Седмичен хороскоп за 23 февруари – 1 март

Седмичен хороскоп за 23 февруари – 1 март

Овен 21 март – 20 април

Една особена събота, която ще провокира нестандартното ни поведение, особено в секса. Венера е в прегръдките на Плутон, който действа на дълбоко генетично ниво, а опозицията Луна - Уран подклажда огъня на непозволените страсти и усещания.

Тези аспекти събуждат заспали котировки в тялото и в душата и ни карат да се замислим за връзките си. Не взимайте отговорни решения, лесно се попада в мрежите на порока. В неделя отхвърляте съмненията и взимате важни решения за бъдещето. Блудният син се завръща. Не съдете и не отхвърляйте никого. Вечерта преди да заспите мислете активно за проблемите си и на сън може да видите решението им. 25-и е ден на победа, на активни творчески и делови начинания и на срещи ползотворни за бъдещето. Оранизирайте пътувания и бизнес контакти с настоящи и бъдещи клиенти, производители и посредници. Уредете покупко-продажби, подпишете нови договори. 26-и е ден за учене и проучване. Всяка нова информация ще ви е от полза. За вечерта планирайте среща със спонсор и мениджър. 27-и дава шанс на богатите да станат още по богати, но ограничава шансовете на дребните производители. Не е добре да се приемат неизпипани закони и разпоредби. 28-и е ден на коренната реформа и на желанието за промени. Залагат се нови основи за бъдещето. На 1-и лъсват едиповите ни комплекси. Вероятни са конфликти на работното място. Пречим си взаимно.

Телец 21 април – 20 май

За тази събота не се препоръчва сключване на брак и подписване на нови договори. Връзките ще са неравностойни, енергията и парите ще изтичат от единия към другия и връзката трудно би издържала проверката на времето. Вечерта е особено тежка за родените в първите дни на зодията. Приберете се навреме, внимавайте с алкохола и стимулантите. Мрежите на порока лесно ще ви оплетат. Някой ще посегне към забранения плод и после трудно ще се откаже. На 24-25-и Луната ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Публичните ви изяви няма да минат на ниво. Не поемайти рискове, не преговаряйте с роднини за делби на наследства и имоти. Неблагоприятни дни за аборти и гинекологични интервенции. И като капак в началото на настоящия период ще се раждат деца с нестандартна ориентация. На 26-и печелят добре информираните и тези, които вече са си научили уроците. Добре е да се започне нов учебен и квалификационен курс. Влезте и в нова група по интереси. Очертават се срещи със спонсори. Може да се подпишат изгодни договори. 27-и е ден на лакомията и огромните апетити. Не казвайте голяма дума, не давайте големи обещания, смирете амбицията. Тълпата е неуправляема, работете самостоятелно. 28-и залага нова база за бъдещето с нови договори и спогодби. На 1 март имате шанс да отвеете конкуренцията. Печелите конкурси.

Близнаци 21 май – 21 юни

Препоръката за съботния ден е да ограничите контактите, да не се обвързвате с никого за нищо. Ден на паяка. Отделете децата от компютъра. Излезте сред природота, натоварете се физически. В неделя сте на път да вземете важно решение. Лесно се преодоляват преградите в нас и около нас. Ден на духовно прозрение за истински важните неща в живота. 25-и е един от най-силните ви дни за месеца. Всичко предприето ще носи късмет и ползи, ще ви свързва с подходящите хора, ще обезпечава работата и връзките ви с надеждни договори и поръчки. Посетете пазари и тържища, уредете отдавна подготвените сделки. На 26-27-и Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца. Очертават се проблеми във връзките. На проведените събрания и колективни инициативи ще срещате обединен отпор и атака срещу проектите ви. 27-и е може би денят на най-тежкото раздалечаване и конфилктност в отношенията. Ще се оформят лагери насочени срещу личните ви интереси и позиции. Засилва се тенденцията към скандали и авантюри, може да се отворят тайни рани в тялото и в душата. Ще се обади и стара болка в чувствата, може да срещнете старата си любов. Неблагоприятно за оперативни намеси в областа на тазобедрената става. На 28-и започвате генерални промени в начина си на живот или ги планирате. 1 март е ден за приключване.

