Седмичен хороскоп за 2 - 6 юни

Седмичен хороскоп за 2 - 6 юни

Овен 21 март – 20 април

Съботният ден вледенява отношенията, особено ако вчера сте имали някои забежки. Родените в третата декада ще получат това, което са заслужили с грижата или безгрижието си към семейството и приятелите. В неделя не се срещайте с хора, които често ви зарибяват и насочват към губещи проекти. Внимавайте с контактите в мрежата. Неблагоприятен ден за съвместни инициативи и сключване на брак. Единият със сигурност ще използва чувствата и рeсурсите на другия. На 4-и чупите с лекота прегради и ограничения, може да счупите и личния си рекорд в дадена област. Направeте първата си крачка напред в нова територия на възможности и влияние. Сега е момента да подпишете нови договори и да стартирате нов бизнес. Във вторник продължавате с устрема си напред и нагоре към върховете на славата и деловите постижения. 6-и е ден за преговори на наученото и овладяното. Предстоят изпити и конкурси, не може да се явиш неподготвен. 6-и е зареден с огромна доза агресия. Ще се раждат гениални деца, но и големи глупаци. Слънцето е в съвпад с Меркурий. За родените около 10 април се очартават проблеми във връзките и секса. Венера от Рак и Плутон от Козирог ви гледат пречупващ аспект. На 7-и сексуалната енергия подкопава здравето. Контролирайте апетитите. В петък започват реформи, включете се, за да не ви изключат.

Телец 21 април – 20 май 

В събота си гоните интереса и не се съобразявате с никого. Ден на преобразяването. От мили и галантни вчера, ставате студени и недостъпни днес. В неделя много хора ще бъдат излъгани в мрежата. И не помисляйте да влизате в казиното. Не участвайте в облози и залози. Вероятни са конфликти и попадане в мрежата на порока. Нищо да не се опитва за пръв път. Не е ден за нови запознанства и предложения. С пълна сила върви зарибяваща и обсебваща програма. В понеделник ще трябва да вложите цялата си сила и старание, за да постигнете замислите си. На всяка крачка ще има бариера, а и сами си слагате спирачки в някои връзки. На 5-и ще постигнете максималното следобед. Уредете си делови и работни срещи. Дори и след работа мислете за работа. Ден за пътуване, за търсене на нови възможности и ресурси. Стартират базови проекти. 6-и е много особен ден. Ще се раждат гениални деца, ще имате и гениални хрумвания, които може да ви насочат към нова пазарна ниша. Не бива да се смесват чувствата и любовта с работата. На 7-и властват агресивни аспекти. Никой на никого на прави път. Вероятно е да подложите крак на конкуренцията, да се уредите с нов договор и престижна поръчка. Ще ви хрумват блестящи идеи. На 8-и старото се руши, тръгва се по пътя на реформите на работното място, а в любовта хващате пътя на изневерите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ако сте изостанали с определена работа в събота е добре да я свършите. В противен случай в неделя ще останете зависими от хора, на които нещо сте обещали или предложили. 3-и е силен ден за родените в първата декада, които ще притиснат околните с лични претенции и желания. Ще доминирате в групата, ще налагате и личния си избор над околните. Ако сключите брак вие ще управлявате семейните амбиции и ресурси. На 4-и може да постигнете повече от предвиденото. Включете се в състезания и конкурси, явете се на прослушвания. Ще прескочите всяка летва, колкото и високо да е вдигната. 5-и е ден за пътуване, за нови търговски инициативи, за реклама, за посещение на пазари и изложби. Всичко, което се предприеме ще тръгне добре и в бъдеще ще носи предимства и доходи. 6-7-и ще са тежки дни. Ще правите грешки, ще избирате път, от който в последствие ще се откажете, ще изпадате в зависимости и може да се решите на изневери. Ако ви хрумнат идеи не ги споделяйте, за да не ви ги откраднат. Каквото научите на 6-и запазете го в тайна и не коментирайте намеренията си. Водените дела ще се развиват в полза на конкуренцията. И като за капак не е изключен здравословен проблем. 8-и е ден на откровение. Включете резервите на пълна мощност. Ще влезете в конфликти с родители и деца. Всеки търси своя път.

