Седмичен хороскоп за 19-25 септември

Седмичен хороскоп за 19-25 септември

Вижте какво вещаят за вас звездите за следващата седмица:

Овен 21 март – 20 април

19-и е рисков за родените след 10 април. Родените в третата декада може да направят рисков ход и да загубят пари и влияние. Точно днес не стартирайте нов бизнес и не отваряйте новото си заведение. На 20-и не позволявайте намеси. Денят не е добър за съвместни инициативи. Всичко, което свършите сами, със собствени сили и средства ще донесе късмет и бъдещи придобивки, а това, което споделите с някого или задвижите съвместно ще ви ограбва и поставя в неблагоприятна и несигурна позиция. На 21-и не бързайте. Късметът ви идва към обед и до следващия ден на обед ще ви следва. Денят е добър за всякакви социални контакти, за подписване на нови договори, за публични изяви и представяте на нови работни проекти. До обед на 22-и довършете нещата, за които не е имало време и място в предния ден. Следобед очаквайте обаждания от далече и покани, на които не бива да се отказва. Ако мислите за някого непременно му се обадете на 23-и. Ден на телепатичните контакти. Тази вечер внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. На 24-и подбирайте внимателно думите си, за да не обидите някого и да си създадете излишно врагове. На 25-и до обед се постарайте да се сдобрите, да пробиете барикадата от неприязън и конфликти. Ден за прошка.

Телец 21 април – 20 май

На 19-и започнете нов бизнес, не чакайте покана и в любовта. Канете гости, гостувайте, рекламирайте се. Не отлагайте пътуванията си за утре сутринта. На 20-и Луната от Скорпион е в конфликт с Венера и в опозиция на Уран от вашия знак. Нещо тотално ще се обърка. Може да имате проблеми при пътувания и в партньорските отношения. Не е ден за изневери. 21-и е ден на неочаквани обрати в играта на чувствата. Може да направите крачка, която ще ви компрометира в личен план. На 22-и ще ви се предложат приятни моменти и възможност за участие в престижни професионални дейности и светски мероприятия. Следобед направете връзка с близки и приятели в чужбина. В този ден не се пълнее, яжте на воля. На 23-и следобед чакайте важни новини, които ще ви предложат дълго очакваната промяна в работата и в начина ви на живот. Нищо да не се споделя предварително. В следващите два дни ще се реши как ще се развият нещата. Луната от Козирог сключва брилянтен аспект с Уран от вашия знак на 24-и. Ще получите предимства и може да подпишете изгодни договори. Почти в края на работното време палачинката ще се обърне и от губещи ще се превърнете в печелещи играта в бизнеса и в чувствата. На 25-и важното свършете до 16 ч. и за вечерта не планирайте нищо важно.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 19-и се включете в съвместен бизнес проект. В ден като този пасивният човек даже и травми може да получи. На 20-и се очертават опити за намеса в избора ви от страна на странични хора и фактори. Съветът е да ограничите до минимум контактите, особено с хора, които и друг път са ви вкарвали в рискови комбинации и ситуации. Не се обвързвайте и не сключвайте нови договори. На 21-и до обед работете на свой терен. За следобед планирайте приятелски и делови срещи, сключване на нови договори, участия в публични и светски изяви. От 22-и Слънцето ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Везните, но за два дни Луната се настанява в знака на Стрелеца. Ще се определят лагерите и сферите на влияние, ще се разбере на кого може да се разчита и кой ще бъде тоталната ви опозиция. 23-и е ден на прозрение. Влизате в открити сблъсъци на интереси и позиции след направените разкрития и получените информации. Всичко да се проверява. На 24-и бъдете внимателни в изказванията си. Ден на вербалната магия. Може да се намери лекарство и за най-тежката болест или проблем. На 25-и до 16ч. може да се сдобиете с неочаквани съюзници. Влизате в изгодни делови отношения, падат прегради, правим си взаимни компромиси и забравяме за старите грешки.

Рак 22 юни – 21 юли

На 19-и родените в третата декада ще изпитват по-голямо натоварване и ще се сблъскват с повече проблеми в днешния ден. Не започвайте съвместен бизнес днес и утре. 20-и е ден на фатално и неустоимо привличане, което ще ви хвърли в огъня на страсти и желания, на връзки и взаимодействия, които ще ви донесат моментна радост, но след това ще бъдат последвани от дълги дни на болка и разочарования. Не е благоприятно за годежи и брак. Действайте активно на 21-и, рекламирайте се търсете нова работа и подпишете нови договори. На 22-и до обед имате повече свобода на действие. Стремете се да постигнете целите си независимо от натиска, който ви се оказва. Не се отказвайте от подаръците на този ден. На 23-и до обед отговорете на запитвания и ще получите отговор на своите въпроси. Следобед пазете свои и чужди тайни, не разкривайте бъдещите си планове и намерения, конкуренцията е по петите ви. На 24-намерете време за всичко и за всички. Подгответе се добре за утрешните преговори. Ще ви се оказва натиск. 25-и е един от тежките ви и рискови дни за месеца. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Ще се сблъскате с негативни реакции по незначителни поводи. Не нарушавайте закона и предписанията. Може да платите висока цена за моментно удоволствие.


Лъв 22 юли - 22 август

На 19-и трябва да се действа премерено. Не се препоръчва прекалена активност, нито прекалено изчакване в този уикенд. На 20-и по всички линии на деловите и лични контакти ще се наложи вие да платите сметката. Лесно може да попаднете в капани на страстта, да направите губещ и обвързващ ход, от който после трудно ще се измъкнете и дълго ще ближете рани. 21-и е ден на светски мероприятия и публични изяви, на които ще сте в центъра на вниманието, но това не значи, че ще получавате само поздрави и овации. Може и да ви освиркат, да ви притиснат с неудобни въпроси и искания и да ви подложат крак дори и старите приятели. Един от най-силните ви дни за месеца е 22-и. Ще постигнете с лекота това, което планирате, което сте замислили и смятате да предложите на преговори. На 23-и сутринта се свържете с партньори и близки в чужбина. Сондирайте мнения и представете проекти. Не отклонявайте предложения. Каквото си пожелаете до обед на 24-и ще се сбъдне. Не унищожавайте писма, квитанции и бележки. Не започвайте дълготрайни и отговорни проекти. 25-и е време за прошка, за обединение на семейството и родата в името на бъдещето на децата. Вечерта навлизате в рисков период. Приберете се навреме, ако пътувате.

Дева 23 август - 22 септември

19-и е ден за старт на самостоятелен бизнес. В този ден пасивният човек ще претърпи поражение. 20-и е ден на примамливи предложения, които ще ви вкарат в изнудващи и манипулиращи капани. Не давайте обещания и не се обвързвайте с думи и дела. Дори и тези, които обичате и ви обичат, ще се опитат да ви използват и товарят със задълженията си. 21-и е ден на представителни срещи, на предложения и възможности за сключване на нови договори. Уредете си делови срещи, преговаряйте по важните за бъдещето ви въпроси и поставете условията си. 22-и е ден на болезнени решения. Ще се наложи да влезете в битки за защита на свои и приятелски интереси. Този ден ще подложи на тестова програма връзките ви не само в семеен, но и в професионален план. На 23-и за родените след 6 септември се очертават конфликти и рискови ситуации. Съветът е да отлагате преговорите и взимането на отговорни решения за следващите два дни, когато шансовете ви за успех нарастват двойно. На 24-и ще спечелите от чуждите битки и разправии. Казано е, че „когато двама се карат третият печели” и това сте вие. На 25-и почти до края на работното време печелите предимства, постигате успехи и налагате своята кандидатура. Работата ви ще бъде оценена, може да ви предложат изгодни договори.

