Овен 21 март – 20 април

Не планирайте за 2-ри колективни изяви и съвместни участия. Родените в третата декада ще преживеят тежки моменти вечерта. Очертават се раздели и приключвания. На 3-и късметът ви се отпушва, вероятни са приятни срещи и изживявания. Всичко предприето ще тръгне като по вода.

Тази вечер е любовна, Внера и Луна светят заедно в нощното небе. В понеделник е време да стартирате нови инциативи и да изпреварите ходовете на конкуренцията. Най-добрият ден за покупка на имот или жилище за месеца. Подпишете новите си договори или преподпишете старите. От 5-и вечерта Меркурий тръгва в ретроградна посока и ни връща към изпълнение на поетите до момента ангажименти и делови задачи. На 6-и предстои наволуние в знака на Рибите. Това е най-благоприятният ден за отказване от вредни навици за тази година. При вас предстои пречистване. Уран напуска вашия знак и чак след 80 г. ще се върне в Овен. С него си отива и тенденцията към експлозивност и неочаквани обрати и дано от този ден животът ви тръгне вече много по-гладко и предвидимо. На 6-и нищо не предприемайте. Оставете с тъмнината на новолунието и с напускащия Овена Уран да си отиде всичко тежко от живота ви. На 7-и не работете в екип. Прекратете съвместна дейност. Опитайте сами да си движите магазина, ателието или друг собстен бизнес. На 8-и направете крачката в нова посока.

Телец 21 април – 20 май

В събота може да свършите добра работа, ако не се намесвате в споровете на другите и си гоните последователно личните цели. На 3-и криволичите между желанията на близки и приятели и трудно се измъквате от ангажименти. Луна и Венера са в пречупващ аспект с Марс от вашия знак. Не си и помисляйте за изневери. Ще ви хванат и ще ви спретнат скандал. На 4-и е добре да се прави разсад, да се посади ново цвете в гадината на личния ви интерес. Следете кръвното, в момента се готвите за важен преход в живота си. На 5-и вечерта Меркурий тръгва ретроградно и стопира новите бизнес инициативи. Време е да се подредят приоритетите. Не позволявайте да ви въздействат странични сили. В деня преди новолунието се активизират задкулисните действия, нищо не се прави по правилата. На 6-и преминавате на нова навивка на развитие. Планетата на новата епоха, на новите техники и технологии Уран навлиза в знака на консервативния Телец, където ще остане до 26 април 2026 г. Това ще бъдат години на тотална промяна в личната ви програма. Ще трябва да приемете новото, колкото и да ви се иска да запазите статуквото. Ориентирайте се бързо в променящия се свят и ще станете богати. Внедрени изобретения и рационализации ще ви носят пари. На 7-и ще се събудите с нова план-програма в ума. На 8-и подновете дейност поставена на нова база.

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота изключете телефона, бъдете избирателни в контактите. Желателна е среща с капацитет в нужната ви област. На 3-и постигате много и преодолявате всяко препятствие. Ще направите пробив в отношенията с партньори и ще постигнете поне една важна цел. Активизирайте се максимално и в любовта. Тази вечер Луна и Венера ви гледат в хармоничен съвпад от знака на Водолея. Едно приятелство може да прерасне в любов. На 4-и побързайте да сключите новите си договори и да направите крачка в нова посока. От 5-и вечерта планетата на бизнеса и търговската инициатива Меркурий ще тръгне ретроградно и ще застопори новите начинания. На 6-и проблемите ще са повече за родените в третата декада. Новолунието събира Слънце, Луна и Нетун в знака на Рибите. Този ден отваря врата към един нов свят с навлизането на Уран в знака на Телеца. Ще започне внедраването на засекретени до момента технологии. Практичността ще надделее, ще отпаднат забрани. Ще се даде шанс на предприемачеството и бизнеса. Но разбира се това няма да стане веднага. 6-и е денят, който ще откаже много хора от вредните им навици и привички. Животът ви коренно може да се промени. Прегърнете промените, не вървете против тях. Не се препоръчва планирано раждане към 18 ч на 6-и. 7-и ни дава новите насоки, а 8-и отваря врата към нови хоризонти и възможности.

