Седмичен хороскоп за 22-28 август

Седмичен хороскоп за 22-28 август

Лято е. Август е време за отпуска. Някои вече усещат прохладата на морето, а други пък се връщат на работа след полъха на морския бриз. Сред която и група да сте, е полезно да се съобразите със съветите на звездите. Вижте какво вещаят за всяка една зодия за предстоящата седмица.

Овен 21 март – 20 април

Скъпи овни, в събота ще ви се наложи да защитите нечии интереси. Приемете протегнатата за помирение ръка, независимо какво чувствате и колко са ви засегнали преди. Забравете лошите спомени. До обяд на 23-и сякаш нищо не върви за родените в третата декада. Но до края на деня и най-неблагоприятната ситуация ще се обърне във ваша полза. На 24-и до обед връщате обаждания и правите връзка с нужните хора. Внимавайте в приказките и коментарите, не давайте непоискани съвети и не приемайте такива. Мислете позитивно.

На 25-и. до обядд пък провокациите у дома и на работното място следват една след друга. Счупеното е лош знак и говори за прекратяване на отношения. На 26-и лесно се освобождавате от нещо, което ви тежи, уточнявате отношенията и всеки си тръгва по пътя. Ден за командировки и делови посещения. Не използвайте посредници. 27-и е ден с негативно и вредно излъчване. Не бързайте с подписването на договорите и с уреждането на делови срещи. Каквото е важно отложете за края на работното време, когато ще получите неочаквани предимства, а и позицията на конкуренцията ви ще е нестабилна. На 28-и е от значение на каква база ще стъпиш и на каква маса ще седнеш. Не е без значение и кои хора ще поканиш, къде ще те поканят и приемат.

Телец 21 април - 20 май


За телците 22-и август е ден за участие в светски прояви и конкурси. Блестите в светлините на прожекторите. Добре е да се отдадете на това, което ви носи радост и стимулира личната ви амбиция. 23-и е ден за контакти и преговори с приятели, близки или фирми от чужбина. Може да се сключат дълготрайни договори и да се уредят стари сметки. На 24-и Луната от Скорпион е в опозиция на Уран от вашия знак. Нещо в програмата и в пътуванията ви ще се обърка. 25-и започва с разправии. Ставате накриво или накриво ви поглеждат близките и децата. Претенциите към вас нарастват. 26-и пък е ден за пътувания, командировки и уреждане на нова работа или с нов дом. Свършете нещата до края на работното време. На 27-и няма равностойност в отношенията. Тенденцията е да ви оплитат в мрежи от лъжи и завоалирани действия или самите вие да лъжете и да се опитвате да поставяте някого в зависимост. На 28-и Слънце, Меркурий и Луна сключват брилянтни аспекти с Уран от вашия знак. Тенденцията е всичко предприето да се развие по план, да донесе ползи или да се коригира в посока на личните ви интереси.


Близнаци 21 май – 21 юни


От 22-и слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Девата. Губите влиянието си в работата и в бизнес инициативите, но пък в семеен и роднински план си прекарвате чудесно. До обяд на 23-и държите здраво кормилото и доминирате в отношенията, но след това едно обаждане вероятно от чужбина ще ви разконцентрира и предизвика неприятни размисли. 24-и е ден за пътувания и огледи на място. Пътят ви се разчиства. Намерете си спокойно място и се съсредоточете. Внимателно подбирайте думите си. Сутринта на 25-и ще изживеете някакво приключение и дано то да стане повод за усмивки, а не за сълзи. Ден за преместване и пътувания. Уредете си срещи на място. На 26-и и 27-и четири планети образуват кръст с рожденото ви Слънце. Няма как, ще бъдете разпънати на кръста на отговорностите и задълженията. Важното свършете до ранния следобед. Не приемайте ултимативни условия и не подписвайте нови договори.

27-и е рисков ден, особено за родените след 10 юни. Възможни са опити за измама и фалшификация. Попадате в изкушаващи положения. На 28-и може да намерите явни и тайни източници на сила, да получите подкрепа в труден момент и да дадете такава. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Представете си възможно най-ярко тази линия на поведение, работа и живот, която искате да следвате и тръгнете в тази посока.

Рак 22 юни – 21 юли

На 22-и Луната от Везни е в конфликтен аспект с Венера от вашия знак. Не отсъствайте от семейното и любовно гнездо, ако не искате някой друг да се загнезди там. Предстои тежък и ограбващ връзките ви уикенд. Не си и помисляйте за изневери, за да не се окажете изловени с компромат. На 23-и защитете нечие достойнство. Може да се обзаведете с верни приятели или да си спечелите врагове. На 24-и приемайте случващото се такова каквото е и не желайте друго. Ще водите тежки но успешни преговори. Трети лица ще се намесват, особено ако разговорите касаят имотни придобивки, ремонти или обсъждане на цени и доставки. 25-и може и да не тръгне по правилата, но ледовете бързо ще се стопят. Ще намерите път към всяко сърце. На 26-и ще е трудно. Ще напредвате бавно, трудно ще се разбирате с околните и за всичко, което искате и претендирате трябва чакате и да се въоръжите с търпение. На 27-и лесно се влиза в капани. Денят започва с тревожни мисли и новини. Не се доверявайте на всичко, което ви казват и предлагат. На 28-и енергията ви блика като фонтан. Насочете всички сили към благоустройството на дома и офиса, към различните ремонти и строителни дейности, с които сте се захванали или ви предстои да започнете.

Лъв 22 юли – 22 август


На 22-и си доставете радост, уредете срещи с приятели на приятни и релаксиращи места. Между другото ще се водят и доста сериозни разговори, които ще определят бъдещата посока в бизнеса и деловите начинания. Ден на подадените ръце. За вас 23-и има своята светла и тъмна половина. До обед уредете разговори с чужбина, вижте как са се устроили децата. Улеснете си личния живот. За родените около 1-5-и август 24-и е белязан с разправии, с технически и транспортни проблеми. Ако заминете за чужбина, дълго няма да се върнете. Не водете неприятни и тежки разговори и не провокирайте околните. На 25-и до обяд не си подреждайте бюрото и вещите, може да изхвърлите нещо ценно. Започвайте само такива инициативи, които до вечерта ще приключат. На 26-и ще стопите дистанциите, ще привлечете тези, които в миналото прибързано сте дистанцирали. Ще се намери точната дума, ще има прошка и разбиране. Нищо ново да не се започва на 27-и без нужната подготовка и проучване по няколко канала. Ще се излъжете във възможностите и в преценката си. Контролирайте емоциите. Всичко предприето на 28-и ще носи стабилност, ще разширява влиянието ви и ще ви осигурява стабилна база за развитие в бъдеще. Не отклонявайте покани за светски мероприятия и сами организирайте такива.

Дева 23 август – 22 септември


Прекарайте 22 август в приятни срещи с още по приятни хора. Имате шанс да се устроите в по-добра среда, да намерите по-добра работа и да се радвате на внимание от страна на хората, които обичате и цените. На 23-и е важно да мислиш и да действаш в перспектива. Някой стяга куфарите за чужбина, друг се връща и търси начин да се устрои с имот и работа. Ден на неочаквано прозрение в каква посока да се тръгне и с кого.

На 24-и до обед може да получите отговор на запитвания от страната и чужбина. Сънищата ви показват с какво трябва да се приключи. Отварят се нови канали, имате шанс да влезете в нова среда. 25-и започва емоционално, с ултиматуми и разговори на висок тон, но до вечерта ще се намери устройващият и двете страни вариант. На 26-и 27-и Луна и Нептун са в конфликт с Меркурий и Слънце от вашия знак. Изберете пътя на компромиса, за да запазите добрите отношения не само у дома, но и на работното място. На 27-и не започвайте нищо ново, особено ако усещате намеси или отговорностите и задълженията не са разпределени адекватно. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо, от чуждите погледи и коментари. 28-и е един от силните ви дни за месеца. Действайте активно, стартирайте нова работа и дейност, започнете ремонти и благоустройствени дейности.

Везни 23 септември – 22 октомври


22-и е ден за хапване и пийване, но не и за обсъждане на професионални теми с хора, които могат да окажат въздействие върху шефовете и колегите ви. Каквото си направиш сам, никой не може да ти го направи и причини. Доверете се на интуицията. На 23-и родените в третата декада ще имат тежък предиобед, с неприятни съобщения и промени в плана за пътуване или почивка. Вечерта чакайте обаждане от чужбина, може да направите силен обезпечаващ работата и бизнеса ви ход. На 24-и действайте изпреварващо. Освобождават се места и терени, които е добре да заемете или поне да кандидатствате за тях. Стават ви ясни някои отношения и положения. На 25-и до обед на всички нива се действа хаотично и емоционално. Ще се правят и казват неща, за които после ще се съжалява. 26-и е ден за признания и прошка. Ледовете се топят, отново може да сте заедно с хората, с които отношенията в миналото са поохладнели. В края на работното време сроковете изтичат, някаква сянка се промъква и вратата на компромиса се затваря. За 27-и съветът е да останете където сте, да не предприемате необмислени крачки, а обмислените да оставите за другата седмица. Неотложните договори подпишете до обед. Вечерта ще бъдете подложени на изкушения, ще направите нежелан компромис в чувствата. На 28-и е противопоказно да се работи на чуждо, да се пренебрегват семейните задължения и нуждите на дома, заради работа или връзка, които така и няма да ви се отплатят.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември


22-и е ден за пътувания, за бране на билки и плодове, за правене на всякакви лекове и настойки. Храната изцяло се превръща в енергия. Не е време за диети. Не се ограничавайте във връзките, канете гости и гостувайте. Осъществените контакти ще помогнат да намерите по-добра работа, нов терен или жилище. Не се страхувайте да покажете чувствата си.

23-и ще разшири сферата ви на влияние, ще ви помогне да влезете в нова среда и да намерите начин да се устроите тук или в чужбина. Доверете се на интуицията. На 24-и вадите документи и разрешителни, уреждате проблеми във връзка с ученето и здравето на децата. Не се оплаквайте и не роптайте. Всичко ще се развие по възможно най-добрият начин за вас.

На 25-и до обед обстановката е изнервена, срещате разбалансирани хора и конфликтите са неизбежни. Не правете забележки и отминавайте без внимание подхвърлените реплики зад гърба ви. На 26-и не пропускайте благоприятната възможност до обед да стопите дистанциите. Обадете се на тези, с които сте се отчуждили, а вече ви липсват. 27-и е ден с негативна и вредна енергетика. Следете внимателно знаците, които ви дава съдбата. Вероятни са изкушения и измами. На 28-и може да уредите поне един важен юридически проблем и да подпишете договори, които да обезпечат бъдещето ви и това на децата. Символите на деня са съзиданието и градежа. Нищо да не се руши.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

22-и е ден за представителни срещи, за участия в представления, конкурси, търгове и публични мероприятия. Правете това към, което нещо неустоимо ви влече. Доверете се на инстинктите. Не се ограничавайте в храната. Диетите са противопоказни, няма да напълнеете. 23-и пък е ден за любов, уединение и смирение. Не се оплаквайте и не роптайте срещу нещата, които ви поднася живота. Днес не е време за недоволство, за отхвърляне на приятелска подкрепа и любов.

На 24-и е добър за подписване на нови договори до обед. Следобед конкуренцията ви предизвиква или се опитва да ви изтика от масата на преговорите. Внимавайте къде оставяте документи, пари и лични вещи. На 25-и сутринта е дадена за проучване и за приключване на дейности и дела, за които сте се споразумели в миналото. Нищо ново да не се започва. Следобед Луната навлиза в Стрелец. Стартират необратими промени. Привличат се за съдействие стари партньори и доверени служители. На 26-и подборът е важен. Не се доверявайте на непознати. Изгладете недоразуменията с хората, с които сте работили добре и сте се разбирали в миналото. Ден на приятелския кръг, в който не бива да се допускат новобранци. На 27-и родените в третата декада изнасят на гърба си проблемите и грешките на другите. Ще платите и нечия сметка. Ден с негативна енергетика, която влияе разболяващо на тялото и разрушава връзките. На 28-и срещите и преговорите от този ден позволяват да си осигурите стабилна работа и подходящата база за развитие. Време е за всякакъв вид ремонти и промени, които ще ви уредят с по-добри доходи и с нужния ви семеен уют. В този ден всеки трябва да мисли за семейните нужди и да не се занимава с чуждите.

