Седмичен хороскоп за 2-8 януари

Седмичен хороскоп за 2-8 януари

Вижте какво вещаят за вас звездите от 2 до 8 януари и имайте предвид съветите им.

 

Овен 21 март – 20 април

Предстои период на рокади и трансформации. На 2-и внимавайте в какви отношения влизате. Поне в този ден не включвайте компютъра. На 3-и концентрирайте се върху точно определена цел и я гонете докато не я постигнете. На 4-ти се препоръчват разговори на четири очи. Уточнете бъдещи сделки, договори и покупко-продажби. На 5-и е ден за учене, за подновяване на занятия и учебни програми. На всички нива ще спечелят тези, които си знаят урока. На 6-и Марс напуска знака на трона си Овена и навлизайки в Телец ще стимулира замразените работи и дейности. Този ден изисква да се направят някои промен На 7-и ни залива вълната на промените. Някои ще се окажат разрушителни и вредни за статуквото, други ще ни дадат глътка въздух в кризата. На 8-и Меркурий ще навлезе във Водолей и ще намери начините да се завърти бизнеса и производствената дейност. В този ден Венера навлиза в нехармоничния ви Козирог. Любовта остава на второ място. Време е за работа. 

Телец 21 април – 20 май

На 2-и бъдете внимателни, не се препоръчват нови запознанства и сключване на нови договори. Внимавайте с алкохола и стимулантите. На 3-и преградите са лесно преодолими. Някои от тях са илюзорни и са плод на страховете на ума. На 4-и е добре да пътувате, да не отлагате делови срещи и преговори, да посетите важни за бъдещето ви места и хора. На 5-и всичко проучено и научено ще ви влезе в работа, ще ви спести пари и ще помогне да се внедрите на престижна позиция.

На 6-и Марс навлиза във вашия знак и на 20-и ще бъде в точен съвпад с Уран, което е доста опасен и рисков аспект. Нагнетява се напрежение. На следващия ден всеки трябва да намери своето място на сила. Не е без значение на каква база ще стъпиш. От 8-и Венера ще ви облъчва в хамоничен аспект и ще помогне с любов да преодолеете кризата. На 8-и Меркурий навлиза във Водолей и бърза на среща с Юпитер и Сатурн. Ще се провеждат тайни срещи, на които ще се създават тайни съюзи и съдружия.

Близнаци 21 май – 21 юни

2-и е неблагоприятен за обвързване. Не се съгласявайте с тези, които се опитват да ви налагат своите виждания, разбирания и намерения. На 3-4-и работата ви е стопирана, плановете се променят. На 3-и проблемите идват за тези, които се разпиляват в много дейности и в отношения. На 4-и ще се наложи да се състезавате със силни конкуренти. Очаквайте удари в гръб и тежка компроматна игра. На 5-и ще спечелят знаещите и информираните. Наученото в момента ще ви послужи и помогне да избегнете загуби и кризи. Някой ще се добере и до тайна информация. 6-и е денят на невъзвръщенците, някой ще вземе прибързано решение. Не може да се задържи статуквото, стария начин на живот, старото мислене и старите отношения. На 7-и се събуждате с откровение за пътя напред. Не е без значение къде ще отидете, на каква база ще стъпите и какво ще предприемете. От 8-и ви потръгва в любовта, Венера вече не ви гледа в опозиция. Този ден отваря за вас и нови варианти за работа.

Рак 22 юни – 21 юли

2-и е ден на кривите сметки и грешните постъпки. Неблагоприятно за обвързване. По възможност си останете у дома и не поемайте несвойствени ангажименти. В следващите два дни отхвърляте съмненията и правите важна крачка напред. Може да се подпишат изгодни договори и да се направи ход в нова бизнес посока. На 3-ти ако се впуснете в много начинания и инициативи нищо няма да се получи. На 4-ти ще пласирате успешно и полуготовата си продукция. Бъдете принципни и не заблуждавайте тези, с които влизате в преговори.

На 5-и се споразумейте по имотни дела. Запишете се за нов информационен курс или започнете самообучаваща се програма. Ако на 6-и заминете за чужбина дълго ще останете там. Нещо дребно може да запали пожара на конфликта. Лесно може да бъдете въвлечени в скандали и авантюри. На 7-и се окопайте на нов терен. Препоръчват се физически упражнения. Активизира се и сексуалната ви енергия. На 8-и стигате до финала. За тези, които имат връзка по месторабота нещата ще се объркат.