Рак 22 юни – 21 юли

2-и е особен ден показващ кой какви награди и прегрешения е натрупал. Родените в третата декада свалят маските, своите и чуждите и преживяват колапс в отношенията. Опитайте да се видите отстрани и не прекалявайте в чувствата. На 3-и е по добре да си останете у дома, вместо да излезете с непроверени хора и да залитнете отново в посоката, от която сте се отказали. Не се подавайте на илюзии, увещания и чужди мисли. Венера в хороскопа на родените около 10 юли, сключва аспект на чук и наковалня със Слънцето на родените около 10 април и 10 октомври. Всичко между вас ще става по трудния начин, с удар и болка, но пък нещо ценно ще се изкове в тежките моменти. 4-и е ден за преосмисляне на връзките. Прочистете се от вредни присъствия, прекъснете мъчителните контакти и не създавайте нови. 5-и е магичен ден, в който много неща ще потръгнат, много проблеми ще се решат и много отношения ще се подобрят. Вечерта си поръчайте сън. 6-и ще ви разкрие нечии тайни. Очертават се сблъсъци на интереси и с родените около 10 януари. Пътувайте, участвайте във всички планирани сбирки и делови връзки. До вечерта може да получите подарък от съдбата или така чаканото повишение. Все пак 5-7-и са три дни на повече късмет и всякакви екстри за водните знаци. Но на 8-и ви чакат проблеми и премеждия. Не планирайте делови и лични срещи.

Лъв 22 юли – 22 август

Предприетото в съботния ден ще ви вдига нивото и ще позволи да разширите територията си на влияние в бъдеще. Отнесете се с внимание към получените предложения и дори да сте ангажирани поемете нещо допълнително, което може да стабилизира връзките ви. Неделният ден носи негативни обрати, опасност от обсебване и желание да използваш парите, ресурсите и чувствата на другия. Бъдете много внимателни в приятелските връзки. Най-лошият ден за брак в този месец. Родените в първата декада ще изживеят стресови моменти, в които ще се почувстват ощетени и предадени. На 4-и за всичко ще ви трябват повече усилия и ресурси. Трудно ще се споразумеете за цени на стоки и услуги. На 5-и може да започнете с пропуски и разправии, но до вечерта ще извлечете максимални ползи от водените разговори. Родените в третата декада да не бързат. Почти в края на работното време ще получите това, за което отдавна претендирате или се трудите. На 6-и Меркурий е в точен съвпад със Слънцето. Може да направите изгодна сделка поради грешните ходове на конкуренцията. Губят тези, които не са в голямата игра. 7-и отприщва неустоими желания и апетити. Дано успеете да се овладеете и да контролирате ситуацията. 8-и е свързан с основата и постамента, на който ще стъпите. Стабилизирайте отношенията си с точен договор.

Дева 23 август – 22 септември

В събота успехът ще следва родените в третата декада, особено ако се откажат от старите илюзии. Сега е момента да се действа с ум и точни сметки, а не по инстинкт. Някой ще се опита да ви изчисли и да пресметне ходовете ви. В неделя може да се окажете в капана на нечия амбиция. Не участавйте в залагания, не правете предложения и не давайте обещания. Едно обвързване в този момент ще ви навреди. Не правете прибързан ход, особено в любовта. Ако в нещо не сте сигурни, не го започвайте. 4-и ще ви донесе късмет и победа, ако се концентрирате само над най-важната си цел и не се разсейвате с дреболии. Проблемът на родените под Дева е, че често затъват в подробности и детайли, а така цялото ви се губи от погледа. На 5-и може да направите важен и обезпечаващ ход и да получите предложението, на което се надявате. Участвайте в конкурси, пътувайте, уточнете на място възникналите въпроси. Вечерта ще бъде трудна за родените в първата декада. На 6-и интересите ви ще се сблъскат с тези, които искате да привлечете за съюз, обща работа или за любов. Ще сбъркате, ако започнете връзка на работното място. Не смесвайте удоволствията със задълженията и на 7-и, когато апетитите са огромни и всеки се бори за кокала. Може да бъдете използвани като страна в чужда битка. Отложеното за 8-и ще ви осигури нова база за развитие.

Везни 23 септември – 22 октомври

Тежка събота за родените в третата декада. Ще видите някого в истинската му светлина, без маска и грим. Направете си изводите. В неделя намалете контактите до минимум, постойте край огън, спретнете си барбекю в съвсем тесен кръг. Не е ден за запознанства и обвързване. Не приемайте предложения и покани, независимо екстрите, които ви се предлагат. В следващите два дни късметът ще ви следва. Ще получавате изгодни делови предложения, ще бъдете център на внимание и може да спечелите конкурс. В понеделник ще преодолеете всяка преграда, ще се решите на обезпечаващ ход и във вторник може да стартирате нова дейност. Сега е момента да се подпише и нов трудов договор. Очертават се изгодни сделки и нещо допълнително, което ще ви зарадва. 6-и е тежък и рисков ден за родените около 10 октомври. Пазете си тайните и не разгласявайте чуждите. Не смесвайте служебните с личните дела. Вечерта може да ви хрумнат блестящи идеи. Но каквото споделите в четвъртък ще работи за чужд интерес. Намалете контактите с непознати, не се обвързвайте на никаква цена. Може да продадете за жълти стотинки труда си и да работите за чужди интереси. В петък проблемите ще са повече за родените до 1 октомври. Ще се наложат ремонти и преустройствени дейности. Дано това не провали планираната почивка и пътуванията ви.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Съботният ден се свързва с преобразяването, с възможноста да се измъкнем от вредни и губещи връзки и да бъдем себе си. Проблемът е, че ако се откачите от едно, в неделя може да се закачите за друго, което ще ви влезе под кожата, ще изисква цялото ви внимание, ресурси и интерес. 3-и е най-неблагоприятният ден в този месец за обвързване, годежи и брак. Символ е мрежата, паяжината от прилепващи и обсебващи връзки. Този път вие може да се окажете използвания и употребения. Ограничете до минимум кръга от познанства и ако обстоятелствата позволяват останете си у дома. В понеделник лесно се отдава енергия дори по незначителни поводи. Ще напредвате бавно, на всяка крачка ще срещате прегради. От вторник на обед навлизате в силен период. До петък ще получите ново назначение или преназначение, ще ви повишат или ще свършите много важна за семейството ви работа. За вторник вечер насрочете срещи, които биха привлекли спонсори. 6-и е денят на гения-глупак, на човека който с лекота ще сподели творчески проекти и откритя пред някой, който ще го ограби. Контролирайте чувствата. На 7-и ще действате безкомпромисно и ще си върнете отнети територии на влияние. Захапката е зверска, никой не пуска кокала, така че не очаквайте съдействие. 8-и е ден свързан с основата и фундамента. Всичко да се прави здраво.

Стрелец 23 ноември - 21 декември

В събота се оглеждате в кривото огледало на собствените си илюзии и страсти. Липсва обективност. Бъдете сигурни, че ще получите това, което сте си заслужили в миналите дни на загриженост или безгрижие към проблемите на близките. В неделя ограничете връзките в мрежата. Разходете се сред природата. Отделете повече време на децата. Забравете за компютъра, ограничете и телефонните разговори. Бъдете сигурни, че всеки който ви потърси ще има някакво желание и едва ли ще се съобрази с вашето. На 4-и с лекота прекрачвате ограниченията, взимате изпит и уреждате важни документи. 5-и е ден на неудържимо движение напред и нагоре към важна за вас и близките цел. Концентрирайте се максимално и до вторник на обед се постарайте да свършите належащата работа. От 5-и на обед до 7-и всичко при вас ще става по трудния начин, а тези с които се налага да контактувате още повече ще ви затрудняват. Не насрочвайте за 7-и важни делови срещи. Може да очаквате подмолна игра и неуредици на работното място. Трудно ще задоволите претенциите и на близките. Ревността е повсеместна. Каквото отложите за петък ще отвори нова страница в живота ви, ще помогне да се окопаете на сигурна и стабилна позиция и да започнете по-добра и високо платена работа. Започвате нова игра и в любовта.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Съботният ден определя точна граница между тези, които са ви предали и тези, които въпреки всичко са останали приятели. Дайте си сметка на кого и какво може да разчитате. 3-и е зареден с агресия и желание за използване на чуждите ресурси. Контролирайте емоциите, не давайте прекалени предимства на тези, които с нещо са ви впечатлили. Всеки залага своята мрежа и се стреми да улови някой наивник. И в предложението за брак ще има задкулисни мисли и елементи на неравностойна игра. 4-и дава предимства на съвместните усилия. Денят е магичен, ще намерите ново рашение на проблема, с който от доста време се сблъсквате. Концентрирайте се над главната задача и цел и не се разсейвайте с друго преди да я постигнете. 5-и е ден за нови контакти, за пътувания и огледи на нови места и терени, за преговори и спонсорски инициативи. На 6-и проблемите ще са повече за родените около 10 януари. Плутон от вашия знак е в точна опозиция на Венера от Рак. Вероятни са изневери и нова връзка по остеството на работата и бизнес ангажиментите ви. Не смесвайте работата с интимноста и ще избегнете проблемите. Ако не сте сигурни в себе си, не нападайте и не се дръжте манипулативно на 7-и. Това е ден на големите апетити, на желанието да вземеш и да употребиш всичко, което е оставено без контрол и грижа. На 8-и се занимавайте само с базови проекти.

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота всеки е изправен пред своето огледало. За един то е криво, за друг право. Всеки вижда нещата така както му изнася. На 3-4-и Луната от вашия знак е в брилянтен аспект със Слънце и Меркурий и в проблемна позиция спрямо Юпитер. Ако спазвате закона и не прекрачвате правилата всичко ще е наред. Родените в първата декада ще поставят своите ултиматуми в неделния ден и няма да допуснат на късмета да им се изплъзне. Играта не е равностойна, дано вие сте водещата страна. Но в понеделник всичко запланувано ще се постигне с лекота. Ще се появи неочаквана подкрепа, може да се прескочи всяка бариера и да се надживеят и надраснат страховете и проблемите. В този ден ще излезете победители от всяка битка, стига да се съобразявате със закона. За родените в третата декада 5-и ще донесе покани, предложения и възможност за сключване на нови договори. Пътувайте, търсете начин за внедряване в нова среда. Ще се намерят спонсори и съюзници в една нова игра. Но на 6-и не се намесвайте в играта на другите, за да не пострадате. 7-и ни разделя на хищници и тревопасни, на гладни и постещи. Няма друго положение освен това на хищникът и неговата жертва. И посредниците може да бъдат изядени и употребени. Отложенето за петък ще ви помогне да се окопаете на стабилизираща позиция.

 

Риби 20 февруари – 20 март

2-и е ден на промяната. Ще видите някого в истинската му светлина и ще разберете намеренията му. Не започвайте и не планирайте за неделния ден дълготрайно обвързване. Ако се вържете, после трудно ще се развържете. На 4-и може да постигнете лични рекорди, да преодолеете преградите по пътя и собствените си притеснения. Изправете се и заявете какво искате и към какво се стремите. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред. От обед на 5-и Луната навлиза в Риби и носи промени не само в отношенията и работната среда, но и в разбиранията и изискванията ви към околните. Пътувайте, преговаряйте, стиснете си ръцете с нови партньори и подновете договорите със старите. Добре е за търговия с полуфабрикати и с полуготова продукция. Може да намерите допълващ бизнеса ви партньор, чрез който да затворите взаимно произвадствения си цикъл. Дава се клетва за вярност и е много добре да се започне нова работа. На 6-и около вас ще гърми и трещи, ще има остри сблъсъци на интереси, в които не е препоръчително да се намесвате. Не давайте и непоискани съвети. Вечерта ще ви посети личната ви муза, ще ви хрумне нещо наистина специално. Петък е денят на основата и фундамента. Ако правите всичко здраво и влагате качествени материали няма начин да не успеете. Започнете нужните ремонти и преустройства.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.