Седмичен хороскоп за 20 – 26 юни

Седмичен хороскоп за 20 – 26 юни

Вижте какво вещаят за вас звездите за предстоящата седмица.

Овен 21 март – 20 април

Знаменателна седмица. На 20-и тъмнината в нас и около нас се сгъстява. Нищо не е такова каквото ви изглежда. На 21-и се очаква частично слънчево затъмнение, което ни дава свобода на личния ни човешки избор. Постъпете както ви се харесва, както го разбирате и искате в този период. Ако на 22-ри стартирате нов бизнес, бъдете сигурни, че ще делите власт и пари с някого и едва ли ще останете едновластен управител и шеф. На 23-и Нептун тръгва ретроградно, слага филтър на висшето вдъхновение, нарушава връзката с духовните сфери. На 24-и е противопоказно да се работи в екип, да се организират събрания и срещи, на които ще се решават важни делови и финансови въпроси. На 25-и Венера тръгва в директна посока. Това разместване на пластовете ще ви лиши от някои връзки на висше духовно ниво, но ще донесе любов на общочовешко ниво. Насочете мислите си към дома и подсигуряващите фактори. Родените в първата декада да не рискуват. В петък до на обед чакайте отговори на молби и запитвания. Действайте активно.

Телец 21 април – 20 май

На Еньовден вашата управляваща планета Венера тръгва в директна посока и дава шанс на любовните ви връзки да тръгнат в нова посока. Не бива да си поставяме високи цели и задачи. Нищо важно и ново да не се започва, за да не се наложи после да се преправя. На 21-ви неотложното свършете до 9:45 ч., когато всичко ни е позволено. Това е ден за размисъл, за планиране, проучване и разчистване на сметките. Денят ще се отрази негативно на лидерите. Възможни са всякакви рокади. 22-ри е благоприятен ден за освещаване на нови заведения и търговски обекти. Доверете се на инстинктите и направете жестовете, които смятате, че ще ви донесат пари, късмет и ползи. На 23-и задействайте нещата на ново ниво с нов поглед и осмисляне на ситуацията. Не стойте пасивни. На следващия ден и конкуренцията се събужда, прави силен ход, с който охлажда вашите амбиции и страсти. Родените във втората декада ще трябва да направят по-големи компромиси. Нищо няма да ви се даде без бой. На 25-и може да ви спретнат копромат и да загубите контрол върху ситуацията. Бъдете внимателни.

Близнаци 21 май – 21 юни 

На 20-и Слънцето напуска вашия знак, а на 25-и Венера тръгва в директна посока в Близнаци. Започвате да мислите повече за почивка и любов, а не толкова за работа. Тръгващият на 23-и ретроградно Нептун ще ви върне към някои забравени фикс идеи, а може би и фобии. На 20-и не предприемайте нищо важно и отговорно за бъдещето си. И ако почувствате неприязън към някого, изключете се от тази среда. На 21-ви не бива да се действа активно и амбициозно, а да се осмислят и планират бъдещи действия, носещи полза и на други хора. На 22-ри се доверете на усещанията си. Планирайте старт на нова бизнес програма. Не се препоръчва пасивност и изчакване и на 23-и, тъй като предприетото може да стане база за бъдещо надграждане. На 24-и не е благоприятно да се работи в екип, да се разчита на колективната работа или инициатива. Всеки тегли чергата към себе си. На следващия ден сключете нови договори, опитайте да привлечете спонсори и да влезете в нова среда. На 26-и идва крайното време да се решат спорни въпроси или всеки да си тръгне по пътя.

Рак 22 юни – 21 юли

На 20-и в 21:45 ч. по Гринуич Слънцето навлиза в Рак. Не влизайте в нови отношения, не започвайте нищо важно за бъдещето. Към 06:43 ч. на 21-ви ще наблюдаваме частично слънчево затъмнение, което ще засегне болезнено родените в началото на Рака. Очертават се детронации и рокади по върховете. Денят е неблагоприятен за започване на амбициозни дела. На 22-23-и планирайте и стартирайте нов бизнес. Доверете се на предчувствията и елиминирайте от живота си всички фактори и хора, към които изпитвате неприязън. На 23-и пасивният човек ще претърпи поражение и ще бъде изваден от играта. На 24-и се пазете от случайни контакти. Ще се правят опити за зарибяването ви и за привличане към различни групи, партии и съюзи. Следващият ден е благоприятен за светски контакти, за пътувания и преговори, за приятелски и партньорски срещи и за старт на нови дейности. На 26-и работете активно в първите часове на работното време. Към обед очаквайте предложения и обаждания от чужбина, които може да променят плановете ви за бъдещето.

