Седмичен хороскоп за 18-24 август

Седмичен хороскоп за 18-24 август

Овен 21 март – 20 април

Съботната сутрин може да бъде делова, покрай приятните и разтоварващи моменти.

Уредете си среща с потенциални спонсори. Следобед е добре всеки да си признае греховете. В неделя до обед стопете дистанциите с роднини, приятели и нужни за бъдещето ви хора. След това до понеделник на обед нищо важно да не се започва независимо, че планетата на бизнеса Меркурий тръгва в директна посока. Почти в края на работното време в понеделник ще уредите проблем или ще получите предложение, което в бъдеще ще донесе придобивки и късмет във връзките ви. На 21-и проблемите ще са повече за родените в първата декада и за тези, които по някакъв начин са зависими от минали събития, обстоятелства и близки хора. Ще си проличат личните ни комплекси, които крием или с които спекулираме. На 22-и се очертават сблъсъци на интереси на работното място. Не се съгласявайте на дейности без договор и допълнителни ангажименти без заплащане. Може да ви бъде оказван натиск. Вечерта се приберете с подарък и на 23-и се заемете с благотворителни инициативи и спонсорски проекти. Родените в третата декада ще бъдат лесно провокируеми. Марс и Луна ще ви гледат в пречупващ аспект от знака на Козирога. Не пречупвайте през емоциите случващото се на работното място. Не пренасяйте проблемите от работа у дома и обратното. На 24-и старото се руши, предстоят генерални промени.

Телец 21 април – 20 май

Родените в третата декада ще изживеят трудни моменти на 18-и. Привечер облаците ще се разнесат, ще видите перспективата и едно по едно нещата ви ще се подреждат. Подновете в неделя някои контакти, които прибързано сте прекратили. Дайте шанс и на връзки, в които има още хляб или чувства за вас. Вечерта се приберете навреме и до понеделник на обед нищо съществено не предприемайте. Контролирайте чувствата, бягайте от местата, където не ви оценяват и ви потискат. На 21-23-и Луната ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Козирога. Ще се справите с неувереността комплексите и подсъзнателните страхове. Може да заемете подходящата и отгоряща на ценза и амбициите ви позиция. На 21-и насочете всички усилия за благоустройството на дома и офиса, купете нужната ви техника, преместете се при по-добри условия. 22-и ще позволи да изкачите висок връх в кариерата. Кандидатствайте по спонсорски програми, търсете нови възможности за разгръщане на бизнеса и търговската ви инициатива. От 23-и и Слънцето ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Девата. Ще може да координирате действията си с партньори и да привлечете нови. И не забравяйте в този ден на сърцето да направите едно добро дело и да помогнете на някой изпаднал в нужда. На 23-и сами ще се нуждаете от съчувствие и подкрепа.

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота следобед ще срещате хора, които ще ви подкрепят в бъдеще и ще станат част от важна ваша инициатива. До неделя на обед ще се възраждат стопирани проекти. Меркурий ще тръгне директно, но с инициативите не бива да се бърза, а да се подготвят добре нещата за старта на бъдещите дейности. Ще изпаднете в неприятни положения от неделя на обед до понеделник на обед. Необходима ви е активна самозащита от агресивната чернота наоколо. Очертават се опити за влизане в личното ви пространство. Конкуренцията ще опита да разбере бъдещите ви планове и да вкара в работата и в дома ви своя Троянски кон. Тези дни са с тежка енергетика, нищо не се прави само за „хубавите ви очи”. Следете знаците на съдбата. Нещо, на което не обърнете внимание може да ви извади от строя. Ако усетите потискащо чувство в гърдите обърнете се към по-духовни занимания. На 20-и в края на работното време ще получите изгодни предложения и шансове за внедряване на по-добри позиции. Някой ще успее да намери и тайни източници на сила и ресурс. На 21-и ще удържите победа над хората с комплекси и вродена притеснителност. Ще се разбере кой командва и у дома. 22-и ви дава шанс за изгодно вложение на средства и имоти. На 23-и всеки жест е от значение. Дава се милостиня. В петък започнете с планираната реформа.

