Седмичен хороскоп за 22-28 май

Седмичен хороскоп за 22-28 май

Вижте какво вещаят за вас звездите за следващата седмица, за да вземете най-правилните за вас решения.

Овен 21 март – 20 април

Днес обърнете внимание на семейните проекти и дела, но вечерта мислете повече за близките, които не виждате всеки ден. Навлизаме в деня на сърцето и сърдечните работи. На 23-и смирете амбицията и желанието да прецакате някого, да сте първи, да използвате непозволени средства за постигане на цели и амбиции. Правете това, за което някой ви помоли, без да добавяте нищо от себе си. 24 е прекрасен ден, облечете новите дрехи, празнувайте деня на буквите, зарадвайте децата с нещо, за което ви молят от доста време. Символ на деня е колелото. И най-неприятната ситуация ще се преобърне и случайността ще заработи във ваш интерес. На 25-и не протакайте делови и приятелски срещи. Денят е особено благоприятен за внедряване в нова среда, за екипна работа и съвместни инициативи в посока изгодна на всички участници. На 26-и на всички нива се действа директно, с натиск и от позиция на силата. Няма да ви бъдат спестени тежките думи, но и вие няма да замълчите, ако се почувствате предадени или застрашени. На 27-и ще разделите неделимото преди и ще направите нужните стъпки и отстъпки в посока на важните за вас и за семейството ви договори и сделки. На 28-и родените в първата декада ще водят тежки професионални битки. Ще получите покана и предложение, целящи да тестват личната ви прозорливост, издържливост и компетентност.

Телец 21 април – 20 май

22-и е ден е с висока енергетика, която ще ви помогне да се държите изправено и в най-неприятните и неудобни за вас ситуации. 23-и е ден за участие в благотворителни изяви и проекти. Може да се явите в ролята на спонсор за някого и сами да привлечете последователи и покровители. Намалете претенциите и търсете пътя на компромиса. 24-и е рисков ден, особено за родените в първата декада. Луна и Сатурн сключват рискови аспекти със Слънцето ви. Влизате в конфликт с родители и деца. На 25-и внимавайте при пътувания. Вечерта рискувате да попаднете и в неприятна юридическа ситуация. Спазвайте закона и предписанията. На 26-и пълнолунието превъзбужда, вади на преден план желанието за доминиране и ви предизвиква да действате и да се държите прекалено емоционално и първосигнално. Спазвайте диета. На 27-и печелят хората на дипломатичната и балансирана политика. Не влизайте в конфронтации и ще си спестите доста нерви.

28-и е активен и творчески ден. Не отлагайте това, което сте обещали пред себе си или на някой друг. Родените около 1 май са в преломна точка от живота си.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 22-и може да се постигне много и да се изкачат последните стъпала към важна за вас и близките ви цел. Сега е момента да атакувате върха на личните си амбиции или да направите преход в планината. 23-и е ден на сърцето и сърдечните работи. Проявете милост и състрадание и чакайте подкрепа в труден за вас и за близките ви момент. Случващото се ще показва доколко сме хора и доколко може да разчитаме един на друг. 24-и е ден на полезните продукти и на още по полезните и навременни мисли, които ще ви хрумнат и ще помогнат да решите непрятен проблем. Обърнете внимание на здравето си и на външния вид. 25-и е ден на тръбача. Свири се сбор. Всеки трябва да намери своята среда, своя кръг на доверените хора, с които да живее, да работи и да променя света наоколо. На 26-и ще ви движат фикс идеи, които може да ви вкарат в преразход на пари, средства и чувства. Апетитите са огромни. На 27-и природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието, но няма да и се получи. Символ на деня е човешката душа, желанието да обичаш и да бъдеш обичан. На 28-и не чакайте повече, уредете днес старта на новите си инициативи и подписването на нови договори.