Лъв 22 юли – 22 август

Слънцето управлява знака на царската власт Лъва. С навлизането му в Рак вие навлизате в сатурнова дупка. Най-трудните ви моменти вероятно ще бъдат от днес до 2 юли. Частичното слънчево затъмнение на 21-ви ще затъмни кариерата на някои от властимащите. В настоящия период Нептун тръгва ретроградно (на 23-и) и ограничава връзките с духовния свят. За сметка на това Венера тръгва директно и провокира любовни авантюри, които може да изиграят и ролята на компромат. Сега е моментът да направите лична и професионална пренастройка и да решите с кого и накъде ще продължите. На 22-ри се доверете на шестото си чувство. Днес може да откриете новият си офис или мястото, където ще развивате определена дейност. На 23-и се облегнете на стара връзка, доверете се на проверени хора и се опитайте да изправите на крака това, което кризата е съборила и разрушила. На 24-и сте на прага на фатално привличане и в любовта, което ще ви донесе малко сладости и много горчилка. На Еньовден пътувайте, наберете си билки, посетете благи и ралаксиращи места. На 26-и не роптайте и не се оплаквайте.

Дева 23 август – 22 септември

Каквото загубите на 20-и трудно ще си върнете. Бъдете внимателни в отношения и връзки. Денят носи конфликти. Съветът е нищо отговорно и важно за бъдещето ви да не се започва. 21-и започва със слънчево затъмнение, което може да затъмни властта на някои ваши шефове. Добре е в следващите дни да си осигурите предимства и да стъпите на нова база за развитие. 22-ри е благоприятен за планиране, размишление, пътувания и лични открития кое как да стане и да се получи най-добре и изгодно за вас. На 23-и е време да реализирате старите идеи и хрумвания. Не се отказвайте, независимо спънките по пътя. 24-и е ден на обвързващо привличане и опасни връзки, от които ще си страдате в бъдеще. Всичко, което свършите сами и със свои средства ще се развива добре и ще носи доходи. 25-и е ден на разширение, на лични и делови контакти. Постарайте се да влезете в нова среда и да си издействате изгодни оферти. На 26-и Луната е във вашия знак. Предстоят промени, пътувания и възможности за работа и учене в чужбина.

Везни 23 септември – 22 октомври

Пътувайте рано в събота. Нищо важно и отговорно за бъдещето да не се започва. В неделя предстои новолуние със слънчево затъмнение в нехармоничния ви Рак, което ще се отрази негативно на родените в първата декада. Отдайте се на планиране и координиране на действията си с партньори и работодатели. На 22-ри се събуждате с вярното усещане за полезното и вредното, за правилното и грешното. Проблемът е, че едва ли ще се вслушате в гласа на интуицията. На 23-и съветът е да опитате да се справите с всичко сами, без чужда финансова или друга подкрепа. Днес не се знае откъде ще ти дойде помощта или вредата. На 24-и е противопоказно да се работи в екип и да се участва в колективни служебни или друг тип инициативи. Но ако вие сте шефа, с лекота може да яхнете ентусиазма на подчинените си. 25-и е ден за представителни срещи, за участия в различни публични изяви и светски мероприятия. Постарайте се да блеснете в средата си. На 26-и се рекламирайте, подайте документи и кандидатствайте по европейски програми. Мислете и действайте в перспектива.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 20-и не си позволявайте да кръшкате от любовната или професионална пътека. Не поемайте излишен риск, особено при среща с непознати. В следващите три дни късметът ще ви следва, ще се случват неблагоприятни за конкуренцията ви събития, което ще ви помогне да завладеете нова територия и да я елиминирате. 21-ви е ден на чистите помисли. Не правете план как да навредите някому. Съобразете се с наложените ограничения и планирайте важните си инициативи. На 22-ри се събуждате с някакво откровение за бъдещето. Всичко, което усетите ще е важно и може да ви отведе на правилното място при точните хора. На 23-и печелят лидерите, тези които знаят как се работи с тълпата. Днес вие определяте правилата и налагате условията на играта. На 24-и се сключват дисциплиниращи съюзи и договори. Трудно ще се измъкнете от условностите. На 25-и срещате отпор. Дълготрайните и амбициозни проекти ще зациклят и няма да донесат чаканите придобивки и пари. На 26-и обаче сте на верния път. Този ден ще отвори заключени врати, ще ви даде възможност да се измъкнете от личната и професионална криза.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