Везни 23 септември – 22 октомври

19-и е ден на тежки битки. Не очаквайте подкрепа, този път трябва да се справите сами. 20-и е ден на фатално привличане в чувствата. Не си определяйте първа среща и стойте далече от хората, които и друг път негативно са ви повлияли. Не взимайте прибързани решения. На 21-и до обед още сте под негативното влияние на проведените вчера срещи и разговори. Важното уредете за следобед, когато може да получите повече права и пълномощия и да привлечете спонсори за личната си кауза и идея. На 22-и уплътнете максимално времето до обед. Вземете участие в представителни срещи. Защитете нечий интерес и вашите позиции ще бъдат защитени. До обед на 23-и преговаряйте с работодатели или с посредници в чужбина. Може да получите изгодни оферти за работа. Кандидатствайте по спонсорски програми. На 24-и в по-тежка позиция са родените в първата декада. Луна и Марс сключват критични аспекти със Слънцето ви. Не влизайте в спорове и не поставяйте ребром болезнени за другите въпроси. Ако на 25-и уредите заминаване в чужбина дълго няма да се върнете. За родените в третата декада денят носи агресия по всички житейски посоки. Четири планети от Козирог и Марс от Овен са в неблагоприятна позиция спрямо Меркурий от вашия знак. Може да възникнат пречки в работата.


Скорпион 23 октомври – 22 ноември

19-и изисква да отстъпите от една позиция, за да атакувате друга. Добре е да се започне нова бизнес инициатива. Опитайте да пробиете в нова пазарна ниша. На 20-и ограничете контактите и пътувайте по възможност рано сутринта. Не преговаряйте по наследствени дела и не уреждайте имотни сделки. На 21-и каквото и да ви предложат до обед не се съгласявайте с условията. Да не се работи в екип. От обед ситуацията се избистря, намирате правилното решение и благоприятния за вас вариант. На 22-и пътувайте, канете гости и гостувайте, Участвайте в празнични светски мероприятия и може да срещнете неочаквани спонсори. На 23-и до обед уреждайте документи за пътувания. Преговаряйте с чужбина по условия и договори за работа или учене. Занимавайте се с дълготрайни проекти и не се отказвайте да пробиете в нова среда. На 24-и не бъдете многословни, а си вършете работата без влизане в излишни коментари и спорове. Каквото си пожелаете до обед ще се сбъдне. На 25-и може да реорганизирате работата и личния си живот по нов начин, с нови хора и на ново място. Денят е благоприятен за пътувания и творчески командировки. Може да се намери и приготви лекарство и за най-тежката болест. Намирате и мехлем за душата. Срещате разбиране и привличате точните хора.


Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 19-и започнете паралелна дейност и затворете производствения си цикъл. Няма място за колебание и изчакване. Подсигурете се двойно. На 20-и лесно се попада под чуждо влияние и се влиза в нежелани и вредни зависимости. Опитайте да се справите сами и без чужда помощ във всяка задача и личен проблем. Не е ден за запознанства, за годежи и сключване на брак. На 21-и денят може да започне с конфликт, объркване и срещи, които ще ви разстроят. Не се месете и не позволявайте намеси в работата си. 22-и е ден за преставителни лични и професионални изяви. Луната навлиза в Стрелец. Предстоят благоприятни за вас рокади на работното място. Някой ви подава ръка за съвместна дейност. 23-и е ден на изгодна инвестиция, на възможност да се включите в чуждестранен проект и в дейност, която ще получи добро и навременно финансиране. Може да се ангажирате и с временни проекти и задачи, които до няколко месеца може да ви осигурят и нещо по-стабилно. 24-и е зареден с провокативност, с желание да се влиза в забранени територии и да се шпионира в градината на съседа. Не се хвалете, не споделяйте намерения и факти от личния си и професионален живот. 25-и е ден за връщане към миналото, за стопяване на дистанциите, за помирение и привличане на точните хора. Ден за прошка.

Козирог 22 декември – 20 януари

19-и подлага на изпитание връзките на родените след 8 януари. Луна, Меркурий и Марс ви облъчват с негативни аспекти. Очертават се конфликти по незначителин поводи, а значителните може да предизвикат раздели или травмиращи ситуации. На 20-и действайте активно, но само в градината на личния си интерес. Не се препоръчват съвместни делови и творчески участия. На 21-и до обед се изолирайте от съвместните делови участия. От обед до обед на следващия ден ще получите много по-изгодни предложения и може да подпишете перспективни договори. На 22-и до обед водете преговори. От обед Слънцето ще навлезе в нехармоничния ви знак на Везните и до един месец в хороскопа ви ще действа кармичен кръст на планетни сили. Ще ви е трудно и здравето ви ще е нестабилно. На 23-и осъществете нужните връзки и направете необходимите проучвания. Не бъдете многословни, старайте се да не привличате вниманието с излишни коментари. На 24-и ще има тежка и рискова сутрин за родените до 1 януари. Най-трудно ще се преодоляват проблемите между родители и деца. На 25-и четири планети от вашия знак задвижват тежки аспекти с Марс и Меркурий. Налагат се ултиматуми. Трудно ще изпълните нечии искания, но и вашите няма да се понравят.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените след 6 февруари стартират нов бизнес и получават изгодно предложение на 19-и. Старайте се всичко предприето в момента да е по законовия ред, за да си нямате наприятности. 20-и е опасен ден. Луна и Уран са в опозиция, която засяга негативно родените до 1 февруари. Нещо ще се обърка. Не е ден за рискови и каскадьорски изпълнения. На 21-и подлагате на опасност личните си и любовни връзки. Не е време за изневери и за споделяне на свои и чужди тайни. Конкуренцията ще ви подложи крак, ще се опита да ви измести в професионален и бизнес план. Ще запомните 22-и с нещо ново, приятно и оптимистично. Личните ви изяви ще носят удовлетворение и материални придобивки. Контактите ви в този празничен ден ще ви осигурят и нова работа. На 23-и пътувайте, търсете начин за уреждане на работа и учене в чужбина или в чуждестранна фирма. Мислете и действайте в перспектива. 24-и е ден на свежите идеи, които не бива да се споделят в суров вид, за да не ви ги откраднат. Помислете кого може да привлечете към бъдещата си работа или делови проект и се опитайте да стопите дистанциите. На 25-и се подават приятелски ръце през бездната на отчуждението и тежката конкуренция. Връзките ви ще бъдат подложени на изпитание, но истинските ще оцелеят.

Риби 20 февруари – 20 март

Ако до сега сте строили планове, то вече е време да започнете да ги реализирате. 19-и изисква активност, физическо и умствено натоварване. Обърнете внимание не само на нападението, но и на защитата. 20-и може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор. Всичко, което осъществите без странична намеса ще ви донесе късмет и ползи. 21-и е ден на неочаквани печалби и възможности да реализирате на практика една своя мечта, идея или професионален проект. Чакайте придобивки и пари от уговореното и подписаното днес. На 22-и отложете пътувания, ако не са наложителни или предварително уговорени. Отнасяйте се с подозрение към всяка покана или предложена идея. На 23-и ако заминете за чужбина, дълго ще останете там. Родените в третата декада са на прага на болезнен избор. Нужна ви е допълнителна и сигурна информация, за да вземете правилното решение. Не лъжете, всичко ще се обърне срещу вас. На 24-и мълчете като риба, не коментирайте нищо до обед, независимо провокациите от трета страна. Следобед може да спечелите спонсор за личната си кауза и да отстраните тези, които стоят на пътя ви. 25-и е благоприятен за пътувания и командировки, за подновяване на делови и приятелски връзки. Уредете си среща на място и без посредници.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.