Овен 21 март – 20 април

В настоящия период предстои трансформация в социалната ви изява. Меркурий, Слънце и Венера ще напуснат знака на представителния Лъв и ще навлезат в знака на професионализма и деловата активност Девата. Предстои изтрезняване от летните отпуски. Мисълта ви ще се насочи повече към пряката ви работа и отговорност.

Още в събота ще получите някаква важна вест или делово предложение, за което е добре да почерпите, защото на негова база може да се печели в бъдеще. В неделя не преговаряйте с никого за нищо. Символ на деня е леденото сърце. Всеки е зает със своите си дела. В понеделник лесно се попада в капани. Не сключвайте нови договори, не влизайте в нови съюзи и не започвайте нова дейност. Ще бъдете оплетени в мрежи от манипулации и лъжи. Каквото предриемете на 20-и ще ви вдига нивото, ще ви позволява да видите нещата в перспектива, а вечерта може да си поръчате сън, в който да видите решението на проблемите си. И ако говорим за печалби, то на 22-ри може да се очакват такива. Печелят хората с нестандартен подход в живота и такива, които са наясно с новите технологии. 22-ри изисква да си научиш уроците. Потърсете капацитет за съвет. В петък апетитите са огромни, сексът подкопава здравето и вреди на старите ви връзки. Не планирайте участие в изкусителни купони. Очертават се скандали и скъсване на отношения.

Телец 21 април – 20 май

В настоящия период първо Марс, а след него Венера и Слънце ще навлезат в знака на хармоничната ви Дева, а това ще ви извади от суетата на летните отпуски и ще насочи ума ви в една печеливша и делова посока. Телецът бързо се ориентира в ситуация, в която може да се печели. Така още на 17-и може да получите покана или да откритете някаква информация, която ще ви помогне да насочите мислите и стремежите си в печелившата посока. Не губете чувството си за мярка. Разговорите в съботната вечер засягат финансовото ви положение. В неделя маските падат, ще видите на кого и за какво може да се доверите. За понеделник не планирайте отговорни срещи и работа. Но може да заложите мрежи за наивници и да извлечете полза от нечие предоверяване. На 20-и се постарайте да видите комплексно и от птичи поглед всяка ситуация, за да ви станат ясни връзките. Концентрирайте се над най-важното и направите първата си крачка във важен бизнес проект. Най-късметлийският ви и успешен ден е 21-и. Всичко предприето ще носи пари и ползи. Пътувайте, сключете нови договори, преговаряйте с посредници, доставчици и потенциални партньори. Уредете си срещи с производители. На 22-и е време за проучване на фирмени тайни. Търсете компетентно мнение. В петък апетитите са огромни, бъдете внимателни.

Близнаци 21 май – 21 юни

В този период ще сбъркате, ако се излежавате, ако още сте на морето или планирате почивка и отсъствие от преките си задължения. Слънце, Меркурий и Венера навлизат в знака на нехармоничната ви Дева и дават предимство на хората, които залегнат над деловите задачи и си гонят фирмения интерес. Конкуренцията ви ще направи изпреварващ ход, докато вие се плицикате на морето. Още през уикенда ще започнат промени, за които няма да бъдете информирани или късно ще разберете какво става. 17-и е ден на виното и камбаната. Както си пиеш питието ще ти звъннат с неприятна новина и ще трябва да стягаш куфарите. В неделя не очаквайте да получите подкрепа от съмишленици и съюзници. Всеки си гледа интереса. 19-и е рисков, критичен и опасен ден. Ще се пускат лъжливи новини, ще се залагат мрежи за наивници, ще се привлича с нелоялна реклама. В една посока може да бъдете употребени, но в друга ще хванете някого в капана на собствените му страсти. 20-и дава предимство на хората, които са в час с изискванията на момента. Стартирайте нов проект и на 21-и направете първата крачка в посоката, която ще ви донесе пари и слава. Ще си проличат хората, които знаят да печелят пари и позиции. На 22-и включете фирменото разузнаване, търсете скривана информация. В петък се действа безкомпромисно и от позиция на силата.

