Седмичен хороскоп за 23-29 май 2020 г.

Седмичен хороскоп за 23-29 май 2020 г.

Какво ви вещаят звездите за седмицата...

Овен 21 март – 20 април

23-и. Днешният ден е показателен за връзките ви. Ще се случват събития, които ще ви покажат на какво и на кого можете или не можете да разчитате. Очертават се изневери. Нарушавате клетви и обещания. Самоконтролът е занижен. 24-и. Днес е добре да стартирате нов или паралелен бизнес. Може да стъпите на нова база, която ще ви осигури по-добри доходи в бъдеще. 25-и. Ден на фатално влияние и привличане. Очертават се провокации на работното място. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. 26-и. Днес е важно да си верен на принципите и на дълга, да не нарушаваш правилата, да си коректен по отношение на старите си договори и да не бързаш да сключваш нови независимо изгодните условия. 27-и. Денят ще ви донесе покани, предложения и срещи, които ще дадат възможност да се внедрите в нова пазарна ниша. Чакайте обаждане и от чужбина. Добре е да кандидатствате за работа в чуждестранна фирма. 28-и. Днес печели този, който владее магията на словото, който е запознат с риториката на дипломацията и може да води изгодни лично за него преговори. Провокирате някого и се добирате до важни факти. Всяка получена информация ще струва скъпо и ще работи за този, който успее да я получи преди другите. 29-и. Пожелайте си нещо до обед и ще го имате. Този ден сбъдва благите ни пожелания и помага да се разделим с миналото.

Телец 21 април – 20 май

23-и. Доверете се на интуицията и ако усещате, че ще сбъркате не тръгвайте в тази посока. Ден на изкушения в чуствата, на двойнствени и неравностойни връзки. Удоволствията от този ден дълго ще се плащат, но и преживяното дълго ще се помни. 24-и. Ден за отваряне на нов търговски обект или за рестарт на стопирани в миналото дейности. 25-и. За днес се препоръчва самостоятелна работа. Стойте далече от всичко, което изисква намеса на странични хора и фактори. Общата работа позволява на хитреците да окрадат доверчивите и лоялните. 26-и. Благоприятен ден за сключване на нови договори, за съвместни инициативи и сделки. Отстоявайте принципите си, личните си убеждения и идеали. Добре е да пътувате, да берете билки, да правите огледи на места и терени, на които евентуално може да се установите за работа, за почивка или живот. 27-и. Родените в първата декада ще изживеят стресови ситуации. Луна и Сатурн сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви и с Уран от вашия знак. 28-и. Провокативен и рисков ден, особено за родените във втората декада. Не правете забележки и не защитавайте мнението си на всяка цена. 29-и. До обед сте провокирани да правите забележки и да изказвате личното си мнение без да ви искат съвети. Родените в третата декада влизат в излишни конфликти. Следобед вървите към примирие, но не и към помирение.

Близнаци 21 май – 21 юни

23-и. Днешният ден ще предложи много любов, но и тенденция към двойнствени връзки. Слънце, Луна и Венера са в съвпад във вашия знак, а тези аспекти провокират емоционалните ви връзки и може да объркат не едни лични отношения. 24-и. Не стойте в пасивно изчакване. Направете първа копка и стартирайте нов предмет на дейност. Добре е да осветите и новото си заведение или друго помещение, в което ще работите. Родените в третата декада вървят към успешна сделка и договор. 25-и. Работете самостоятелно, сключете еднолични договори и не влизайте в комбина дори и с доказани  приятели. 26-и. Действайте активно, сключете нов договор и стартирайте нова бизнес инициатива. След два дни Меркурий ще напусне вашия знак и вече няма да ви помага толкова в деловите ви и търговски дела. 27-и. Ден на телепатичните контакти. Ако мислим за някого, той ще ни се обади. Разстоянията нямат значение. 28-и. Днес Меркурий напуска вашия знак и отива да помага в дейностите и в бизнеса на Рака. Ще имате проблеми в комуникацията с околните. Ще избухват конфликти по незначитени поводи. 29-и. До обед може да спечелите някого с натиск и убеждение, но следобед ще помогне само извинението и уверението, че грешките няма да се повторят.