От 20-и Слънцето вече няма да ви гледа в опозиция. Излизате от зациклен период в работата и личните връзки. Затъмнението на 21-ви затъмнява позициите на конкуренцията ви. Препоръката е да не си активен, да изчакаш и да не се замесваш в рискови игри. 22-ри идва с нови идеи, които е добре да реализирате в следващите три дни на успехи и постижения за вас. Може да подпишете изгодни договори и да си осигурите поръчки. На 23-и до обед изчакайте ходовете на тези, от които зависите. Не се отказвайте от намеренията си, но се постарайте да изберете правилния момент за атака към целта. На 24-и мислете повече за себе си, за да може после да помислите и за другите. Проведете двустранни разговори и преговори без посредници. 25-и е един от най-успешните ви и силни дни за месеца, особено за родените в третата декада. Уредете си делови и приятелски срещи, подпишете нови договори, стартирайте нови дейности и производства. Ако на 26-и или в близките дни заминете за чужбина, дълго няма да се върнете. И децата са на прага на дома с необратими решения за работа и учене в чужбина.

Козирог 22 декември – 20 януари

Навлизате в тридневен труден период. На 20-и Слънцето навлиза в знака на опозицията ви Рака-символ на дома и семейството. Време е да се мисли повече за домашните нужди и проблеми. На 21-ви предстои новолуние със слънчево затъмнение в знака на опозицията ви Рака, което ще се отрази негативно повече на родените в първата декада. Разкъсвате се в мисли за работата и за дома. На 22-ри ви идват идеи за успешен бизнес. Ще сбъркате, ако споделите плановете си. Доверете се на вътрешното си усещане за хора и ситуации. На 23-и идва краят на изчаквателната политика, време е да се действа творчески и активно, да се подписват нови договори. На 24-и срещате хора, които ще променят бъдещето ви или сами с действия и влияние ще промените нечий избор. на 25-26-и сте победители. Още на първия ден се включете в престижни професионални изяви, участвайте в конкурси и обществени мероприятия. На 26-и Луна и Уран сключват брилянтни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Очаквайте вести и предложения от далече. Действайте активно.

Водолей 21 януари - 19 февруари

На 20-и направете прочистване на организма. Навлизаме в период на инвентаризация. Бъдете сред свои, не изневерявайте на партньора и на собствения си стил на живот и поведение. 21-ви е ден за преосмисляне на отношенията, за размисъл и планиране. Не бързайте с новите начинания. 22-ри е ден на интуитивни прозрения. Ще се събудите с готов план или с ясното съзнание кое е най-доброто за вас в момента, към кого и какво да се стремите. До 23-и вземете решение по кой път ще тръгнете. Стартирайте нов бизнес. 24-и е рисков ден за родените в първата декада. Луна и Уран образуват конфликтни аспекти със Слънцето ви. Нещо непредвидено ще се случи. Бъдете готови да реагирате адекватно във всеки момент. 25-и е ден на принципната политика. Трудно ще отстоявате позициите си. Шефовете ще ви товарят с несвойствена работа. Всеки компромис със съвестта ще ви носи болка и загуба на престиж. На 26-и може да получите покана от близки и приятели, които са далече. Чакайте и гости от чужбина. Ако мислите за някого непременно му се обадете.

Риби 20 февруари – 20 март

На 20-и сте в рискова позиция. Нищо не е такова каквото ви изглежда. Както и да постъпите ще сбъркате. Правилното решение е скрито, покрито и добре контролирано. На 21-ви новолунието придружено със слънчево затъмнение в Рак ще донесе промени и във вашия живот, но в бъдеще ще ги оцените като положителни. Битките на другите ще ви помогнат да изплувате. На 22-ри се събуждате с ясното съзнание за правилния избор и за ходовете, които може да ви осигурят престижна работа, връзка или ангажимент. Планирайте за утре отваряне на ново заведение или търговски обект. 23-и е ден за активни и целенасочени действия в посока на личната ви амбиция. Уредете документи, започнете нова дейност, излезте от рамките на ограниченията. На 24-и печалбите ще са за водачите, за тези които използват силата на колектива, който направляват. На 25-и е моментът да се докажете на сцената на живота. Участвайте в престижни публични изяви и конкурси. Отстоявайте позициите си на всяка цена. 26-и е ден на невъзвръщенците. Някой се предава и заминава след неуспешните си опити да намери по-добро място на местна почва.

 

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.