Седмичен хороскоп за 17-23 април

Седмичен хороскоп за 17-23 април

Вижте какво предвиждат звездите за следващите седем дни

Овен 21 март – 20 април

На 17-и внимавайте в приказките и пожеланията. Не обещавайте нещо, което не можете да изпълните. 18-и стопля отношения, намират се лекарства и лечебни думи. Отнесете се с разбиране към проблемите и грешките на близките и децата. 19-и е ден на гениални прозрения за бъдещите инициативи. Добре е за преместване. Важното свършете по най-бързия начин, Вечерта Слънцето ще напусне знака на Овена и една протекция ще си отиде от живота ви. 20-и идва с нови източници на енергия и печалби. Заемете се с благоустройството на дома. На 21-и подпишете нов договор и заемете по изгодна позиция. Един от най-силните ви дни. Разгърнете потенциала си, не се отказвайте от направените предложения. На 22-и постигате нещо, което не се дава всеки ден. Всеки жест е от значение и ще ви се върне. Правете това, за което някой отдавна ви моли. Изпълнете точно поетите ангажименти. 23-и идва с експлозия в чувствата. До обед продължете с жестовете към тези, които се нуждаят. Но за следобед планирайте грижа само за себе си, за личните си амбиции и външния си вид. Посетете център за релакс, променете прическа и визия.

Телец 21 април – 20 май

На 17-и клюката върши мръсната си работа. Не коментирайте чуждите тайни, за да си нямате неприятности със своите. Пазете квитанции и бележки, ще ви потрябват. На 18-и сте на прага на генерални промени в начина ви на работа и личен живот. От понеделник е вероятно да тръгнете по нов път. За вас 19-и натежава от събития. Животът на родените до 1 май ще претърпи за часове или за няколко дни генерални промени. Ще направите важен ход, ще срещнете хора, които дълго ще останат в живота ви и ще получите предложение за работа, която може да се окаже оцеляваща и доходна в тези трудни времена. На 20-и до обед са вероятни удари и неприятности, които ще объркат програмата ви. Родените до 1 май са в неблагоприятна позиция. На 21-и спазвайте правилата. Може да се вкарате в рискова инициатива и да загубите пари, здраве и време. На 22-и Луна и Юпитер сключват пречупващи аспекти със Слънцето на родените в третата декада. Очертават се проблеми със закона, с колектива, в който работите и с близките. Започнете 23-и с жестове към околните, независимо, че ви се иска да поставите някого на място.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 17-и родените около 10-и юни правят рисков ход, който може да им донесе както ползи, така и негативни обрати във връзките и работата. Внимавайте какво споделяте и обсъждате. 18-и е ден на извинения, на увъртане и желание да се измъкнеш от ситуацията с по-малко загуби. Може да ви стоварят чужда вина, но и вие няма да се поколебаете да обвините конкуренцията за своите грешки. На 19-и до обед е добре за събрания на колеги и единомишленици. Следобед не започвайте нищо важно. До обед на 20-и следете знаците, не се впускайте в съмнителни начинания, а и уговорените срещи ще се отлагат или протичат против уговореното. 21-и е един от силните ви и успешни дни за месеца. Ще постигнете максималното в средата, в която се намирате. Енергията ви търси поле за изява. Действайте максимално активно до обед на 22-и. Постарайте се да свършите важната работа, а за следобед планирайте участие в благотворителни и спонсорски инициативи. 23-и е ден на важни трансформации. Марс напуска Близнаците, а това е знак, че трябва да замените агресивния подход с нещо по-дипломатично, ако искате да успеете.  

Рак 22 юни – 21 юли

На 17-и пазете свои и чужди тайни. Този ден сбъдва горещите ни молитви, но трябва да сме много внимателни, за да не навредим на някой друг, търсейки полза за себе си. На 18-и помислете как може да привлечете съюзници, да се сдобрите с роднините и да приключите с имотните делби. От 19-и ще ви олекне. Слънцето и Меркурий навлизат в Телец и вече няма да ви гледат в негативни аспекти. Ще намерите нова работа, ще се окопаете на стабилни позиции и доходите ви ще нараснат. 20-и започва с конфликт и неприятност, но до обед ще овладеете ситуацията и ще намерите път за разрешение на всеки проблем. 21-и е успешен и активен ден, в който намирате начин за излизане от кризата. Добре е да се сключват нови договори, да се водят преговори, да се участва в търгове и конкурси и във всеки момент да се търси по-добро място за развитие в личен и бизнес план. На 22-и до обед свършете важната и амбициозна работа и си гонете интереса. На 23-и Марс навлиза в знака на Рака, където ще остане до 11 юни. Това ще бъдат дни на повишена агресивност от ваша страна и на нетърпимост към другите. 

