Овен 21 март – 20 април

Съботният ден ни носи преобразяване. Едно го мислите друго става, а и трето се задава. Един не спазва уговорката, а друг направо е забравил. Ще си проличи доколко държим един на друг. И независимо доколко ще продължи вечерния купон, приберете се навреме. Неделният ден носи опасност от раздвоение на съзнанието. Засилва се тенденцията към обсебване и психологическо въздействие.

Не позволявайте да ви зарибяват с чужди идеи и не споделяйте хрумванията си. Търсете уловката зад лъскавите и ласкави обещания. Сутринта на 22-и е обсебваща, печелят тези, които са в час с последните новини и новости. Важните срещи насрочете за следобед, когато преградите по пътя ви отпадат или са лесно преодолими. От 23-и Слънцето ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Лъва. Сондирайте мнения, гответе се за преминаване в нова среда. Тенденцията е да се достигнат важни цели и да се постигне споразумението, за което отдавна се борите. Всичко, което научите и проучите в сряда ще носи късмет и успехи. Вземете си изпитите, използвайте получените информации и си защитете гърба. 24-и е чудесен за преговори и усвояване на нови знания. В силна позиция са родените в края на зодията. Нищо важно не насрочвайте за 25-и ако не искате да загубите пари и влияние. На 26-и старото си отива, пригответе се за раздели. Рушат се и старите връзки в бизнеса и деловите отношения.

Телец 21 април - 20 май

20-и е ден, който ще ни отърве от илюзиите. Телецът е реалист, но и той понякога са предоверява. Ще се случват събития, които ще ви показват от кого и какво трябва да се изолирате. В този ден се получава по заслуги, така че не роптайте и не се оплаквайте. На 21-и може да направите удобни за околните личните си амбиции. За съжаление на сключващите брак може да кажем, че това е най-неблагоприятният ден в месеца за обвързване, защото със сигурност единият ще настъпи другия и цял живот ще го манипулира. Няма равностойност във връзките. На 22-и е време да се тестват новите идеи преди да се внедрят окончателно в работата и в бизнеса след 1 август, когато Меркурий ще тръгне в директна посока. Лесно ще преодолеете препятствията и във вторник ще постигнете важна цел, ще привлечете съмишленици, ще финализирате изгодни за вас преговори и сделки. В сряда е време за самоподготовка, за преквалификация и търсене на подходяща за личните ви амбиции среда. Не се задоволявайте с повърхностно проучване на нещата и на хората, които ви интересуват. 25-и е ден на безкомпромисната политика. Ще спечелите за чужда сметка и няма да се поколебаете да елиминирате конкурент. На 26-и приключвате със стара връзка или начин на живот, премествате се и както се казва „вдигате гълъбите”.

Близнаци 21 май – 21 юни

Очертава се тежък уикенд с неприятни разкрития и опити за влизане в личното ви пространство. В съботния ден ще си дадете сметка, че дълго сте живели с една илюзия или с някой, който системно ви е лъгал. Проблемът е, че в неделя сами може да излъжете или да попаднете на манипулатори, които ще използват всяка ваша реакция или нещата, които направите, измислите и споделите. Ден на гения-глупак. Колкото по-малко контакти имате, толкова по-добре. Приемайте с резерви всичко, което ви предлагат, казват и съобщават. Всички сме фиксирани някаде в комуникационната мрежа и може да станем обект на хакерски атаки. В понеделник важното да се свърши следобед. До обед още се лови риба в мътната вода на неуредените отношения. Трудно ще разберете кой с какви мисли подхожда към съвместните ви инициативи. Но на 23-и водите в класацията, поставяте на мястото им тези, които са се опитвали да ви спъват, ограничават и подлагат крак на бъдещите ви проекти. Сега е момента да се опипва почвата и да се търсят потенциални съюзници, партньори и доставчици. Може да финализирате изгодна сделка. На 24-и първи може да научите важна новина и да се възползвате преди конкуренцията. 25-и е денят на хората с красив ум, но каквото и да измислите ще работи за друг. В петък се заемете с базови проекти и ремонти.