Рак 22 юни - 21 юли

Тежък и критичен съботен ден за родените в третата декада. Където се съберат много хора ще припламнат искри. Не канете гости и не замествайте колега. Лесно може да се стигне до преразход на енергия и пари. В неделя правите силен ход напред. Пътувайте, преговаряйте. Постигате лесно целите си и прекрачвате прегради. В понеделник сключете новите си договори. Меркурий вече спира, за да тръгне ретроградно на 5-и и да стопира новите ни бизнес начинания. Не забравяйте, че това новолуние в знака на Рибите може да ви помогне да се откажете от пушенето или от друг вреден навик. Дават се обети и се приключват неравностойни връзки. На 6-и сме оставени на собстения си избор, което ни прави изключително отговорни за бъдещето. В този ден с навлизането на Уран в Телец се задвижва нова програма изискваща да се внедряват бързо научните и технически достижения, да не остават само на хартия така нужните на човечеството изобретения. Патентните ведомства ще заработят усилено в следващите години. Ще станат актуални рационализаторите и новаторите. Доверете се на интуицията. На 7-и ще се събудите с вярното чувство накъде да вървите и към какво да насочите личния си потенциал, умения и усилия. На 8-и само планирайте и скицирайте, но нищо не започвайте. Тече обсебваща програма. Нищо да не се споделя.

Лъв 22 юли - 22 август

2-и е ден на разпривии и интриги. Въздържайте се от публични изяви. Празничният неделен ден ще донесе обрати в живота на родените в края на Рака и началото на Лъва. Нещо особено ще се случи и ще ви даде храна за размисил. Ориентирайте се към промени в следващите дни, защото така или иначе те ще станат и без ваше участие и ще ви извадят от играта. Уран се готви да навлезе в Телец и да застане в печупващ аспект към вашия знак, което ще продължи до 26 април 2026 г. Ако в тези години не промените нагласата си, ако не се нагодите към промените ще получавате удари под кръста. Време е да яхнете гребена на вълната да станете лидер, да овладее желанието на хората за по-добър и подсигурен живот. Още на 3-и ще почувствате преградите. Конкуренцията ще се опита да ви подложи крак, дори и на този прекрасен празник. 4-и минава под флага на несподелената любов и чувства. Венера и Луна ви гледат в опозиция от знака на Водолея. Може би трябва да превърнете едно приятелство в истинска любов, за да се предпазите взаимно. На 5-и властват тъмни сили. Меркурий тръгва ретроградно и стопира бизнеса. На 6-и всеки сам трябва да избере пътя си и да влезе през портала на помените. 7-и ви събужда с чудесна идея, която е добре да подготвите и реализирате в бъдеще. На 8-и може да рестартирате стопирана дейност и производство.

Дева 23 август – 22 септември

В събота ще свършите добра работа, ако не се разсейвате с проблемите на другите и не влизате в разправии. Наоколо настава голямо суетене. Въздържайте се от активна дейност, за да не влезете в семейни и професионални войни. На 3-и пътя пред нас се изчиства и дано да бъде така и за бъдещето на страната ни. Тази вечер Луна и Венера светят прегърнати в нощното небе. В този ден всичко може да се постигне независимо проблемите и преградите по пътя. 4-и е благоприятен за брокерски инициативи, за изпреварващи действия и за подписване на нови договори. Вечерта на 5-и Меркурий тръгва ретроградно и затваря шансовете за благоприятно развитие на новите договори. Върнете се назад, довършете започнатото и след 28-и отново задействайте новите инициативи. На 6-и ще срещате огромно противопоставяне. Новолунието в Риби ще се отрази доста негативно и в здравословин план на родените около 1-10 септември. Луна, Слънце и Нептун ви гледат в точна опозиция. Откажете се от вредни навици, от вечното мърморене, че не ви върви в този живот. От 6-и планетата на техническия прогрес и на новата епоха Уран ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Телеца. Стегнете се, внедрете замислите си в реалноста и ще спечелите. На 7-и обмисляйте, а на 8-и направете крачка напред.

