Седмичен хороскоп за 23-29 март

Седмичен хороскоп за 23-29 март

Овен 21 март – 20 април

В събота получавате вести, които ще ви насърчат да направите отдавна планираните промени. Вечерта е за песни и танци, но във всичко да си има мярка. В неделя срещате неразбиране, всеки си защитава позицията и интереса и не е склонен да отстъпва. Ако в миналото не сте приели нечия оферта, сега и вашата няма да се приеме. 25-и е опасен и рисков ден. Не вярвайте в реклами, проверявайте всичко, което ви казват и предлагат и се пазете от обсебване.

Бъдете подозрителни към всичко, което се продава с големи отстъпки. Не сключвайте нови договори, особено в сивата икономика. Но във вторник с лекота се отхвърлят съмненията и се постигат важни за бъдещето ви цели. Това ще бъде успешен и творчески ден, в който поне в една посока на живота ви нещата ще се отпушат, а като тръгне веднъж, няма да има спирка. Вечерта в живота ви може да се появи неочакван покровител, а на 27-и може да спечелите дело и да уредите важен документ. Законът ще ви покровителства. В четвъртък, преди да вземете каквото и да било решение, проучете въпроса, търсете допълнителна информация и не вярвайте на лаици. Вечерта се очертават неприятни моменти. Не си тръгвайте по-рано от работа, но и у дома се приберете навреме. 29-и ще дойде с проблеми, с конфликти и натиск от страна на близки и познати. Оплитате се в лъжи, вредите и на здравето си. Не ходете по митинги.

Телец 21 април - 20 май

23-ти е дълбоко емоционален за вас ден. Лесно може да загубите чувството си за мярка в ситуация, в която се радвате или скърбите прекалено за някого и нещо. Алкохолът не е добър съветник, стимулантите също. Не е време за участия в екстремни състезания. В неделя предстои преобразяване. До този ден едно сте мислили и правили, а след това към друго ще се устремите. В понеделник е Благовещение и дано за вас има благи и стимулиращи вести. Проблемът е, че на всички нива ще се използва човешката доверчивост и добронамереност. Очертават се нелоялни търговски практики и отношения, целящи зарибяване и поставяне в зависимости. 26-и ще бъде успешен и печеливш ден. Венера навлиза в знака на хармоничните ви Риби и в любовта нещата се отпушват. Но може би най-големите ви успехи ще дойдат на 27-и, когато може да ви предложат много добри оферти от няколко места. От 28-и Меркурий тръгва в директна посока и задвижва бизнес инициативите. Отделете повече време за проучване на различни информации и търговски оферти. На 29-и всеки се стреми да захапе кокала. Не очаквайте да ви направят компромиси, а и вие няма да отстъпите. Денят се свързва с насилието и с желанието за коренна реформа. Престават да действат закони и разпоредби, които пречат на личната ни инициатива.

Близнаци 21 май – 21 юни

Очертава се приятен съботен ден с покани и визити, даващи възможност да се срещнете с нужните ви хора и да прекарате приятно в емоционална или делова и творческа среда. 24-ти е ден, свързан с кражбата на идеи. Родените във втората декада да не се хвалят много с намеренията и нововъведенията си. Не приемайте на доверие нещата, които прочетете или ви кажат на ушенце. Контролирайте емоциите. Внимавайте с употребата на храни и напитки, към които имате някаква вродена алергия и непоносимост. 25-и е денят на благата вест, но за вас вестите съвсем няма да са такива. Очакват ви неприятни съобщения и опити за навлизане в личното ви и професионално пространство. Не бързайте да давате обяснения, чака се само една ваша дума или жест, за да ви атакуват и изкарат виновни за чужда вина. Плетат се мрежи, създават се интриги. На 26-и преградите ще са на всяка крачка, но вие ще се изхитрите да ги прескочите. Може да се срещнете с някого като врагове и конкуренти, а да си тръгнете като партньори. На 27-и до обед оставете другите да направят първите си крачки. До вечерта излезте със своя позиция и от 28-и стартирайте нова дейност. Меркурий тръгва в директна посока. Дава се старт на важни делови и творчески инициативи. В петък се активизират конфликтите. Може да ви въвлекат в скандални спорове. Ограничете контактите.