Лъв 22 юли – 22 август

На 17-и действате объркано. Не коментирайте излишно връзките и отношенията си с околните. Конкуренцията ще се възползва от всеки гаф. 18-и е ден на феникса. Възобновете стари връзки, стопете дистанциите. Ден на взаимни извинения. 19-и е ден на генерални промени в живота на родените до 1 август. Напрежението при вас ще нараства и до края на седмицата много връзки и ситуации ще се променят и може да излязат извън вашия контрол. На 20-и до обед сведете рисковете до минимум. Както и да постъпите ще направите грешка и ще бъдете ощетени. Очертават се и инциденти. Останете където сте и не водете битки за каквото и да било. На 21-и е време е да преборите комплексите и страховете. Тези, които се опитват да ви сплашат също се движат в стресова ситуация. Време е за признания. Нищо важно не задържайте в себе си. 22-и е ден на битки със закона и с пряката ви конкуренция. Подпишете договорите, които ще ви осигуряват стабилност в бъдеще, платете данъци и такси и не оставайте длъжни никому. Тази вечер не изневерявайте, ще ви спретнат компромат. На 23-и не правете рискови вложения.

Дева 23 август – 22 септември

На 17-и родените в третата декада влизат в излишни разправии и сами си вгорчават живота. Не е време за споделяне и признания. Не коментирайте и чуждия избор. На 18-и е опасно да се лъже. До обед не проявявайте излишна активност, а следобед опитайте да привлечете тези, които по някакъв начин сте дистанцирали. Уреденото на 19-и ще донесе победи на 23-и. Има особена връзка в събитията от тези два дни. За родените до 1 септември съдбата ще прояви голяма благосклонност, ще им помогне да намерят нова работа и ресурси за бъдещите инициативи. 20-и ви осигурява възможност да се устроите на нова база, да намерите по-добра и доходна работа и да се преместите на по-добро място за живеене. На 21-и е важно да градиш и надграждаш, а не да рушиш създаденото с мъка. До вечерта енергийният ви потенциал нараства и помага да се справите и с най-тежките задачи. На 22-и до обед работете за своите нужди и амбиции, а следобед за тези на близките и децата. На 23-и съдбата работи във ваш интерес. Очертават се разговори и срещи с перспектива за бъдещето. Чакайте изгодно делово предложение.

Везни 23 септември – 22 октомври

Пожеланията на 17-и ще се сбъднат. Добре да започвате само такива начинания, които ще приключите до вечерта. На 18-и е важно да се подкрепяме взаимно, да си признаем греховете и да се обединим в името на общите интереси и амбиции. Очертават се стресиращи обрати във връзките, особено за родените в първите и последни дни на зодията. На 19-и енергията се преразпределя с полза за вас. Слънце и Меркурий вече ще ви облъчват в хармонични аспекти. Постепенно ще се разрешат проблемите, които днес ви измъчват и вкарват в преразход на сили и средства. 20-и е благоприятен за преместване, за работа със земята и за покупка на инвентар. Контролирайте чувствата. На 21-и може да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Подпишете нови договори. На 22-и до обед работете повече за себе си и за дома, а следобед за другите. Случващото се ще осмисли и вкара в ред голяма част от личните ви връзки. На 23-и вашата управляваща планета Венера е в съвпад с Уран, а този аспект ще ви насочи към нестандартни връзки. Очертават се мълниеносни срещи с любовта, от която някой вече се отказал.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Срещите на 17-и са изпитание за чувствата и физическия ви потенциал. На този ден проблемите ще са за тези, които говорят едно, мислят друго, а правят трето. На 18-и ще постигнете примирие с близки и колеги и може да получите повишение. Не се страхувайте да почукате на вратата на евентуални спонсори. На 19-и навлизащият Марс в Рак ще активизира личния ви потенциал, а навлизащите Слънце и Меркурий в Телец ще сблъскат интересите ви с тези на силни противници. Очертава се опасна компроматна игра. От 20-и до 22-и в хороскопа ви действа кръст на планетни сили. До обед ще има ситуации, които ще ви извадят от равновесие и може да променят избора ви. Старайте се да не взимате прибързани решения. На 21-и младите и старите трудно се спогаждат и още по-трудно работят заедно. Очертават се битки на поколенията. За родените в третата декада 22-и ще започне натоварено и конфликтно, както у дома, така и на работното място. До обед на 23-и кандидатствайте по спонсорски програми, уредете стипендии, данъци и плащания и помогнете с каквото можете на някой, който ви моли за подкрепа.  

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 17-и Луна и Нептун са в конфликт със Слънцето на родените след 10 декември. Внимавайте какво си пожелавате или избирате за друг. На 18-и посетете близки и приятели, подновете отношения, планирайте съвместни инициативи. Препоръчват се пътувания и преговори без посредници. На 19-и се включват енергии на фино ниво. Ще спечелят хората с дар слово и лично обаяние. Може да намерите спонсор за проектите си. До обед на 20-и контролирайте играта на чувствата и не бързайте да приемате първото предложение. С напредването на деня ще получите много по-изгодни предложения и ще се свържете с партньори от по-високо ниво. 21-и е един от най-силните ви и пробивни дни за месеца. Гонете си целите, кандидатствайте за субсидии и се рекламирайте по всички възможни начини. Действайте без протакане. До обед на 22-и работете амбицирано в посока на личния си интерес, но за следобед планирайте благотворителни жестове. Посетете приятели в нужда и изпълнете молбите на тези, които обичате и цените. На 23-и всеки жест е от значение. На път сте да срещнете своето очарователно изкушение.

Козирог 22 декември – 20 януари

17-и е ден за разместване, преместване и работа със земята. На 18-и стопете дистанциите, направете това, което близките ви отдавна искат и мечтаят и по всички възможни начини се опитайте да привлечете тези, които обичате и цените. На 19-и сутринта не обсъждайте имотни и наследствени дела и делби. Старайте се да обединявате силите и ресурсите на рода, а не да влизате в конфликти. На 20-и до обед не се намесвайте в работата и в живота на другите, за да не провокирате намеси в своя. На 21-и се събужда енергията Кундалини във всеки от нас. Ще почувствате прилив на сили и може да осъществите полезни връзки. На 22-и е важно да стопите дистанициите и да отворите заключени сърца и души. Постарайте се повече в личните връзки. Преговаряйте с работодатели и колеги, подпишете нови договори и се опитайте да омиротворите обстановката у дома. На 23-и и 24-и Луната от Дева и четирите планети в Телец ще образуват перфектни аспекти с Плутон от вашия знак. Работата ви ще се стабилизира и ще потръгне, доходите ви ще нарастват и на фона на кризата ще направите своя професионален пробив.  

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 17-и сте в стабилизираща юридическа позиция. Преговаряйте с евентуални спонсори, споразумейте се за цени на стоки, услуги и доставки. 18-и е ден на помирение, на преговори с роднини и близки и уточняване на спорните имотни въпроси. Побързайте с деловите разговори на всички нива. На 19-и родените в първата декада може да изпаднат от една класация и да загубят позиции в работата и в бизнеса. Четири планети от Телец ви облъчват с агресивни импулси. От 20-и и Луната от Лъв ще се включи в конфликтните ви аспекти с планетите от Телец. Плановете ви за пътувания се променят. Влизате в преразход на сили и средства. Здравето е нестабилно. Смирете апетитите и в любовта. На 21-и и за родените във втората декада няма да има мир и спокойствие. Не се опитвайте да избягате от задълженията си, но това не значи да поемате цялата тежест на професионалните и семейни дела. На 22-и до обед почти не виждате светлина в тунела, но от обед в живота ви може да се появи неочаквано покровителство. На 23-и родените в първата декада навлизат в период на любовни авантюри, които може да ги оженят или разведат.  

Риби 20 февруари – 20 март

На 17-и родените в третата декада са в рискова позиция. Лесно пламвате за дреболии и може да развалите стара връзка. Дозирайте приказките. 18-и е ден на благата дума, която ще отвори заключени врати. Намерете повод, обадете се на тези които ви липсват и се постарайте да изгладите отношенията с близки и приятели. Подновете контакти с партньори от миналото на 19-и. Гответе се за старт на съвместни дейности. Следобед не започвайте нови връзки и не си определяйте първа среща. На 20-и здраво хващате кормилото и карате в желаната от вас посока. Ако вече се усещате силни насочете водените преговори в изгодна за вас посока и до утре подпишете желаните договори. 21-и е един от силните ви дни, в който с лекота получавате нещо, към което отдавна се стремите. На 22-и действайте активно и амбициозно до обед, след това помогнете на близък и колега да разреши проблемите си. До утре на обед направете поне един жест и посетете близки изпаднали в криза. На 23-и мнението ви ще е противопоставено на околните, Трудно ще получите обещаната подкрепа и съдействие. Сменете прическа и визия. 

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.