Седмичен хороскоп за 22-28 юни

Седмичен хороскоп за 22-28 юни

Овен 21 март – 20 април

В събота не се обвързвайте с никого на никаква цена. Не допускайте децата да седят дълго без надзор над компютъра.

Вероятни са зарибявания в мрежата. 23-и е благоприятен за всяко ново начинание. Разширете връзките, вземете окончателно решение по даден въпрос и отхвърлете съмненията. Тази вечер си поръчайте сън-прогноза. Денят е благоприятен за духовно и физическо прочистване. 24-и е ден за реализация на всяка хрумнала ви идея. Действайте многопосочно и все някъде ще успеете да се внедрите, установите и печелите. Уредете си среща с мениджъри, спонсори и бъдещи партньори. Сключените договори ще са дълготрайни. Във вторник Луната навлиза в Овен. Добре е да се провеждат консултации, да се полагат изпити и да се търсят нови информации. До 27-и на обед не е благоприятно за вадене на зъб и лицева хирургия. 26-и ще ви срещне с големите ви страхове и врагове. Ограничете контактите и бъдете особено внимателни със здравето. Не се включвайте в каскадьорски дейности и състезания. Каквото се развали в този ден трудно ще се оправи. От 27-и планетата на бизнеса Меркурий вече ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Лъва. Предстоят промени, които ще се отразят благоприятно на работата и деловите ви връзки. Може да ви предложат шефска позиция. Срещите ви ще имат особено значение. На 28-и постигате важна цел.

Телец 21 април – 20 май

Очертава се тежка и натоварена събота, особено за родените в третата декада. Тенденцията е към обсебване и манипулация. Може да попаднете в лапите на ловки мошеници, но и вие сте в състояние да изнудвате и манипулирате околните. Ограничете контактите и не правете това, което не искате да ви направят и да ви се случи. В неделя облаците се разнасят, постигате целите си с лекота и без вреда за когото и да било. Може да получите обаждане даващо нова отправна точка на отношенията и работната ви програма. В понеделник може да постигнете максималното, да се разберете и споразумеете по цени на стоки и услуги и да уговорите нужните доставки. Ще се приеме добре както недовършения ви доклад, така и полуготовата ви продукция. 25-и изисква получаване на достоверна и точна информация преди да се предприеме каквото и да било. Използвайте всичките си важни източници, намерете учители за децата и се подгответе за изпитите, които предстоят. 26-и е ден свързан с насилието и коренната реформа. Някой ще вземе решение за заминаване, ако не може да се справи на местна почва. Апетитите са огромни, не очаквайте да ви направят отстъпка, а и вие не сте склони на компромис. 27-и е ден за реформи, които лично трябва да направите за да спечелите още до края на деня. На 28-и постигате важна цел.

Близнаци 21 май – 21 юни

22-и е ден на срещи с провокатори. Не давайте излишна информация и се отнасяйте много внимателно към получените предложения. Ограничете контактите в мрежата. Излезте сред природата, постойте край огън, работете сами и на свой терен. В неделя не се разпилявайте. Концентрирайте се над най-важната цел и не променяйте плановете си, за да не разсърдите един и да обидите друг. В понеделник всеки е тръгнал с голямата кошница и е решен на промени, за да постигне целите си. На работното ви място ще идват противоречиви разпоредби. Синхронизирайте действията си, за да не направите грешен избор. На 25-и ще получите важна информация преди другите. Реагирайте на момента, не отлагайте срещите, които ще донесат развитие на нещата и възможност да се извлекат максимални дивиденти от случващото се. На 26-и който захапе кокала няма да го пусне на друг. Денят е с тежка и агресивна енергетика. Внимавайте с храната, проведете оздравителни процедури. Някой ще купи еднопосочен билет отчаян от неуспехите си тук. Печелят тези, които имат достатъчно, но нищо не им стига. На 27-и шансовете са за информираните и тези, които са в час с изискванията на пазара. В петък предстоят реформи, някои от които и сами може да предизвикате. В този ден е важно да се заложи нова база за бъдещето. Водете преговори.