Рак 22 юни – 21 юли

На 22-и родените в първата декада ще водят днес едновременно деструктивни и стабилизиращи разговори. Опитайте да се разберете с роднини по спорните въпроси. Очертават се пътувания и гостуване, което ще ви вкара в нов коловоз и може да промени работата и семейния ви живот. 23-и е тежък ден. Действат ви едновременно рискови и подкрепящи аспекти. Ще водите неприятни разговори, но може да успеете да убедите някой да ви съдейства. 24-и е ден на пръстена и колелото. Вероятно е обвързване, което ще се окаже перспективно за бъдещето. Тази вечер и утре Луна и Нептун образуват перфектни аспекти с Марс от вашия знак. Една неприятна ситуация ще се преобърне, ще намерите изход. 25-и може да се окаже най-успешният ви ден за месеца за делови връзки и договори. Може да ви предложат изгодна оферта, а и предложенията ви ще се приемат без възражения. На 26-и искаме повече, отколкото можем да предложим и да дадем. Претенциите взимат връх над здравия разум. 27-и е ден на човешката душа. Доверете се на импулсите за сдобряване, помирение и балансираност в отношенията. 28-и ви дава повече пълномощия, но свободата не бива да се тълкува като свободия. Идват вести, за които някой ще почерпи. Финализирайте преговори, довършете си работата. Нищо ново и важно да не се започва от утре, когато Меркурий ще тръгне ретроградно.

Лъв 22 юли – 22 август

На 22-и организирайте делови и приятелски срещи и визити. Лесно ще постигнете набелязаните цели, ще получите нужната протекция и покровителство. Инвестирайте и в амбициозните начинания на близките и децата. На 23-и до обед мислете за личните си и семейни проблеми и не си отвличайте вниманието със странични неща. Следобед навлизаме в деня на сърцето.

На 24-и Луна, Сатурн и Уран образуват кръст със Слънцето на родените около 1 август. Бъдете внимателни при пътувания, не поемайте рискове и не се правете на велики с участие в екстремни прояви и спортове. На 25-и родените в третата декада ще бъдат „приземени” в желания и очаквания. Конкуренцията се обединява и затяга хватката. На 26-и се активизирате максимално и хващате в капан тези, които са ви готвили такъв. Ден на върховните хищници, които доминират в средата си, а вие сте точно от тази порода. 27-и е ден с хармонична енергетика. Обстановката се успокоява. Препоръчват се упражнения водещи до релакс на тялото и душата. На 28-и може да получите предложения, които ще разширят личните ви пълномощия и влиянието ви в социума. Запознайте се с получените оферти и представете своите искания като контрапункт.

Дева 23 август – 22 септември

На 22-и се събужда енергията Кундалини. Не си позволявайте пасивност и изчакване. Действайте мощно в посоката на личния си интерес. 23-и е ден за участие в благотворителни изяви, които ще привлекат и към вас дарители, ценители и спонсори. Доброто ще се върне двойно и тройно. На 24-и мислите текат в правилната посока и полезните вещества прекрасно се усвояват. Направете си лечебни процедури и тестове, идете на масаж, опитайте нов козметичен продукт. И ако ви остане време свършете и някоя неотложна работа. 25-и е един от най-успешните и силни дни за месеца. Проведете планираните партньорски разговори, водете преговори, включете се в колективни инициативи и ще спечелите подкрепа и предимство. Стоите пред избор на приоритети. На 26-и за грешка няма да има прошка. Родените в първата декада попадат в засада и стават обект на компроматна атака, която ще ги засегне на болното място. 27-и е ден на задушевните разговори. Опитайте да изгладите споровете, а не да ръсите сол в стара рана. Родените във втората декада са в трудна и мъчителна позиция. На 28-и може да се постигне много. Препоръката е да направите изпреварващ ход, да стартирате нова дейност и да се включите в нови инициативи. Ще получите чакани предложения и съобщения, които ще ви зарадват.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 22-и в живота ви може да влезе желаната стабилност. Стъпвате на сигурна база с изборите, които правите. Луната от вашия знак сключва брилянти аспекти със Слънцето и Сатурн от другите два въздушни знака. На 23-и ще сбъркате, ако действате амбициозно и искате да постигнете и да имате всичко на всяка цена. Ден на сърцето. На 24-и съдбата завърта своето колело. Склонни сте да направите генерални промени в живота и работата си. На първо място започвате с лично преобразяване. 25-и е ден на съвместните инициативи и действия в изгодна за всички посока. Препоръчват се сбирки на екипа и на колектива в който работите, изявявате се или ръководите. Денят събира единомишленици в битката за общи цели и каузи. На 26-и пълнолунието провокира агресия, напъни да се постигне непостижимото и желания, които не са продиктувани от здравия разум. Апетитите са огромни, а е препоръчително да се спазва диета и да се ограничават лъжливите и вредни връзки. На 27-и не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Хармоничен и балансиран ден. На 28-и родените в първата декада ще имат проблеми около пътуване или преместване. Ще се наложи да взимате неизгодни за себе си или за някого решения. Внимавайте с алкохола и стимулантите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

22-и дава сила за постигане на важни цели и завладяване на престижни позиции. Пасивният човек ще претърпи поражение, но и прекалената активност е нож с две остриета. Ако на 23-и се включите в благотворителни прояви, ще привлечете спонсори и сами може да станете обект на благотворителност. Давайки от сърце и душа ще си осигурите протекции и защити. На 24-и Луната навлиза във вашия знак и до вечерта застава в опозиция на Уран и в конфликт със Сатурн. Ден на нестандартния секс, на желанието да се пренебрегнат правила и обещания и да се изпитат нови вкусове, влечения и страсти. На 25-и всеки трябва да си намери мястото или да си извоюва такова с работа и упоритост. Не правете компромис, насочете усилията си към работа и дейности, които ви привличат.

26-и е ден на хората с манипулативно и агресивно поведение. Няма да се спазват дадените обещания и правила. Ще се действа от позиция на силата и с желание за печалба и изгода на всяка цена. На 27-и действаме и мислим различно от вчера с намерение за сдобряване, помирение и компромис. Дайте се сметка кои са важните за вас неща и хора и си ги върнете, ако сте се дистанцирали или сте постъпили несправедливо и нелоялно. На 28-и обърнете внимание на предложенията, които получавате. Едно обаждане ще промени личния ви избор и намеренията ви за уикенда. Това е най-добрият ден за обвързване, годежи и брак в този месец.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 22-и всяко усилие ще си заслужава труда. Бъдете сигурни, че ще преодолеете препятствията и ще изкачите поредния връх в отношенията или в кариерата. На 23-и е важно да подкрепите приятели и близки, да финансирате нечий проект и амбициозно начинание и сами да потърсите спонсори за своите нужди и инициативи. Който откаже подкрепа сам ще се лиши от помощ в труден за него бъдещ момент. На 24-и ще се случват събития, които преобръщат животи и съдби. Ден на пръстена и колелото. Един ще се обвърже, друг ще прекрати нежелани връзки, а трети може да участва като арбитър в ситуацията или като причина за промените. На 25-и не губете време, преговаряйте по важните за вас делови въпроси. Днес може да намерите мястото и средата, в които да се развивате добре. Препоръчва се работа в екип. На 26-и предстои пълнолуние във вашия знак. Агресията и превъзбудата нарастват. Запазете добрия тон, независимо провокациите. Не се разправяйте с никого. На 27-и сте принудени да сключите примирие, дори и с основните си опоненти. Разпределете поравно задължения и екстри в семейството и на работното място. Ще създадете конфликт, ако един наградите, а друг само погалите по главата. На 28-и емоцията и превъзбудата водят до експлозивни реакции в един или друг смисъл. Трудно се приемат наложените ограничения.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 22-и пасивността е вредна, но и прекалената активност няма да донесе полза и може да ви докара здравословен проблем. Погрижете се за близките, изпълнете дадените обещания. На 23-и родените в третата декада днес стъпват върху жарава от неуредени връзки и проблеми, които ще се задълбочават и може да подпалят финансовата им черга. На 24-и вашата управляваща планета Сатурн тръгва в ретроградна посока. Ще се наложи да се върнете към родителски и синовни задължения, които в последно време сте пренебрегнали. 25-и е ден за организиране на важни делови срещи и мероприятия. Най-добрият ден в месеца за избор на екип, за среща с последователи, за включване в колективна игра или бизнес инициатива. На 26-и очаквайте ненадейна атака. Някой се подготвя в желанието да ви отстрани от играта, в която участвате или сте лидер. Ден на огромните апетити.

