0

 Овен 21 март – 20 април

На 23-и до обед се грижите за семейството, а следобед за нуждите на странични хора. До обед в неделя се включете в благотворителни проекти и сами ще получите подкрепа. Проведете важни делови срещи от обед на 25-и до обед на 26-и. 27-и идва натоварен с агресивна енергетика. 28-и ни зарежда с хармония, а на 29-и получавате вести, за които ще почерпите. Отпадат някои ограничения. На 23-и се събуждат мощни сили в организма ни. Обърнете повече внимание на нуждите на близките и децата. На 24-и е точният съвпад на Слънцето със Сатурн. Сатурн е Кронос – строгият баща. Проявете повече разбиране към нуждите на близките и децата. 25-и е ден на колелото, правилата се променят. На 26-и в хороскопа ви се оформят тежки и рискови аспекти. Работата и семейните задължения са противопоставени. На 27-и намалете темпото, не си позволявайте действия, за които ще съжалявате. На 28-и денят се свързва с човешката душа. Опитайте да влезете в положението на тези, с които влизате в контакт. 29-и е един от силните ви и пробивни дни за месеца. От утре Меркурий ще тръгне ретроградно, ще се премахнат старите прегради, но ще се сложат нови ограничения.

Телец 21 април – 20 май

23-и е ден на прекаляване и преиграване за родените в третата декада. Не планирайте рискови пътувания. До обед на 24-и посетете родители и роднини, помогнете с каквото можете. На 25-и до обед се играят двойнствени игри. На 26-и срещате обединена съпротива. На 27-и смирете амбициите. 28-и е рисков за родените в първата декада. На 29-и не отивайте в крайности, спазвайте разпоредбите. На 23-и не водете преговори касаещи сделки с имоти и кредитиране. 24-и е ден за дарителство и обгрижване на свои и чужди. Получавате откровение как да разрешите семеен спор, без да се нарушават правата и нуждите на един или друг. На 25-и полезните вещества, мисли и продукти лесно се усвояват. На 26-и до 15ч. е благоприятно за съвместни инициативи и преговори. Не отклонявайте предложения и покани за среща. На 27-и, в деня преди пълнолунието, напрежението нараства. Всеки си гони интереса и не е склонен на компромиси. На 28-и денят има тежки и рискови аспекти особено за родените в първата декада. На 29-и. Проверявайте по различни канали вестите и предложенията, които получавате.

Близнаци 21 май – 21 юни

До 25-и Луната от вашия знак ще сключва брилянтни аспекти с Меркурий, Юпитер и Слънце от Водолей. Тенденцията е да осъществите полезни за бъдещето връзки и да започнете нова работа. Действайте активно. 26-и ще ви свърже с нова група по интереси и дейности. 27-и е рисков, лесно се отива към конфликти. 28-и е балансиран, а на 29-и ще получите вест, за която някой ще почерпи. На 23-и късметът ще работи повече за родените в първата декада. На 24-и до обед намерете време за близки и познати, които се нуждаят от грижа и малко внимание. На 25-и за родените в третата декада денят обещава късмет във връзките, възможност за старт на нова професионална дейност и шанс за подписване на нови договори. 26-и ще помогне да разширите връзките и личната си територия на влияние. 27-и е ден на огромните амбиции и апетити. Искаме много и не сме склонни на компромиси. 28-и е спокоен, ведър и хармоничен ден. Помирете се, сдобрете се. 29-и, за родените около 1 юни денят носи късмет, възможности за повишение и нова работа.

Рак 22 юни – 21 юли

На 23-и конкуренцията е на високо ниво, но и постиженията ви са големи. На 24-и е време за благотворителност. Проведете важните си срещи на 25-и следобед. 26-и е ден за сформиране на нов екип и подновяване на бизнес инициативи. 27-и е рисков и проблемен. На 28-и може да се раздели неделимото преди. 29-и дава шанс да влезете в нова среда и да печелите добре. Бъдете активни. 23-и е високо енергиен ден. Може да се решите на крачка, която в миналото е била невъзможна или притеснителна. На 24-и не отлагайте посещение при родители и деца и при тези, които се нуждаят от вашето внимание и грижа. На 25-и до обед посетете център за рехабилитация. 26-и ви носи късмет и възможност да получите предимства и да сключите нови договори при много по-изгодни условия. 27-и е ден на ненаситните апетити, трудно е да се контролират отношенията. Семейните дела са противопоставени на служебните. 28-и е ден на човешката душа. Не лъжете, помирете се, направете крачка към тези, които обичате и цените. 29-и е ден на виното и камбаната. Получавате вести, които чакате отдавна.

Лъв 22 юли – 22 август

Очертават се проблеми за родените в първата декада. През уикенда намерете време както за своите дела, така и за близките и приятелите, които се нуждаят от подкрепа. Родители и деца трудно ще се разбират. На 25-и ще се наложат и непредвидени разходи. За 26-и отложете събрания и срещи на екипа. 27-и идва с конфликти и сблъсъци на интереси. На 28-29-и конкурентите ви атакуват. 23-и е ден на високите енергии и амбициозните цели. Поставете условията си до обед. На 24-и молитвите ни се чуват и сбъдват. Правят се жестове и подаръци. Правете това, за което ви помолят. На 25-и до обед е по-важно да се заемете със себе си, а не да бързате за работа и да пристигнете в неугледен вид. На 26-и може да сключите изгодни договори и да получите покани, които ще ви помогнат да влезете в престижна среда и група. На 27-и разваляте диети и отношения, вършите прегрешения, които ще ви разделят от важни и качествени хора в живота и ще ви насочат към неблагоприятна за вас среда и връзка. 28-и, за родените в първата декада денят е рисков, особено ако не се смирят, ако не стоплят отношенията си и вървят към конфликти и изневери. На 29-и конкуренцията ще има предимство при разпределяне парчетата от тортата или от постната пица.

Дева 23 август – 22 септември

До 25-и Луната от Близнаци и Нептун от Риби ще образуват рискови аспекти спрямо Слънцето ви. Внимавайте с двойнствените връзки. Очертават се сблъсъци на интереси и мнения. Ще вършите работата на мързеливците. На 26-и може да получите изгодно предложение и да сключите перфектния договор. На 27-и нищо важно да не се започва. 28-и носи помирение, а 29-и добра вест. На 23-и може да направите крачка в нова посока, но после да се окаже, че това не е вашата посока и не е това, което искате да имате или с което да се занимавате. На 24-и до обед направете това, за което някой ви помоли, а следобед се занимавайте само с личните си дела и нужди. На 25-и се очертава разпиляна сутрин, в която трудно ще свършите планираната работа. На 26-и до 15 ч. е добре за преговори и подписване на нови договори. На 27-и. увеличете дистанциите, на никого няма да може да угодите, най много да си докарате болестен проблем. На 28-и не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Скандалите и крясъците разболяват. На 29-и е добре да планирате приятелски срещи и визити и да разпуснете тази вечер в приятна компания.

Везни 23 септември – 22 октомври

Очертава се благоприятен за личните ви цели и намерения уикенд. Давате подкрепа и получавате такава в нужния момент. От 25-и следобед до 15ч. на 26-и подпишете нови договори и играйте активно в отношенията и фирмените дела. 27-и е ден на тежки конкурентни битки. 28-и носи помирение и разпределя ролите. На 29-и получавате покани и имате възможност да влезете в печеливша среда. 23-и е ден на високите енергии и цели. На 24-и и родените във втората декада ще има за какво да почерпят. До обед правете това, за което някой ви помоли и вашите молби ще бъдат чути и удовлетворени. На 25-и може и да закъснеете за работа, но трябва да пристигнете в пълното си великолепие, с новия тоалет и с променена визия. 26-и, за родените в първата декада ще има повече спънки по пътя, но в този ден не бива да се отказвате от преговори и участия в събрания и фирмени мероприятия. 27-и е един от рисковите ви дни за месеца. Апетитите са огромни, взаимно си правим номера и си вредим. 28-и - ведър, хармоничен и спокоен ден, в който може да се намери удовлетворяващото за всички решение. На 29-и ще се радвате на протекции и неочаквани предложения.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 23-и до обед организирайте и присъствайте на представителни срещи. От обед до утре на обед е време за благотворителност кой както го разбира. Планирайте за 25-и следобед важни делови срещи и преговори, както и подписването на нови договори. Добре е да влезете в нов екип още на 26-и. Преградите са лесно преодолими. На 27-и действате манипулиращо. 28-29-и носят раздели. 23-и е ден за среща с тези, с които не се виждате често. Събират се родители и деца, всеки да направи своите жестове на разбиране и приемане. На 24-и до обед се заемете с благотворителни проекти и вижте кой от близките ви се нуждае от обгрижване. На 25-и преди обед посетете фризьор и козметик. Подгответе се за преговорите следобед. На 26-и е време за представителни срещи, за поемане на нови задачи, участия и ангажименти. 27-и е ден на хората с големи апетити и здрава захапка. Никой не пуска кокала и вие няма да го направите. На връзките ви ще бъдат покровителствани от висшата любов. На 29-и може много да се постигне, но и много неща да се развалят, ако загубите чувството си за мярка

Стрелец 23 ноември – 21 декември

До 25-и срещате неотстъпчивост и трудно прокарвате идеите си. Добре е за прояви на благотворителност. Жестовете ще ви се върнат в следващите дни. На 26-и може да сключите стабилизиращи договори и да осъществите полезни връзки. 27-и дава сила на силните. На 28-и с всеки може да се разберете. Добре е да се повдигнат неудобните въпроси. 29-и носи придобивка. На 23-и е добре да се започне прочистваща диета до пълнолунието. На 24-и отстъпвате от амбициите и желанията си и давате предимства на близките и децата. На 25-и денят започва нервно и с притеснения, но към обед ситуацията ще се обърне във ваша полза и интерес. 26-и е ден на тръбача, който свири за сбор и ни събира под знамената на личната ни амбиция и активност. На 27-и големите и силните няма да се съобразяват с дребните и слабите. На 28-и се намират нужните думи и действия, които ще стопят дистанциите и ще помогнат на съвместната ви работа и живот. На 29-и каквото свършите до края на работното време ще ви помогне да излезете от лична и професионална криза и да задвижите бизнеса си.

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените в третата декада са в силна и печеливша позиция на 23-и. На 24-и е важно да се погрижим за близките и за нуждаещите се от грижи. 25-и е денят на пръстена и колелото. До вечерта може да се реши спорен въпрос и да се излезе от зациклено положение. Побързайте. На 26-и ще влезете в ограничаваща ви среда. 27-и носи рискове и болка. На 28-29-и преодолявате препятствията с лекота. На 23-и всеки може да получи стимул и подкрепа за действие. Важното е да знаете какво искате и да не объркате посоките. На 24-и е момента да даваш и да получаваш, да посетиш близките и да дадеш на нуждаещите се част от своята топлина. На 25-и не се притеснявайте, дори и да закъснеете за работа или за някакъв друг ангажимент. На 26-и е важно да си дадете сметка къде ви е мястото, в коя среда бихте успели повече и с кои партньори работата ви ще потръгне. На 27-и. на всяка крачка срещате отпор, напредвате мъчително и правите излишни разходи. На 28-и един отстъпва за едно, друг за друго и отношенията тръгват към оправяне. 29-и е вдин от успешните ви дни, в които и най-зациклената ситуация може да се отпуши и да се намери търсения изход и вариант.

Водолей 21 януари – 19 февруари

23-и е ден на високите енергии, ще се справите с всеки проблем. На 24-и е точният съвпад на Слънце и Сатурн във Водолей, а на 29-и е съвпадът му и с Юпитер. Родените в този период ще имат видими и невидими защитници. Ще се разберете по имотни и наследствени дела. На 26-и чакайте изгодни предложения и договори. На 27-и се дистанцирайте от места на агресия. На 28-29-и водите тежки битки. На 23-и в труден момент ще ви подадат ръка хора от миналото ви. Чакайте подкрепа от чужбина и шанс за включване в благотворителни делови проекти. На 24-и плащаме бащинският и синовен дълг. Върнете жестове на внимание и обич. Душата се радва и стопля от едно посещение и среща. На 25-и започнете деня с грижа за личната си визия. Облечете новите дрехи и се пригответе за важни делови срещи. На 26-и не пропускайте този ден, той е удачен за всяко начинание, независимо дали е важно или незначително. На 27-и бъдете сигурни, че ще се играе нечестно. На 28-и се придържайте към добрия тон и на никаква цена не започвайте и не влизайте в конфликти. На 29-и може да получите предложение, което ще изисква да се откажете от досегашния си бизнес или от старата си работа.

Риби 20 февруари - 20 март

23-и изисква внимание, не губете чувството си за мярка. На 24-и обгрижвате родители и деца и се отказвате от лична амбиция. На 25-и до обед идете на фризьор. Планираните за следобед срещи и разговори ще ви донесат победи и изгодни делови предложения. Навлизате в един от най-силните си периоди. На 26-27-и водите по точки в играта. Побързайте до 29-и да сключите нови договори. На 23-и важното свършете сутринта, а след това помогнете с каквото можете на близките. На 24-и ще получите откровение в труден момент и някаква неочаквана подкрепа в почти безизходна за вас ситуация. На 25-и загърбвате работата, грижите се повече за себе си, отколкото за професионалните си дела. На 26-и влизате в ръководството или сте този, който контролира и разпределя дейности, участия и проценти. На конкуренцията се опитва да ви подлее вода, но не знае, че в тази среда вие плувате чудесно. На 28-и делете всичко по равно. Постарайте се да обърнете внимание на всеки член от семейството и да чуете молбите и изповедите на колегите. На 29-и ще се случват събития показващи на кого може да се опрете и доверите. Някаква невидима сила ще ви насочи към важните за вас места и хора.