Седмичен хороскоп за 18-24 септември

Седмичен хороскоп за 18-24 септември

Овен 21 март – 20 април

Направете нещо безвъзмездно, участвайте в дарителски акции и подкрепете нечия инициатива. Ако защитите чуждия интерес и вашият ще бъде защитен. Не дърпайте чергата към себе си, завийте и приласкайте близките и децата. Обърнете внимание на нуждите на някой, който преди ви е помагал. Не подминавайте протегнатите за помощ ръце. Днес разкриваме истинската си същност. На 18-и чакайте подкрепа и сами дайте такава. Включете се в благотворителни начинания. 19-и е ден за релакс и козметични процедури. На 20-и действайте в екип и ще постигнете много. 21-и е рисков и провокативен. На 22-и се смирете и се разберете по спорните въпроси. На 23-и чакайте предложение, повишение и постъпление в бюджета. 24-и е ден на кривите огледала и кривите сметки.

Телец 21 април – 20 май

Ден за благотворителност, но вие искате повече за себе си. С такава тактика ще дистанцирате важни за бъдещето ви приятели и ще привлечете неприятни връзки с хора от сенчестия бизнес. Тези, които отхвърлите като връзки и контакти ще се обединят срещу вас. Смирете амбициите, потърсете близки и приятели и вижте кой от какво има нужда. Ще получавате, ако давате. 18-и е рисков за родените в третата декада. Смирете апетитите. На 19-и с един замах решавате проблемите. На 20-и участвайте в съвместни дела и сдружения, които ще защитят интересите ви. 21-и е ден на конфликти и лакомия. С никого няма да се разберете. Опитайте на 22-и. На 23-и Луната навлиза в Телец. Ще се справите с конкуренцията. На 24-и печелите и подписвате изгодни договори.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден за среща със спонсори. Може да ви подадат ръка в труден момент. Намирате финансиране за личните си проекти и начинания. Постарайте се и вие да върнете жестовете на грижа и внимание. Върнете си дълговете. Посетете близки и приятели в нужда. Ден на протегнатите ръце и на отвореното към другите сърце. Ако не проявите обич и състрадание не очаквайте и да ги получите. На 18-и чакайте подаръци от съдбата и приятелски жестове на внимание. 19-и изисква смяна не само на подхода, но и на визията. Постарайте се да направите впечатление, където отивате. 20-и е ден за работа в екип. Губите, ако играете солово. 21-и е ден на краткотрайни удоволствия и победи. На 22-и сключете примирие. На 23-24-и битката за кокала е жестока. Няма прошка за лаиците и наивниците.

Рак 22 юни – 21 юли

Ще се събудите с откровение за бъдещето и с мисъл за някого. Ден за благотворителност и спонсорски инициативи. Включете се в дарителски акции и помогнете на някого безвъзмездно. Ако от доста време се каните да посетите близки и приятели и да помогнете с каквото можете, сега е момента. Доверете се на инстинктите и те ще ви отведат при точните хора на точното място. 18-и е ден на сърцето, направете едно добро дело. На 19-20-и ще получите подкрепа и жестовете ще ви се върнат. Ще тръгнете напред и ще намерите нови източници на доходи. На 21-и смирете апетитите. На 22-и не отивайте в крайности и делете всичко поравно. 23-и ви свързва с точните хора в точния момент, чакайте предложения и направете такива. 24-и носи заслужени награди.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес 5 планети образуват кръст със Слънцето ви. Не планирайте нищо важно и амбициозно, не изневерявайте и не искайте много от живота и от другите. Помислете с какво може да бъдете полезни на близките си и не затруднявайте околните с прекалени изисквания и натиск. Ден на сърцето. Показваме истинските си намерения и чувства, нищо няма да остане скрито задълго. Родените в третата декада ще имат юридически проблеми на 18-и. Юпитер и Луна ви гледат в опозиция. 19-и идва с решение за промени. На 20-и привлечете нови хора в екипа си. На 21-и показвате нокти и зъби, опасно е да се действа срещу вас. 22-и минава в дипломатични совалки. Важното за 23-и свършете до обед. След това до 25-и не играйте хазартно и не поемайте излишен финансов риск.

Дева 23 август – 22 септември

Днес сте близо до спонсор и благодетел. Подновете контакти от миналото, които са ви помагали в житейските битки. Правете това, което се очаква от вас. Включете се в спонсорски инициативи и дайте всичко от себе си. Жестовете ви ще се върнат. Ако наблюдавате пасивно една неравностойна игра утре и вие ще бъдете включени в нея и то в отбора на подтисканите и ощетените. За 18-и се препоръчват участия в благотворителни прояви. 19-и ви изправя срещу страховете ви, а 20-и срещу големите ви врагове и конкуренти. 21-и дава предимство на акулите в бизнеса и в живота. Другите са набелязани за жертви. 22-и смирява духовете и носи хармония в отношенията. 23-и може да започне проблемно, но вечерта вече сте на точното място. 24-и носи пари и придобивки.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за среща със спонсори. Дори и да не сте планирали съдбата ще ви отведе на точното място и ще ви срещне с хората, които ще ви подкрепят в бъдеще и ще ви оказват неоценими услуги. Направете и вие едно добро дело и помогнете на някого да се изправи на крака след преживян стресов момент. Родените в третата декада са в стихията си. Влизате и в ролята на посредник. На 18-и чакайте подкрепа и съдействие в труден момент. 19-и променя правилата. Погрижете се за външния си вид, чака ви важна делова седмеца. 20-и е ден за срещи и преговори, за подписване на нови договори и старт на съвместна програма. 21-и идва с конфликти и сблъсък на интереси. На 22-и в 19ч. 22 мин. Слънцето навлиза във Везни. 23-и е рисков. На 24-и правите силен финансов ход.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Луна, Юпитер и Уран са в конфликт с Венера от вашия знак. Вероятни са сблъсъци между поколенията, проблеми в чувствата и като капак юридически проблем, който ще ви засегне и финансово. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Подкрепете някого и ако имате възможност покрийте разходите на близките и децата. Отложеното за утре ще мине на ниво. 18-и е рисков за родените в третата декада. Смирете амбицията. На 19-20-и правите силен ход напред, организирате приятелски и делови срещи и се представяте на ниво навсякъде, където имате интерес или се появите. 21-и идва с тежка битка на интереси. 22-и носи омиротворение, не си нарушавайте спокойствието. На 23-24-и вървите към изневери или плащате за чужди удоволствия.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес съдбата ще ви срещне с потенциални покровители и спонсори за вас или за децата. Всеки жест ще скъсява дистанциите и ще носи придобивки в бъдеще. В живота ви може да се появи неочакван благодетел точно в момент, когато отчаяно се нуждеете от подкрепа. Дайте и ще получите, подновете стопирани връзки. Ще бъдете финансирани в инициативите, които започвате. На 18-и свършете чуждата работа, за да се уреди и вашата. 19-и променя ситуацията и вече не сте в изгодно положение. Работете над себе си, всичко полезно лесно се усвоява. На 20-и печелят само тези, които работят в екип. Индивидуалистите ще загубят. На 21-и ви предстоят тежки битки за територия и ресурси. На 22-и водете преговори. 23-24-и идват с възможности за печалби и инвестиции.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес не е важно какво ще спечелиш, а какво ще дадеш, с какво ще подкрепиш и обгрижиш ближния. Може да изиграете спасителна роля в нечий живот и кариера, но и сами да бъдете подпомогнати в труден момент. Подлагат се на тест връзки и отношения. Не отсъствайте от важните за близките и за децата моменти. Не измисляйте оправдания как да се измъкнете и отидете за риба. 18-и е ден на емционалните и сърдечни връзки. Смирете амбицията, обадете се на тези, които обичате и цените. На 19-и се заемете със себе си, проведете стимулиращи и прочистващи процедури. На 20-и подпишете нови договори, влезте в нова среда и действайте екипно. 21-22-и са критични, рискови и проблемни. Но на 23-24-и ви очакват придобивки и печалби. Доходите ви нарастват.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Благодатните аспекти в този ден са свързани със съвпадът на Юпитер и Луна във Водолей в брилянтен аспект с Меркурий от Везни. Имате възможност да уредите стар проблем и да плучите подкрепата и покровителството, на което се надявате. Нехармоничните аспекти са свързани с Венера и Уран, а те предупреждават да бъдете лоялни към партньора и да не играете хазартно. Родените в третата декада ще изживеят чудесни моменти в съботния ден и в неделя ще бъдат обект на обгрижване. В живота ви се появява спонсор и покровител. На 20-и сключете нови договори и влезе в нова среда. Влизате и в ролята на обединител. На 21-и всеки е тръгнал с големи претенции, отдръпнете се. 22-и е хармоничен и светъл. На 23-34-и се пригответе да давате.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес Луната е в съвпад с Юпитер в знака на съседа Водолей. Може да си размените жестове на внимание по съседски, да се подкрепите в инициативите с приятели, близки и роднини и да привлечете спонсори. С лекота правите удобни и желани от другите собствените си амбиции. Водете преговори, до дни може да получите финансиране на свои и съвместни проекти и начинания. 18-и е ден за грижа към другите. Жестовете ще ви се върнат в следващите два дни, когато Луна и Нептун от Риби ще са в брилянтен аспект с Венера от Скорпион. Вървите към срещи и запознанства. На 21-и ще се действа силово и агресивно. На 22-и лесно се стига до компромис. 23-и идва с нови договори, предложения и повишение. 24-и отделя приятелете от враговете. Чакайте важни новини.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.