Рак 22 юни – 21 юли

23-и е един от най-трудните, тежки и проблемни дни за родените в третата декада. В хороскопа ви се заформя планетен кръст. На път сте към обсебваща любовна връзка, ще се раждат деца силно подвластни на сексуалното привличане и склонни да опитат от всичко в любовта. Тенденцията и при вас е към изневери и рискови случайности в чувствата. Бъдете особено внимателни, лесно може да се оплетете в мрежите на хора, които ще ви използват. Не е ден за запознанства. В неделя обстановката коренно се променя. Предстоят ви два дни, в които може да промените към добро и най-неблагоприятната ситуация и да извлечете ползи от почти загубени договори и каузи. На 24-и с лекота ще вземете решението, което все отлагате. Преградите по пътя се лесно преодолими. Преминаваме на нова навивка на развитие. В делови план в понеделник може да си опитате късмета и да направите важна крачка в бизнеса. Сключете нов договор, уредете сделки и продажби, свържете се с производители и посредници, започнете нова рбота. 26-и е ден за учене, за проучване и организиране на нови екипи за работа и тренировка. 27-и носи предимства само на силните на деня. Апетитите са на макс. На 28-и някой ще се възползва от личната ви неувереност, а на 1-и може да приключите любовна връзка. Не започвайте нищо важно, радвайте се на празника.

Лъв 22 юли – 22 август

В събота не се обвързвайте с никого. Тенденцията е да влизате в предварително заложени капани и схеми. Неблагоприятен ден за сключване на договори и брак. Единият със сигурност ще обсебва и използва другия. Тази вечер внимавайте с алкохола и стимулантите. Навлизате в рисков период и в неделя ще се събудите с някаква гузност и тежест. Концентрирайте се над най-важните дела. Неблагоприятно за аборти и гинекологични интервенции до понеделник включително. Почивайте повече и в неделя. Не напрягайте очите,  следете кръвното. 25-и поставя високи изисквания и очаквания. Конкуренцията е на високо ниво. Не си позволявайте да падате под нивото си, очертава се компроматна атака. На 26-и търсете нови източници на информация. Който пие от извора ще може да сключи най-добрите договори. Подгответе се добре за срещите, които предстоят и ще спечелите търгове и пръчки. За вечерта планирайте среща с покровител. Организирайте съвместни делови и творчески участия. Ден на тайното знание, съберете групата си по интереси и обсъдете съвместните ходове. На 27-и е време за атака, битката е безкомпромисна, апетитите са огромни. Денят е благоприятен за преговори от позиция на силата. Победителите ще се почерпят на 28-и. Нвлизате в период на реформи и реорганизации. Старото се руши. На 1-и нищо ново да не се започва.

Дева 23 август - 22 септември

23-и е нещастен, тежък и опасен ден. Може да се подхлъзнете по пързалката на наравностойната любовна връзка. Очертават се осебващи срещи. Венера е в прегръдката на Плутон, сексът измества истинската любов. Съветът е нищо ново да не опитвате, да не се обвързвате и да не планирате любовна среща с непознат. В неделя лесно се отхвърлят съмненията и се взимат най-добрите решения. С действията си в този ден преминавате на нова навивка на развитие. Преградите падат. Може би най-успешният ви ден за периода ще бъде 25-и, когато всичко предприето ще тръгне по план, ще ви позволи да получите най-добрите оферти, да сключите изгоден договор и да влезете в престижна среда. На 26-и не бързайте, проучвайте всяка покана, обаждане и делово предложение. Неинформираните ще направят грешен избор и ще загубят пари. Може да си навредите и здравословно. На 27-и апетитите са огромни. Не поемайте рискове, стойте далече от места на размирици и конфликти, не взимайте страна в спорове. Сексуалната енерия в този ден подкопава здравето. Не се подавайте на гнева, ограничете контактите. 28-и е ден за революционни промени, за ремонти и строителни дейности, които ще изискват да се включат в работа резервите. Ще намерите майстори. На 1-и приключете обещаната работа, но нова още да не се започва.