Рак 22 юни – 21 юли

Съботният ден ви дава предимства и възможност да изпреварите действията на конкуренцията. Разкрепостете се, не се ограничавайте в контакти и лични изяви и се опитайте да блеснете в местата, където отивате. Вечерта увеличете самоконтрола и ще си прекарате добре. Ако във всеки момент сте адекватни и държите ситуацията под контрол, ще извоювате някои допълнителни екстри. В неделя се получава по заслуги, връщат се дългове на внимание и обич. Някой ще се уреди с наследство и ще получи родителската благословия за стъпките си в една нова посока и житейско поприще. В този ден маските падат, вижда се кой наистина ще ти помогне и за кого вече сте бита карта. Хората на изкуството ще се събудят с вдъхновяващи хрумвания и дано личната ви муза не си отиде бързо. 25-и се свързва с нравствената чистота, но и с желанието да използваш и да се промъкнеш на забранени до момента места и територии на влияние. От 26-и Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рибите. Осъществете важните делови контакти, преговаряйте за бъдещите инициативи. На 27-и пътувайте, уточнете на място новите оферти. От 28-и Меркурий тръгва в директна посока и дава нов старт на деловите връзки. Не бива да се мисли и действа комплексарски. На 29-и ще бъдете обект на конкурентна атака. Апетитите са огромни, не очаквайте да ви правят отстъпки.

Лъв 22 юли – 22 август

Предстои ви болезнен уикенд с желание да се изхвърлите и надскочите себе си. В съботния ден чувството за марка не бива да ви напуска. Внимавайте с алкохола и стимулантите, контролирайте емоциите и внимавайте в признанията. В неделя маските падат, виждате себе си и още някой в истинската му светлина и дано си направите изводите за бъдещето на връзката ви. С лекота се рушат старите окови, може да ви дойдат нови идеи, които е добре да реализирате в следващите дни. В понеделник на Благовещение ограничете контактите и бъдете с най-близките си хора. Не предприемайте нищо ново и значимо на работното място. Очертават се опити за зарибяване, обвързване с нови предложения и идеи, които едва ли ще служат лично на вас. На 26-и може да получите информация от първоизточника. Ще преодолеете всяка преграда, ще спечелите състезания и конкурси. Вечерта си уредете среща със спонсор. На 27-и пътувайте, осъществете нови връзки, споразумейте се за старта на нови дейности и инициативи в следващите дни, когато планетата на бизнеса Меркурий вече ще върви в директна посока. На 28-и няма тайни за вас, лесно ще се доберете до поверителни информации и източници на сила. Включете се в нова група по интереси. 29-и е ден, свързан с реформите и насилието, някъде може да избухнат конфликти.

Дева 23 август – 22 септември

За вас се очертава чудесен уикенд с приятелски и роднински срещи, с уреждане на лични и сватбени тържества. Съботният ден е най-благоприятният за брак ден в този месец. Висшата любов ще покровителства връзките ви. В неделя ще видите обратната страна на медала. Някой ще ви отговори с взаимност, а друг ще прояви ледено отношение. В този ден получаваме всичко по заслуги и съобразно действията ни в миналото. Стореното не се забравя. На 25-и още продължавате да се надявате на някаква промяна, но е вероятно да получите откази и потвърждение за съмненията си. Не се доверявайте на реклами, проверявайте всяко съобщение. Не реагирайте на покани от непознати. В деня на Благовещението бъдете сред доверени колеги и близки. Не допускайте нови хора в средата си. На 26-и ще се наложи да преодолявате не една преграда по пътя си. Нужен ви е спонсор и покровител, конкуренцията вече се е уредила с такава защита. На 27-и преговаряйте с посредници и мениджъри. Втората половина на деня ще бъде по-активна, успешна и продуктивна. От 28-и Меркурий тръгва в директна посока, стимулира и възобновява търговската инициатива. Замрели производства се активизират, може да получите покани за странична дейност и участия. На 29-и ще се блъскаме с лакти и зъби за по-добро място. Не се предавайте, действайте, заслужавате повишението си.

