Седмичен хороскоп за 24-30 август

Седмичен хороскоп за 24-30 август

Овен 21 март – 20 април

Настоящият период ще ви ориентира към приключване на работи и дейности, които вече не са актуални и само пречат на личната ви инициатива.

В края на месеца предстои новолуние, което изчерпва от съдържание и някои летни връзки и насочва погледа ви към новите изисквания на момента. Приключете с отпуските. В следващата седмица ще започнете с максимално натоварване.

На 24-и бързо ще сменяте активно с пасивно поведение и обратното. На 25-и не започвайте нови инициативи, независимо колко изгодни условия ви предлагат. 26-и е ден на голямата говорилня. 27-и ще ви сблъска със стени и прегради в отношенията, с неразбиране и нежелание за компромис. 28-и е най-благоприятният ден за покупка на имот жилище или офис. На 29-и предстои второто новолуние за този месец.

Телец 21 април – 20 май

Добре е да приключите с летните авантюри и с лековатия начин на живот. От 29-и планетата на бизнеса Меркурий ще навлезе в знака на професионализма и деловата инициатива Девата и ще сложи край на светските купони. Вероятно е на 28-29-и да получите неприятно напомняме и вести, които ще охладят страстите и ще ви обърнат повече към работата, която трябва да се върши.

24-и пробужда огромна енергия и желание за промени. 25-и зарежда родените в първата декада с любовна агресия и желание да се уточняват отношенията. На 26-и ще се хаби много енергия в празни приказки и спорове.

Близнаци 21 май – 21 юни

Предстои уикенд, който ще преобрази много неща в живота ви. Ще промените действия и решения, ще се наложи да се отказвате от едно за сметка на друго. Спазвайте законите и правилата, очертават се болезнени срещи, на които няма да мине без извинения. Конкуренцията ви ще направи силен ход в края на периода. От 29-и Меркурий ще ви гледа в пречупващ асект от знака на Девата.

24-и изисква промени и коренни реформи, показва къде повече не може да продължите по старому и трябва да поемете курс към нова политика.

25-и е ден на покой, на доброволна или принудителна изолация. 26-и е свързан с преразход на време, сили и енергия. 27-и е денят за старт на нови преговори и сделки, за неудържимо движение напред и нагоре към върха на славата и постиженията. 28-и е ден на Слънцето, в който е възможно прозрение за бъдещето и за развитието на важните ви начинания. 29-и е денят на хидрата поглъщаща Луната, а на 30-и до обед всеки може да направи своя избор, без да се съобразява с никого и с нищо.

Рак 22 юни – 21 юли

От сега планирайте за вторник нещо важно и значимо, а за сряда нещо, което ще ви даде основата за бъдещите намерения, действия и семейни дела. В тези дни за вас няма прегради и ограниченията не действат. На прага сте на изгодна сделка, за която трябва добре да се потрудите в предните дни. Планирайте преместване, покупка на имот и брокерски инициативи.

24-и е ден на обрат в отношенията. 25-и е денят на раковината, вслушвайте се в гласа на интуицията, която ще нашепва какво и как да направите, за да приключите успешно поетите ангажименти. 26-и ви дава предимство докато другите се карат, спорят и не могат да разделят неделимото. 27-и е ден, в който не може да си пасивен, да изчакваш, да се оглеждаш и да се колебаеш.

28-и е ден на противопоставяне между работата и семейните дела. 29-и идва с объркваща програма и взаимно изключващи се разпореждания.

30-и ще бъде много особен ден, в който може да си позволите избор без притеснения кой какво ще каже, как ще приеме решенията ви и доколко ще ви подкрепи или навреди.

Лъв 22 юли – 22 август

Периодът започва с някакво особено откровение още през уикенда. Ще усетите какво да промените, накъде да насочите усилия и средства и какви партньори да привлечете. 27-28-и ще са най-силните ви дни. Добре се подгответе, за да уловите късмета в движение. Предприетото тогава ще ви свързва с точните хора и ще затвърдява позициите ви. На 29-и Меркурий напуска вашия знак.

24-и е ден с огромна преобразуваща и трансформираща сила. 25-и е благоприятен за приключване и пристигане на определено място, а не за започване или за тръгване в нова посока. 26-и е денят на високопарните слова, на излишното бърборене, след което няма да има решителни действия в правилната посока. На 27-и ще намерите точните хора, ще постигнете разбирателство и ще обедините силите си с доверени партньори. 28-и е ден за заземяване на определено място и позиция с имотна или наследствена придобивка. 29-и дава предимство на сделките в сивата икономика. 30-и е ден, в който сме оставени поне до обед на своя личен човешки избор.

Дева 23 август – 22 септември

На 30-и предстои новолуние във вашия знак. До тогава с намаляването на Луната намаляват и възможностите ви, източват се сили и сметки, натоварването ви се увеличава, разходите набъбват, отношенията достигат критични нива. Най-трудно ще ви бъде през уикенда, когато Луна, Юпитер и Нептун ще образуват кръст с Венера, Марс и Слънце от вашия знак.

24-и налага промени и преустройства в работата и в начина ви на живот. 25-и изисква приключване, но изкушението за вас е, че ще се опитате да започнете нова връзка или нови делови и партньорски отношения, които няма да може да поддържате и едва ли ще траят дълго. 26-и е един от критичните дни за месеца. 27-и активизира апетити и желания, насочва усилията ви в нужната посока, която ще обезпечи бъдещето ви и това на децата. 28-и дава зелен светофар на амбициите независимо в каква посока. 29-и активизира тъмни сили в съзнанието и подсъзнанието. 30-и ще ви постави в изгодна позиция на фона на чуждите грешки.

