Вижте какво вещаят звездите за Вас за цялата седмица.

Овен 21 март – 20 април

Ще имате успешна събота, но вечерта ще бъде проблемна, ако сте на непознато място. В неделя лесно ще усвоите някои уроци. Но в понеделник ще се държите доста авантюристично, ще променяте програмата си в движение и може да загубите част от завладените до момента позиции. На 22-23-и ще постигнете максималното и ще получите изгодни предложения. Подпишете в петък нови договори.

Телец 21 април – 20 май

В събота, пътувайте и проучвайте. В неделя може да прекарате чудесно. Предлагат ви нова работа. В понеделник се отварят огромни апетити. В края на работното време някой ще ви парира и подложи крак. На 22-23-и ще се сблъскате с агресия, ще водите неприятни и безрезултатни разговори. На 24-и са вероятни разправии за дреболии. В петък ще успеете, ще спечелите предимства и пари.

Близнаци 21 май – 21 юни

Пътувайте в съботния ден, уредете си срещи, стартирайте нови проекти, оженете се. В неделя е време за учене и проучване. На 21-и не поемайте излишен риск и намалете претенциите към другите. На 22-и започнете планираните реформи. Нагодете се на промените или ги предизвикайте. На 23-и постигате важна цел. На 24-и ще се изприказват празни приказки, но на 25-и ще намерите подкрепа.

Рак 22 юни – 21 юли

Луната навлиза в Рак. До вторник отговорностите ви ще нарастват. Ангажирани сте повече със семейните задачи и нужди, а така обещаната работа и страничните ви ангажименти ще зациклят. Не си поставяйте тежки задачи за 22-и. Ще ви бъде оказван натиск от две страни. На 23-и започнете с преустройствата и нужните ремонти. Приключете с належащите задачи. На 25-и ще постигнете целта.

Лъв 22 юли – 22 август

На 19-и пред вас се откриват нови хоризонти. Пътувайте, гостувайте и канете гости. В неделя отделете време за учене, за децата и родителите. Започнете нов цикъл физически упражнения. На 21-и нищо не се дава даром. Поставете условията си, но не приемайте такива. 22-и е рисков ден. На 23-и приключвайте работа и отношения. 24-и идва с конфликти и кавги. На 25-и сте в стихията си.

Дева 23 август - 22 септември

Не тръгвайте рано на път в събота, за да нямате проблеми и да не се връщате. В неделя търсете и давайте консултации. На 21-и изчаквайте ходовете на другите. 22-и дава ход на нови творчески дела. Подпишете нови договори. Прибързаните ви действия на 23-и може да ви вкарат в допълнителни разходи. На 24-и се губи време в спорове, но на 25-и целта е лесно постижима и екстрите са големи.

Везни 23 септември – 22 октомври

Започвате с три тежки дни. Напрежението до понеделник непрекъсното ще нараства и не е изключено да направите прибързан ход. Не противопоставяйте работата на семейните си задължения. На 22-и ще се наложат преустройства и промени в плана. На 23-и целта е постигната, финализирате сделка. На 24-и преговорите не вървят, но на 25-и всичко се урежда с лекота.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще имате три успешни дни до понеделник. В събота пътувайте. Всичко важно ще се уреди. В неделя ще имате повод да почерпите. 21-и ви дава сила и права, докато другите губят своите. Но вечерта ситуацията ще се промени, ще се нуждаете от подкрепа и разбиране. Следват три рискови дни, но в петък всичко ще тръгне като по вода, ще се намери изход и от най-обърканото положение.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не бързайте на 19-и. Късметът ви идва към обед. Организирайте пътувания към приятни места. В неделя учителят ще си намери ученици и обратното. 21-и ще постави под въпрос някои връзки и приятелства. Очакват ви проблеми. Хора с амбиция без покритие ще се опитват да ви елиминират от играта. 22-23-и ще са най-силните ви и обезпечаващи дни. На 24-25-и ще се поизпотите.

Козирог 22 декември – 20 януари

До 21-и при вас непрежението непрекъсното ще нараства като пикът на неудобствата и проблемите ще е в понеделник. Не планирайте за тогава нищо важно за бъдещето ви. От 22-и сменяте курса и подхода и започвате преустройствени дейности. На 23-и приключете, освободете се от старите ангажименти, за да може в следващите два дни да направите силните си ходове в новата посока.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Очертва се чудесен уикенд и добро начало на новата седмица. В периода 22-24-и ще срещате повече затруднения и неразбиране, ще усетите дистанциране от страна на близки и приятели и може да разберете за изневери. Вероятни са и сърдечни проблеми. Връзките ви се клатят лишени от съдържание и доверие. В петък намирате правилната посока след много лутане и болка.

Риби 20 февруари – 20 март

За вас 19-и има своята тъмна и светла половина. Очертават се непредвидени пътувания до понеделник, а предвидените може да се отложат или да не донесат желания резултат. За 22-23-и планирайте делови срещи, старт на нова програма и приключване на стари отношения. На 24-25-и Луната ви гледа в опозиция. Трудно ще спечелите съюзници, ще се наложат корекции в плана.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Принцът на мрака възкръсна с нова песен, албум и  възобновено турне

Ози възкръсна!

Принцът на мрака възкръсна с нова песен, албум и възобновено турне

Ози възкръсна! На пук на цялата жълта лавина, която се изля върху легендата след множеството му здравословни проблеми в началото на годината. Едва ли не го бяха погребали. С ехидната си усмивчица им се изсмя от високо и им увеличи до дупка звука на новото си парче Under the Graveyard (“Под гробището“), което излезе през последната седмица. Веднага след това потвърди официално новия си албум, а следващият му ход беше публикува новите дати от отложеното му турне.