Седмичен хороскоп за 21-27.11.2020

Седмичен хороскоп за 21-27.11.2020

Конфликт и помирение за близнаците, прозрение за рака. Вижте какво вещаят звездите за останалите зодии през идната седмица.

Овен 21 март – 20 април

21-и е ден на рокади. Слънцето навлиза в хармоничния ви Стрелец, а Венера в Скорпион. Активноста ви се засилва в личен и професионален план. На 22-и важното уредете до обед. След това до 23-и на обед нищо важно да не се предприема. 24-и е обсебващ и застопоряващ. На 25-и постигате важна цел, а на 26-и водите тежки битки. 27-и носи неочаквани обрати и възможности за печалби.

21-и. От днес в живота ви може да се появи силен покровител или неочаквана възможност да се освободите от конкурент и от задържащите фактори в живота ви. 22-и. Ден за пътуване и преместване. Важното свършете до обед. 23-и. До обед сте подвластни на психологическо въздействие и чужди влияния. Някой ще се опита да вади горещите кестени от огъня чрез вашите ръце. 24-и. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока. Не се ядосвайте за провалените срещи. Нужен ви е активен самоконтрол. 25-и. За вас днес всяка цел е достижима. Съветът към околните е да не ви дразнят и провокират. На момента ще пламнете в изгарящи страсти и може да отвърнете силово на всяка провокация. 26-и. Смирете амбициите, ако не искате да изпаднете в критични обстоятелства. Ден на сърцето и сърдечните работи. Опитайте да разберете другата гледна точка. 27-и. Днес някой ще спечели повече от другите, ще напипа златна жила от възможности за работа и придобивки в бъдеще.

Телец 21 април – 20 май

На 21-и Слънцето напуска знака на опозицията ви Скорпиона, но пък Венера навлиза в него. Ще си спестите професионалните проблеми, но неуредиците в любовния ви живот ще се активизират. До 24-и на обед газите в мътна вода. 25-и носи придобивки и нови договори. На 26-и се включете в спонсорски прояви и сами ще получите подкрепа. На 27-и реализирате големи печалби. 21-и. Днес ще се отървете от една грижа и неудобство, но веднага ще се появи нов дразнител и ново изкушение, особено в посока на чувствата и любовта. 22-и. Пътувайте и уредете важните срещи до обед. Намирате лечебно за вас място или търсеното лекарство. Нищо ново не започвайте до понеделник на обед. 23-и. Утрото е с негативна енергетика. Получавате неприятни знаци и напомняне за несвършена работа. Препоръчва се активна самозащита от чернотата наоколо. 24-и. Днес е от особено значение на каква позиция ще стъпиш, къде ще се установиш и какво ще предприемеш. Нищо да не се руши. Благоприятно за градеж, за старт на нови проекти и инициативи. 25-и. До обед преговаряйте и подпишете нови договори. Уточнете позициите, приходите и разходите с настоящи и бъдещи партньори. Започнете прочистваща диета до пълнолунието. 26-и. Навлизаме в деня на сърцето. Амбициозните проекти ще зацикят, ако не са отделени процент, време и усилия за благотворителност. Правете това, за което някой ви помоли и сами помолете за услуга. 27-и. Добре е да започнете деня с фитнес, с ободряващи и разкрасяващи процедури, с избор на нов тоалет, нов начин на поведение и хранене.