Рак 22 юни – 21 юли

В събота съберете сили и се отървете от едно негативно влияние и присъствие. Лесно ще разкъсате оковите и в отношенията. Тези, които са ви лъгали и поставяли в рискова позиция си получават заслуженото. В неделя се изолирайте от чужди присъстивия и въздействия. Постойте край огън, презаредете, работете на свой терен и със свои средства. Не ви трябват съветници. Не се обвързвайте с непроверени хора, не взимайте и не давайте заеми. Сами може да се справите с всичко, стига да си повярвате. Творческата ви фантазия работи на пълен капацитет. Не се препоръчва съавторство и работа в екип. На 22-и до обед сте в силна позиция, но след това преградите по пътя се увеличават. Всеки тръгва с голямата кошница и не е склонен на компромиси. Най-трудно ще ви бъде на 23-и. Апетитите са огромни. Няма да се мине без битки за права, пари и приоритети. Не очаквайте да ви направят компромикс на работното място. Вероятно е работата и напъните ви да донесат късмет и повишение на някой друг. Допускайте в средата си само доверени хора. Останете в стария екип. На 24-и не предприемайте необмислени и несъгласувани с шефовете и с половинката ходове. Проучете нещата предварително, не се хвърляйте на първото предложение. На 25-и предстоят детронации изгодни за вас. Сменят се шефове. В петък разширявате територията си на влияние.

Лъв 22 юли – 22 август

В събота ни свалят на земята реалностите. Давате си сметка как в действителност стоят нещата. Ден, в който маските падат, усещате кой ви лъже, но и вашите намерения няма да останат тайна за тези, които добре ви познават. Съветът за неделя е да ограничите контактите и да не се обвързвате с никакви ангажименти. Най-неблагоприятният ден за сключване на брак в този месец. Със сигурност връзките ще са наравностойни и единият ще попадне под власта на другия. 22-и е ден на откровение, на делова и лична активност, които ще пренасочат амбициите ви в печеливша посока. Все пак до обед гледайте да не правите прибързан ход. На 23-и в 02ч. 52 мин. по Гринуич Слънцето навлиза във вашия знак. Активизирайте се по всички линии на личната ви амбиция. Добре е да се финализират преговори, да се приключат поръчки и да се направят доставки. Ще улесните работата си с предлагане и приемане на полуготова продукция. Потърсете старите си партньори, подновете печеливши в миналото връзки. На 24-и ще имате право на достъп до информации и съобщения, които не се дават на всеки или по-късно този ден ще се представят на широката аудитория. Възползвайте се бързо от всичко научено и проучено. 25-и е рисков за родените в първата декада. Каквото загубите трудно ще възстановите. 26-и е ден за реформи. Старото си отива.

Дева 23 август – 22 септември

Очертава се уикенд на тежка и болезнена равносметка. В съботния ден всеки стои пред своето лично огледало. За един то е криво, за друг правилно отразява реалностите. Трудно ще получите това, което ви се иска. Ще ви притискат грижи и неудобства. По неприятното за неделя е тенденцията да ви лъжат и мамят на всички нива. Ограничете контактите в мрежата, контролирайте децата, не се подавайте на зарибяващи програми. Противопоказно е да се работи в екип и да се влиза в нови партньорски връзки. Идеите ви може да бъдат откраднати, а проектите присвоени. Сключените бракове ще са наравностойни, единият ще е на подчинение на другия. В понеделник до обед не споделяйте идеи и намерения. Следобед ще преодолеете преградите и ще постигнете повече. Денят е магичен, вечерта може да си поръчате сън-прогноза. 23-и ще донесе предимство на родените в третата декада. Слънцето навлиза в Лъв, а вие навлизате в сатурнова дупка. Потърсете старите си съюзници, севетници, партньори и спонсори. Може да получите и да си издействате придобивки и да постигнете важна цел. На 24-и е време за проучвателни и консултантски действия в посока на бъдещите инициативи. Стигнете до основата на нещата. На 25-и битките са жестоки, но вие ще си вземеете своя дял. 26-и изисква преструктуриране, разместване и ремонти.