Везни 23 септември – 22 октомври

В настоящия период ще замирише на есен независимо, че още е рано и някой се стяга за почивка. Може да се наложи прекратяване на отпуски и спешни промени в направената за периода програма. В понеделник семейните и професионални дела ще бъдат противопоставени, трудно ще направите избор между обещаното на семейството и пред колектива и шефовете.

24-и определя приоритетите, помага да направите силен и изпреварващ ход. На 25-и не бързайте за нищо и за никъде, ако не искате да си докарате неприятности. 26-и може да се окаже най-неблагоприятният ви и конфликтен ден за периода. 27-и ще покаже доколко сте си научили уроците. Ще преодолеете преградите по пътя, но доста трябва да се постараете. На 28-и правите полезни за околните личните си стремежи и амбиции.

На 29-и не поемайте никакъв риск. 30-и е ден за любов, прошка и покаяние.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Този период ще ви донесе възможност за нов избор, за нова цел, посока и амбиция, като на първо време може да запазите старите дейности и ангажименти. Някой ще започне и нова любовна връзка или ще навлезе в нов етап в старата. Всичко предприето на 27-и ще ви донес късмет и ползи. Уплътнете максимално този ден, планирайте важни срещи, преговори и делови участия.

24-и пробужда огромни латентни сили. 25-и е ден за приключване, а не за започване. 26-и е ден, който ще разбърка доста планове и намерения, но точно това ще ви даде възможност да се внедрите на овакантена или незащитена позиция. 27-и се свързва с водата, с морето на интуицията, с преливащата сила за неустоимо движение напред. 28-и е ден свързан със заземяването. Устройте се на ново място тук или в чужбина.

29-и се очертава като най-тежкият ви ден за периода.30-и е ден за разчистване на терени, сметки и отношения.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В първите три дни на периода ще ви дойдат в повече проблемите и натискът, който ви се оказва както от страна на близките, така и от странични хора и фактори. Внимавайте да не направите нарушение, за което ще ви санкционират. Най-щастливият ви ден ще бъде 28-и, когато съдбата ще ви зарадва с желана придобивка, с възможност за уреждане на собственост или наемни отношения.

24-и ще обърка плановете на родените в първата декада. 25-и е денят на костенурката. Тя действа бавно, а това и помага да живее дълго и да стигне целта. 26-и ден, в който се опияняваме от собствения си глас и не искаме да чуем и разберем мотивацията, гледната точка и доводите на другите. 27-и дава ход на стари и нови начинания, позволява да пробиете преградите по пътя си или да ги заобиколите, ако силите ви не стигат. 28-и ще ви даде повече шансове отколкото очаквате.

29-и е нещастен за много хора, но на вас ще ви отвори очите, ще ви покаже къде не ви е мястото, къде ви мамят в чувствата или лъжат и удрят в кантара. Не всеки месец Луната има своя 30-и лунен ден. Така ще е днес до обед. Върнете си дълговете и си дайте сметка къде и при кого ви е мястото.

Козирог 22 декември – 20 януари

До 26-и не започвайте нова дейност или работен проект, защото на 27-и може да се наложи да ги прекъснете, поради непредвидени събития или предложения. За родените в първата декада се очертават животопроменящи събития и на 30-и, когато всеки избор ще зависи от вас. Периодът носи инвентаризация. Дайте си сметка накъде ще тръгнете и с какво е време да се разделите.

24-е ден за реформи и реорганизации.

25-и изисква да намалите темпото, но да не губите посоката и целта. 26-и е ден на отрезвяващи разговори, на посегателства срещу свободата и личното ви пространство. На 27-и преградите пред вас ще са на всяка крачка. 28-и ще ви донесе шанс за нови договори, за предложения и покани за съвместно делово участие и работа в престижна и творческа среда. 29-и е зареден с провокативност. 30-и е денят на свободния избор.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Случващото се в настоящия период ще насочи мисленето ви в нова посока, към нови или стопирани дейности, начинания и проблеми. От 29-и Меркурий вече няма да ви гледа в опозиция. Ще потръгнат дела, които са били пренебрегвани или до момента са зависили от друг. Сега е момента да подготвите базата за промяната, да редактирате някои условия и да изкажете своите претенции.

24-и е ден с огромна регенерираща и преобразуваща сила. На 25-и ще стигнете до финала на важна за вас работа, дейност или връзка. 26-и носи объркващи сигнали. 27-и е ден свързан с водата и със силата на интуицията, която ще даде възможност да сглобите пъзела от дадености и възможности за развитие.

28-и ви сваля на земята, изисква да се замислите за базата, да уредите имот, наследство и собственост, да защитите проекти и начинания с нови договори. На 29-и тъмните сили се активизират в деня преди точното новолуние. 30-и е ден на прозрение и вдъхновение.

Риби 20 февруари – 20 март

Предстои новолуние в знака на опозицията ви Девата. Това ще настрои срещу вас хора и обстоятелства. Очаквайте намеси и ултимативни претенции. Някой ще прекъсне отпуската си, а друг ще промени уговорките поради непредвидени обстоятелства. Съветът е да приемате промените, да не роптаете срещу нуждите на момента, а на 27-28-и да действайте с цялото си вдъхновение.

24-и изисква да включите скритите резерви.

На 25-и не позволявайте да ви отклоняват от целта и личните ви намерения. На 26-и се препоръчва въздържание и пост. 27-и е най-силният ви и пробивен ден за периода. 28-и е ден с хармонична и пречистваща енергетика. 29-и е ден управляван от тъмни и обсебващи сили. 30-и е ден издигащ ни към нови измерения на личната ни и професионална активност.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.