Близнаци 21 май - 21 юни

21-и започва с конфликт, но завършва с  помирение. 22-и има своята светла и тъмна половина. Приберете се рано, ако ще пътувате. На 23-и до обед сте подложени на натиск. Не приемайте съвети и не споделяйте плановете си. На 24-и стъпвате на нова база с нов проект. На 25-и до обед работете за себе си, а след това за другите. На 26-и правете компромиси. 27-и носи придобивки. 21-и. Още със ставането днес си пожелайте нещо и ще го имате. Проблемът е, че интересите ви се сблъскват с тези на околните. Добре е да се стигне до компромисни решения по семейните въпроси. 22-и. За родените в първата декада денят е рисков, проблемен и конфликтен. Слънце и Луна ви облъчват в негативни аспекти от знака на Стрелеца и Рибите. Както и да постъпите ще засегнете нечии интереси.  23-и. За вас този ден носи алергични прояви и непоносимост както към определени лекарства и храни, така и към хората, които отдавна ви провокират и предизвикват. 24-и. Родените в третата декада ще имат повече грижи и неудобства до обед, но след това ще стъпите на здрава и стабилна основа в преговорите и в личните връзки. 25-и. Действайте активно до обед и ще имате успех. С напредването на деня се появяват агресивни фактори и тенденции. Не може да помагаш насила на хора, които сами не си помагат и не са склонни да приемат съвети. 26-и. Включваме се към космическият канал на любовта. Туширайте агресията, дайте си още един шанс и взаимна отсрочка. Не бързайте да завеждате дела и да поставяте ултимативни условия. 27-и. В денят на колелото ситуацията се променя. Време е да се мисли повече за насъщния, за работата и повишаването на доходите, а не толкова за любов.

Рак 22 юни – 21 юли

В събота се събуждате с някакво прозрение за бъдещето. В следващите два дни се очертават обрати във връзките и отношенията, които ще изчистят живота ви от негативни въздействия и присъствия. До 24-и на обед подпишете новите си договори. След това навлизате в рисков период, който ще носи повече проблеми за родените около 5-15 юли. Отложеното за 27-и ще донесе пари. 21-и. Днес предусещате кой какви намерения има и в каква посока ще тръгне. Това ще ви помогне да реагирате изпреварващо и да си спестите някои разходи и неудобства.

22-и. Очертава се приятна сутрин с пътуване към места на презареждане и релакс. Следобед не позволявайте на странични хора да променят плановете ви. Давайте заето за натрапниците и ще си спестите неудобства и разходи. 23-и. Не влизайте до обед при шефовете и не споделяйте идеите си с колеги. Тенденцията е някой да си препише вашите заслуги и да използва за лични цели ентусиазма ви. 24-и. Действайте активно, разпределете така времето си, че да свършите важното до обед. Днес може да стъпите на нова база и да разширите влиянието си на работното място и в социума. 25-и. Днес до обед е добре да работите за себе си, но следобед се старайте повече да давате, да правите услуги и да помагате на близките в кризисна ситуация. 26-и. Ден на клокочещи страсти и екстремни преживявания. Не се включвайте в каскадьорски инициативи. Направете едно добро дело, но без да рискувате здравето и имиджа си. 27-и. Днес можещите и знаещите ще извлекат печалби дори и от потенциално губещи начинания. Предстои един магичен ден, който може да ви освободи от тежестите на миналото и да реши поне един от наболелите ви проблеми.

Лъв 22 юли – 22 август

На 21-и не коментирайте чудия живот и избор. Очертават се конфликти. В неделя оправяте нещата в една посока, но до вечерта нещо друго излиза от релси. На 23-и важните срещи да се отложат за следобед, когато късметът ще е с вас. На 24-и постигате максималното и сключвате изгодни договори. На 25-26-и действате силово, но на 27-и губите позиции, пари и предимства. 21-и. Тази сутрин ви вкарва в конфликтни положения с роднини и близки. Нещо скривано ще се разбере и може да ви постави в неприятна ситуация. Не рискувайте, приберете са навреме и ограничете контактите с непознати. 22-и. Ден за прошка. Взаимно си влизаме в положението, опрощаваме си греховете и вървим към пречистване, което ще помогне да излезем от коловоза на конфликтите и да се сближим. 23-и. Денят започва с притеснения и негативни реакции. Гордостта ще ви изиграе лоша шега и ще накара конкуренцията да се обедини. 24-и. Днес владеете положението и правите желани от другите собствените си амбиции и намерения. Успявате да привлечете материална и морална подкрепа. Ще се намерят и преки изпълнители на предложенията, които давате. 25-и. До обед се стегнете и придвижите важните проекти и договори. От обед смирете амбицията и се обърнете към нуждите на другите. Включете се в благотворителни каузи и сами ще станете обект на спонсорство и защита. 26-и. Днес е важно да правиш това, за което някой те помоли. Ставате търсени и известни с промените и програмите, които предлагате за общо добро и в защита на гражданските права, потребности и нужди. 27-и. Днес родените в първата декада ще направят рисков ход, ще загубят пари или ще се издънят в любовта. Луна, Уран и Венера ви гледат в нехармонични аспекти.