Везни 23 септември – 22 октомври

23-ти носи тенденция към разкрепостяване. Задръжките падат. Желанието за веселие и мигове на интимност взима връх над здравия разум. Не отивайте в крайности. Добре е да поседите край огън и да прочистите мислите си. В неделя опитайте да се видите отстрани и да помислите обективно за всичко, което се случва. Емоциите не са добър съветник. Творците в областта на музиката и изкуството може да създадат своя шедьовър. Не си губете времето в празни срещи и приказки. В понеделник е време за равносметка, за отказ от илюзиите, от лъжата и гордостта. Концентрирайте се над преките си задачи. Бъдете скромни. Не се изхвърляйте, не правете големи поръчки и покупки. 26-и изисква концентрация над най-важната цел. Не се разпилявайте. Когато постигнете едно, тогава се заемете с друго. Вечерта си поръчайте сън прогноза, в който да получите съвет за бъдещето. Не се съмнявайте, че ще преодолеете всяко препятствие. Станете рано на 27-и, водете преговори, уредете важни делови и лични срещи до обед и се споразумейте за важните инициативи в следващите дни. На 28-и Меркурий тръгва в директна посока. Време е да се стартират нови дейности и производства, да се предприеме крачка в посоката, която планирате. Вечерта сте на прага на тежка равносметка, а в петък конкуренцията ще е убийствена. Избягвайте рискови хора и места.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

23-ти е най-добрият ден за годежи и брак в този месец. Не се колебайте да се съберете и да продължите заедно напред. Конфликтите се изглаждат. Пътувайте. През уикенда Луната е във вашия знак. Неделният ден сваля маските и грима, дано се харесате, като се видите неглиже. Бъдете сигурни, че всичко, което получите в този ден, сте си го заслужили с действията и изказванията си в миналото. На 25-и битката е за личната ни самостоятелност. Лесно се прилепва към чуждите мисли и амбиции. Може да бъдете подведени от реклами, от нелоялни търговци и партньори. Нищо важно да не се предприема. Не се обвързвайте с никого и не планирайте нови запознанства. Бъдете с най-близките и любими хора на Благовещение. 26-и ви дава стимул и подкрепа за постигане на важни цели. До вечерта ще преодолеете трудности и прегради и ще съгласувате действията си в посока на съвместните инициативи. Венера вече ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рибите. Любовта чука на вратата ви. На 27-и подредете приоритетите. Препоръчват се срещи с покровители и мениджъри, с треньори и последователи. Излезте на пазара, рекламирайте се. От 28-и Меркурий ще тръгне в директна посока и ще стимулира бизнеса. В петък всеки ще отвори голямата уста и ще покаже завиден апетит. Няма да ви отстъпват предимства, всичко трябва да си заслужиш или вземеш сам.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 23-ти може да дойдат предложения и вести, за които ще почерпите. Денят е благоприятен за обвързване, за подновяване на лични и делови контакти. Важното е да не се отива в крайности и във всеки момент да знаете какво правите. Неделният ден е свързан с подражанието и с желанието да се харесаш. Може да споделите хрумвания и идеи, от които другият ще спечели. Не позволявайте да ви омайват с приказки и обещания. На 25-и Луната навлиза в Стрелец. Уредете си пътувания и командировки, посетете близки и роднини. Денят дава полет на творческата ви фантазия. Излизате от зациклянето. Съветът е сами да реализирате идеите си и да представите за обсъждане в следващите дни готовия вече продукт. 26-27-и ще са най-силните ви дни за периода. Във вторник всяка цел е достижима независимо пред какви прегради ще бъдете изправени. Вечерта ще донесе късмет на родените около 15 декември. Луна и Юпитер са в съвпад с вашето Слънце. В живота ви ще се появи спонсор и някаква благоприятна случайност. Ще спечелите дело и може да ви повишат. В сряда водете преговори, разберете се за цени на стоки и услуги и в следващите дни стартирайте нови дейности и производства. Меркурий тръгва директно на 28-и и деловата ни активност се събужда. В петък всеки е тръгнал с голямата кошница и не е склонен на компромиси. Очертават се тежки битки и удари под кръста. Стойте далече от разгневената тълпа.

Козирог 22 декември – 20 януари

В събота може да се постигне много, ако успеете да контролирате нещата. Чакайте обаждания и предложения. Ще се радвате на взаимност и разбиране, стига да не прекалите с алкохола и стимулантите. Благоприятен ден за годежи и брак. В неделя е време да се отървете от поредната илюзия. Не може да се действа по инстинкт. Нужна е обективна оценка на отношенията и прекратяване на такива, които ви вредят. На 25-и е Благовещение. Концентрирайте действията си в тесен професионален и семеен кръг. Очертават се опити за намеса в избора ни. Не приемайте предложения и не обръщайте внимание на рекламите. В този ден тече зарибяваща програма, използват се добрите ни мисли и намерения с цел печалба на всяка цена. На 26-и не се разпилявайте с много задачи и ангажименти. Концентрирайте се над най-важното и като го свършите, започнете друго. Не напрягайте очите. Вечерта са вероятни ползотворни срещи. Поръчайте си сън, който да ви даде нужната насока. Обадете се на спонсори, може да бъдете включени в престижни програми. На 27-и Луната навлиза във вашия знак и образува конфликтен аспект със Слънцето. Внимавайте, не засягайте шефове и авторитети на болното им място. 28-и е комплексарски ден, още се лутате в избора си. В петък вече знаете какво искате и сте склонни да го постигнете на всяка цена.

Водолей 21 януари – 19 февруари

За вас се очертава тежък уикенд с промени в плана и намеренията. Съдбата ще ви среща с хората, с които не ви се иска да бъдете. Да не се разискват имотни отношения. Добре е в съботната вечер да поседите край огън и да подредите мислите си. В неделя е денят на кривите огледала. Нищо не е такова каквото изглежда. Нужна е обективна преценка, отказ да се следват илюзиите и чуждите съвети. Колкото по-малко контакти имате, толкова по-добре. В понеделник чакайте гости и гостувайте, насочете усилията си към работа на свой терен. Не се захващайте с чуждите проблеми и не позволявайте да ви убеждават да постъпите по един или друг начин. Всяко решение, което вземете, нека да е лично ваше, а не взето под натиск или диктовка. 26-и дава възможност да постигнете много независимо бариерите по пътя. Венера напуска вашия знак, а това ще позволи да изтрезнеете от едно любовно опиянение и да си дадете сметка за истинската стойност на връзката ви. На 27-и пътувайте, поемете умерени рискове, търсете нови партньори и обсъждайте новите дейности, които ще започнете в следващите дни. От 28-и планетата на търговската инициатива Меркурий тръгва директно. Още на 29-и ще се активизират големи фирми и потенциали. Който не захапе, ще го захапят. Не очаквайте да ви направят компромиси. Тълпата е неуправляема.

Риби 20 февруари – 20 март

В събота прекарвате приятни мигове с приятели в песни, танци и веселие. Ще се радвате на разбиране и желана компания, но и сами може да си прекарате чудесно. Вероятно е да получите предложение, което ще ви помогне да намерите по-добра и доходна работа. В събота ограничете двойнствените връзки, не си позволявайте лъжи, завоалирани действия и подражание на някого. Бъдете себе си и ще се радвате на успех. На 25-и важното е да се свърши до обед. След това навлизате в неблагоприятен и рисков период. До вечерта може да станете обект на изнудване или да направите неизгодно вложение и покупка. Лесно се влиза в мрежи за наивници. На 26-и проблемите ще са повече за родените във втората декада. Груповата инициатива ще зацикли, ще се появи някой, който ще насочва общите интереси в изгодна нему посока. Венера навлиза във вашия знак. Чувствата започват да влияят на разумната ви преценка. В живота ви може да се появи изкусител с много и примамливи обещания. Не подписвайте нищо и не давайте пълномощно в ръцете на непроверени хора. В момента сте генератор на идеи, които може да донесат пари и слава на този, който ги реализира. Не търсете съюзници и съдружници. От 28-и стартирайте нова дейност и бизнес проект. На 29-и старото се руши, започват реформи. Не може да се продължава по старому. Вероятни са остри сблъсъци на интереси.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.