Рак 22 юни - 21 юли

Прекрасен съботен ден особено за родените в третата декада. От обед до неделя на обед имате шанс да стопите всички ледове в отношения и връзки, да сближите рода, да привлечете нови партньори, да получите одобрение на плановете си от родителите и децата и да намерите търсеното финансиране за дейността си. Този период се управлява от птицата феникс. Може да се възродят стари връзки, да се подновят зациклени отношения и за всички важно да се разберете. От обед в неделя до обед в понеделник пипайте внимателно, независимо, че планетата на бизнеса Меркурий вече върви директно. Може най-директно ще ви откажат неща, които сте смятали за сигурни и уредени. На 21-и ще се нуждаете от допълнителна защита, а и близък ще ви дотежи с проблемите си. Обърнете внимание на родителите си. Родените във втората декада ще имат повече притеснения на 22-и когато може да ви откажат една работа за сметка на друга. Пасивността е нежелателна, но важните инициативи да се оставят за следващите дни. На 23-и може да се очакват конфликти на работното място и в общуванията за родените в третата декада. Марс и Луна ви гледат в опозиция. Контролирайте чувствата, не позволявайте да ви вадят от равновесие. Направете едно добро дело. 24-и е зареден с огромна преобразуваща сила. На всички нива започват промени и реорганизации.

Лъв 22 юли - 22 август

Родените в третата декада газят в неуредени дела и проблеми в съботния ден и чак привечер се измъкват от клупа на отговорностите. Ще прекарате чудесна съботна вечер, ще стопите дистанциите, ще си простите взаимно греховете и ще направите крачка към едно по-добро и подредено бъдеще. В неделя разширявате територията си на влияние, привличате погледите и осъществявате пътувания полезни за новите ви начинания. Планетата на бизнеса Меркурий тръгва в директна посока в знака на Лъва, а това ще отпуши личната ви и делова инициатива. На 20-и изчакайте да видите кой какво ще предприеме от неговата си позиция и камбанария. В края на работното време е време и вие да направите своя избор и да се приобщите към дадена програма. 21-и ни разделя на хора с амбиции и на такива с предразсъдъци и комплекси. Вдигнете глава, не позволявайте да ви натякват за стари прегрешения. Сега е момента да загърбиш миналите грешки, да си вземеш поуки, а не вечно да плащаш данък обществено мнение. На 22-и имате шанс да постигнете максималното за периода, да уредите имотна сделка и да стартирате нова дейност на свой имот. На 23-и Слънцето напуска вашия знак. Поне една подкрепа и авторитет в живота ви си отива. Още вечерта ще почувствате някаква празнота, а в петък приятели ще ви направят мечешка услуга. Ограничете контактите.

Дева 23 август – 22 септември

В събота имате повече свобода на изявата, но все още не бива да предприемате нищо ново или да съобщавате програмата и намеренията си на потенциални конкуренти. Навлизате в рисков период. Неделният ден може да започне с приятни моменти, но до вечерта ще назреят конфликти, ще се вкарате сами в източваща силите ви инициатива и ще се окажете донор на чужди интереси. На 19-20-и сте под власта на негативни аспекти и най-добрите ви намерения няма да се оценят. 21-и е денят на фонтана, на преливащата енергия и сила, която ще отпуши зациклените положения в работата и в живота ви и ще даде стимул за развитие. Ще се отървете поне от едно притеснение и може да надвиете тези, които друг път са ви оказвали натиск. 22-и е може би най-успешният ви ден. Може да изкачим поредния връх в кариерата, но не всеки ще успее. При вас се очертава подкрепа от неочаквано място и от човек, който в известен смисъл ви е длъжник. Приемайте помощ, не се преуморявайте. На 23-и в 03ч. 59 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Девата. Искаме или не, но есента вече влиза във владенията си прошарва листата и косите ни. Родените в третата декада ще получат награда за положените в миналото усилия. В този ден се дава милостиня и се прави това, за което те помолят. В петък на високо ниво започват генерални реформи.