Козирог 22 декември – 20 януари


22-и е ден за светски мероприятия, но за вас може би е отредена ролята на обслужващ персонал. Един ще изневери или ще разбере за изневери, друг ще стане обект на открита атака и незаслужена критика. На 23-и до обед влизате в битка за защита на свои и приятелски интереси. Родените в третата декада са в особено неблагоприятна позиция. Вероятни са конфликти, проблеми при пътувания, тенденция към изневери, неравностойни и губещи връзки. На 24-и от обед до утре на обед е особено опасно да се лъже и прикрива истината. Попадате в изнудващи положения. Не споделяйте. Плагиатите дебнат. Да не се регистрират и заверяват патенти и разрешителни. На 25-и до обед ограничете контактите, не говорете много, не споделяйте и никого не заблуждавайте. Вършете си работата, без да се обяснявате с този и онзи. От обед навлизате в период на привличане и протекция. Ще ви търсят тези, с които в миналото сте се разминали и раздалечили. 26-и е ден на помирение. Изглаждаме конфликтите, признаваме си взаимно греховете и ни олеква. Подпишете новите договори до ранния следобед. Почти в края на работното време отново се влиза в коловоз от интриги и противопоставяне. На 27-и всеки ще получи важни знаци от съдбата и дано съумее да ги разчете. Контролирайте егото, не се опитвайте да доминирате и направлявате чуждия избор. Може би мнението и изборът ви са погрешни. На 28-и Луната от Козирог образува както стимулиращи, така и конфликтни аспекти. Дават ви се предимства, но всичко ще постигате със сила, агресия и ултимативен тон. Поставяте на тясно колеги и близки.


Водолей 21 януари – 19 февруари


22-и може да ви осигури стабилност и това, към което отдавна се стремите. Чакайте важни вести и гости, приемайте покани и се опитайте да огреете навсякъде, където имате лични интереси и амбиции. На 23-и до обед крачите смело и се радвате на разбиране и взаимност. Следобед ви налягат мрачни мисли и нещо в отношенията се променя негативно. Не рискувайте, приберете се навреме ако ще пътувате и за утре сутрин не планирайте важни делови срещи. На 24-и ако мислите за някого, той ще ви се обади независимо къде се намира. Ден на телепатичните контакти. Приемайте нещата такива каквито са и не претендирайте за друго. 25-и е с тежко начало на деня за родените в третата декада. Не е време за забележки, критика и налагане на лично мнение. Оставете някой да си тръгне по пътя. Търсете начин за помирение. На 26-и привличате благоприятни случайности, връщате си загубени в миналото позиции и се разбирате по спорните въпроси с близки, колеги и шефове. Ден на феникса, възкръсват затрупани във времето надежди и очаквания. Сключвате примирие и с конкуренцията в името на общото добро. 27-и е ден на прилепа. Много неща ще се правят на тъмно с цел ограбване на нечии амбиции, чувства и ресурси. Бъдете внимателни в преценката и не се включвайте в проекти, които ви се струват манипулиращи. 28-и е чудесен ден за старт на нови проекти, за подписване на нови договори, за прегори по важни за семейството и фирмата ви въпроси и дейности.

Риби 20 февруари – 20 март

На 22-и се разделяме на свои и чужди, на предани и предатели. Ще се наложи да се влиза в битки за защита на лични или общи интереси. Активно покажете чувства и емоции, пък който иска и може ще ви разбере. На 23-и е препоръчително да приемаме нещата такива каквито ни ги предложи живота. Не отивайте в крайности, не изказвайте крайни мнения и не давайте препоръки. На 24-и чакайте важни вести, предложения и придобивки. Случващото се в този ден помага да постигнете целта, да тръгнете в нова посока и да реализирате една мечта. На 25-и конфликтите на другите ще ви дадат тема за размисъл и ще ви осветлят по въпроси, които за вас са оставали тайна. Денят разкрива истинските намерения на близки, колеги и приятели. Трудно е да се сдържиш в коментарите. На 26-и нищо няма да потръгне, ако не се постараете да изяснете нещата, да се извините ако сте направили грешка и да предложите услугите си, ако в миналото сте отказали да подкрепите някого в труден момент. На 27-и както и да се стараете, на никого няма да угодите. Може да влезете в неприятни отношения и да затънете в дългове, ако направите неподходящ избор и инвестиция. Ден с негативна енергетика, която дистанцира, вреди и разболява. Не избързвайте с решенията. 28-и е ден на важен избор. Везните натежават в определена посока. Давате обещания и получавате такива. Може да се очакват изгодни предложения и възможности за съвместна дейност в кризата.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.