Лъв 22 юли – 22 август

На 2-и не поемайте нови ангажименти, ограничете общуването в мрежата. В желанието да направите впечатление или да привлечете някого излагате на опасност личните и семейни връзки. В следващите дни действайте активно, установете делови връзки и подпишете нови договори. На 3-и може да вземете важно и отговорно решение. Концентрирайте се над най-важната цел и я следвайте неотклонно. На 4-ти може да поемете и повече рискове, да потърсите нови клиенти и бизнес партньори и да предложите нови оферти. На 5-и научете си урока и ще спечелите. Подгответе се за предстоящите преговори. От 6-и, с навлизането на Марс в Телец нов дразнител се появява в живота ви. Бъдете внимателни, до 20-и напрежението при вас ще нараства. Следете знаците на съдбата.

На 7-и намирате нов пристан и вариант. В организма ви се пробуждат скрити сили и резерви. Може да получите откровение за бъдещето. От 8-и освен Юпитер и Сатурн, и Меркурий ще ви гледа в опозиция. Някои фирмени дейности се стопират.

Дева 23 август - 22 септември

2-и е неблагоприятен за всякакви предложения, годежи и брак. Не се препоръчват срещи и обвързване с хора, които не познавате добре. На 3-4-и ще имате прекрасни моменти и ще постигнете максималното за периода. Действайте активно, пътувайте, уредете си срещи и подпишете нови договори. Луната е в Дева. Активизират се дейности и производства. Сега е моментът да стартирате нова дейност, връзка, делови и производствен ангажимент. На 5-и усвоявате нови уроци. На прага сте на изгодна покупко-продажба. Имате шанс да си осигурите и терена, на който ще работите, ще живеете или ще развивате талантите си в бъдеще. На 6-и смирете апетитите, денят крие рискове. Предстоят дни на неочаквани обрати, които ще ви помогнат да получите това, към което отдавна се стремите. На 7-8-и намирате нова база. Създайте нови връзки и да се окопайте на нова бизнес позиция. Една командировка може след време да ви разведе или ожени. В живота ви с гръм и тясък навлиза промяната.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 2-и разгадавате нечии игри и лъжи. Не поемайте нови ангажименти. Подбирайте хората, с които ще преговаряте и влизате в един или в друг вид съюзи.

На 3-и постигате важна цел. Противопоказно е да се разпилявате в различни посоки. С действията си в този ден ще се издигнете на по-добра позиция. На 4-и получавате покани и обещание за съвместна работа. Бъдете готови да поемете инициативата в свои ръце. Бъдете отговорни и принципни, не си позволявайте да заблуждавате околните. 5-и изисква да се открие нов терен и да се осигури нова база за развитие в бъдеще. Сега е моментът да се съставят програми, да се проучват тенденциите за развитие и да се събира информация. От 6-и Марс вече не ви гледа в опозиция. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. 7-и задава нова програма и цел. Една грижа се маха от главата ви. Успявате да се преборите с тежък проблем. 8-и ви води към очаквания финал. Дайте си сметка за отношенията, които са излезли от коловоза на нормалното.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените след 5 ноември ще имат повече проблеми на 2-и. Ще ви манипулират и лъжат. Противопоказно е да се работи в екип и да се обвързвате по какъвто и да е повод. На 3-и всичко предприето ще ви носи късмет и ползи. Ще постигнете максималното и ще се изкачите на нова навивка на личното си и професионално развитие. 4-и е ден за делови и представителни срещи. Създайте полезни за бъдещето контакти, направете изгодни предложения и приемете такива. Подпишете нови договори. На 5-и се отдайте на учене и проучване в посока на основните ви дейности и интереси. Съвпадът на Меркурий с вашата управляваща планета Плутон ще ви помогне да преосмислите на дълбоко ниво бъдещите си занимания. От 6-и в живота ви ще се появи нов дразнител. Бъдете внимателни с кредитите и данъците. 7-и идва с желание за реформи. Всеки се стреми да заеме по-благоприятна позиция. Не е все едно на каква база ще стъпите. 8-и носи постижения. Плановете ви ще се стопират от партньори и шефове.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

2-и е ден за самостоятелна работа на свой терен и със свои средства. Постойте край огън, прочистете мислите и съзнанието си от излишния баласт. На 3-и отдавате много енергия, връзките ви зациклят. Бъдете максимално концентрирани над това, което се налага да вършите. 4-и изисква съобразяване с нуждите на партньори и шефове. Сключвате обвързващи договори. Ден за отказ от собственост в името на децата. На 5-и получавате безплатно ценна информация, от която ще спечелите. Всичко, което научите и проучите ще ви влезе в работа и ще помогне да спечелите. Не споделяйте тайни.

На 6-и конкуренцията е безмилостна. Тълпата е неуправляема. Може да възникнат проблеми в местата, където се събират много хора с разностранни разбирания. 7-и е ден на откровение и изцеление. Постарайте се да заемете по-добра позиция в бизнеса с нов договор и участие в съвместни творчески проекти. 8-и идва с придобивка. Гледайте само напред. Не позволявайте да ви отказват от личните ви цели и намерения.

Козирог 22 декември - 20 януари

На 2-и останете максимално дистанцирани и не поемайте ангажименти. Стойте далече от хора в нетрезво състояние. Един непремерен жест може да ви коства много. 3-4-и са успешните ви и силни дни за периода. Може да реализирате всеки замисъл. Време е да определите основната и важна цел, която ще следвате и да направите първата крачка към нея. Бизнесът живва, сключват се нови договори и се правят големи отстъпки. За 5-и планирайте проучвания и огледи. Може да уредите спорен наследствен проблем. Потърсете специалисти във всички дейности и начинания. От 6-и поне една грижа ще се махне от главата ви. Ден за разчистване на сметки и общо прочистване. До дни очаквайте обрати, възможност да намерите по-добра работа и да си осигурите стабилност. 7-и залага основите на нещо ново в живота ви. Преговаряйте, подпишете новите си договори, търсете нови варианти за работа и живот. От 8-и навлизащата в Козирог Венера носи любов. Огледайте се, може би този, когото търсите отдавна върви до вас.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 2-и по възможност не пътувайте и не рискувайте с обвързване по какъвто и да е повод. Противопоказно е да се обвързваш с обещания или с прибързано любовно предложение. На 3-и каквото и да започнете ще донесе ползи и придобивки. Действайте активно, не се стопирайте сами и без това животът достатъчно ни е ограничил. 4-и е ден за сделки и преговори. Може да направите изгодни вложения. Подбирайте си приятелите и работодателите. Подписаните договори може да се окажат дълготрайни и ползотворни и за двете страни. 5-и е ден за проучване на пазара. Може да уредите и децата. Семейството ви се разширява на нова територия. От 6-и нещо тревожно се промъква в живота ви. Увеличете самоконтрола, стойте далеч от места, където се събират много хора и нещата може да излязат от контрол. 7-и е ден за реформи. С напредването на деня може да влезете в открити битки и спорове с големите си конкуренти. Не се давайте без бой. На 8-и тръгвате към нова професионална посока.

Риби 20 февруари – 20 март

На 2-и лесно може да се превърнете в риба-прилепало и да останете свързани с някой за дълго време. Някой може да срещне и любовта, но едва ли връзката ще бъде равностойна. 3-4-и са дни на открита и прикрита опозиция. Трудно ще защитавате интересите си. Ще се разпилявате в различни посоки и ще губите време в празни приказки с неточните хора. Планирайте прехвърляне на наследствен имот. Не яжте тежка и груба храна. На 5-и получавате информация позволяваща да направите силен ход. Приложена на практика в подходящия момент, тя ще ви осигури пари и по-добра позиция. На 6-и настройката е революционна. Засилва се желанието да се промени статуквото и да се търсят нови пътища за развитие. 7-и идва с желание за реформи. Чувства се нуждата от промяна и от нещо ново в живота и връзките. На 8-и стигате до финала и получавате награда за старанията. Денят не е благоприятен за старт на нова програма и дейност, но каквото се довърши ще донесе ползи и придобивки.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.