Седмичен хороскоп за 20-26 април

Седмичен хороскоп за 20-26 април

Овен 21 март – 20 април

20-и е ден на огромните апетити. Всеки иска най-доброто за себе си, за празника и за близките си. Очертават се сблъсъци на интереси, внимавайте и на пътя. Венера навлиза в Овен, а Слънцето го напуска. Тази рокада ще ви донесе любовна емоция, която може да обърка живота и деловите ви връзки.

Денят ще донесе краткотрайно удовлетворение последвано от дни на разочарования. Неделята ще е ведра и спокойна. Цветница е, почитаме празника на близките ни с имена на цветя. Денят се свързва с човешката душа. Правете това, което ви идва от вътре. На 22-и всичко предприето ще ви носи късмет и утвърждаване в бизнеса и в обществото. Ще получите предложения и новини, за които ще почерпите. Стартирайте нови проекти, започнете нова работа и дейност. 23-и е денят на леденото сърце. Всеки мисли само за себе си и не е склонен на отстъпки. Ще имате шанс да изпреварите колега и да се внедрите на престижна позиция. Родените около 5-10 април ще получат чудесна възможност за публична изява и печалба в бъдеще. На 24-и е вероятно да попаднете в мрежите на хитри мошеници. Това е може би най-рисковият ви и неблагоприятен ден за периода. Не предприемайте и не планирайте нищо сериозно и важно. На 25-и може да постигнете важна цел, но на висока цена. Отложеното за 26-и ще ви донесе радост, любов и придобивка. Чакат ви чудесни празнични дни.

Телец 21 април – 20 май

Слънцето навлиза в Телец на 20-и в 08ч. 56 мин. по Гринуич. Малко преди обед е съвпадът му с Уран, който действа магично, магнетично и носи мълниите в живота ни. Нещо ще се промени, може да се наложи пътуване в различна от предвидената посока. Ще уловите тенденциите къде е по-голямата полза за вас, но не и къде са истинските чувства. Луната ви гледа в опозиция през уикенда. Ще се почувствате емоционално подтиснати и ще изпитвате някаква вина. Важното е в събота да не предприемате важни стъпки и да не се обвързвате с никого за нищо. На 22-и може де получите новини, за които да почерпите. Всяка стъпка ще е важна. Не се спирайте и ограничавайте, тръгнете в посоката на успеха, амбициите и постиженията. На 23-и ще се получава по заслуги. Падат маските, виждате реалноста в отношенията и на 24-и правите ход, без да се притеснявате и съобразявате с никого. Мислете и действайте самостоятелно, не споделяйте идеи и намерения, ако искате да спечелите. Може да накарате някой да свърши вашата работа, а парите и наградите да останат за вас. Хвърляте мрежата и хващате риба-баламурник. 25-и дава криле на амбицията ви. Всяка цел е лесно достижима. За петък ограничете контактите. Едно пътуване може да се провали или да не ви отведе там, където сте планирали. Чака ви тежък Великден. Съобразете се с близките.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 20-и лесно може да се скарате с всички и то по незначителни поводи. Денят е зареден с агресия. Натрупаният стрес ви кара да се държите агресивно, а и отсрещната страна няма да спазва правилата. Обърнете вмнимание на сънищата си, в тях е закодиран проблемът, който трябва да решите. На Цветница не си нарушавайте спокойствието на никаква цена. Всичко да се дели поравно. Посетете роднини и близки, разпределете времето си поравно за всички, които обичате. На 22-и ви чакат тежки битки, компроматна атака и опити за противопоставяне. Важното е първи да получите важна информация, за да изпреварите конкуренцията. Печелят тези, които първи научат истината. 23-и е денят на ледените сърца. Конкуренцията прави обединяващ силите си ход и увеличава натиска. Очертават се проблеми на работното място, Луна и Юпитер са в опозиция на Марс от вашия знак. „Ритате срещу ръжена”. Вероятно е да не овладеете нервите си и да кажете нещо, за което ще съжалявате или някой може да ви потърси сметка. 24-и ден на мрежата. Няма други роли освен тези на паяка и заблудената муха. Дано знаете какво правите. Не се препоръчва сключване на нови договори и брак. 25-и ще определи нова цел и посока, преградите лесно се преодоляват. На 26-и ви очакват пътувания. Идват празнични моменти и незабравими срещи.

Рак 22 юни – 21 юли

Чака ви приятен уикенд. Ще се окажете на точното място. С лекота може да заемете мястото на някой друг на семейната или приятелска трапеза. 20-и е ден на големите амбиции, дано успеете да реализирате своите. Пътувайте, гостувайте и се забавлявайте на Цветница. Старайте се да огреете навсякъде, да не забравите близък с име на цвете и да разпределите подаръците по братски. Денят носи хармония между астралното и физическото тяло. Дано и в живота ни присъства тази хармония. 22-и дава шанс на големите амбиции. Ще осъществите преспективни връзки, ще получите информации, които ще позволят да извадите късмет и да направите правилния избор в точния момент. Нека чувството за мярка да не ви напуска. Планирайте среща с евентуални спонсори вечерта. 23-и показва на кого и какво вече не може да се разчита. Маските падат. В следващите два дни ще ви е трудно и може да се очакват проллеми на различни нива. Най-рисковият ви ден за периода е 24-и. Лесно може да попаднете в капани за наивници, да ви излъжат при покупки и доставки, да си дадете парите на вятъра, да влезете в обсебващи и вредни връзки. Най-лошият ден за годежи и сключване на брак. 25-и позволява да се постигнат високи цели, а в петък е време за пътуване и гостуване, за големи покупки и приятелски срещи. Не се претоварвайте.

Лъв 22 юли – 22 август

Очертава се рискова събота за родените в първата декада. Слънце, Уран и Луна образуват кармичен кръст с вашето Слънце. Тези аспекти провокират неприятни срещи и междуличностни конфликти. Не поемайте излишни рискове. Отварят се огромни апетити, но не само по отношение на храната. Ще се опитвате да поставяте условия, ще се държите ултимативно и не е изключено да загубите ценно партньорство. На Цветница природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Не си нарушавайте спокойствието на никаква цена. 22-и ще ви донесе късмет, новини и срещи, които ще носят възможности за издигане в работата и в обществето. Ще получите предложение, за което ще почерпите. Всичко предприето ще носи ползи. На 23-и ще елиминирате враг и ще се наложите при преговори. Край с маскарада, кажете на всеки в очите от какво сте недоволни и какво изисквате. На 24-и не сключвайте нов договор, не се обвързвайте нито на думи нито с документи и ограничете контактите особено с непознати. Ден на зарибяващи и подвеждащи срещи. Нищо не е такова, каквото изглежда и се предлага. Не правете големи покупки и инвестиции. На 25-и ще отхвърлите съмненията и ще вземете важно решение. Тази вечер може да си поръчате сън-прогноза. В петък рискът отново ви диша във врата. Внимавайте при пътувания, контролирайте се максимално.

Дева 23 август – 22 септември

В събота сте лесно податливи на внушения и съблазни. Искате най-хубавото от живота, но то ще ви се поднесе с неприятна гарнитура. Претенциите към вас ще се увеличат, ще се почувствате ощетени след приятните на пръв поглед срещи. В неделя обстановката е омиротворяваща. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Цветница е, празнувайте с близки и любими. В този ден крясъците разболяват. За вечерта се очертава нещо неприятно или обаждане, което ще ви разстрои. На 22-и лесно се отива в крайности, ако  приемаш нещата прекалено лично. На 23-и в хороскопа ви се образува планетен кръст. Може да се наложи да прекратите някои връзки поради открити лъжи и предателства. Маските падат, виждате някого в истинската му светлина, но и вашите грешки и лъжи ще станат достояние на тези, от които зависите. В този ден на всички нива се води компроматна война, която на 24-и ще отстреля и отстрани от играта най-невнимателните и тези, които доста са прекалили с права и общи ресурси. Не се обвързвайте с нови договори и обещания, които ще ви затруднят и вкарат в рискове. 25-и ви носи победи, награди и финансово стимулиране. Ще се справите с неприятните положения. Вечерта си поръчайте сън, в който да получите съвет за важен избор. В петък пътувайте, освободете се от неприятни ангажименти, не замествайте колега.

Везни 23 септември – 22 октомври

От събота Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Овена, но пък Слънцето ще навлезе в Телец, така че ще имате шанс за творчески и делови напредък, за професионален възход, но на фона на проблеми в любовта. Смирете апетитите. Вероятни са изневери, които ще ви докарат повече неприятности, отколкото лично удовлетворение и любов. В този ден тенденцията е всичко да се предозира и пресолява. В неделя ще е много по-спокойно и ведро. Ще имате чудесни мигове. Посрещнете празника с любимите ви хора с имена на цветя. Пътувайте, посетете близки, с които отношенията са поохладнели. 22-и дава шанс за нещо приятно, за предложение, което ще ви издигне на престижна служебна позиция и за покани от чужбина. Не бързайте да се хвалите докато рибата е още в морето. В следващите дни открито ще ви се вреди. 23-и изисква нов подход в променящата се ситуация. Ще се наложи да се откажете от някои илюзии. Всичко важно да се проверява. Не оставайте друг да ви движи отговорната работа. На 24-и може да попаднете в мрежите на хитри мошеници. Не сключвайте нови договори и брак. Търсете задкулисни мотиви във всичко, което ви казват и предлагат. На 25-и преградите са повече пред родените около 10-15 октомври. В петък пътувайте, пазарувайте, настройте се на празнична вълна. Неприятностите ще се забравят.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

През уикенда Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания, в които интересите ви ще се сблъскат с тези на близки и приятели. Всеки тегли в неговата посока. Слънцето навлиза в знака на опозицията ви Телеца, а това ще носи и финансови притеснения. Не се изхвърляйте много с подаръците за близките. 20-и е денят на огромните апетити не само по отношение на храната, а по всички линии на живота. Вероятни са конфликти и остро противопоставяне. В неделя е по-спокойно, но ако повишете тон магията на празника ще се развали. 22-и ви дава шанс за напредък и професионален възход. Може да ви възложат преспективна поръчка и работа. Планирайте за следобед среща със спонсори. 23-и е ден за презареждане, за поставяне на условия и ултимативна игра. Всеки ще получи по заслуги, ще си дадете сметка в какво сте постигнали напредък и къде сте се издънили. На 24-и не приемайте на гола вяра новите идеи. Тенденцията е всичко, което ви кажат или предложат в този ден да е лъжа и измама или поне да не съдържа цялата истина. Лош ден за запознанства и брак. 25-и ви приближава към заветна цел, която ще ви постави на завет от поблемите. Всичко предприето ще има успех. В петък ще имате притеснения около пътувания.  Родените в първата декада да не рискуват излишно. Внимавайте къде какво оставяте и какво взимате със себе си, за да не се връщате.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 20-и се активизира змеят на желанията ни. Апетитите са огромни, всеки иска и претендира и не е склонен да се съобразява с изискванията и нуждите на другите. Внимавайте и се постарайте да туширате скандалите в зародиш, за да не си развалите презниците. Вечерта ще сънувате пророчески сън. На Цветница в живота ви ще настане омиротворение, ще ви движат благи и жезнеотвърждаващи импулси, агресията ще се стопи. В понеделник всеки ще получи това, което е заслужил в миналите дни на старание или безотговорност. Луната е във вашия знак на 22-23-и. Вечерта на 22-и не коментирайте неприятни за близките ви теми. За 23-и определете среща с евентуален благодетел. Преговорите на всички нива ще са трудни, но ако точно знаете какво искате ще го постигнете. Откажете се от една илюзия, не позволявайте да ви объркват чужди влияния и на 24-и, когато с лекота може да бъдем зарибени и употребени. В този ден се залагат мрежи за наивници на всякаква възраст. Не подписвайте нови договори и не приемайте нови оферти. Не давайте пълномощия на никого да се разпорежда с делата ви. Отложенто за 25-и ще ви донесе пари и предимства и ще отвори за вас нови хоризонти в работата, бизниса и живота. В петък не е ден за работа, нещо може да се обърка. Не замествайте колега. Пътувайте следобед.