Рак 22 юни – 21 юли

Ако в съботния ден не контролирате пороците си сами ще попаднете под контрола на изпечени мошеници и ловки търговци. Внимавайте с алкохола и стимулантите, с чувствата към непроверени хора и с любовта-еднодневка. Каквото отложите за следващити два дни ще ви донесе късмет, приятни моменти и срещи с правилните хора. В неделя лесно отхвърляте съмненията и взимате важно решение за бъдещето. В този ден препятствията са лесно преодолими. Може да спечелите състезание и конкурс. Вечерта си поръчайте сън и в понеделник може да се събудите с чудесна идея, която от доста време се оформя в ума ви. 24-и е ден за революционни преустройства, за преместване и старт на нова робота. Някой ще се изкачи на нова служебна позиция. Всичко предприето ще ви носи печалби, ако не в момента, то в една по-далечна перспектива. Във вторник е добре да се запишете за нов информационен курс. Потърсете треньори и учители за децата. Уредете летните им занимания. 26-и е свързан с преследването, изгнанието и с недоволствата на малкия човек. Не е добре да се участва в демонстрации и митинги. Контролирайте гнева и апетитите, не вадете зъб. 27-и идва с проблеми за родените в третата декада, но и с шанс да направят коренно преустройство в отношенията и начина си на живот. В петък приключвайте но нищо важно не започвайте.

Лъв 22 юли – 22 август

22-и е най-неблагоприятният ден в месеца за обвързване, за сключване на брак или старт на ново делово партньорство. Очертават се опити за зарибяване и поставяне в зависимости. Ограничете контактите, а тази вечер прекарайте в тесен приятелски и роднински кръг. Хубаво е да се поседи край огън. Мислено изгорете в него всички негативи и неприятности, които ви преследват. В неделя е време за активни действия, за среща с приятели, за обмен на информации и за брокерски инициативи. Лесно ще отхвърлите съмненията и ще изчистите недоразуменията. В понеделник стартирайте нова дейност, подпишете нови договори, създайте нови връзки и се опитайте да влезете в нова среда. Ден за революционни преустройства, които ще ви помогнат да елиминирате конкуренцията. На 25-и намерете време за проучвателна дейност, особено ако ви предстоят преговори. Никъде не отивайте неподготвени, за да не сгрешите в избора. 26-и е ден на огромните апетити. Ще вземете това, което ви се полага, че и част от чуждото. В този ден не се правят компромиси и няма безплатен обяд. 27-и е ден на преустройства. Меркурий навлиза в Лъв, а това ще се отрази положително на бизнеса ви. Така на 28-и ще заложите нова основа на бъдеща дейност. В петък ще постигнете отдавна гонена цел. За вечерта не планирайте делови срещи. Вероятно е да ви измамят и притиснат с компромат.

Дева 23 август – 22 септември

22-и е ден на мрежата. Лесно е да попаднеш в капан. На всички нива върви програма за зарибяване, за въздействие и манипулация. В такъв ден не е препоръчително да се обвързваш, да си определяш първа среща и да влизаш в нови лични и делови отношения. Отложете пътуванията за следващите дни. В неделя ставате с желание за едно, а става друго. Луна, Нептун, Юпитер и Венера образуват кръст с рожденото ви Слънце. Ще се наложи да правите компромиси, ще се отказвате от приятните и желани неща, за да удовлетворите чуждите. Ще ви поставят тежки изисквания. В понеделник ще спечелят тези, които вдигнат гордо глава, не се свиват и не се подчиняват безропотно. Проблемът е, че ще срещате противници от по висока категория и много трудно ще ги преборите. В тези ден може да решите да прехвърлите собственост на децата или ще ви притиснат да го направите. 25-и е ден за проучвателна дейност, за огледи на имоти и терени. Всяка получена информация ще ви е от полза. На 26-и внимавайте с храната. Отварят се зверски апетити, нарушавате диети и предписания. Някой ще посегне на чуждото и ще се опари. 27-и идва с реформи и желание за устройване на ново място и в нова среда. В петък постигате важна цел, получавате повишение или преназначение. Сега е момента да приключите обещаната работа и да си получите парите.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ограничете контактите в съботния ден, заемете се с творчество на свой терен и не приемайте оферти за съвместна работа и живот. Не споделяйте планове и намерения, действайте самостоятелно без да се афиширате и хвалите. В неделя се концентрирайте над най-важното и ще го постигнете. Ако се разпилявате в чувства и отношения на никого няма да угодите. Ден за гладуване и духовно прозрение. В понеделник кандидатствайте за нова служебна позиция, подпишете нови договори, създайте нови връзки, уточнете покупко-продажби. Ще намерите майстори и ще си стиснете ръцете с изгодна поръчка. На 25-и може да останете на опашката, ако не сте в час с новите изисквания и информации. В момента попадате в период на информационно затъмнение. Много неща ще стават зад гърба ви. На 26-и попадате в конфликти, развихрят се скандали, качвате кръвното и може да направите грешен избор. Не участвайте в съвместни инициативи и не ходете по митинги. Не вадете зъб до четвъртък следобед, освен ако няма накъде. Може да направите грешен избор. 27-и започва с притеснения за родените в третата декада. Започват размествания и реформи. Отложеното за края на работното време ще донесе ползи. Вечерта е нестандартна, плановете ви се променят, чувствата излизат от контрол. За петък не планирайте старт на нова дейност, работа и проект.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Дори и голям психолог като вас ще се излъже в преценката си в събота. Може да попаднете в мрежата на ловки мошеници. Нищо важно да не се предприема, особено в компанията на непроверени хора. С голяма вероятност ще ви измамят и излъжат. Не сключвайте брак, не правете предложения и не приемайте такива. В неделя ситуацията е коренно променена. Всичко предприето ще ви носи късмет и ползи, ще определя една нова посока на развитие. Вечерта медитирайте преди заспиване и си поръчайте сън-прогноза. Във вторник ще се събудите осенени от чудесна идея и до края на на деня ще намерите изход и от неприятно положение. Денят е благоприятен за сключване на нови договори, за поръчки, доставки и големи покупки. Очертава се изгодна сделка. Това е може би най-силният ви и успешен ден за периода, така че действайте. На 25-и печелят тези, които пият директно от извора и получават информациите от преките източници. В този ден навременната информация струва по-скъпо от злато. 26-и развихря апетити и амбиции, никой на никого не прави път, битките за постове и позиции се развихрят. На 27-и включете резервите на пълна мощност. И сексуалната ви енергия се събужда. В този ден се залага базата за бъдещето. В петък не се отклонявайте от целта, до вечерта да сте на финала или на мястото, където ви очакват.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ще имате приятен съботен дан, ако ограничите контактите и не влизате в мрежата. Ден на паяка и мухата, няма други роли. Вероятно е да попаднете под действието на фактори влияещи на съзнанието и подсъзнанието. Ограничете алкохола и стимулантите. Тази вечер не се срещайте с хора, които и друг път са ви вкарвали в интриги и рискови ситуации. Следващите два дни може да се окажат губещи, ако в момента си позволите странични връзки и в любовта. В неделя се разпилявате в грижи за другите. Вашите намерения трудно ще се реализират, ще се промени посоката и пътуванията ще ви отведат на непланирано място, където няма да се чувствате добре приети. В понеделник не нарушавайте закона и дадените препоръки. Не е ден за взимане на самостоятелни решения. Съобразете се с мнението на партньора и чакайте шефските разпоредби. 25-и дава възможност да се включите в нова обучаваща дейност и в нова група по интереси. Повишете квалификацията си и помислете за насоката на децата през лятото. На 26-и приключете работа, която ще донесе ползи и ще ви вдигне нивото. Представете готовите си проекти. В този ден печелят соловите играчи. На 27-и започнете нова дейност и подпишете нови договори. Осигурете си бъдещата база за развитие. В петък нищо ново да не се започва. Не бързайте, за да не се налага да се връщате.

