Седмичен хороскоп за 20-26 март

Седмичен хороскоп за 20-26 март

Вижте какво вещаят за вас звездите за следващия 7 дни, за да вземете най-правилните за вас решения.

Овен 21 март – 20 април

На 20-и в 09.39 часа по Гринуич Слънцето навлиза в Овен. Подновете контакти, извинете се за пропуските и грешките от миналото и не си позволявайте да влизате в конфликти. На 21-и до обед вървите уверено, но вечерта натоварването ви идва в повече и губите по точки. Днес е важно да следите знаците на съдбата. Не повтаряйте старите грешки, за да не бъдете неприятно изненадани в чувствата. На 22-23-и ще срещате съпротива у дома и на работното място. Здравето е нестабилно. Нагазвате в тресавище от негативни емоции и може да развалите важни връзки. Ориентирайте се към ремонти и подобряване условията на работа. Нищо няма да ви се даде даром и с лекота. Не е ден за уреждане на наследствени и имотни дела. 24-и носи победи. Натоварете се максимално, както умствено, така и физически. Един от най-мощните дни в месеца. На 25-и си осигурявате подкрепа от спонсори. Следобед се погрижете за личната си визия, купете нов тоалет, направете си прическа. 26-и ще ви вкара в нова среда. Вървите към обвързване, което ще ви помогне да излезете от лична и професионална криза. От обед навлизате в период на важни запознанства. Днес Слънцето е в съвпад с Венера в Овен. Любовта върви до вас.


Телец 21 април – 20 май

На 20-и с навлизането на Слънцето в Овен, вие навлизате в сатурнова дупка. В началото на деня се развихрят опасни страсти, спорове и разправии. От обед навлизаме в деня на феникса, който ще възроди стари и нови връзки. До обед на 21-и се опитайте да стопите дистанциите с важните ви хора. Следобед ограничете контактите. Нужна ви е активна самозащита от чернотата и негативизма наоколо. До обед на 22-и бъдете внимателни, не започвайте нищо ново и отговорно за бъдещето ви. Късметът ви се отворя следобед, когато може да намерите и нова база за лично и професионално развитие. 23-и ви връща към стари проекти. Покрай тях идва и нещо ново. Високо енергиен ден. Може да постигнете максималното в плановете и задачите, които сте си поставили. 24-и и 25-и са рискови. В по-неблагоприятна позиция са родените около 1 май. Не отивайте в крайности в искания и претенции. Намалете претенциите и отложете за утре старта на амбициозните си проекти. 26-и идва с нови договори. Никъде не отивайте неглиже. Погрижете се за себе си. Важните срещи и разговори може да се отложат за следобед, когато ще бъдете и в по-силна позиция на избор.

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените около 1-5 юни са лесно провокируеми на 20-и. Не се опитвайте да се доказвате, не правете забележки и не давайте непоискани съвети. Контролирайте емоциите и в неделя. Денят е благоприятен за пътувания и командировки. Постарайте се да бъдете сред тези, които ви приемат. 22-и има своята тъмна и светла половина. Важното уредете следобед. Заемете се с основополагащи и базови проекти. 23-и ви дава шанс да изкачите връх в кариерата и да намерете нова работа. Денят е добър за старт на нови дейности и подписване на нови договори. Не бързайте да отказвате на предложения и покани. На 24-и до обед работете за себе си и за собствените си интереси, а следобед отделете време за другите. на обед сключете нов договор. Днес се връщат стари дългове на внимание и обич. Идва помощ и от чужбина. На 25-и е важно да правите това, за което някой ви помоли, а не това, което смятате, че му е нужно. Може да се излъжете в преценката и да налеете масло в огъня, вместо да изгасите пожара. На 26-и лесно влизате в конфликт. Родените в първата декада са в притеснено положение и може да направят нежелан компромис. Следобед ви предстоят важни срещи и участия.

Рак 22 юни – 21 юли

На 20-и Слънцето, а на 21-и и Венера навлизат в нехармоничния ви знак на Овена. Ще се задействат тежки аспекти, ще имате проблеми и трудности в контактите. Лесно се влиза в конфликти и то по незначителни поводи. На 21-и до обед си признайте прегрешенията и простете грешките на другите. Мислено изгорете в огън всичко негативно в живота си. Очертават се опити за навлизане в личната ви територия на живот, работа и влияние. На 22-23-и ще се наложи да променяте програмата си. Не поемайте тежки задачи. Ще срещате отпор или мълчалива съпротива както у дома, така и на работното място. 23-и е ден на високите енергии и на още по високите цели. Всеки, с когото влезете в контакт ще е настроен амбициозно и с всички сили ще защитава интересите и позициите си. 24-25-и изискват повече да давате, за да получите каквото ви е нужно. Не бива да сте пасивни, но и прекалената активност е нож с две остриета. На 25-и е препоръчително да тръгнем един към друг с повече смирение, разбиране и стремеж към взаимопомощ. До обед не се занимавайте с амбициозни проекти. На 26-и обединете сили и интереси в екип за защита. Важно е да контролираме егото си.