Козирог 22 декември – 20 януари

20-и е ден на голямата лакомия, на големите претенции и изисквания не само от ваша страна, но и от страна на околните към вас. Венера вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Овена, така че в емоционолен план нещата може да излезат от контрол. Не взимайте пребързани решения за събиране с един или за раздяла с друг. Родените в първата декада вървят към тотална промяна в начина си на живот. Сутринта Слънцето навлиза в знака на хармоничния ви Телец и някаква невидима сила започва да действа във ваш интерес. Може в любовта да си имате проблеми, но в материален план вървите към сталбилизация, към придобивки и по-висок стандарт на живот. Ще го почувствате в неделя, когато нещата ще се успокоят и дано настъпи хармония и примирие и при вас. 22-и идва с предложения и вести, които ще ви зарадват. На 23-и длъжници ви се издължават, но и вие трябва да го направите. Изпитото ще бъде платено. На 24-и притискате околните и се държите ултимативно. Ако помогнете на някой изпаднал в криза ще си спечелите доверен човек за цял живот. На 25-и ръцете ви са развързани и сърцето е свободно. Може да направите силен ход, да обезпечите бъдещето си с нови договори или старт на нови дейности и връзки. В петък пътувайте, пазарувайте, радвайте се на живота, планирайте посещения и чакайте приятелски визити.

Водолей 21 януари – 19 февруари

20-и е ден на конфликти поради повишените ни изисквания един към друг. Родените до 1 февруари ще изживеят тежки и мъчителни моменти. Нещо неочаквано може да промени добре подредената ви програма. Луна, Уран и Слънце сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви. Туширайте разправиите в зародиш и ще имате приятни празнични дни. Спазвайте правилата на пътя. Чакат ви промени в начина ви на живот и някакво важно за бъдещето ви гостуване. Ще ви търсят по няколко линии не само за удоволствия, но и за работа. 21-и е ден за прочистване на терени и отношения. Празникът сближава сърца и съдби, но някой ще си поплаче, ако е далече от близките си. На 22-и излизате от примката на негативните събития, получавате покани и работата ви се отпушва. 23-и носи заслужени награди за старанията в миналото. Ледовете се топят. В този ден е трудно да скриеш истинските си мисли и чувства и ако изпитваш към някого симпатия или антипатия ще си проличи. Вероятно е да привлечете спносори и благодетели, които да ви осигурят защита за бъдещето. На 24-и всички се нуждаем от защита. Очертават се опити за манипулация и въздействие. Останете където сте, не правете крачка в нова посока и не се обвързвайте с никого на никаква цена. На 25-и губят хората с комплекси. На 26-и Луната навлиза във Водолей, пътят пред вас се изчиства.

Риби 20 февруари – 20 март

На 20-и може да се събудите с пророчески сън, който ще ви помогне да решите проблемите, натрупани в миналото. В този ден е противопоказно да влизаш в скандали. Бъдете дипломатични и ще постигнете максималното. Печелят тези, които могат да ни „вадят душата с памук”, които знаят слабите ни места и съкровените ни желания. Венера напуска вашия знак, някой може да се почувства самотен и изоставен. На Цветница ще изживеете приятни моменти, ще пътувате и ще ви гостуват. Бъдете близо до хората, които обичате и ви обичат истински и това ще ви донесе успокоение. 22-и е ден на професионални битки особено за родените до 1 март. В следващите два дни може да влезете в обвързващи положения и да сключите неравностойни договори. 23-24-и са заредени с някаква агресия и опасност. Очертава се компроматна атака, опити за намеса в делата ни както в професионален, така и в интимен план. Не предприемайте нищо важно и на 24-и не се обвързвайте с никого. На 25-и поне една цел може да бъде постигната, но пак с цената на компромиси от ваша страна. Хората с комплекси лесно могат да бъдат манипулирани. Време е да излезете от опасна и вредна за вас среда. 26-и ви освобождава от грижи, проблеми и задръжки. Обърнете гръб на всичко, което ви затормозява и се отдайте на презничната атмосфера. Чака ви чудесен Великден.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.