Козирог 22 декември – 20 януари

Не вярвайте на непроверена информация и не позволявайте да ви убеждават в каквото и да било в съботния ден. Има вероятност да бъдете въвлечени в манипулиращи и ограбващи ситуации. Ден на илюзии, измами и опити за промиване на мозъци. Отложеното за следващите дни ще мине много по-добре, ще осигури самостоятелния ни избор и воденето на самостоятелна политика. В неделя лесно постигате всяка цел. Концентрирайте се над важното и ще го получите. В понеделник по най-бързия начин уредете планираните срещи, сключете нови договори, уредете делови срещи и разговори, споразумейте се за цени на стоки, услуги, покупки и доставки. Намерете време за всичко важно. В следващите дни в хороскопа ви ще действа кръст на планетни сили. Не планирайте по възможност вадене на зъб или лицева хирургия до четвъртък. На 25-и проявете щедрост, а не мислете само за себе си. Ще бъдете изолирани, ако се лакомите. Ден на алтруистите, които са изчезваща порода. 26-и ще бъде най-проблемният ви ден за периода. Трудно ще удържите апетита, ще влезете в скандали и конфликти с близки, колеги и случайни хора. Качвате кръвното. Контролирайте емоциите. 27-и е рисков повече за родените в третата декада. Ден на фундамента, всичко да се прави здраво. Не пестете материали при ремонти и строежи. В петък ще получите заслужена награда за усилията си.

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота ви предстоят доста контакти, но на никого не бива да се доверявате изцяло. В този ден върви програма за манипулиране и изкушаване. Търсят се слабите ни места и се правят опити за изнудване. Ограничете контактите, действайте сред свои хора. В неделя всяка преграда е лесно преодолима. Ден за смирение и духовно единение. Някой ще го получи сред природата, друг в компанията на приятни и близки хора. Не яжте много месо и не напрягайте очите прекалено. Понеделнишки работата ви ще потръгне с пълна скорост. Може да ви се обадят с изгодни предложения и покани. Стартирайте нова дейност и нов бизнес проект. Уредете среща с мениджъри и нови работодатели. Подайте ръка на тези, с които смятате да работите съвместно. В този ден може да продадете непродаваемото или полуготовата си продукция. На 25-и е добре да направите някои проучвания в посоката, в която ще работите и ще се развивате в бъдеще. Лесно се усвояват нови знания и умения. Работете над личното си хоби, усъвършенствайте се в нужната посока. Сега е момента да намерите и нов учител или треньор на децата, който да ги подготви за предстоящите състезания и класации. На 26-и апетитите са зверски. Не очаквайте компромиси, важи правото на по-силния. 27-и е ден на фундамента. Всичко да се прави здраво. В петък не започвайте нищо ново. Довършете обещаното.

Риби 20 февруари – 20 март

За събота не планирайте срещи и приятелски сбирки, особено с хора, които и друг път са ви вкарвали в неприятности. Ограничете контактите в мрежата. Най-неблагоприятният ден в месеца за каквото и да било обвързване. Не насрочвайте първа среща и не правете предложение за брак. В неделя Луната навлиза в Риби. Очертават се приятни пътувания, възможност да постигнете забранени до момента неща. Преградите са лесно преодолими. В понеделник може да направите силна крачка напред, но по някакъв начин загърбвате миналото и оставяте важни за вас хора да страдат. В хороскопа ви действат едновременно разширяващи и ограничаващи аспекти. От едно бягате, друго търсите, а трето ви търси. Отделете време за подреждане на идеите, които ще ви хрумнат. Обърнете внимание на сънищата си. Във вторник се заемете със самообразование, потърсете съвет от специалист, за да станете самите вие такива. Лесно ще усвоите нужните знания. Съревновавайте се със силните и ще покажете по-високи показатели. На 26-и не се намесвайте в игрите на големите и не взимайте страна в спорове. В четвъртък започнете преустройства, строителства и ремонти. Намерете майстори, осигурете нужните материали. Всичко да се прави здраво, за да не ви излезе по-скъпо. В петък бавно и полека ще постигнете важна цел.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.