Рак 22 юни – 21 юли

Предстои успешен уикенд, в който грешките на другите и информациите, които ви дават ще работят във ваш интерес. Ще се ориентирате бързо в променящата се среда и в изискванията на момента. Започват реформи, за които малко хора са в час или се досещат накъде ще тръгнат нещата. В неделя ще разберете на кого и за какво може да се доверите, на какво и на кого повече не може да се разчита. Съберете семейния съвет. За понеделник не планирайте нищо важно и отговорно. С всяка стъпка ще се оплитате в мрежите на хитри мошеници. Не подписвайте нови договори. Не правете и предложение за брак. На 20-и е от особено значение да се концентрирате върху най-важната задача. Ако се разпилявате никаква работа няма да свършите. В този ден на всяка крачка ще срещате прегради и недобронамерени погледи, ще водите тежки битки за територии на влияние. Ден на орела, а той напада от висока позиция. Шефовете си гонят интереса. Очертава се и криза в семейните отношения, бъдете много внимателни. Не вадете зъб, но ще се действа „зъб за зъб, око за око”. 21-22-и са печелившите ви дни, подпишете новите си договори. На 21-и ще спечелите пари и предимства. Може да подпишете изгодни договори и да влезете в нов екип. На 22-и ще получите скъпо струваща информация и дано това ви помогне в петък да се предпазите от грешен избор.

Лъв 22 юли – 22 август

Този период ще сложи край на летните купони. Предстои приземяване към нуждите на момента и изискванията на бизнеса. Слънце, Меркурий и Венера ще напуснат вашия знак, а това ще ви отнеме част от лустрото и обаянието, ще ви извади от средата на купонджиите и ще насочи погледа ви към професионалните ви и лични отговорности. Ако пренебрегнете тази съвет, ще изпуснете юздите и като се върнете от почивка ще видите друг лъв да седи на трона ви. На 17-и не отивайте в крайности и внимавайте с алкохола, особено ако сте сред чужди хора. 18-и е ден на леденото сърце. Изтрезнявате, правите неприятни разкрития за лични и професионални предателства. На 19-и може да заложите мрежите, в които някой ще хване и златната рибка. Внимавайте с трите желания. Не намесвайте секса, не се женете и не се обвързавйте с никого на никаква цена. На 20-и направете своя силен ход и поставете условията си. Сега е момента да застанете на старта на нова дейност и печеливш проект. Ще успеете ако се концентрирате над най-важнато си цел и я следвате неотклонно. На 21-и ще водите тежки конкурентни битки. Родените в първата декада ще водят тежък пазарлък. Ще се разбере кой дърпа конците. На 22-и проучвайте, но не давайте никому излишна информация. В петък се очертават опити за навлизане в личното ви пространство.

Дева 23 август – 22 септември

През уекенда Луна и Нептун ще ви гледат в опозиция от знака на Рибите, а Юпитер от Стрелец ще гледа подозрително дали не правите някакви нарушения. В съботния ден внимавайте с алкохола и стимулантите, особено ако ще пътувате. Нека чувството за мярка да не ви напуска, както в отношенията, така и в поведението. Вечерта личната ви муза може да ви посети. В неделя не бързайте да споделяте идеите си, някой ще се възползва и от доброволния ви и безплатен труд. За понеделник нищо важно не планирайте. Вероятно е да попаднете в отдавна заложени капани. Не подписвайте нови договори, не водете преговори и не се съгласявайте с чуждите оферти. 20-и дава шанс за измъкване от неприятни ситуации и позволява да извлечете ползи от всяко свое действие. Но ако говорим за печалби, пари и успешни договори, то 21-и е точно такъв ден. Всичко предприето в сряда ще ви носи късмет и ползи. Пътувайте, направете отдавна планираната крачка в нова посока, свържете се с посредници и производители, инвестирайте в имот и предложете на пазара дори полуготовата си продукция. На 22-и учителят ще си намери ученици и обратното. Влезте в ролята на консултант. Ще изкарате пари, ще се рекламирате и стабилизирате в живота. На 23-и може да бъдете обект на агресия и натиск. Трудно ще преборите големите акули на пазара.

Везни 23 септември - 22 октомври

В събота може да получите вести и информации, които ще ви зарадват и улеснят, ще ви свържат с нужните хора и ще станат повод да вдигнете чашите. Вечерта е вдъхновена и ползотворна, стига да се контролирате и да не изпускате нишката на разговорите. В неделя ще научите нечия тайна, ще свалите маските и дано успеете да се разберете без раздели. Все пак това е денят на леденото сърце, така че не очаквайте разбиране. Но най-неблагоприятният ви ден за периода е 19-и. Този понеделник трудно ще избегнете капаните по пътя си. Ще попаднете на ловки мошеници и ще се излъжете в преценката. Ако вярвате на нашата прогноза отлагайте важните си срещи и начинания за 21-и, когато с лекота ще постигате каквото ви е нужно, ще получавате най-добрите оферти, ще пазарувате на сметка и ще ви предлагат допълнителни екстри, ако сте на морето. 20-и е ден изискващ максималната ви концентрация, за да не изпуснете нещо важно. Разсеяните ще попаднат в рискова ситуация. На 19-20-и не вадете зъб и не прибягвайте до лицева хирургия. Децата са неуправляеми, а отношенията с родителите просто куцат. Качвате кръвното. 22-и е денят на тайното знание. Препоръчителни са срещи на четири очи. Търсете квалитетно мнение от хора вещи в нужната ви област. На 23-и са вероятни провокации и подмолни действия. Скандалите разболяват.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

За вас се очертава прекрасен уикенд, с пътувания и срещи, които ще ви разнообразят и доставят удоволствие за сетивата. 17-и е ден за песни танци и купони, но по никакъв начин не бива да се прекрачва границата на допустимото. Хора в нетрезво състояне ще се разприказват и може да ви снесат нужната информация. В неделя предстои преобразяване. Всеки си получава по заслуги, а вие успявате да направите приемливи и удобни за другите личните си амбиции и желания. В понеделник сиренцето е в капана. Разпространяват се лъжи, трябва да си много внимателен и да не се предоверяваш. Отложеното за 20-и ще тръгне по правилата макър и бавно или на порции. Екстрите ще ви се дават на час по лъжичка, но все пак започвате да печелите и правите пробив в местата, където смятате да работите и да се устройвате в бъдеще. Родените в първата декада да бъдат особено внимателни на 21-и, когато конкуренцията им ще направи силен ход. Една нестандартна ваша проява може да раздели близки и прятели на два лагера. Ще се наложи да се охарчите доста, за да се задържите на върха на пирамидата. На 22-и всяко ваше изказване ще се използва. Нищо да не се споделя. Препоръчителен е съвет от капацитет. В петъчната вечер може да получите това, за което отдавна мечтаете и се борите. Но през деня битката за кокала ще е жестока.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Настоящият период ще ви приземи в местата, където са личните ви дела и отговорности. Меркурий, Слънце и Венера ще навлезат в знака на нехармоничната ви Дева и колкото и да не ви се иска ще трябва да се върнете към натрупаните задачи и отговорности. Някой може да си прекрати отпуската или да не получи обещаните екстри. 17-и е ден на прекалявания и алкохолни злоупотреби. Но може да разберете кой какво мисли за вас и за какво се бори. Чувството за мярка да не ви напуска. Контролирайте се максимално и в неделния ден, когато предстои преобразяване. Вижте реалноста. Лъсва голата истина и е добре да се събразите с разкритията, които ще направите. В понеделник на няколко пъти ще се сменят ролите, ту ще сте ловецът, ту жертвата. Лесно ще се попада в капани, но поне един ще заложите вие. На 20-и ще постигнете важна цел и ще получите прозрение в каква посока да се върви. Вечерта си поръчайте сън. 21-и е ден за подписване на нови договори, за пътувания и завладяване на нови пазарни ниши. Всичко предприето ще носи ползи, късмет и придобивки. На 22-и е добре да се стартира нов квалификационен курс, да се започне нова образователна програма. Всичко научено и проучено ще ви е от полза. В петък до обед печелите, но следобед силата и правото са в ръцете на друг. Вечерта бъдете сред свои.

Козирог 22 декември – 20 януари

За вас се очертава период на важни придобивки и трансформации, които ще ви вдигнат нивото. Започва изтрезняване след летните отпуски. Слънце, Меркурий и Венера ще навлезат в знака на хармоничната ви Дева. Ще се отворят нови пътища за работа, за делови и творчески съюзи. Още на 17-и може да получите новина или предложение, което ще ви изстреля в нова професионална орбита. Не пропускайте покани. Присъствието ви на един купон може да ви свърже с важни за бъдещето ви хора. В събота отношенията се вледеняват, особено ако в нещо сте прекалили. Време е да се направи инвентаризация на приятелските връзки. Съветът за 19-и е нищо съществено да не се предприема. Бъдете сигурни, че ще ви излъжат с неточна информация и реклама. Подписаните договори ще са изгодни повече за другата страна. Може да направите губеща инвестиция. Останете където сте. На 20-и пътят ви е като бягане с препятствия. Най успешният ви и късметлийски ден е 21-и. Всичко ще тръгне по правилата, ще имате неочаквана печалба, придобивка или изгодно предложение. Сключете новите си договори до петък. На 22-и търсете странична информация за нещата, които ви интересуват. Нещо скрито ще излезе на повърхноста и ще ви ориентира към кого и какво да се насочите. В петък властват ненаситни апетити. Тенденцията е към скандали и авантюри.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Този уикенд ще ви донесе приятни и разтоварващи моменти, но ще ви натовари с информация, която добре трябва да смелете и проучите преди да се доверите и да тръгнете в предложената посока. 17-и е ден на идеите, за които ще се вдигат тостове. В неделя предстои коренна промяна в условията и в начина ви на общуване. Някои връзки отиват към финал, а други ви заземяват на точното място. В понеделник работете на свой терен и със свои средства. Не допускайте намеси. Ден на мрежата, в която всички по един или друг начин сме уловени, регистрирани и локализирани. На 20-и ще преодолеете всяко препятствие, само не се възгордявайте, защото още на следващия ден може да изпаднете от класацията и да платите висока цена за екстрите, които ще получите. Родените в първата декада ще направят не само нестандартен, но и необмислен ход и ще обслужват чужди интереси на 21-и. Някой ще спечели повече от реализацията на личните ви проекти. В тези дни не се продавайте за жълти стотинки. На 22-и не давайте излишна информация за намеренията и връзките си. Ще разберете в каква посока трябва да попълните знанията си. Добре е да се запишете за нов квалификационен курс. В петък властва ненаситният апетит. Ако заминете за чужбина дълго няма да се върнете. Денят е свързан с преследването и изгнанието. Гледате в нова посока.

Риби 20 февруари – 20 март

През уикенда Луната е във вашия знак. Ден за песни, танци и веселие, но във всеки момент трябва да сте наясно какво става. Внимавайте с алкохола и стимулантите, за да не объркате нещата. На 18-и ще се събудите с чудесна идея. Не бързайте да я споделяте. Помислете как да я реализирате и извлечете ползи лично за себе си. Меркурий вече ще ви гледа в опозиция от знака на Девата. Някой ще се опита да ви използва и привлича в личния си бизнес проект. 19-и е денят на рибаря и златната рибка. Внимавайте да не се наложи да изпълнявате някому трите желания, които ще ви изложат на рискове и вкарат в заробващи връзки. Не подписвайте нови договори и не се женете. Най-лошият ден за обвързване в този месец. 20-и е ден със силна енергетика позволяващ не само физическо, но и духовно израстване. Предприетото ще има успех, ще се постигат важни цели и ще се намира начин за излизане от неприятна ситуация. На 21-и пътувайте, търгувайте, предложете услугите си, сключете нови договори, предложете дори и полуготовата си продукция на пазара и ще имате печалби. Венера навлиза в Дева, предстои изтерзняване от летните отпуски. На 22-и попълнете знанията си, потърсете съвет от капацитет. В петък някой ще ви захапе с претенции. Слънцето навлиза в знака на Девата, шефовете стягат юздите. Няма мърдане за вас.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини