Седмичен хороскоп за 22-28 февруари

Седмичен хороскоп за 22-28 февруари

Какво ви вещаят звездите от днес до края на седмицата? Вижте!

Овен 21 март – 20 април

Днес е Задушница, почитаме починалите си близки. Не предприемайте нищо важно, но може да работите в градината на личния си интерес и в парника. Стойте мирни и бъдете внимателни през уикенда. Лесно може да се излезе от коловоза и да се провалят дългогодишни връзки. 24-ти идва с прозрение кое как да стане и да се получи. 25-и отпушва зациклени ситуации. На 26-и действайте самостоятелно. 27-и ви носи много любов и неочаквано обяснение, а в петък някой ще се похвали с придобивки и финансови постъпления.

Телец 21 април – 20 май

Задушница е, заливат ни спомени. Нищо важно да не се предприема. 23-24-ти са дни за пречистване и отказване от вредни навици и привички. Прочистете тялото, разчистете сметките. 25-и носи вдъхновение за хората на изкуството, модата и дизайна. На 26-и не сключвайте нов договор. 27-и идва с любов и привличане, а 28-и с неочаквани печалби.

Близнаци 21 май – 21 юни

Не започвайте нищо съществено в днешния ден. Предприетото с голяма амбиция ще тръгне накриво, ще носи повече загуби и проблеми, отколкото придобивки и ползи. Сега е моментът да се отървете от вредни влияния. Добре опечете и сварете храната си. Не реагирайте на провокации и на изкушаващи предложения. Днес и пророчествата са лъжливи, трудно ще разбереш кой какво ти крои. 22-ри е ден за приключване. На 23-ти навлизате в тридневен рисков период. Родените в първата декада са пред тежък избор. Предстоят инвентаризации във връзките. До 25-и си дайте дума да приключите с вредни влияния, да се откажете от вредни навици и привички. На 26-и не се включвайте в групови дейности. 27-и носи късмет и нова любов, а на 28-и чакайте пари и повишение.

Рак 22 юни – 21 юли

На 22-ри всичко ще се прави на тъмно и задкулисно. Но в следващите три дни ще изкачите стъпалата към парите, славата и постиженията. 23-ти е добър за подновяване на стопирани проекти. Дайте втори шанс на стари производства и фирмени дейности. 24-25-и ви носят залпово вдъхновение. Хората на изкуството ще създават шедьоври. 26-27-и носят рискове в играта на любовта. 27-и идва с печалба.

Лъв 22 юли – 22 август

В този ден за вас има много забрани и предупреждения. Важното е нищо сериозно да не се започва. Усилията ви ще отидат на вятъра и всичко ще трябва да се преправя и поправя. Нещо тъмно витае наоколо и обърква живота ви. Трудно ще разберете мотивацията, движеща околните, и може да направите грешен ход. За прибързаните си действия ще платите с много сълзи и разправии. 22-ри е един от най-рисковите ви дни за месеца. 23-ти дава повече свобода на действие, а 24-ти идва с интуитивно прозрение. На 25-и действайте активно. На 26-и използвате силата на колектива за лични цели и облаги. На 27-и ще подпишете изгодни договори, ще получите чакани пари, поръчки и доставки. На 28-и важното свършете до обед. Родените в първата декада губят по точки вечерта.

Дева 23 август – 22 септември

Предприетото днес ще тръгне накриво, ще ви вкара в излишни разходи, ще донесе проблеми във връзките и работната ви програма и ще засили личното неудовлетворение. Стъпвайте внимателно, не се движете с непознати хора в непознати места и не поемайте излишни рискове. Здравето е нестабилно не само когато сме в сатурнова дупка, но и когато Слънце и Луна ни гледат в опозиция. Очертава се предизвикателна седмица за вас, за връзките здравето и деловите ви ангажименти. 22-25-и ще са натоварени с проблеми и задължения. Новолунието в Риби ще привлече в опозиция на Девата четири планети. Съветът е в този период да се откажете от вредните си навици, връзки и привички и от 26-и да започнете начисто. 27-и ви носи порция любов, а на 28-и чакайте печалби.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес случайността проваля плановете на враговете ви и подлага динена кора под краката на тези, които по някакъв начин биха искали да ви навредят. Оглеждайте се, бъдете внимателни и помогнете на съдбата да ви помогне, като не рискувате излишно и не се предоверявате. Не носете украшения от кости и рога, добре сварете и опечете храната си, сложете маска против зарази. На 22-ри съдбата ще елиминира ваш конкурент, останете където сте. На 23-ти планирайте и разчиствайте пътя, но нищо ново не започвайте. Кажете си, че сте до тук с дадена връзка, че ще спрете цигарите и ще дозирате алкохола. 24-25-и идват с нови идеи и творческо вдъхновение. На 26-и не се обвързвайте, но на 27-28-и не пропускайте момента за любов, за делови и лични предложения.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес е добре да проведете общо прочистване на организма. Дайте си сметка кое вреди и пречи в живота ви и в следващите дни се дистанцирайте от всичко вредно и разболяващо. Може да се отложат пътувания. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Очертават се опити за манипулация. Създайте си необходимите защити от чуждо вмешателство и не рискувайте излишно. Предприетото на 22-ри ще донесе само загуби и разходи. 23-ти дава възможност да подновите връзки и производства, да отворите старото си заведение и да възродите стопиран в миналото бизнес. На 24-ти се събуждате с интуитивно прозрение за бъдещето и на 25-и реализирате приходи от добре преценени и обмислени проекти. 26-27-и ви водят към фаталната любов, а 28-и към финансов капан.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

От днес до 25-и в живота ви започва прочистваща програма. Искате или не, но нещо ще си отиде. Помогнете на съдбата да ви помогне, като сами прекратите вредни връзки и влияния и се откажете от вредните си навици, които вече ви мъчат и вредят на здравето. Обгръща ни тъмнината на новолунието, което ще провокира стаените ви страхове и ще увеличи дистанциите в отношенията. На 22-ри нищо сериозно не започвайте. Следват три критични дни, в които Луна, Слънце, Меркурий и Нептун ще бъдат в пречупваща позиция спрямо вашето Слънце. Предстоят инвентаризации и раздели, но най-важното е до 25-и да вземете решение и да се откажете от вредни навици, връзки и присъствия. Облекчете си живота. 26-27-и носят любов и творчески успехи, а 28-и нужните ви пари.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес ни обгръща тъмнината на предстоящото новолуние. Ще срещате трудности в отношенията, затова не започвайте нови връзки. Ориентирайте се към приключване. Започнете прочистваща диета. Не допускайте странични хора в пряката си работа и дейност. В момента всяка намеса е с користни цели или е провокирана от скритата ви конкуренция. Нищо да не се споделя. Сами си вършете работата. До 25-и проблемите на другите ще разчистят пътя пред вас. На 22-ри проведете общо прочистване на организма и не започвайте нови връзки. 23-24-ти ви зареждат с вдъхновение и свежи идеи, които може да ви донесат пари и перспективна работа в бъдеще. На 25-и се активизирайте максимално. 26-27-и носят рискове за любовта и партньорските връзки, но в петък печалбата ще е за вас.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес се занимавайте само с лични и семейни дела. Ограничете контактите и не предприемайте нищо сериозно. Тъмнината на предстоящото новолуние ни обгръща, а в такъв момент не знаеш откъде ще ти дойде ударът. Не се предоверявайте, не започвайте нова връзка и отложете за утре делата, които искате да започнете без намеса от трета страна. Задушница е, спомените връхлитат. 22-ри е безенергиен и опасен ден. 23-ти ни развързва ръцете, всеки може да си позволи да бъде себе си. На 24-ти ще се събудите с вдъхновение и с ясното чувство за посока, мисия и цел. На 25-и вътрешната ни енергия е особено силна, ще успеете в нещо, което до момента не ви се е отдавало. На 26-и не работете в екип. 27-и ви издига на престижна позиция. 28-и е рисков за личните ви финанси.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес нищо не е такова каквото изглежда. Лесно може да бъдем въвлечени в рискови ситуации и да направим грешен ход. Ограничете контактите, не носете украшения от кости и рога, добре опечете и сварете храната си. Днес и пророчествата са лъжливи. Не изневерявайте на себе си и всичко ще е наред. Задушница е. В утрешния ден ще имате повече късмет. 22-ри е ден на равносметка. Новолунието в Риби ще събере в следващите три дни Луна, Слънце, Меркурий и Нептун. Стоите пред водопад от промени. 23-25-и са най добрите дни в тази година, в които да се откажете от вредните си навици, да елиминирате вредни дейности и присъствия. На 26-и не бързайте да се обвързвате, но на 27-28-и не пропускайте да привлечете нужните ви хора.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.