Седмичен хороскоп за 23 – 29 януари

Седмичен хороскоп за 23 – 29 януари

 Овен 21 март – 20 април

На 23-и до обед се грижите за семейството, а следобед за нуждите на странични хора. До обед в неделя се включете в благотворителни проекти и сами ще получите подкрепа. Проведете важни делови срещи от обед на 25-и до обед на 26-и. 27-и идва натоварен с агресивна енергетика. 28-и ни зарежда с хармония, а на 29-и получавате вести, за които ще почерпите. Отпадат някои ограничения. На 23-и се събуждат мощни сили в организма ни. Обърнете повече внимание на нуждите на близките и децата. На 24-и е точният съвпад на Слънцето със Сатурн. Сатурн е Кронос – строгият баща. Проявете повече разбиране към нуждите на близките и децата. 25-и е ден на колелото, правилата се променят. На 26-и в хороскопа ви се оформят тежки и рискови аспекти. Работата и семейните задължения са противопоставени. На 27-и намалете темпото, не си позволявайте действия, за които ще съжалявате. На 28-и денят се свързва с човешката душа. Опитайте да влезете в положението на тези, с които влизате в контакт. 29-и е един от силните ви и пробивни дни за месеца. От утре Меркурий ще тръгне ретроградно, ще се премахнат старите прегради, но ще се сложат нови ограничения.

Телец 21 април – 20 май

23-и е ден на прекаляване и преиграване за родените в третата декада. Не планирайте рискови пътувания. До обед на 24-и посетете родители и роднини, помогнете с каквото можете. На 25-и до обед се играят двойнствени игри. На 26-и срещате обединена съпротива. На 27-и смирете амбициите. 28-и е рисков за родените в първата декада. На 29-и не отивайте в крайности, спазвайте разпоредбите. На 23-и не водете преговори касаещи сделки с имоти и кредитиране. 24-и е ден за дарителство и обгрижване на свои и чужди. Получавате откровение как да разрешите семеен спор, без да се нарушават правата и нуждите на един или друг. На 25-и полезните вещества, мисли и продукти лесно се усвояват. На 26-и до 15ч. е благоприятно за съвместни инициативи и преговори. Не отклонявайте предложения и покани за среща. На 27-и, в деня преди пълнолунието, напрежението нараства. Всеки си гони интереса и не е склонен на компромиси. На 28-и денят има тежки и рискови аспекти особено за родените в първата декада. На 29-и. Проверявайте по различни канали вестите и предложенията, които получавате.

Близнаци 21 май – 21 юни

До 25-и Луната от вашия знак ще сключва брилянтни аспекти с Меркурий, Юпитер и Слънце от Водолей. Тенденцията е да осъществите полезни за бъдещето връзки и да започнете нова работа. Действайте активно. 26-и ще ви свърже с нова група по интереси и дейности. 27-и е рисков, лесно се отива към конфликти. 28-и е балансиран, а на 29-и ще получите вест, за която някой ще почерпи. На 23-и късметът ще работи повече за родените в първата декада. На 24-и до обед намерете време за близки и познати, които се нуждаят от грижа и малко внимание. На 25-и за родените в третата декада денят обещава късмет във връзките, възможност за старт на нова професионална дейност и шанс за подписване на нови договори. 26-и ще помогне да разширите връзките и личната си територия на влияние. 27-и е ден на огромните амбиции и апетити. Искаме много и не сме склонни на компромиси. 28-и е спокоен, ведър и хармоничен ден. Помирете се, сдобрете се. 29-и, за родените около 1 юни денят носи късмет, възможности за повишение и нова работа.

Рак 22 юни – 21 юли

На 23-и конкуренцията е на високо ниво, но и постиженията ви са големи. На 24-и е време за благотворителност. Проведете важните си срещи на 25-и следобед. 26-и е ден за сформиране на нов екип и подновяване на бизнес инициативи. 27-и е рисков и проблемен. На 28-и може да се раздели неделимото преди. 29-и дава шанс да влезете в нова среда и да печелите добре. Бъдете активни. 23-и е високо енергиен ден. Може да се решите на крачка, която в миналото е била невъзможна или притеснителна. На 24-и не отлагайте посещение при родители и деца и при тези, които се нуждаят от вашето внимание и грижа. На 25-и до обед посетете център за рехабилитация. 26-и ви носи късмет и възможност да получите предимства и да сключите нови договори при много по-изгодни условия. 27-и е ден на ненаситните апетити, трудно е да се контролират отношенията. Семейните дела са противопоставени на служебните. 28-и е ден на човешката душа. Не лъжете, помирете се, направете крачка към тези, които обичате и цените. 29-и е ден на виното и камбаната. Получавате вести, които чакате отдавна.

Лъв 22 юли – 22 август

Очертават се проблеми за родените в първата декада. През уикенда намерете време както за своите дела, така и за близките и приятелите, които се нуждаят от подкрепа. Родители и деца трудно ще се разбират. На 25-и ще се наложат и непредвидени разходи. За 26-и отложете събрания и срещи на екипа. 27-и идва с конфликти и сблъсъци на интереси. На 28-29-и конкурентите ви атакуват. 23-и е ден на високите енергии и амбициозните цели. Поставете условията си до обед. На 24-и молитвите ни се чуват и сбъдват. Правят се жестове и подаръци. Правете това, за което ви помолят. На 25-и до обед е по-важно да се заемете със себе си, а не да бързате за работа и да пристигнете в неугледен вид. На 26-и може да сключите изгодни договори и да получите покани, които ще ви помогнат да влезете в престижна среда и група. На 27-и разваляте диети и отношения, вършите прегрешения, които ще ви разделят от важни и качествени хора в живота и ще ви насочат към неблагоприятна за вас среда и връзка. 28-и, за родените в първата декада денят е рисков, особено ако не се смирят, ако не стоплят отношенията си и вървят към конфликти и изневери. На 29-и конкуренцията ще има предимство при разпределяне парчетата от тортата или от постната пица.

Дева 23 август – 22 септември

До 25-и Луната от Близнаци и Нептун от Риби ще образуват рискови аспекти спрямо Слънцето ви. Внимавайте с двойнствените връзки. Очертават се сблъсъци на интереси и мнения. Ще вършите работата на мързеливците. На 26-и може да получите изгодно предложение и да сключите перфектния договор. На 27-и нищо важно да не се започва. 28-и носи помирение, а 29-и добра вест. На 23-и може да направите крачка в нова посока, но после да се окаже, че това не е вашата посока и не е това, което искате да имате или с което да се занимавате. На 24-и до обед направете това, за което някой ви помоли, а следобед се занимавайте само с личните си дела и нужди. На 25-и се очертава разпиляна сутрин, в която трудно ще свършите планираната работа. На 26-и до 15 ч. е добре за преговори и подписване на нови договори. На 27-и. увеличете дистанциите, на никого няма да може да угодите, най много да си докарате болестен проблем. На 28-и не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Скандалите и крясъците разболяват. На 29-и е добре да планирате приятелски срещи и визити и да разпуснете тази вечер в приятна компания.

Везни 23 септември – 22 октомври

Очертава се благоприятен за личните ви цели и намерения уикенд. Давате подкрепа и получавате такава в нужния момент. От 25-и следобед до 15ч. на 26-и подпишете нови договори и играйте активно в отношенията и фирмените дела. 27-и е ден на тежки конкурентни битки. 28-и носи помирение и разпределя ролите. На 29-и получавате покани и имате възможност да влезете в печеливша среда. 23-и е ден на високите енергии и цели. На 24-и и родените във втората декада ще има за какво да почерпят. До обед правете това, за което някой ви помоли и вашите молби ще бъдат чути и удовлетворени. На 25-и може и да закъснеете за работа, но трябва да пристигнете в пълното си великолепие, с новия тоалет и с променена визия. 26-и, за родените в първата декада ще има повече спънки по пътя, но в този ден не бива да се отказвате от преговори и участия в събрания и фирмени мероприятия. 27-и е един от рисковите ви дни за месеца. Апетитите са огромни, взаимно си правим номера и си вредим. 28-и - ведър, хармоничен и спокоен ден, в който може да се намери удовлетворяващото за всички решение. На 29-и ще се радвате на протекции и неочаквани предложения.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 23-и до обед организирайте и присъствайте на представителни срещи. От обед до утре на обед е време за благотворителност кой както го разбира. Планирайте за 25-и следобед важни делови срещи и преговори, както и подписването на нови договори. Добре е да влезете в нов екип още на 26-и. Преградите са лесно преодолими. На 27-и действате манипулиращо. 28-29-и носят раздели. 23-и е ден за среща с тези, с които не се виждате често. Събират се родители и деца, всеки да направи своите жестове на разбиране и приемане. На 24-и до обед се заемете с благотворителни проекти и вижте кой от близките ви се нуждае от обгрижване. На 25-и преди обед посетете фризьор и козметик. Подгответе се за преговорите следобед. На 26-и е време за представителни срещи, за поемане на нови задачи, участия и ангажименти. 27-и е ден на хората с големи апетити и здрава захапка. Никой не пуска кокала и вие няма да го направите. На връзките ви ще бъдат покровителствани от висшата любов. На 29-и може много да се постигне, но и много неща да се развалят, ако загубите чувството си за мярка

Стрелец 23 ноември – 21 декември

До 25-и срещате неотстъпчивост и трудно прокарвате идеите си. Добре е за прояви на благотворителност. Жестовете ще ви се върнат в следващите дни. На 26-и може да сключите стабилизиращи договори и да осъществите полезни връзки. 27-и дава сила на силните. На 28-и с всеки може да се разберете. Добре е да се повдигнат неудобните въпроси. 29-и носи придобивка. На 23-и е добре да се започне прочистваща диета до пълнолунието. На 24-и отстъпвате от амбициите и желанията си и давате предимства на близките и децата. На 25-и денят започва нервно и с притеснения, но към обед ситуацията ще се обърне във ваша полза и интерес. 26-и е ден на тръбача, който свири за сбор и ни събира под знамената на личната ни амбиция и активност. На 27-и големите и силните няма да се съобразяват с дребните и слабите. На 28-и се намират нужните думи и действия, които ще стопят дистанциите и ще помогнат на съвместната ви работа и живот. На 29-и каквото свършите до края на работното време ще ви помогне да излезете от лична и професионална криза и да задвижите бизнеса си.

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените в третата декада са в силна и печеливша позиция на 23-и. На 24-и е важно да се погрижим за близките и за нуждаещите се от грижи. 25-и е денят на пръстена и колелото. До вечерта може да се реши спорен въпрос и да се излезе от зациклено положение. Побързайте. На 26-и ще влезете в ограничаваща ви среда. 27-и носи рискове и болка. На 28-29-и преодолявате препятствията с лекота. На 23-и всеки може да получи стимул и подкрепа за действие. Важното е да знаете какво искате и да не объркате посоките. На 24-и е момента да даваш и да получаваш, да посетиш близките и да дадеш на нуждаещите се част от своята топлина. На 25-и не се притеснявайте, дори и да закъснеете за работа или за някакъв друг ангажимент. На 26-и е важно да си дадете сметка къде ви е мястото, в коя среда бихте успели повече и с кои партньори работата ви ще потръгне. На 27-и. на всяка крачка срещате отпор, напредвате мъчително и правите излишни разходи. На 28-и един отстъпва за едно, друг за друго и отношенията тръгват към оправяне. 29-и е вдин от успешните ви дни, в които и най-зациклената ситуация може да се отпуши и да се намери търсения изход и вариант.

Водолей 21 януари – 19 февруари

23-и е ден на високите енергии, ще се справите с всеки проблем. На 24-и е точният съвпад на Слънце и Сатурн във Водолей, а на 29-и е съвпадът му и с Юпитер. Родените в този период ще имат видими и невидими защитници. Ще се разберете по имотни и наследствени дела. На 26-и чакайте изгодни предложения и договори. На 27-и се дистанцирайте от места на агресия. На 28-29-и водите тежки битки. На 23-и в труден момент ще ви подадат ръка хора от миналото ви. Чакайте подкрепа от чужбина и шанс за включване в благотворителни делови проекти. На 24-и плащаме бащинският и синовен дълг. Върнете жестове на внимание и обич. Душата се радва и стопля от едно посещение и среща. На 25-и започнете деня с грижа за личната си визия. Облечете новите дрехи и се пригответе за важни делови срещи. На 26-и не пропускайте този ден, той е удачен за всяко начинание, независимо дали е важно или незначително. На 27-и бъдете сигурни, че ще се играе нечестно. На 28-и се придържайте към добрия тон и на никаква цена не започвайте и не влизайте в конфликти. На 29-и може да получите предложение, което ще изисква да се откажете от досегашния си бизнес или от старата си работа.

Риби 20 февруари - 20 март

23-и изисква внимание, не губете чувството си за мярка. На 24-и обгрижвате родители и деца и се отказвате от лична амбиция. На 25-и до обед идете на фризьор. Планираните за следобед срещи и разговори ще ви донесат победи и изгодни делови предложения. Навлизате в един от най-силните си периоди. На 26-27-и водите по точки в играта. Побързайте до 29-и да сключите нови договори. На 23-и важното свършете сутринта, а след това помогнете с каквото можете на близките. На 24-и ще получите откровение в труден момент и някаква неочаквана подкрепа в почти безизходна за вас ситуация. На 25-и загърбвате работата, грижите се повече за себе си, отколкото за професионалните си дела. На 26-и влизате в ръководството или сте този, който контролира и разпределя дейности, участия и проценти. На конкуренцията се опитва да ви подлее вода, но не знае, че в тази среда вие плувате чудесно. На 28-и делете всичко по равно. Постарайте се да обърнете внимание на всеки член от семейството и да чуете молбите и изповедите на колегите. На 29-и ще се случват събития показващи на кого може да се опрете и доверите. Някаква невидима сила ще ви насочи към важните за вас места и хора.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.