Дева 23 август – 22 септември

В събота изживявате някакво приключение и се радвате на внимание, но в следващите два дни удряте на камък в отношенията, влизате в конфликти и разправии със съседи или на работното място. До вторник на обед не взимайте важни решения. Вечерта чакайте делово обаждане и предложение. 25-26-и идват с нови договори и придобивки, но най-големите ви печалби са в петък. 21-и. Днес не е добре да си подреждате нещата. Ще изхвърлите нещо ценно, което после ще ви потрябва. Отдайте се на почивка и релакс. Идете на приятно място, проведете оздравителни процедури. 22-и. Луната навлиза в Риби и до 24-и на обед ще ви гледа в опозиция заедно с Нептун. Лесно може да повярвате в химери, да приемете с въодушевление една губеща или работеща за чужди интереси идея. 23-и. До обед напрежението непрекъснато се покачва. Правят се опити за навлизане в личното ви пространство, подложени сте на всевъзможни изкушения. 24-и. Днес работите за чужди интереси, но във всяко ваше действие има смисъл и перспектива за бъдещето. Ще спечелите доверието на бъдещи спонсори, работодателите ще ви се доверяват повече и може да ви предложат по-добри позиции и заплащане. 25-и. До обед подпишете нов договор, пазарете се за повече екстри. Следобед агресията нараства в момент когато трябва да проявим разбиране и усет за нуждите на другите. 26-и. Ден на самарянина. Правете добри дела и жестове, които да подкрепят нечия инициатива и личен избор. Ще ви се обаждат длъжниците, сами е добре да върнете жестовете на внимание и обич. 27-и. Постарайте се да изглеждате добре, облечете новите дрехи. Този ден ще ви донесе късмет и възможност за печалби. Получавате повишение, продавате неподаваемото и купувате нещо насметка.

Везни 23 септември – 22 октомври

21-и идва с провокации, които ще ви помогнат да разберете за нечии претенции към вас. На 22-и до обед сте в хармонична позиция, След това до понеделник на обед изчакайте ходовете на другите. 24-и ви дава възможност да подпишете нови договори и да получите дължими пари и услуги. На 25-26-и работете повече за другите и не влизайте в конфликти. 27-и носи печалби и странични доходи. 21-и. Сутринта е конфликтна. Поспете повече, ако ситуацията позволява и ще си спестите някои разправии и неудобства. Не коментирайте действията на близките. От обед тенденцията е всичко да се оправи и тръгне по план. 22-и. До обед е благоприятно за пътувания и преместване. Може да се намери лечебно място и лек за болките ви. В организма ни се включват енергии на финно ниво. 23-и. До обед ще е трудно да се разберете дори и по въпроси, които вече са изяснени. 24-и. До обед проведете важните срещи.  Преговаряйте, подпишете нови договори и започнете странична дейност. 25-и. Днес и утре в хороскопа ви действат агресивни и стопиращи аспекти. В живота ви може да се появи неприятен дразнител. Увеличават се претенциите от страна на тези, от които сте си позволили да зависите. Принудени сте да вършите чуждата работа, докато вашата изостава. 26-и. Денят е рисков за родните в третата декада. Може да влезете в конфликти по незначителни поводи. Не споделяйте планове и намерения. Търсете странично финансиране. Следобед навлизаме в деня на колелото. 27-и. Днес полезните мисли и вещества лесно се усвояват, кръвта се обновява, връзките ни също. Някой ще получи откровение за правилната посока, а друг ще се радва на предложения и поръчки, които ще укрепят материалното му положение. Търсете странични пазарни ниши.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