Рак 22 юни – 21 юли

23-и. Днешният ден е белязан от предчувствие за полезното и вредното. Доверете се на инстинктите си и ако нещо ви се дояде непременно си го доставете и сгответе. 24-и. Някой се събужда след тежка любовна нощ. Луна и Венера провокират и днес тенденцията към страничин връзки и изневери. Ден за промоции и изложби. Пасивният човек ще претърпи поражение. 25-и. Денят е противопоказен за екипна работа и за участия във всякакви съвместни инициативи. 26-и. Ден на тежки битки и сладки победи. Бъдете активни, уредете делови и приятелски срещи, обединете семейните рисурси и интереси,  подпишете нов договор. 27-и. Денят започва трудно, но до вечерта облаците се разнасят, идва подкрепа и от чужбина. Ако мислите за някого, той ще ви се обади. Ден на телепатичните контакти и на лично прозрение за отношенията ви с някого. 28-и. Меркурий навлиза в Рак и стимулира търговската ви инициатива. Получавате покани за пътуване и гостуване. 29-и. До обед една лъжа може да се превърне в истина и обратното. Всичко да се проверява. Отложете преговорите за следобед. До вечерта е важно да се върнете към стара връзка, сделка и приятелство. Падат някои ограничения и забрани. Признайте си грешките и простете прегрешенията на близките. Ледовете се топят, време е да обедините русурси и интереси в името на децата.

Лъв 22 юли – 22 август

23-и. Една изкусителна събота. Съветът към партньорите ви е да не отсъстват, за да не ви дадат повод за изневери. Очертават се запознаства, които ще провалят семейни и приятелски отношения. 24-и. Ден за старт на нов бизнес. Започнатите инициативи ще ви носят пари и просперитет в бъдеще. Нужно ви е интензивно физическо натоварване. 25-и. Не се кооперирайте с никого и не теглете кредит. Не е ден за събрания и участия в колективни инициативи. Пазете се от фатално привличане и влияние. 26-и. Ден за светски партита, за съвместни инициативи и за подписване на нови договори. Време е да направите своя партньорски избор, да подадете ръка на качествени хора или да оттеглите участието си от дейности, които вече са бита карта. 27-и. Днес разширявате пълномощията си, получавате и дотация или друг вид подкрепа от чужбина. Ще ви се обаждат тези, за които мислите. 28-и. Те ти булка Спасовден. На времето изневерите на този ден са били разрешени, ако жената е имала проблем със зачеването. С пълна сила действа магията на словото и на убеждението. 29-и. До обед започвайте само такава работа и иницатива, която бързо ще приключите. Дългосрочните проекти стартирани днес няма да издържат проверката на времето. С напредването на деня ще се обаждат хора, с които отношенията ви в миналото са охладнели.

Дева 23 август – 22 септември

23-и. Днес е добре да се доверите на интуитивните си усещания. Така ще избегнете неприятните моменти и „прилепването” към хора и места, които ще окажат в бъдеще вредно въздействие върху вас, върху работата и личните ви връзки. 24-и. Родените в третата декада ще работят повече за чуждия интерес. Вероятно е да се включите в проекти и дейности, в които ще се окажете само изпълнител, докато друг играе шефската роля и разпределя екстрите. 25-и. Изискването е да работите самостоятелно. Не споделяйте идеи и намерения. Всичко, което свършите сами, без чужда подкрепа и намеса ще носи пари и придобивки. 26-и. Този ден ще ви даде предимства, ще ви помогне да влезете в нова и перспективна среда и да извлечете най-доброто от осъществените контакти. 27-и. Днес имате възможност да се срещнете или да преговаряте от разстояние с бъдещи спонсори, покровители и работодатели. Добре е за делови връзки с чужбина. 28-и. Провокативен ден. Очертават се прояви на непоносимост и алергичност към хора, продукти и храни. Следете знаците. Ако счупите нещо това е знак за прекратяване на отношенията с някой от присъстващите. 29-и. Луната навлиза в Дева и в следващите два дни задвижва тежък кармичен кръст в хороскопа ви. Сутринта си пожелайте нещо, което да изиграе и роля на защита за бъдещето ви. Признайте си честно греховете и си поемете отговорностите. Не позволявайте да си отиде от живота ви ценно присъствие.

Везни 23 септември – 22 октомври

23-и. Ден за любов и някакво особено предчувствие за бъдещето, за полезното и вредното в живота ви. Вероятни са двойнствени връзки, които в бъдеще ще изискват да направите болезнен избор. 24-и. Бъдете активни, стартирайте нов бизнес, осветете помещението, в което ще работите и от което ще идват основните ви доходи. 25-и. Днес и утре може да изживеете стресови положения. В този ден попадате на фатално привличане и влияние, което може да ви постави в подчинително положение в бъдещето. 26-и. Днес семейните ви дела са противопоставени на професионалните. Ще се наложи да водите битки, да защитавате своя интерес и този на хората, които са ви близки. 27-и. Днес облаците се разнасят и хоризонта пред вас се изчиства. С всеки може да се разберете и договорите. Препоръчват се разговори с бъдещи или настоящи работодатели и приятели от страната и от чужбина. 28-и. Печелят умеещите да работят вербално, които са част от настъпващите промени и разполагат със свежа информация по важните професионални въпроси. Ако не се чувствате добре информирани не рискувайте, но ако сте в час с изискванията на играта в личен и бизнес план, не се отказвайте да вземете своето от живота. 29-и. До обед си пожелайте нещо и ще го имате. Старайте се да не давате никому излишна информация, но се осведомете по различни канали за нещата, които са част от личните ви бизнес планове и интереси.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

23-и. Днес вървите към паралелни връзки, които може да развалят дългогодишни връзки и бракове. Доверете се на интуитивните си предчувствия и ако изпитате недоверие към някого, да знаете, че наистина на този човек не може да се разчита. 24-и. Днес може да влезете в нова бизнес среда, да стартирате ново производство или фирмена дейност. Рискувайте умерено. 25-и. Днес правите удобни за околните собствените си желания и стремежи. Анализирайте бъдещите си  планове и се постарайте да привлечете потенциални спонсори, клиенти и майстори, които да ви помогнат в належащите дейности, ремонти и производства. 26-и. Най-силният ви и успешен ден за периода. Подпишете нови договори, осъществете връзки с нови партньори в бизнеса, участвайте в бляскави партита и рекламни инициативи. 27-и. За родените в първата декада денят носи рескови случайности и промени в предварително установената проглама. Нищо няма да върви по план и по правилата. 28-и. Тежък и рисков ден. Ограничете контактите, не се изказвайте неподготвени и не провокирайте околните с излишни забележки и критика. Не влизайте в разправии с шефове и колеги. 29-и. До обед проблемите ще са повече за родените в третата декада. Счупеното е лош знак. Внимавайте къде оставяте важни документи и телефона си. Не давайте никому излишна информация, която може да бъде използвана и срещу вас. От обед навлизате в благодатен период. Връзките ви ще се стабилизират.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

23-и. Днес ще срещате открита и прикрита опозиция. Разбирате за изневери или изневерявате. Луна, Слънце и Венера ви гледат в опозиция от знака на Близнаците, а Марс и Нептун от Риби провокират алергии. 24-и. Днес конкуренцията може да отвори своя нов  търговски обект точно до вашия. Засилват се роднинските претенции към общи части и имоти. 25-и. Всичко, което свършите сами ще ви донесе късмет, пари и професионален възход. Това, за което се доверите на роднини, посредници, колеги или бизнес партньори ще зацикли и ще донесе повече разходи отколкото приходи. 26-и. Денят изисква активност по всички линии на живота. Добре е да се сключат нови договори и да се влезе в преговори. 27-и. Може да получите предложение от чужбина или от чуждестранна фирма базирана на местна почва. Навлизате в силен период до петък на обед. Доверете се на интуитивния си избор. 28-и. Днес много приказки ще се изприказват. Печели този, който умее да чува, когато слуша, а не този който се напъва в нещо да ни убеждава. Ден на вербалната магия. Хората на словото ще успеят да извоюват лични и професионални свободи. Ще се води компроматна война на всички нива и с всички средства. 29-и. До обед може да подхвърлите някому лакома стръв и да изчакате реакцията. Опитайте да разберете кой на какви позиции е в работата и в личните ви отношения.

Козирог 22 декември – 20 януари

23-и. Предстоят емоционални моменти, приятелски и лични срещи, на които ще се уточняват чувства и позиции. Вечерта ще бъдете подложени на големи изкушения и любовни предизвикателства, които могат да ви оженят или разведат. 24-и. Не отивайте в крайности, които могат да вгорчат не само вашия живот, но и този на близките. Ативизирайте се повече в спорта и в обществените мероприятия. 25-и. Не започвайте съвместна работа с непроверени хора. Денят е добър за отваряне на заведения, но трябва да се знае кой пие и кой после ще плаща. 26-и. Днес е важно да се ръководиш от инстинктите. Може да имате грешна информация по важните въпроси и да направите грешен ход. Проверявайте всичко. Всеки представя нещата така както му изнасят, а истината остава встрани от купона като Пепеляшка пред огнището. 27-и. Доверете се на интуицията. Ден на телепатичните контакти. 28-и. От днес до 4 август планетата на бизнес контактите и комуникациите Меркурий ще ви гледа в опозиция от знака на Рака. Семейните проблеми и нуждите на децата ще ви отклоняват от професионалните дела и отговорности. 29-и. До обед в отношенията ви на всички нива ще има провокативни нотки. Лесно ще се спретват кампромати. Внимавайте, не оставайте телефони и бележки в чужди ръце. Важните срещи и преговори насрочете за следобед, когато навлизате в успешен и творчески период.

Водолей 21 януари – 19 февруари

23-е. Доверете се на импулсите и на усещането, с което сте се събудили. Днес Слънце, Луна и Венера ви облъчват в брилянтни аспекти. Вървите към случайни и неслучайни срещи, които може да променят живота ви в благоприятна посока. 24-и. Ако днес и утре започнете нов бизнес или отворите нов търговски обект ще спечелите и нещата ще се развият благоприятно за вас в бъдеще. Не стойте в пасивно очакване някой да ви свърши работата. 25-и. Парирайте всеки опит за намеса в личните ви и професионални дела. Водолеят е колективен играч, а това често позволява да бъде използван и вкарван в чужди игри. 26-и. Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Явете се на прослушвания и конкурси, заявете участия в престижни проекти и начинания и се включете в битката за постове, пари и есктри. Вашата кандидатура ще бъде предпочетена. 27-и. Луната навлиза в Лъв и застава в опозиция на Сатурн от вашия знак и в квадратура с Уран от Телец. Доверете се на усещанията си. Очертават се компрометиращи връзките ви събития и тежки обрати в живота. 28-и. Трудно ще избегнете конфликтите у дома и на работното място. Провокационен ден, в който всяка ваша дума и жест ще се тълкуват превратно. 29-и. До обед проблемите ще са повече за родените в последните дни на зодията. Отложете важните разговори за следобед, когато ще намерите точните думи и ще се окажете на точното място. Ледовете в отношенията ще се стопят, ще намерите общ език с тези, с които до момента не сте се разбирали.

Риби 20 февруари – 20 март

23-и. Днес се очертават изневери, неприятни разкрития и прекратяване на дългогодишни отношения. Една лъжа ще провали много съдби и животи. Доверете се на интуицията. 24-и. Днес вътрешната ви енергия търси поле за изява и дано не го намери у съседите или да предизвика излишни конфликти у дома. 25-и. Днес и утре може да привлечете спонсори, да стартирате или да подновите определена търговска дейност и да направите крачка за излизане от кризата. 26-и. Един от най-силните ви дни за месеца. Чакайте изгодни договори, покани, подаръци от съдбата и срещи, които могат да променят в положителна посока бъдещата ви работа и личен живот. Не се отклонявайте от принципите си. 27-и. Ден на телепатичните контакти. Интуицията ви работи на ниво. Обадете се на тези, за които си мислите непрекъснато. 28-и. Бъдете отговорни в приказките, в молбите, обещанията и пожеланията си. Този ден сбъдва благите пожелания, а негативните се връщат в бъдеще като бумеранг. 29-и. Навлизате в рисков и противопоставящ тридневен период. В хоросокопа ви ще се задейства кармичен кръст. Може да се очакват конфликти с роднини и колеги. Внимавайте с дозировката на лекарства и алкохол. За уикенда не планирайте разходки ако сте алергични към полени и не яжте в съмнителни заведения. Ще ви подейства алергично и срещата с някой, който винаги ви разбалансира.

 

 

 

 

 

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.