Везни 23 септември – 22 октомври

Съботният ден започва с желание за признание и стопяване на дистанциите. Ще се намери кой да провокира добрите ви намерения, затова отложете разговорите за следобед, когато ще навлезете в творчески и вдъхновен период и за всичко ще се намерят точните думи и действия. Тази вечер срещите ви ще носят полза за бъдещето и ще позволяват да се отиде по-далече отколкото предполагате в дейности и интимности. От неделя Меркурий тръгва в директна посока и отприщва инициативите на бизнеса. Но все още е рано, може да се тръгне в грешната посока. Ще се намерят провокатори и хора, които ще опитат да яхнат чуждия творчески потенциал. В понеделник важното да се свърши следобед, когато много фактори ще са на ваша страна. В сряда проблемите ще са повече за родените до 1 октомври, особено ако още се страхуват от нечие мнение и авторитет. В този ден властват едиповите ни комплекси. Дано успеете да се измъкнете от черупката на зависимостите. 22-и дава шанс за напредък и постижения, но битката за кокала ще е жестока, особено за родените във втората декада. И така на 23-и ще се поизпотят и останалите, ще опитат и от жилото и от меда на една неуредена връзка, за която не плащат данъци, но не може да очакват и екстри. С навлизането на Слънцето в Дева навлизате в сатурнова дупка. В петък започнете основни ремонти и преустройства.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В събота започвайте само такива инициативи, които до вечерта ще приключите. Планетата на бизнеса Меркурий сякаш е спрял преди отново да тръгне в директна посока в утрешния ден. Така и ние днес сме настроени по-лежерно и статично. Трудно ще се размърдате за някаква работа, дори и да е належаща или нещо важно да зависи от нея. Но за родените в третата декада ще има заслужени от миналото екстри. В неделя всичко тръгва с успех, но от обед до понеделник на обед много неща ще се правят на тъмно, много приказки ще се пускат като фитили към някой, който с готовност ще захапе стръвта. Пазете се от приятели. На 20-и следобед идват първите бели лястовици на късмета. Внимателно проучете предлаганите оферти и контрирайте със свои искания. 21-и е денят на базовите проекти и начинания. Стъпете на здрава основа, не правете нищо как да е и без мисъл за бъдещето. На 22-и имате шанс да подпишете първите изгодни договори, да изкачите висок връх в кариерата и да вземете от живота това, което отдавна ви се полага или е готово да ви следва. Всичко предприето в този ден ще пълни потребителската ви кошница с придобивки, а сърцето с радост и взаимност. 23-и може да започне с мир, но да завърши с война. Контролирайте се. За прибързаната си реакция ще плащате в петък, когато приятел ще ви обърне гръб.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не си подреждайте бюрото и документите в съботния ден. Може да изхвърлите нещо, което още утре ще ви потрябва. Не отговаряйте на провокации. Излезте сред природата, изживейте някакво приключение. Вечерта Луната навлиза във вашия знак и носи промени, които не може да избегнете. От неделя и Меркурий тръгва в директна посока стимулирайки желанието за промени и старт на нови бизнес дела. Ако сте готови с проекти и планове представете ги в понеделник на обед на обсъждания и директорски съвети. До вечерта може да получите изгодно предложение, което да ви отвори далечна перспектива или съвсем близка, но на висока позиция. 21-и е денят, в който ясно ще се разграничат песимистите от оптимистите по отношение на един и същ въпрос или проблем. Тествайте се докъде може да стигнете, а и някой друг ще го направи без да подозирате. 22-и помага да се изкачи поредния професионален връх в кариерата, да се подпишат изгодни договори и да се организират съвместни действия в желаната посока. От 23-и Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Девата. Ще се препъвате в дребните неща и в това, което сте оставяли за утре. Очертават се емоционални сблъсъци. Някой ще наложи волята си, друг ще се изплъзне от отговорност. 24-и е ден за преместване и преустройства. Старото се руши, не се вкопчвайте.

Козирог 22 декември – 20 януари

В събота от сутринта ще бъдете провокирани емоционално, ще получавате вести, които трябва да проверите преди да реагирате. Желателно е да изживеете някакво приключение, но във всеки момент да контролирате нещата. До обед не рискувайте излишно. За следобед планирайте разговори и посещения при близки и родинни. В организма ни се включват фините енергии. Може да разберете това, което в миналото сте подминавали без да му отдавате значение. Сега е момента да преосмислите връзките си, а някой ще уреди и наследствен проблем. В неделя до обед стартирайте нова програма за разкрасяване и релакс. Може да си приготвите сами лекарство и да започнете нов цикъл упражнения водещи към душевна и физическа хармония. В понеделник не бързайте с инициативите. Изчаквайте, оглеждайте се и в края на работното време задвижете новите проекти. След това до петък Луната ще дефилира във вашия знак и ще изисква точна професионална реакция на всеки възникнал въпрос. На 21-и не позволявайте да ви притискат с изисквания. Ден на комплексарите, които ще се превърнат в дойна крава за нечии амбиции. На 22-и ще постигнете максималното и може да си издействате нови екстри или добре платени поръчки. На 23-и се свържете със спонсори, а на 24-и бъдете максимално инициативни и комбинативни.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Тежка събота за родените в третата декада, особено ако се намесват без да ги питат в отношенията на околните. Ако счупите нещо, това е знак да се дистанцирате и да не говорите повече по въпроса, който разисквате. Следете знаците на съдбата, отложете и пътуванията си за следващите дни. В неделя важното да се свърши до обед. Пътувайте, изживейте някакво приключение и се приберете навреме. В понеделник отговорната работа да се стартира почти в края на работното време. До тогава не приемайте и не подписвайте нови договори, за да не обслужвате чужди интереси. 21-и среща хора на неравностойни позиции и от това естествено ще се възползва и облагодетелства само едната страна. Не позволявайте да ви създават комплекси хора, които имат повече материални възможности. Контрирайте ги с духовните си интереси и знания. На 22-и може да получите изгодно предложение и да подпишете перспективен договор. Проведете разговори с тези, с които смятате да вървите напред. 23-и е зареден с повече емоция, отколкото може да понесете. Вечерта Луната навлиза във вашия знак и носи промени, на които бързо трябва да се реагира. Имате възможност да спечелите много, но и да отдадете спечеленото в ръцете на близките или на децата. И дано реформите, които започвате да носят за всички късмет и просперитет.

Риби 20 февруари – 20 март

Разговорите на околните в съботната утрин ще ви носят изяснение на отношения, които до момента не сте разбирали правилно. Нечия приказливост ще ви направи услуга. Каквото си пожелаете ще се сбъдне. Късно вечерта Луната навлиза в Стрелец и в следващите дни ще ви гледа в пречупващ аспект. Едно пътуване може да се провали или някой да се наложи в избора на път и посока. Старайте се да поддържате добрия тон в семейството и рода, дори и нещо да не ви харесва. В понеделник се дистанцирайте от активните служебни мероприятия. До обед много неща ще се правят на тъмно и в ущърб на общите интереси. Предприетото почти в края на работното време ще ви осигури необходимите защити от чернотата наоколо. На 21-и вече се чувствайте свободни за стартиране на отдавна подготвените проекти. В този момент е важно да заложите здрави основи, да създадете нужните връзки и да си осигурите финансиране. На 22-и поне една работа ще потръгне, а друга ще излезе на преден план. Ще се окажете желани и търсени партньори и ще спечелите от водените преговори. На 23-и раздайте ненужни вещи и помогнете на някого. От този ден Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Девата. Внимавайте да не настъпите авторитетите в живота си на болното им място. 24-и ще изисква от вас коренна реформа, преместване и старт на ремонти.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.