Седмичен хороскоп за 28 септември - 4 октомври

Седмичен хороскоп за 28 септември - 4 октомври

Какво ви вещаят звездите за седмицата

Овен 21 март – 20 април

Намалете темпото, не планирайте участие в екстремни спортове и инициативи на 28-29-и. На това новолуние Слънцето и Луната ви гледат в опозиция. Родители и деца не се разбират. Ще срещате съпротива на всички нива. На 4-и и Марс ще навлезе във Везни и натискът върху вас ще се увеличи. На 30-и опитайте да стартирате нова дейност. На 3-и ще постигнете максималното.

Телец 21 април - 20 май

Трудно контролирате агресията на 28-и. Не водете преговори и нищо важно не решавайте. В следващите дни ще се намери изход от всяка неприятна ситуация и положение. Вечерта на 30-и не стартирайте нова дейност и не започвайте нова връзка. На 1-2-и не уреждайте имотни дела и делби. 3-и ще ви донесе късмет за работа, а в петък може вече да тръгнете в нова посока и с нов екип.

Близнаци 21 май – 21 юни

28-и започва агресивно за родените в края на зодията. В следващите дни постепенно овладявате положението. В неделя вечер и любовта ще ви поднесе подарък, но и вие бъдете готови с такъв. До 3-и подпишете нови договори и се явете на конкурси. Може да намерите жилище и квартира или да задвижите имотни и наследствени дела. На 3-4-и предстоят тежки професионални битки.

Рак 22 юни – 21 юли

Не предприемайте нищо важно и отговорно в събота. Агресията е повсеместна. В неделя отделете време за любов и за тези, които сте пренебрегвали. 30-и и 1-и са добри за старт на нов бизнес план, а на 2-и ще се похвалите с голяма победа. На 3-4-и и спонсори ще се обадят. Меркурий навлиза в хармоничния ви Скорпион. Рекламирайте се, действайте активно.

Лъв 22 юли – 22 август

За събота не планирайте отговорни срещи, но в следващите два дни късметът ще ви следва, любовта и парите също. От 30-и до 2-и на обед доста ще се изпотите, ще изживеете нещо неприятно и стресиращо, ще бъдете обект на активна намеса и агресия. На 2-и следобед уредете важна среща. За 3-4-и планирайте контакти и съвместни инициативи с партньори от чужбина.

Дева 23 август – 22 септември

28-и е рисков, разболяващ и конфликтен ден. 29-и ще дойде с ясното чевство за правилната посока. На 30-и направете първата крачка към нещо ново и обезпечаващо в живота и работата. на 1-и ще се правят опити да ви яхнат и използва. Избягвайте колективни участия. 2-и ще ви донесе заслужена награда, повишение и преназначение. В следващите два дни работите за чужда кауза.

Везни 23 септември – 22 октомври

Бъдете внимателни на 28-и. Предстои новолуние във вашия знак. Енергията ви е на кота нула. Нищо важно да не се предприема до 30-и, когато е добре да сте готови за стартиране на нов бизнес проект. В следващите дни започнете активни действия в професионален и личен план. На 2-3-и може да постигнете максималното. Ще спечелите конкурси, ще вземете важен изпит и може да ви повишат.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Новолунието във Везни на 28-и е един от най-слабите ви и тежки моменти в сатурновата ви дупка. На 29-и ще се събудите с ясното съзнание накъде да вървите и как да постъпите в трудна ситуация. З0-и носи неочаквани обрати. Започнете нова дейност и работа в следващите два дни. Луната навлиза във вашия знак. Най-успешните ви дни за периода са 2-3-и. Меркурий навлиза в Скорпион.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За 28-и планирайте по-лежерна програма. В неделя ще се събудите с вдъхновени идеи, които е добре да реализирате. 30-и изисква активни действия в нова посока, но на 1-и ограничете контактите до минимум. Вършете са работата сами. Нужната ви спонсорска подкрепа и финансиране очаквайте в последните два дни на периода. На 2-и разширете контактите, участвайте в светски изяви и събития.

Козирог 22 декември – 20 януари

Тежко начало на периода. Предстои ограбващо силите и чувствата ви новолуние в нехармоничните ви Везни. Ще срещате агресивна опозиция. От 3-и Меркурий вече няма да ви гледа в пречупващ аспект, но от 4-и Марс ще заеме мястото му в знака на Везните и ще нажежи ситуацията до червено. Предстоят ви тежки битки и конфликти, които може да прераснат в разочарования и раздели. Стъпвайте на пръсти, нужно е смирение.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Периодът започва с новолуние, което ще отнема от енергията ни, но за вас ще носи възможност да изравните силите си с тези, които до момента са ви оказвали натиск, не са се съобразявали с нуждите и желанията ви. Ще се обадят „каещите се грешници”, ще имате шанс да направите своя избор на 2-3-и, а не да чакате някой друг да ви избере или предпочете за делово и лично партньорство.

Риби 20 февруари – 20 март

28-и е рисков и конфликтен ден, особено за родените в третата декада. В следващите дни постепенно набирате скорост, решавате проблемите в любовта и на работното място. Започнатото на 30-и ще даде плодове на 2-и, когато може да подпишете изгоден договор. На 3-4-и юридическата ви позиция е нестабилна, спазвайте закона, защитниците ви сами се нуждаят от защита.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.