Везни 23 септември - 22 октомври

Бъдете внимателни в съботния ден. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Отнасяйте се с подозрение към новите идеи, с които някой ви зарибява в мрежата. Лесно се оплитаме в мрежи от лъжи. Сключените бракове и направените предложения ще са неравностойни и ще поставят единия в тежка зависимост от другия. Луната от вашия знак е в точна опозиция на Уран и в пречупващ аспект с Венера и Плутон. Не е ден за първа среща и първа целувка. В неделя забраните падат, лесно се постигат цели и намерения. Денят ви дава сила и за духовно израстване. Концентрирайте се над най-важната цел, не се разпилявайте. 25-и дава шанс да постигнете максималното в положението, в което се намирате. На 26-и направете проучване в тила на конкуренцията. Всяка получена информация ще е ценна. Бъдете дискретни. Планирайте среща с покровител и се опитайте да влезете в нова група по интереси. 27-и дава предимства на силните на деня. Малкият човек ще изпадне от класацията за екстри, постове и заплати. Не е добре да се обсъждат и приемат нови закони. На 28-и навлизате в период на разрушение. Старото си отива. Не се опитвайте да запазвате статуквото. Хората с комплекси не издържат на напрежението и взимат прибързани решения. Вечерта е конфликтна. В петък приключете с обещаната работа.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

23-и е критичен ден за връзките. Тендецията е към измами и фалшификации. Не позволявайте на децата да стоят пред компютъра. Вероятни са обсебващи връзки, тенденция към сексуални манипулации и неравностойно привличане. Венера е в прегръдките на Плутон. Тъмни сили се стремят да проникнат в подсъзнанието ни, а опозицията Луна-Уран дава тенденцията към нестандартно поведение. Може да се излъжем и да тръгнем в грешната посока. В неделя лесно се прескачат прегради и емоционални бариери. Но в този ден лесно се отдава и много енергия, а това води до емоционално и физическо изтощение. Не се захващайте с много ангажименти, концентрирайте се над най-важното. Случващото се на 25-и помага да преминете на по-висока навивка на развитие, да подпишете нови договори и да обезпечите работата си с необходимите средства, материали и посреднически услуги. Ден на големите сделки. 26-и е денят на тайното знание. Който пие от извора и получава надеждни информации ще може да изпревари конкуренцията и да направи успешен ход. Търсете информации от няколко източника и ще дадете най-добрата цена на предстоящите търгове. 27-и е ден на безкомпромисната политика. Който може захапва кокала. На 28-и вече залагате фундамента на новото, което предстои. Не пестете усилия и материали. На 1-и постигате крайни цели.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 23-и ограничете контактите, не споделяйте планове и намерения, особено с потенциални конкурнти. Работете самостоятелно, ограничете контактите. Най-неблагоприятният ден за сключване на договори и брак. Постойте край огън, обмислите бъдещето. В неделя вече гледате в по-далечна перспектива, правите крачка към ново занимание, дейност или връзка. Ще се справите с проблемите и ще постигнете целите си. Вечерта си поръчайте сън-прогноза. В понеделник ще се събудите окрилени и обнадеждени. 25-и позволява да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Качвате се на нова навивка на развитие с подписаните в този момент договори. Тенденцията е да получите, нови поръчки, да излезате на пазара с нов продукт и нови оферти. На 26-27-и Луната ще бъде във вашия знак в съвпад с Юпитер. Имате шанс да победите на конкурси и прослушвания, да получите спонсорска подкрепа и юридическа защита и да реализирате замислите си. Съветът за 26-и е да се заровите в справочниците, да търсите допълнителна информация и подкрепа от специалисти в интересуващата ви област. Започнете нов квалификационен курс. 27-и е ден на безкомпромисната политика. В битката за кокала отпадат слабите играчи. На 28-и започнете ремонти и поправки. Време е да смените тактиката. За петък нищо ново не планирайте, а довършете обещаното.

