се предават, които активно си търсят правата и си защитават интереса. 25-и налага мир и хармония, нужно е смирение, почивка и релакс. На 26-27-и Луна, Юпитер и Нептун са в конфликт със Слънцето ви. Всичко ще става по трудния начин. На 28-и печелите, ако действате сами. 29-и позволява да се постигне важна цел. 30-и е добър за сключване на договори.

Не търсете подкрепа, не се знае на какви хора ще попаднете. Пазете в тайна проектите си, останете незабелязани и в социалните мрежи, но проучете всичко, което ви трябва и интересува.

Навлизате в труден и проблемен период.

Губите инициативата и позволавате да ви притискат с нереални изисквания и незаслужени обвинения. На работното място се пригответе за колективен натиск и отпор.

Водете принципна политика и не се свързвайте с тези, които нарушават дадената дума, независимо екстрите, които ви обещават. Лагерите се оформят, вече знаете кой ви е конкуренция и кой може да привлечете като потенциален партньор. Ден на неукротимо движение напред и нагоре към върха.

Козирог 22 декември – 20 януари

24-и носи повече рискове за родените в края на зодията. Не влизайте в преразход на сили и средства. На 25-и зачитайте партньорските искания. На 26-и уреждате документи и може да стартирате важна инициатива. На 27-и работете за друг, за да свършите и работа за себе си. 28-и ви освобождава от една отговорност за сметка на друга. На 29-30-и нищо не ви се дава даром.

Движете се по линията на най-малкото съпротивление и ще имате чудесни мигове с любимите хора. Поне за момент забравете за сроковете и работата, която трябва да се свърши.

Ще има с какво да се похвалите и да почерпите. Стартирайте нови начинания и проекти. Изискването е във всеки момент да се търси златната среда, да не се прекалява и преиграва. Дозирайте внимателно лекарства и алкохол.

Нищо важно и значимо не оставайте на случайността. Лесно влизате в преразход.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 24-и Луната навлиза във Водолей и среща Сатурн. Предстои ви тежък и опасен уикенд. Дръжте здраво юздите в отношенията. На 26-и срещате разбиране, уреждате важни документи и дела. 27-и е ден на преобразяването. Събуждате се с нови творчески идеи. 28-и е ден за работа и творчество на свой терен. Не влизайте в комбина с никого. 29-30-и ще ви донесат късмет, придобивки и пари.

Не очаквайте лоялност, дори и от приятелите си. Децата и близките ви поставят ултимативни и неприемливи искания. Покрийте се.

Дано сте намерили човека.

Чакайте предложения, които може да помогнат да излезете от дълга криза в работата и в деловите връзки. Важно е да се намери баланса и точния подход и да не се отива в крайности.

Ще получите знаци с кого е добре да продължите в бъдеще и кого е време да отстраните от пътя си и от съвместните си инициативи. Вдигат се цените на услугите, които ползвате. Време е и вие да го направите. Лесно се стига до преразход на сили и средства. Пътувайте и договорете всичко на място.

Риби 20 февруари – 20 март

На 24-и лесно се прекрачват границите и се нарушават обещания. 25-и ви вкарва в релси и уравновесява исканията. 26-и ви дава нови пълномощия. Родените в първата декада са в най-силната си юридическа позиция. На 27-и се отделете от места и групи, в които усещате, че не ви е мястото. На 28-и влизате в капани. На 29-и прескачате преградите, а на 30-и постигате целта.

Избягвайте конфликтите и контролирайте емоциите. Някой ще си поплаче от радост, друг ще си спомни тъжен момент. Всичко е част от живота. Препоръчват се срещи и контакти, на които ще се уточняват взаимни отношения и договорености. Нещо, което чакате отдавна ще се случи и получи и ще ви отвори пътя към успеха, парите и славата.

Не сте защитени и юридически от мошениците в мрежата, затова не правете големи поръчки и покупки. Не харчете с лека ръка трудно спечелени пари. Подхванете най-важната задача и като я уредите започнете нещо друго. Силата ви намалява. Неблагоприятно за лечения с биополе.

Пътувайте, направете огледи, посетете пазари и панаири.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.