Везни 23 септември - 22 октомври

Тенденцията в съботния ден е да виждаме всичко изкривено през призмата на илюзии и амбиции. Реалностите са съвсем различни и дано не вземете прибирзани решения. В неделя лесно може да бъдете привлечени към обсебващи и използващи силите ви хора, дейности и сделки. Да не се сключват нови партньорски споразумения. Не приемайте това, което ви казват за чиста монета. Проверката нека е висша форма на доверието ви. В понеделник важното свършете по най-бързия начин. С напредването на деня на всяка крачка ще срещате спънки, ще се налага да влагате повече усилия, пари и ресурси в нещата, които преди сте договаряли на друга цена и при други условия. На 23-и ще стигнете далече, но никак не е изключено и да се отдалечите от важните за вас цели. В този ден е добре да се работи в екип, за да се избегнат грешките на соловото изпълнение. Каквото се развали трудно ще се оправи. Дано не попаднете в принудителна или доброволна изолация, поради непремерените си действия. На 24-и трудно ще се доберете до поверителна информация. Дори и децата ще скрият нещо важно от вас. Постарайте се повече в посока на личната си информираност. 25-и е денят на огромните апетити. Хищниците правят силен ход, за тревопасните нищо не остава. Не ходете по митинги и демонстрации. В петък е време за реформи и реорганизации.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В събота чакайте награда за старанията ви в миналото. Ще разберете кой, на колко и как оценява труда, работата и грижите ви. В неделя ще властавате и ще се налагате в партньорските връзки. Другите ще се съобразяват с вас и ще ви правят отстъпки. Но да не забравяме, че това е денят на големите манипулатори, на хората стоящи в сянка, които направляват избора ни чрез информационните потоци. 22-и е магичен ден. Ще намерите начин да преодолеете всяка спънка, ще спечелите съюзници и съмишленици и ще се справите с вечните си опоненти. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите решението на проблемите си. На 23-и съдбата ще работи в посока на вашите интереси. Не се ядосвайте за провалените сделки, може би сте избегнали капан или нещо особено неблагоприятно за бъдещето ви. Денят се свързва с колесницата на победата. Както и да се развият нещата вие ще стоите на капрата и ще размахвате камшика. Ще се сдобиете и със силен конкурент. Слънцето вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Лъва. На 24-и е време за пръучване на пазари, дейности и делови ангажименти. Отнесете се сериозно към всяко предложение и покана. Никъде не отивайте неподготвени. На 25-и може да ви ударят през пръстите, ако посегнете към чуждата пица. В петък предстоят премествения и инвентаризации.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Тежък уикенд за вас. Някой друг ще се налага и определя правилата и посоката на пътуванията, които ще предприемате солово или съвместно. Родените в първата декада може да бъдат изловени в крачка в съботния ден. Проверете къде отиват децата и партньорите ви. Тази неделя е неблагоприятна за сключване на брак, за влизане в нови връзки и съглашения. Единият ще доминира без да се съобразява с желанието на другия, но не се знае дали това ще сте вие. В желанието да се похвалите може да споделите важни за бъдещата ви работа идеи, които бързо може ще се реализират от друг. Не приемайте нови идеи и несподеляйте своите и в понеделник, когато една по една преградите пред вас ще падат и във вторник може сами да реализирате голяма чест от проектите си. Първите три дни на деловата седмица ще ви донесат и вероятност за три придобивки, които ще ви радват в бъдеще, ще стабилизират семейството и работата ви. Не се отказвайте от нищо, което ви предложи съдбата. 23-и е ден за подвизи и лични рекорди. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали. Правото и законът в лицето на Юпитер ви покровителстват, действайте. 24-и ви дава възможност да получите ценна информоция преди другите. 25-и изостря апетитите, битките не се водят по правилата. Агресията е повсеместна. Отложете важното за петък.