Лъв 22 юли – 22 август

20-и започва с конфликт, но ще завърши с помирение. Започвайте само такива начинания, които бързо ще приключите и уредите. До обед на 21-и с всеки може да се разберете, а следобед да се скарате. Намирате път към всяко сърце, което представлява интерес за вас. Вечерта се приберите навреме, не поемайте рискове. На 22-и късметът ви ще дойде следобед, тогава ще имате повече късмет, а и ще си спестите чакането по опашки. Днес е добре да дадете преднина на конкуренцията. На 23-и подпишете нови договори. Активизирайте се максимално. Подпишете нови договори, наемете майстори, снабдете се с нужните материали и технически средства за предстоящата работа. На 24-и до обед работете за себе си, а следобед за интересите на близки и приятели. Днес се създават стабилни творчески екипи, с които може да се отхвърли цялата застояла работа. На 25-и направете и чакайте подаръци. Ще получите някакво прозрение и откровение за бъдещето. Може да си спечелите неочакван благодетел и спонсор за бъдещите си начинания. 26-и е рисков. Счупеното е лош знак. Внимавайте за какво и за кого се молите. Не лъжете, тъй като една лъжа ще повлече друга и нещата ще се объркат.

Дева 23 август – 22 септември

20-и е рисков за родените около 1 септември. Днес трудно ще избегнете конфликтите, ако не си подбирате думите. Може да компрометирате някого в желанието да изпъкнете и направите впечатление. 21-и започва с извинение и завършва с гаф. Пътувайте сутринта и на място уредете спорните въпроси. От обед до утре на обед не започвайте нови начинания и не подписвайте нови договори. На 22-и важното свършете следобед. До обед лесно може да бъдете измамени и вкарани в различни схеми. 23-и разширява пълномощията и влиянието ви в средата. Уплътнете максимално работното си време, а след това се ориентирайте и към важните семейни задачи, които ще донесат разширение и ще подкрепят инициативите ви и тези на децата. На 24-и се събуждате заредени за действие, до обед подпишете нови договори. Сега е моментът да се явите на състезания и конкурси, да представите готовите проекти и да привлечете шефското внимание. От обед на 24-и до обед на 25-и е време за благотворителност. Не се притеснявайте и да помолите някого за услуга. Амбициозните начинания отложете за вечерта, а на 26-и внимателно подбирайте хората и екипа си. Оформят се новите професионални и тренировъчни групи и се възлагат новите задачи.


Везни 23 септември – 22 октомври

През уикенда действайте активно, използвайте всеки шанс, преговаряйте, опитайте да пробиете в нова бизнес среда. Рекламирайте се, не се отказвайте от предложения и покани за участия, независимо колко трудни ви изглеждат условията. Контролирайте емоциите, не се претоварвайте с тежка физическа работа. В желанието да се представите на ниво може да надцените възможностите си. 22-23-и са рискови и проблемни. Не смесвайте работата с удоволствията. Заемете се с належащите ремонти и преустройствени дейности. Сега е моментът да направите огледи и да си дадете сметка на какво може да разчитате и с кое е добре да се разделите. Един подарък ще свърши по-добра работа от много думи и увещания. Бъдете готови да помогнете на близък. На 24-и работите на два фронта, за себе си и за някой друг. До утре на обед не се препоръчват прекалено амбициозни начинания. Включете се в дарителски инициативи, помогнете, жестовете ще ви се върнат. На 25-и до обед правете това, за което ви молят, дайте от себе си каквото искате и каквото можете да си позволите. На 26-и ще печелят хората на словото, тези които са достатъчно добре информирани и знаят как да привлекат и омаят с приказките си околните.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