Козирог 22 декември – 20 януари

За родените в третата декада съботният ден носи рискове и проблеми във връзките. Отложете срещите си за следващите дни. Не е време за нови запознанства. Може да се решите на изневери. Не  изневерявайте на собствения си модел на живот. Щадете кръста и бъбреците. Преприетото в неделя ще донесе успех, ще ви измъкне от неприятни и зациклени положения. Прекратете вредни връзки и се освободете от вредно влияние. На 1-и Венера ще напусне вашия знак, а до тогава е добре да решите с кого и накъде ще продължите. Интимните ви връзки се нуждаят от презареждане. Съветът е да се дистанцирате от любовни връзки на работното място. На 25-и мислете повече за работа, Реализирайте отдавна подготвен проект, сключете нов договор и тръгнете в нова посока. Чудесен момент за преговори. 26-и дава предимство на знаещите и можещите. Влезте в нова група по интереси, запишете децата на курс по език, солфеж и тренировки. В сряда стойте далече от места, където се водят битки и се разменят удари под кръста. Тълпата е неуправляема. Не е време за събрания. Сексът разболява. На 28-и Луната навлиза в Козирог и бърза на среща със Сатурн. Хората с комлекси няма да покрият нормативите. Дръжте се нахъсено, не се свивайте и ще спечелите битките. 1-и е ден за раздели и приключване. Стартът отложете за утре.

Водолей  21 януари – 19 февруари

Ограничете контактите в събота, не търсете и не приемайте свети, работете самостоятелно. Всичко задвижено в екип ще отнема от енергията, парите и свободното ви време, ще ви вкарва в обсебващи програми и в отношения, от които в последствие ще ви се иска да избягате. За следващите два дни не планирайте екстремни начинания, не правете аборти и не преговаряйте по отношение на имоти и наследства. На 24-и лесно се губи енергия. Не се разсейвайте с много странични ангажименти. В понеделник интересите ви ще се сблъскат с тези на силни конкуренти. Ден на доброволната жертва в името на децата. Някой ще прехвърли или раздели имот. Бъдете справедливи. Денят ви носи изцеление. Поне една тежест ще ви се махне от главата. Не бързайте да се товарите с нови ангажименти. На 26-и предавайте опита си и попивайте мъдрост от знаещите и можещите хора около вас. Ден на алтруистите. Пътувайте, направете услуга и ще си спечелите доверен приятел. Вечерта сте близо до спонсор. Вероятно е да сключите изгодна сделка до края на месеца. На 27-и не поемайте рискове и стойте далече от местата, където има сблъсъци на интереси и позиции. Тълпата е неуправляема. Не спорете. 28-и залага нова база за бъдещето, позволява да сключите нови договори и да срещнете нова любов. На 1-и Венера навлиза във Водолей.

Риби 20 февруари – 20 март

23-и е ден на измами, зарибяване и обсебване. Бъдете внимателни, следете с кого общуват децата ви. Ден на паяка и неговата мрежа. Не се знае кой ни дебне и с какви намерения влиза в контакт с нас. Ограничете алкохола и стимулантите. Имайте предвид, че всичко, което узнаете днес може да е лъжа и да има своя подтекст. Неблагоприятен ден за сключане на брак и обвързване по какъвто и да било начин. В неделя ще намерите изход от всяко положение и ще тръгнете напред. Преминавате на нова навивка на лично и професионално развитие. В понеделник може да сключите изгоден договор или да преподпишете стария при по-добри за вас условия. Активизирайте се максимално, уредете си партньорски срещи, посетете изложби и пазари, рекламирайте се по всички възможни начини. На 26-и не правете крачка напред, ако не сте подготвени и не сте си научили урока. Подновете участието си в групата ви по интереси. Запишете се в нов курс, търсете квалифициран съвет и второ мнение при лечение. На 27-и ограничете апетитите, не се лакомете за постове и позиции. Може да влезете в изнудваща програма. Денят е свързан с насилието и коренната реформа. Всичко ще става по трудния начин. 28-и ви носи откровение за бъдещето и събужда огромни съпротивителни сили. Залагат се основите на нови връзки и строителство. На 1-и бързайте към финала, приключвайте.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.