Козирог 22 декември – 20 януари

Случващото се в събота ще ви подскаже къде са своите хора и къде чуждите. Не минавайте границата в отношенията, особено ако няколко пъти сте опитвали да постигнете примирие. В неделя ограничете контактите и ако обстоятелствата позволяват си останете у дома. Не позволявайте да ви объркват програмата. Изключете компютъра и телефона, ако не искате да ви се обаждат с провокиращи предложоения. В този ден лесно попадаме в капаните на страста и амбицията. Меркурий, Слънце и Венера ви гледат в опозиция от знака на Рака. Ще се оставите да ви „водят за носа”. Реакцията ви е притъпена. На 22-и важното да се свърши до обед. Не напрягайте очите. Ден за диета и духовно прозрение. Родените в първата декада ще имат тежък следобед и рискова вечер. На 23-и ще се измъкнете от едно стресиращо положение, но никак не е изключено да попаднете на друго, още по-заплетено и обезсърчаващо. Все пак в този ден от раз може да се отреже и да се отървете от нежелани връзки. Пътувайте, оставете старото зад гърба си. Очертават се раздели и на 24-и, когато е добре на място да се запознаете със ситуацията, в която ще работите и живеете в бъдеще. На 25-и може да убедите и враговете да ви съдействат. Денят дава предимство на „белите” Козирози, това са родините до Нова година. 26-и е ден на революционни и изгодни за вас рокади.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Нека 20-и бъде ден без лъжи и завоалирани действия. Трудно скриваме отношението си към околните, а това ще е причина за доста семейни и приятелски конфликти. Ограничете контактите в неделния ден. Тенденцията е към въздействие и интелектуално обсебване, към опити да се манипулира личното и обществено мнение. Не влизайте в мрежата. Символ на деня е паяка. Плетат се мрежи, създавет се интриги, няма искреност и честност в отношенията. Не поемайте ангажименти към никого. В понеделник бързо свършете важната и неотложна работа. Съветът е да се концентрирате над най-важната цел и да не се разпилявате с дреболии. На 23-и ще ви бъдат дадени предимства пред конкуренцията. Привличате съюзници, осъществявате изгодни и перспективни връзки и си връщате загубени в миналото позиции. На 24-и имате шанс да хванете нишките на полезната и на поверителната информация, което ще ви помогне в следващите дни да направите силен ход. Печелят добре информираните и тези, които са се постарали да си научат уроците. 25-и ще даде предимство на хора с агресивни и манипулативни цели и амбиции. Денят е свързан с насилието и с коренната реформа. Родените в първата декада ще претърпят загуби. 26-и пренарежда пъзела. Не бързайте да влагате чувства и пари в нови проекти и начинания.

Риби 20 февруари – 20 март

Прекрасен уикенд, в който всеки ще получи по заслуги. Ако добре сте се постарали за нуждите на близките и вашите нужди ще бъдат обезпечени. В съботната вечер не замръквайте на непознато място. Предстои тежка неделя, в която ще се действа от позиция на силата. Тенденцията е към измами и раздвоение на съзнанието. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Добре е да поседите край огън и мислено да изгорите в него всичко негативно в живота си. Денят ще донесе откровение и някакво особено прозрение за родените около 10 март. Постарайте се в бъдеще да реализирате това, което ще ви хрумне в неделя. Нищо да не се споделя предварително, конкуренцията дебне. В понеделник няма невъзможни или незначителни неща. Предприетото ще носи късмет и доходи. В обедните часове обаче тече обсебваща програма. Важните решения вземете рано сутринта или в последните чесове на работното време. На 23-и се обаждат стари клиенти. Подновете деловите контакти. Добре е да се преподпишат договори. Дават ви се повече предимства и пари. На 24-и търсете информация по различни канали и сверявайте. Печелят знаещите и можещите. 25-и ще е рисков и опасен ден. Стойте в сянка и на сянка. В петък предстоят коренни промени с полза за вас. Разширявате влияния и пълномощия. Ден на заземяване на силни места и позиции.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини