Седмичен хороскоп за 23-29 ноември

Седмичен хороскоп за 23-29 ноември

Вижте какво вещаят за Вас звездите за седмицата от 23 до 29 ноември.

Овен 21 март – 20 април

В събота преодолявате препятствия на всяка крачка, но в неделя може да се уредите с придобивка и да капарирате имот. Отворете новия си търговски обект, стартирайте нова дейност. В понеделник нищо не започвайте. В следващите три дни ще си намерите мястото и ще постигнете максималното в ситуацията. Венера навлиза в Козирог. На 28-29-и обърквате работата с любовта.

Телец 21 април – 20 май

В събота откривате неочаквано изход от зациклена ситуация. В неделя може да се уредите с имот. Пътувайте, направете огледи на място. 25-и ще бъде може би най-неблагоприятният ви ден за месеца. Нищо важно да не се започва. На 26-и премахвате грамада от тежести и болки и в следващите два дни чакайте добри новини. 28-и дава шанс на бизнеса ви, получавате финансиране.

Близнаци 21 май – 21 юни

Един успешен уикенд за дейността ви и за личните връзки. В неделя ще се обадят спонсори. На 25-и не предприемайте нищо важно, ако не искате да зацикли. 26-и определя нов път и посока в бизнеса и в любовта. Венера вече не ви гледа в опозиция. Очертават се връзки поместоработа. 27-и е добър за диагностики и лечения. 28-и е рисков юридически за родените след 13-и. На 29-и не работете в екип.

Рак 22 юни – 21 юли

В събота преградите са на всяка крачка, но в следващите три дни разширявате хоризонти и пълномощия и постигате успехи. На 26-и преминаваме на ново ниво на развитие. Венера вече ви гледа в опозиция, проблемите във връзките ще се задълбочат. На 27-и се събуждате с точно усещане за полезното и вредното. На 28-и уредете среща със спонсор. На 29-и да не се работи в екип.

Лъв 22 юли – 22 август

Пътувайте на 23-и. Ще намерите изход и от най-неблагоприятната ситуация. В неделя важното свършете до обед. След това навлизате в рисков период. На 25-и не започвайте нов бизнес и личен проект. До 26-и на обед газите в мътната вода на неравностойните връзки. Губите пари, а и здравето ви е нестабилно. След това до 29-и постигате максималното. На 29-и действайте солово.

Дева 23 август – 22 септември

Очертава се успешен уикенд. Добре е в неделя да отворите новото си заведение и да преговаряте за покупка на имот. На 25-и всичко предприето ще тръгне накриво, но в първия момент няма да го забележите. Някой ще ви изнудва и притиска. На 26-и важното да се свърши до обед. Новолунието ще засегне болезнено родените в първата декада. В следващите дни са възможни кражби на идеи.

Везни 23 септември – 22 октомври

Пътувайте, пренесете се в нов дом и офис през уикенда. Започнете нова дейност и подпишете обезпечаващ бъдещето ви договор. На 25-и тече изнудваща и зарибяваща програма. От 26-и Венера навлиза в знака на Козирога, където не се чувства комфортно и може да ви вкара в неравностойни и неприятни връзки по месторабота или по друг делови повод. Най-трудно ще ви бъде на 29-и.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

23-24-и са дни на растеж и постижения, на пътувания и придобивки, които ще ви устроят на по добро място и на перспективна житейска позиция. 25-и е ден на големи изкушения и опасни страсти. На 26-и животът ви коренно може да се промени в благоприятна посока. Разчистете си пътя. На 27-и следвайте интуицията. Късмет и любов обещава 28-и, но на 29-и връзките са рискови и неравностойни.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Предстои ви преминаване на по-високо ниво на развитие. Ще намерите нова работа или ще ви повишат в старата. През уикенда пътувайте, уредете представителни срещи, започнете нова дейност. На 25-и нищо важно да не се предприема. Следващите три дни ще дадат възможност да промените средата и да направите голяма крачка напред. На 29-и работете солово и само за себе си.

Козирог 22 декември – 20 януари

В събота на всяка крачка срещате съпротива, изнервяте се и плановете ви се променят. В неделя пътувайте в ранния следобед. 25-и е рисков и критичен ден. Тъмни сили се разпореждат с живота и работата ни. На 26-и е важно да приключвате със стари задължения. 27-и отделя полезното от вредното в работата и в личните връзки. В петък късметът е с тези, които не допускат намеси.

Водолей 21 януари – 19 февруари

До неделя на обед късметът е с вас. Пътувайте, преговаряйте по важни за вас теми и начинания. Ще постигнете повече от предвиденото и в живота ви може да се появи покровител. За понеделник нищо важно не планирайте. 26-27-и са дни за преоценка и преосмисляне на дейности и връзки. Преминавате на нов етап на развитие. На 28-и съдбата ви поднася подарък. На 29-и ограничете контактите.

Риби 20 февруари – 20 март

Предстои благодатен уикенд. В събота ще получите залпово вдъхновение, ако сте близо до вода. Препоръчват се пътувания и водни процедури. Стартирайте нов бизнес, купете и осветете новият си дом и офис. На 25-и лесно може да въздействате на околните, но и спрямо вас някой ще опита тактиките си на обсебване. 26-и ви дава свобода на избора, но в следващите дни нямате такъв.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.