На 27-и обстановката се успокоява. Ще се намерят нужните думи, които ще балансират нещата, ще изгладят конфликтите и ще съберат отново всички около масата за семейна вечеря или за предстоящите делови преговори. На 28-и. Луната навлиза във вашия знак. Пътувайте, не отлагайте срещи и посещения за утре, когато може да срещнете откази и съпротива. Днес може да получите чаканите предложения и да направите такива.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 22-и Слънце и Луна сключват брилянтни аспекти със Сатурн от вашия знак. Всичко, което ви е мъчило и носело проблеми може да се уреди. С действията и срещите си преминавате на нова навивка на лично и професионално развитие.

23-и е ден за прояви на благотворителност. Ще бъдете обект на заслужено внимание. Ще получавате награди. Може да уредите приятелско или роднинско финансиране, а и от чужбина ще ви се обадят с предложение. На 24-и всичко се преобръща. Приятелите се обръщат във врагове, а враговете се опитват да направят пробив в личния ви кръг от познанства. Бъдете много внимателни. 25-и е ден на колективни инициативи, в които ще се изгубите като индивидуалност или проектите ви ще бъдат представени като дело на всички. Може да се почувствате ограбени и ощетени от най-близките си хора. На 26-и може да изживеете приятни моменти, които ще платите с дълги дни на разочарования, огорчение и болка. Податливи сте на внушения и изкушения. На 27-и страстите се успокояват, намират се точните думи и верният подход във всяка ситуация. Проведете уточняващи разговори, явете се на преговори и срещи, които ще изискват компромис и напасване и от двете страни. На 28-и може да получите чакани предложения и поръчки. Ще бъдете предпочетени като партньор или ще ви назначат на работа.

Риби 20 февруари – 20 март

На 22-и мислете позитивно, вдигнете поглед нагоре, изкачете висок връх в отношенията и в живота. Събужда се енергията Кундалини. Пазете се от прекаляване и преиграване. На 23-и е ден за подкрепа и благотворителност. Включете се в спонсорски изяви или организирайте такива. Правете това, за което някой ви помоли. На 24-и и 25-и Луна и Марс от другите два водни знака ще сключват брилянтни аспекти със Слънцето ви и с Нептун от Риби. Може да се справите с всеки проблем и да излезете с чест и от най-задръстеното положение в живота си. На 25-и може да намерите новата си пазарна ниша, да ви назначат на работа или преназначат на по-добре платена и подсигурена позиция. Работете в екип, постарайте се да влезете в нова среда и да намерите мястото си в обществото.

На 26-и пълнолунието в знака на нехармоничния ви Стрелец ще се отрази негативно на отношения и здраве. Бъдете особено внимателни. Може да ви обхванат излишни притеснения, да се възобнови старата ви мания или фобиите ви към някого. На 27-и успокойте топката и не отивайте в крайности. Търсете златната среда в отношенията и по възможност не правете никакъв избор. Един скандал ще влоши положението на работното място и у дома и може да ви разболее. 28-и е ден за песни и танци, за веселие и почерпка след добре свършената работа. Ще получите чакани и неочаквани предложения. Не бързайте да отказвате, запознайте се с условията и обещаните екстри.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.