Везни 23 септември – 22 октомври

За родените в третата декада се очертава тежка и конфликтна събота. Ограничете контактите и не позволявайте да ви въвличат в разправии. Лесно ще влезе в преразход на сили, средства и пари. Неделният ден разширява хоризонтите, обхваща ви празничната еуфория, всичко потръгва с лекота, пътувате, срещате приятели и близки, радвате се на живота. За понеделник планирайте старт на нови инициатниви и подписване на нови договори. От 5-и планетата на бизнеса Меркурий ще тръгне ретроградно, а това не е добро време за старт на нови проекти. До 26-и март стремежът е повече към приключване и изпълнение на поетите до момента задължения. 6-и е най-добрият ден в годината за отказване от вредни навици и привички. Кажете си, че спирате цигарите или друго, което ви вреди. От този ден планетата на нестандартните обрати и революционните промени Уран вече няма да ви гледа в опозиция и животът ви има шанс да тръгне в едно доста по-премерено и спокойно русло. Ще изчезнат пречки и неприятни дразнители. Проблеми с имоти и наследства ще се разрешат в следващите месеци. Ще се уредите с нова база за бъдещо развитие. На 7-и ще се събудите с неочаквано вдъхновение и усет накъде да насочите усилията си в бъдеще. 8-и дава информация за новите ви конкуренти и връгове, както и за изискванията на мястото, на което искате да се внедрите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

2-ри е критичен ден. Очертават се разправии и объркване на програмата. Препоръчва се пост и въздържание. Прекъснете вредни връзки, потърсете учител или лекар за съвет в нужната ви област. На 3-и ще се грижите за удобстата на другите, ще криволичите между свои и чужди хора и желания, но до вечерта ще стигнете до любовта и до важна за вас цел. В понеделник ще тичате по задачи и ще вършите неща в последния момент. Подпишете новите си договори, обяснете се в любов, ако не сте го направили вчера. До обед на 5-и довършете каквото не сте успели, но след това не планирайте старт на нови дейности. Денят се управлява от тъмните сили, хора с тъмни помисли опитват да се намесват в живота ни. На 6-и залязва една епоха от живота ви и на 7-и изгрява друга. Новолунието в Риби е най-добрият момент за отказ от вредни навици и привички. Дайте обещания пред себе си, които този път ще изпълните. От този ден планетата Уран, която отговаря за новата епоха навлиза в знака на опозиицята ви Телеца, където ще остане до 26 април 2026 г. Това ще са години на натиск да приемете новото, да внедрите свои рационализации или нечии патенти и изобретения, които да работят за вас. Предстои и раздяла с миналото като усещане и виждане за света. На 7-и ще се събудите с вярно чувство кое е полезно или вредно за вас. На 8-и ще напипате новата си ниша.

Стрелец 23 ноември – 21 декемри

В събота почивайте повече и се въдържайте от активна дейност, ако не искате да загубите прекалено много енергия и пари. Каквото отложите за следващите два дни ще тръгне по правилата и ще донесе ползи. Неделният ден е ведър и успешен. Празникът завладява сърцата и възвисява духа. Вечерта е любовна и помирителна. На 4-и уплътнете максимално не само работното, но и следработното си време. Може да свършите много работа, да подадете документи, да стартирате нова дейност, да се влючите в нова професионална дейност, да кандидатствате по спонсорски програми и да заявите участие в престижни проекти. От 5-и вечерта Меркурий тръгва ретроградно и затваря някои врати в търговската инициатива. До 28-и се приключва, а не се започва нова работа или бизнес. Родените във втората декада ще изживеят тежко и неприятно новолуние на 6-и. Това е момент, в който се препоръчва да се разделим с вредни навици и привички. Разделяте се и с нещо полезно, но изживяло времето си. Засилвате се да прескочите на нова навивка на личностно и професионално развитие и дано в следващите дни направите успешно този преход. Поне нещо в живота ви ще си отиде след 6-и, но ще се освободи място за новото, което напира с пълна сила. На 7-и нищо важно не предприемайте. Съдбата ви дава знаци, за доброто и лошото за вас. На 8-и подновете спрени дейности.

Козирог 22 декември – 20 януари

Проведете важните си срещи на четири очи. Където се съберат много хора може да се очакват конфликти. В момента може да спечелите от консултантска дейност и от изпълнението на поръчки. Всичко предприето в неделя ще тръгне като по вода и ще донесе ползи. Празникът събира на масата тези, които отдавна не са се виждали. Подновяват се делови и семейни връзки. В понеделник капарирайте имот и сключете нови договори. Осигурете си нова база за развитие. 5-и е повластен на тъмни и задкулисни сили. Ограничете кантактите, спазвайте диета и на 6-и си дайте дума да се откажетге от вреден навик. Новолунието изпива силите ви, изисква почивка, отказ да се действа активно и на всяка цена. Нищо важно да не се предприема. Разчистете натрупаната шлака в тялото и в живота си, разделете се с миналото не само като връзки и отговорности, но и като работа която вече не носи перспектива. От този ден Уран ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Телеца. Ще започнете да печелите от свои рационализации и нововъведения. Ще намерите престижна пазарна ниша. 7-и води до приключване и на съвместен бизнес, но очертава печеливши за вас насоки. Давате си сметка за полезните и вредни за вас неща, хора и положения от живота ви. На 8-и пасивността е нежелателна, но преди да започнете каквото и да било, изградете защитата си.

Водолей 21 януари - 19 февруари

В събота продведете консултации и давайте такива. Ден за среща с учителите. Помагаме си взаимно. На 3-4-и Луната е във вашия знак. Пътувайте, организирайте приятелски и делови срещи. Не се ограничавайте, старайте се да се измъквате от неудобните положения и застоя в живота си. Ще направите пробив във връзките, може да се запознаете с важни за бъдещето ви хора. Някой ще намери и новата си база за професионално и семейно развитие. 4-и е много благоприятен ден за брокерски инициативи. Разгледайте и капарирайте имоти. На 5-и тъмните сили вършат тъмните си дела, провалят отношения и ни отказват от нещо добро и перспективо в животга ни. Не вземайте важни решения. На 6-и предстои новолуние в знака на Рибите, което ни дава шанс да се пречистим. Спазвайте диета, ограничете максиално всичко вредно в живота си. Това е точното време да се откажете от вредните си навици. Вашата управляваща планета Уран навлиза в Телец, налага да се заземите, да претворите в реалноста мечтите си. Не може само да мечтаеш и планирш. Уран в Телец изисква да внедриш на практика идеите си, да патентоваш изобретенията си, да започнеш да печелиш от идеите и рационализациите си. Край с витаенето в облаците. На 7-и ще се събудите с чудесна идея. Лесно ще разграничите полезното от вредното за вас. На 8-и е време за избор.

Риби 20 феруари - 20 март

В настоящия период енергията ви отива към изчерпване. Изчерпват се и силите на отминаващата епоха на Рибите. Уран –планетата на Водолея, навлиза в Телец на 6-и, точно на новолунието във вашия знак, а това положение отнема още някои функции на рибешката епоха. Време е да се приключва с тайните проекти, с криенето на изобетения и открития. Време е да се внедряват новите ерергоизточници и да престанем да източваме петрола-кръвоносната система на земята. 2-и е ден с объркана програма, с изблици на конфликтност и излишно суетене. Не си позволявайте забележки и скандали. Нужна е трезва оценка на реалностите и консултации със специалисти в нужната област. 3-и премахва прегради, събужда патриотични сили, дава възможност да постигнем високи цели и стремежи. На 4-и побързайте да сключите новите си договори. На 5-и тъмнината на новолунието ни обгръща. Меркурий тръгва ретроградно и стопира бизнеса. В този ден и пророчествата се лъжливи, мислите се изкривяват през призмата на нечие въздействие и влияние. Кажете си, че от 6-и ще се откажете от вредните си навици и от всичко пречещо в живота ви. На 7-и ще се събудете с точно усещане какво е полезно за вас и кое вреди и трябва да се остави в миналото. На 8-и възобновете производства, ако са оборудвани в тон с новите изисквания на времето.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Сбогуваме се предсрочно с „Анатомията на Грей“

В момента по АВС тече 16-ият сезон на медицинската драма „Анатомията на Грей“. Подобно на много други сериали, снимачният процес на историята за Мередит и компания беше прекратен още преди две седмици заради разпространяването на новия коронавирус.

Изписаха Пласидо Доминго от болницата след усложнения от коронавирус

Испанският оперен певец Пласидо Доминго е изписан от частна болница в Мексико, където беше хоспитализиран заради свързани с коронавирус усложнения, съобщава в понеделник CNN, като се позовава на източник от мексиканските медицински кръгове.