Седмичен хороскоп за 20-26 ноември

Седмичен хороскоп за 20-26 ноември

Какво вещаят звездите за периода! Вслушайте се в съветите им, за да вземете правилните решения.

Овен 21 март – 20 април

20-и е хармоничен ден, в който с всеки може да се разберете. Не нарушавайте спокойствието си и не се намесвайте в живота на околните. В този ден виковете вредят и разболяват повече, отколкото си преставяме. 21-и идва с новини, за които някой ще почерпи. Това е и най-добрият ден за сключване на брак в този месец. Ден на леденото сърце е 22-и. Трудно ще пробиете защитната обвивка на тези, с които се срещате и преговаряте. Дистанциите се увеличават. 23-и е най-рисковият ден за периода. Не преговаряйте, не се обвързвайте с договори. Вероятно да работите за чужд интерес и да изпаднете в тежки зависимости. 24-и отваря възможност само за една точно определена работа и цел. Съветът е в този ден да не приемате много ангажименти. Един силен и победоносн ден за вас се очертава 25-и. Ще постигнете важна цел и ще уредите проблем, който ви мъчи отдавна. Пътувайте! Може да подпишете изгодни договори. 26-и е ден за учене и промяна в обучаващите програми. Добре е да се запишете за нов квалификационен курс. Опреснете знанията си и по езика, който ползвате.


Телец 21 април – 20 май

Започваме с най-добрия уикенд до края на годината за сключване на брак. Денят нa 20-и е светъл и хармоничен. Всеки проблем може да се реши с преговори и взаимни отстъпки. Препоръчват се и физически упражнения. Ден за песни, танци и веселие е 21-и. Разтоварваме натрупания стрес. Правете това, което ви зарежда. На 22-и ще получите това, за което сте се постарали или сте неглижирали с действията си в миналото. Предстоят мъчителни срещи. Лъжата ще се рекламира и ще се представя като единствен възможен вариант на 23-и. Както и да постъпите ще сбъркате и ще попаднете в капани. Работете самостоятелно и с лични средства. Може да постигнете връх в кариерата и да подпишете изгодни договори на 24-и. Вземете от работата и от живота това, което ще ви осигури максимална подкрепа. На 25-и може да се окаже, че смятаните за врагове всъщност може да станат приятели. Вървите към съюз, който ще ви осигури защити на много нива, но ще се наложи да направите и компромиси. Не взимайте окончателни решния на 26-и и не започвайте нищо важно, ако не сте достатъчно информирани. Потърсете сами правилното решение.

Близнаци 21 май – 21 юни

Луната е в Близнаци през уикенда. На 20-и във всичко може да се намери изход и компромисен вариант. Символ на деня е човешката душа. Денят на 21-и се управлява от висшата любов и е много благоприятен за сключване на брак. Отпуснете си душата, направете предложението, което ще ви извади от кризата и ще обезпечи живота ви в бъдеще. Ще се случват събития, които ще дават повод за почерпка. С навлизането на Слънцето в знака на опозицията ви Стрелец на 22-и, в живота ви ще се появи силен дразнител или предизвикателство. Родители и деца не се разбират. 23-и е ден на мрежата. Всичко предложено може да се окаже капан. Не допускайте нови хора в средата и в екипа си. Предателствата са на всяка крачка. Ще се наложи да се откажете от едно за да може да работите и развивате нещо друго на 24-и. Днес не може да се носят две дини под една мишница - прехвърлете и част от отговорностите. На 25-и действайте активно, сключете нови договори, търсете нова работа. Справяте се с болките, ден на изцеление. На 26-и не бива да се действа първосигнално. Ще извлечете полза от нечия приказливост и самохвалство.

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на задушевни разговори и признания e 20-и ноември. Някой се обяснява в любов. Днес и утре са най- добрите дни за сключване на брак и любовно обвързване. Денят на 21-и е благоприятен за нови начинания, които ще ни издигнат на по-добри позиции в работата и в живота. Старайте се да запазите самообладание, независимо какво се случва. 22-и е ден на преобразяването. Хора, с които до момента сте имали близък контакт се отдалечават, а по-далечните ви стават близки. Луната от вашия знак на 23-и е в опозиция на Венера и Плутон. Очертават се проблеми в секса и личните връзки. Някой прави неприятно разкритие в социалните мрежи, а друг ще се почувства разголен и изваден на показ. На 24-и положете усилия, нужна е активност от ваша страна. Може да постигнете търсения компромис и да склоните някого да ви направи отстъпки. Символ на 25-и е колесницата на победата. Планирайте пътувания, срещи и преговори на място. Осъществяват се взаимно изгодни сделки. 26-и е ден за проучване на пазара. Осведомете се как ще се действа при нови условия. Подновете стопиран учебен процес.

Лъв 22 юли – 22 август

20-и е денят, който се свързва с човешката душа. Сексът е противопоказен, скандалите също. Опитайте да усетите нуждите и мислите на другия и да разберете неговата гледна точка. Като чудесен ден за нови начинания се очертава 21-и. Действайте в различни посоки и не се отказвайте от нито едно предложение. Не прекалявайте с пиенето и стимуланите. На 22-и слизате на земята с едно неприятно разкритие. Добре проучете хората, с които смятате да вървите заедно в бъдеще или да работите съвместно. На 23-и не се подписват нови договори, ограничават се преговори и контакти с хора, които и друг път са ви лъгали. Лош ден за сключване на брак. Започвате с проблеми на 24-и, срещате недоверие и спънки. Почти към края на работното време късметът ви се отпушва и за няколко часа ще свършите всичко важно. Не планирайте пътувания. 25-и е ден на неочаквани обрати и конфликти. Вървите към изясняване на отношения. Ден на подадените ръце след тежки изпитания и конфликти. На 26-и може да водите дело и да решите важен спор. Лесно се усвояват знания. Сънищата носят нужните ви решения на проблема с близък.

Дева 23 август – 22 септември

За родените около 1-5 септември 20-и носи рискове, особено ако в отношенията няма баланс и хармония. Не правете забележки, не се шегувайте с неща, обидни за присъстващите. На 21-и не си позволявайте алкохолни или друг тип злоупотреби. В момент на слабост може да се съгласите с нещо вредно за вас или да вземете участие в неизгодни и рискови начинания. От 22-и може да имате нов шеф или да влезете в група, в която се спазват правила, с които трудно ще се напаснете. В отношенията ви с партньори се прокрадват ледени нотки. За 23-и съветът е да ограничите контактите в социалните мрежи и да не подписвате нови договори. Не взимайте заеми и останете максимално независими в средата си. На 24-и всичко може да се постигне, стига да си достатъчно мотивиран. Не напрягайте очите, следете кръвното. 25-и може да бъде един от най-успешните и творчески дни за месеца. Време е за преговори и делови срещи. Денят носи и изцеление. Може да изкарате допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност на 26-и. Рекламирайте се, запишете се за курс, който ще ви даде сертификат.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 20-и не превишавайте правата си и не позволявайте да ви подтискат. Успех ще има в тези начинания, в които всичко е добре пресметнато и дозирано. Ден за пречистващи и прочистващи дейности. Добре е да се спазва диета. Ще има поне една важна и добра новина за вас на 21-и. Ще се похвалите с победа. Някой прави предложение, а друг ще се ожени и като цяло животът ви тръгва в една по-добре уредена посока. На 22-и се случват събития, които ще позволят да видите някого в истинската му светлина. Сега е моментът да направите това, което от доста време отлагате. Проблемен и рисков ден е 23-и. Трудно ще задържите позициите си. Не споделяйте нищо важно, не подписвайте нови договори и не взимайте кредити. На 24-и не започвайте няколко дела или ангажимента. Концентрирайте силите си само върху най-важната задача и към нещата, които не могат да се отложат. 25-и е успешен ден. Идват награди за добре свършената работа. Всичко може да се постигне и уреди. Лесно се усвояват знания и кармични уроци на 26-и. Запишете се за нов курс, който ще ви помогне да се устроите в нова среда.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Може да се уредят разногласия в имотен, професионален и бизнес план на 20-и. Денят се свързва с човешката душа. Съобразете се с изискванията и нуждите на другите. 21-и е чудесен ден за обвързване в любовен и делови план. Сключените днес договори и брак ще се крепят дълги години на любовта и взаимното зачитане. 22-и е ден на презареждане. Там, където трудно сте се справяли ще се появи нов обезпечаващ вариант. Ден за самостоятелна игра е 23-и. Помагайте доколкото можете на близките си, но не допускайте намеси в своя живот и избор. Постойте край огън, прочистете мислите и ще намерите решението. На 24-и се движите към целта. До края на деня може да подпишете изгодни договори.Не позволявайте да ви разконцентрират околните с техните проблеми. Поемайте умерени рискове на 25-и и не се обвързвайте с хора, които не познавате добре. Доверете се на родителите и подкрепете децата.Не яжте тежка храна и не казвайте тежки думи. На 26-и не отивайте никъде неподготвени, без нужните документи и сертификати. Може да влезете в конфликт с началниците. Усещате, че малко неща зависят от вас.

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Може да се разминете с пътуване на 20-и и да влезете в противиречие с близка жена. Опитайте да разберете гледната точка и нуждите на хората до вас. Не пренебрегвайте близките. 21-и носи експлозии в чувствата, особено ако сте притеснени и ограничени. Контролирайте се, алкохолът е лош съветник. На 22-и ще се случват събития, които ще ви показват кой ви цени и подкрепя. Не отговаряйте на тези, с които времето и изборите в живота са ви разделили. 23-и е ден на мрежата, на желанието да уловиш другия в прегръдките си или да му вземеш парите. Някой ще действа и по двете линии. Навлизащият в Стрелец Меркурий задвижва делата ви на 24-и. Пътувайте, преговаряйте, търсете начини за допълнителна печалба. Важното е във всеки момент да знаете към какво се стремите. На 25-и може да направите силен ход. Водете преговори, подпишете нови договори, търсете нови партньори. Може да се поемат умерени рискове. Директно или по заобикален начин ще получите важна информация на 26-и, която ще позволи да направите правилния ход в бизнеса и в личните отношения. Бъдете наблюдателни.

Козирог 22 декември – 20 януари

Този уикенд сме подвластни на любовта, чудесен момент за предложения и сключване на брак. На 20-и се старайте да запазвате добрия тон в комуникацията. Бъдете дипломатични, независимо усложненията в общуването. Печели компромисната игра и политика. 21-и е най-добрият ден в месеца за скючване на брак. Любовта ще покровителства съюзите. Луната е в Близнаци. Настава колебание кого да изберем. Оставете избора на сърцето. На 22-и виждате близки в нова светлина. Очертават се спорове за имоти. Бъдете особено внимателни на 23-и, може да направите необмислено пазаруване по телефона. Не се доверявайте на реклами. Някой ще ви стовари неприятен ангажимент. На 24-и ще се почувствате горди от себе си. Вечерта чакайте покана и предложение, които ще помогнат да се внедрите на по-добро място за работа и живот. Ден за пътуване е 25-и. Идете там, където смятате да осъществите делова връзка или да намерите ново място за работа и живот. На 26-и получавате право на достъп до важни позиции. Добре е да се включите в нов учебен процес или да се запишете за някакъв курс.

Водолей 21 януари - 19 февруари

Всеки проведен разговор на 20-и ще сближава. Ден за уединение, за тихи семейни занимания и разтоварващи диети. Денят е добър за покупко-продажби на животни. На 21-и действайте активно, поемете отговорностите. Едно обаждане ще ви извади от застоя и ще предложи по-добър вариант за бъдещето. Нещата ще се развиват изгодно за вас. На 22-и всеки се пази, увеличават се дистанциите дори с най-близките ни хора. Не планирайте за утре важни делови срещи. Бъдете себе си. 23-и е ден на мрежата. Отлагайте за утре срещите, важни за бъдещето ви. В живота ви се появява опасно изкушение и изкусител. На 24-и получавате това, към което отдавна се стремите. Всичко ще става много по-лесно и бързо. Действайте целенасочено и методично. За родените около 1 февруари, 25-и носи напрежение, изпитва чувствата. Едно пътуване ще ви срещне с хора, които задълго може да останат в живота ви. Не отивайте никъде на 26-и без да сте готови с няколко варианта на действие. Проверявайте всички важни факти, търсете начин да се сдобиете с актуална допълнителна информация по важните въпроси. Спазвайте закона.

Риби 20 феврури – 20 март

Родените около 1-5 март може да бъдат въвлечени в неприятни и двойнствени връзки на 20-и. Скандалите разболяват. Старайте се да туширате напрежението и да се разберете мирно. Започнете общо прочистване на тялото, почистете дома. 21-и е подходящ за обвързване. Не правете необмислени крачки. Ще има усмивки и сълзи. На 22-и действа пръстът на съдбата. Предстоят съдбовни събития, особено за родените в първата декада. Може да привлечете тези, които от доста време са обект на чувствата ви. На 23-и правите удобни за околните личните си амбиции и намерения. Някой хитрец ще се опита да ви зариби със собствените си идеи и дано удари на камък. Преградите по пътя лесно ще се преодолеят на 24-и. Действайте с оптимизъм, не позволявайте да ви сплашват. Бъдете настойчиви. Преди заспиване си поръчайте сън, в който до видите развитието на делата си в бъдеще. 25-и е ден за поемане на умерени рискове. Сключете нови договори, споразумейте се за цени на стоки, услуги и доставки. На 26-и е важно се разберат и парират плановете на конкуренцията. Търсете на всички нива допълнителна информация.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.