21-и е ден на рокади за вас. Слънцето напуска Скорпиона, но пък Венера идва да му помага в любовта и връзките. От 22-и навлизате в силен период. 23-и започва с мъка, но завършва с успех и придобивки. 24-и е благоприятен за старт на нови инициативи и за сключване на нови договори. На 25-26-и се движете на пръсти, намалете претенциите. На 27-и не влизайте в зависимости. 21-и. От днес Венера навлиза в Скорпион и ви подготвя за период на реставрации в отношения и чувства. Давате си сметка кой и доколко ви цени. 22-и. Ден на отправната точка. Не е без значение кого ще предпочетеш, къде ще отидеш и с каква работа ще се захванеш. 23-и. Сутринта отстъпете пред нечии претенции. От обед получавате някакво особено вдъхновение и откровение за правилната посока и цел. Родените във втората декада ще постигнат успехи и ще реализират печалби. 24-и. Днес правите полезни за другите собствените си амбиции и желания. Към обед Луната преминава през точката на обсебването. Може да изкачите връх в кариерата. 25-и. Навлизаме в двудневен период, в който всеки ще реагира прекалено емоционално и ще вади на показ стаеното в душата си. Бъдете внимателни. Луната бърза на среща с провокатора Марс в знака на Овена. 26-и. Погрижете се за тези, които сами не могат да се погрижат за себе си. И на високо ниво е добре да се направят някои облекчения за народа. Ден за благотворителност по всички линии на личната ни дейност и програма. 27-и. Ден на пръстена и колелото. Един ще се обвърже, а друг окончателно ще се отвърже и дистанцира от грешките на миналото и от неблагоприятните за него връзки.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 21-и в 20 ч. 41 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Стрелец. Отговорностите ви нарастват, но възможностите намаляват. Ще го почувствате в следващите три дни, когато Луна и Нептун от Риби ще ви направят доста възприемчиви към чуждите фикс идеи. Не бързайте да се обвързвате. 25-26-и ще ви осигурят чаканата подкрепа или престижна позиция. На 27-и получавате нужното финансиране. 21-и. Днес започвате с конфликт, но е добре да завършите с помирение. Налага се да приемете нечии условия, за да има мир и любов. Постарайте се до вечерта да изгладите отношенията. 22-и. Сънищата от тази сутрин показват истинското ви предназначение и дават насоки за бъдещето. Заемете се с лечебни процедури. С напредването на деня ще се появи неочакван дразнител или нечия провокация ще ви дойде в повече. 23-и. Днес родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция, особено ако следват чужди съвети и предписания. Денят е добър за преместване на ново място, в нов дом или офис. 24-и. За родените в третата декада до обед нещата стават бавно и мъчително. Но след това навлизате в стабилизиращ период. До два дни може да подпишете изгодни договори, да получите дължими услуги и пари. 25-и. До обед уредете важните делови срещи, преговаряйте, поставете условията си, предложете и рекламирайте продуктите си. Ще получите изгодни оферти и може да влезете в престижна среда. 26-и. Днес длъжниците ви се издължават. Може да ви се обадят стари клиенти и да направят нови поръчки или доставки. Взимайте каквото ви дават и не претендирайте. 27-и. Ден на рокади и неочаквани обрати. Виждате как един фалира, а друг се възкачва на престижни позиции. Не се обвързвайте с непроверени хора.

Козирог 22 декемри – 20 януари

На 21-и с навлизането на Слънцето в Стрелец вие навлизате в сатурнова дупка. От обед на 22-и до обед на 23-и се въздържайте от нови инициативи.  До края на работното време на 23-и подпишете нов договор или отложете за 24-и сутринта. Вечерта Луната навлиза в Овен и бърза на среща с Марс. В следващите два дни очаквайте кризи и проблеми. Отложеното за 27-и ще донесе пари, ползи и екстри. 21-и. Днес до обед контролирайте гнева и внимавайте в приказките. С пълна сила действа вербалната магия. Не споделяйте поверителна информация, с която бихте навредите някому. 22-и. Пътувайте до обед. Уредете срещи с роднини и преговаряйте по важни семейни и наследствени дела. Ще имате възможност да въздействате на нечий избор и да получите желаните придобивки и екстри. 23-и. До обед приключвайте със задачите, които не търпят отлагане или за които вече ви е платено. Бъдете делови и точни. Следобед може да ви се предложат нови изгодни варианти. Очертават се странични доходи. 24-и. До обед може да постигнете максималното, да си осигурите стабилен постамент и база за развитие с нови договори, поръчки и доставки. Свършете днес важната работа. Отложеното за утре може да зацикли. 25-и. Родените около 1-10 януари са в трудна позиция днес и утре. Луна и Марс от Овен ви облъчват с провокативна енергия. От една накриво казана дума може да пламнат професионални и семейни войни, да привлечете нечия агресия или да качите кръвното и да си навредите здравословно. 26-и. Ако тръгнете с голямата кошница на амбицията ще си докарате неприятности и нищо няма да спечелите. Препоръчват се участия в благотворителни инициативи. 27-и. Денят може да ви донесе неочаквани печалби и възможности за успешна инвестиция. Ден на пръстена и колелото. Вървите към благоприятно за вас обвързване.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Още със ставането в събота си пожелайте нещо и може да го имате. Пътувайте, помирете се, стопете дистанциите. 22-и има своята светла и тъмна половина, а в понеделник важното свършете следобед. 24-и ви осигурява стабилна база и доходи. На 25-и до обед доминирате. 26-и е ден за взаимопомощ. Вечерта навлизаме в деня на колелото и в петък всичко може да бъде различно. 21-и. Този ден ще сбъдне благите пожелания, ще ви отвори заключени врати и ще ви свърже с полезни за вас и за бъдещето ви хора. Слънцето напуска нехармоничния ви Скорпион. 22-и. Неотложното свършете до обед. Пътувайте, посетете тези, с които планирате нещо важно за бъдещето си, бъдете сред свои. 23-и. Денят започва с неприятни знаци, с конфликти или отхвърляне. Не се разстройвайте. От обед ще се намери решение на всеки проблем. 24-и. Един от силните ви и успешни дни, в който може да стъпите на здрава основа във връзките, да си осигурите допълнителни доходи и да намерите нещо отдавна търсено и желано. 25-и. Концентрирайте се над важните цели и до обед подпишете нови договори. Обадете се на тези, с които ще работите съвместно разпределете наличности и задачи. От обед навлизаме в деня на сърцето. 26-и. Ден на милосърдието. Направете едно добро дело, помогнете на някой изпаднал в нужда и ще получите подкрепа в тежък за вас момент. Ще си проличи доколко сме хора и доколко кризата не ни е овълчила. 27-и. Тежък и рисков ден особено за родените в първата декада. Не очаквайте да ви върнат жеста. Не пътувайте.

Риби 20 февруари – 20 март

На 21-и не споделяйте и не коментирайте нищо до обед. Отношенията ви навлизат в стабилна фаза в неделя. В следващите два дни интуитивно напипвате правилните решения, идват ви свежи идеи, от които ще спечелите. На 24-и очаквайте придобивки, а на 25-и възможност за повишение. Не си позволявайте да изпадате под чуждо влияние. 26-и е ден за услуги, а 27-и за сделки и придобивки. 21-и. Днес до обед лесно се влиза в конфликти. Лош знак е ако счупите нещо. От обед коригирате подхода, оправяте и най-обърканите отношения. Ще се наложи да си признаете греховете, но и да простите чуждите. 22-и. Започнете деня с преоценка и преосмисляне на живота и връзките си. Пожелайте си всичко неприятно да остане в миналото. Луната навлиза в знака на мечтанието Рибите. 23-и. До обед не се включвайте в чужди проекти и инициативи. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока и ще имате успех. 24-и. Днес за вас се очертават придобивки, изгодни делови предложения и възможност да намерите нова или подходяща за новите условия работа. Добре е да подпишете новите си договори до обед. 25-и. До обед мислете активно за работата и кариерата си, действайте експедитивно и си осигурете предимства. Разменяме си жестове на внимание дори и от разстояние. 26-и. Подкрепете нечия кандидатура и амбиция, участвайте в дарителски акции. И на работното място отменете колега, който вече се задъхва или отсъства. 27-и. Днес сте от хората, които ще спечелят докато други може да загубят повече отколкото предполагат. Съдбата завърта своето колело и който е бил отдолу вече набира скорост, а който се е чувствал подсигурен губи почва под краката си.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.