20-и е провокативен. Сутринта прескачат искри. До вечерта ще трябва да се помирите, предстоят ви важни съвместни изяви. На 21-и до обед стопете дистанциите. Следобед навлизате в период на обмисляне и редактиране на връзките. Навлизате в период на успехи и възможности, които не бива да се изпускат. Приключете с обещаната работа. 22-23-и ще са силните ви успешни дни за периода. Направете крачката, за която дълго сте работили. 22-и ще започне мъчително и с неприятни намеси, но ще приключи с победа за вас и с възможност да получите повишение или по-изгоден пост и позиция. Не стойте пасивни, защитете си интереса. 23-и е може би най-силният ви и успешен ден за периода. Всичко предприето ще донесе пари и късмет. На 24-и се образуват тежки звездни аспекти в хороскопа на родените в първата декада. Бъдете внимателни, не поемайте излишни рискове. 25-и е ден за взаимопомощ. И на работното място бъдете готови да подкрепите някого, а не да навреждате и пречите. 26-и носи рискове, но и постижения. До вечерта ще преодолеете всяко препятствие. Имате шанс да влезете в силен екип. Ще ви си предложат по-добри властови постове и позиции.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Очертава се тежък уикенд, ако загърбите отговорностите заради любовта. Очаквайте и провокации. Пренебрегвате един заради друг, който ще ви пренебрегне. Време е да се преосмисли подхода и да се коригират грешките. На 22-и важното оставете за следобед. До обед още газите в тресавище от свои и чужди амбиции, прехвърляте си работа и задължения един на друг и отношенията зациклят. 23-и отваря нови възможности. Не се стопирайте, ако започнете да правите нещо несъзнателно. Денят ви носи предимства пред останалите, но изисква активност, отговорност и предприемчивост. На 24-и до обед работете за себе си, а следобед за другите. Никъде не отивайте без подарък. Наблегнете на бартерните отношения. 25-и ви включва в перспективни връзки. Подпишете новите си договори. До обед помогнете на близки и колеги в техните ангажименти и дейности, с които не могат или им е трудно да се справят. Следобед идва вашето време. 26-и налага болезнен избор. На път сте към нова любов или към нови професионални ангажименти, които ще помогнат да откриете бъдещите си партньори. Започнете деня с възстановителни и лечебни процедури, променете прическа и визия.

Козирог 22 декември – 20 януари

20-21-и са дни на разногласия. Трудно ще изберете обща цел и посока. Децата искат едно, родителите друго. Събота носи емоционално прекаляване и превъзбуда, които може да донесат проблеми и да ви вкарат в рискови отношения. В неделя работата ви може да зацикли поради страничните връзки. Не се препоръчват любовни авантюри на работното място. 22-23-и са дни на изневери, конфликти и пропуснати ползи. Слънце, Венера и Луна ви облъчват в негативни аспекти. До обед на 22-ри нищо важно не започвайте. Може да се излъжете във възможностите си или да се доверите на неточните и вредни хора. 23-и е рисков за родените в третата декада. Насочете вниманието си към дома, ремонтите и подсигуряващите фактори. В момента плащате скъпо за предоверяването си. На 24-и сключете нови договори. За днес не се препоръчва пасивност или изчакване. Още от сутринта направете планираните крачки и проведете отлаганите разговори. На 25-и получавате нужното финансиране или спонсорска защита. Родените в първата декада вървят към изневери или ще разберат за такива. На 26-и влизате в перспективна група или екип. Вървите към обвързване, което ще промени към по-добро работата и личния ви живот.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Пожелайте си нещо на 20-и. Настроени сте активно и подхождете с хъс към всяка задача. Лесно ще убедите някой да ви съдейства или да приеме личните ви оферти. 21-и е ден за стопляне на отношения и излизане от зациклени положения. Активизирайте се в любовта. Играта на чувствата навлиза в решителна фаза. Денят е пълен с изненади, някои от които ще ви стресират, но и зарадват. На 22-и до обед не започвайте нищо важно. Някой търси начин да използва знанията и личния ви потенциал в своя полза. Важните договори подпишете до края на работното време или отложете за утре. До 23-и на обед може да се занимавате активно с личните си дела и да водите преговори. Чакайте предложения. Сключете нови договори. До 24-и на обед помогнете на близък и приятел. Родените в първата декада започват деня с притеснителни изживявания. Внимавайте при пътувания, спазвайте правилата в общуването и не поемайте излишни рискове. 25-и идва с проблеми. Денят ви поставя на кръста на изпитанията и отговорностите. Не правете нарушения, платете данъци и такси. 26-и ви вкарва в нова среда. До обед получавате нова информация, която изисква промяна в плана и напасване на нуждите на близките.

Риби 20 февруари – 20 март

Слънцето напуска вашия знак на 20-и, а на 21-и и Венера ще го последва. Изпитвате облекчение, но и проблемите в любовта ще изискват решение. Родените около 1-5-и март са в трудна позиция. Очертават се конфликти и битки на интереси. За неделя родените в третата декада са в по-неблагоприятно положение, трудно намират нужната им информация или позволяват изтичане на личните им данни. 22-23-и са най-силните ви и пробивни дни. Сключете нови договори и подкрепете иницативите на близките и децата. Може да се излъжете в преценката и да привлечете негативни случайности. Контролирайте чувствата и амбициите. 23-и е един от най-силните ви и успешни дни. Всичко предприето ще носи късмет и ползи, ще ви помага да вдигнете нивото. На 24-и до обед се включете в спонсорски дейности. Колкото дадете от себе си, двойно ще получите. Вечерта се приберете навреме и то с подарък. Правете това, за което са ви помолили. От обед на 25-и се заемете със себе си. Този ден има магична сила. Ще се случват стимулиращи събития. Някой върви към годеж и брак. 26-и налага болезнена смяна на средата и екипа. Труден ден. Притискат ви изостаналите задачи.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.