0

В ижте какво казват звездите за новата седмица! Те ще ви помогнат да вземете правилното решение. Доверете им се!

Вижте какво казват звездите за новата седмица! Те ще ви помогнат да вземете правилното решение. Доверете им се!

Овен 21 март – 20 април

16-и е свързан със съзиданието и градежа. Чудесен момент за ремонти не само в дома, а и в посока на личните и партньорски отношения. Символи на 17-и са царските отрибути, меча и короната чакащи ви на върха на планината. Може да осъществите голямата си амбиция или да започнете мъчителното изкачване към върха на славата и големите надежди. Активизират се огромни сили. 18-и пък е животопроменящ ден. Планетата на бизнеса Меркурий и планетата на правото и закона Юпитер тръгват в директна посока, а това ще отприщи залпово търговските дела и ще активизира пазарите. От този мемент е добре да се регистрират нови фирми. На 19-и съдбата завърта своето колело и което е било отдолу, без шанс и глас, сега вече се стабилизира и поставя на масата за преговори своите искания. Досегашните лидери бият отбой и търсят на кого да се опрат. Очертават се рокади на работното ви място. 20-и е един от най-подходящите дни в месеца за съвместна работа, за създаване на нови фирми и сдружения, за привличане на нова клиентела, партньори. Всеки трябва да намери своята среда, мястото си и терена. На 21-и печелят големите акули. Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. Пълнолунието ще напълни едни джобове за сметка на други. 22-и пък е ден на отстъпки, на желание за помирение и признаване на някои свободи и нужди на тези, които до момента са били подтискани и ограничавани. Давате повече свобода на децата и допълнителни джобни. Но в нищо не бива да се прекалява.

 

Телец 21 април – 20 май

16-и е ден на разширение. Един започва, а друг приключва с ремонтите. Постарайте се до няколко дни да финализирате програмата с преустройствата и да сте готови за новите дейности и инициативи. 17-и е свързан с оригинални хрумвания. Една на пръв поглед зациклена ситуация ще намери разрешението си и даже ще се окаже трамплин за бърз успех в бъдеще. Сложете в ред любовните си връзки. Край с изчаквателната политика в бизнеса и търговската дейност на 18-и. Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока. Не бива да се бърза. 19-и е ден на пръстена и колелото. Текат преговори за бъдещи съюзи и съвместни делови проекти. Някой ще се обвърже в спасителен съюз, а друг ще си сложи камък на шията с неравностойни договори и ангажименти. 20-и е важен да се определиш към коя група и среда принадлежиш и да знаеш под чие крило да застанеш. Ден на призив. Печелят тези, които са си създали своя кръг на доверените хора или са били допуснати до такъв. 21-и е свързан с изкушения и съблазни, на които е трудно да се устои. Луната е в златния Телец. Битката за пари и ресурси навлиза в агресивна фаза. На 22-и може да сключите взаимно изгодни договори, да преговаряте на равностойно ниво и да останете доволни от предложените оферти. Чудесен ден за годежи и брачно предложение.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

На 16-и Луна от Риби и Венера от Стрелец образуват конфликтни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Вероятни са проблеми в любовта, и компроматна игра целяща да нанесе удар не толкова на личния ви, колкото на обществения ви живот. На 17-и преценете какво си струва труда. В организма ни се събуждат мощни сили, които трудно се контролират, но използвани  по предназначение ще ви донесат успехи и пари.

На 18-и Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока и дават старт на замразените проекти и бизнес начинания. Не бързайте, ключът е в ключалката, но вратата още е заключена. 19-и е за промени на външно ниво, които ще са знак, че започват и дълбоките промени. Целта е да се привлекат почитатели от противниковия лагер. 20-и пък е най-добрият ден от периода за старт на нови начинания, проекти и дейности. Сега е моментът да се свикват събрания, да се провеждат конкурси, да се стиковат искания и намерения, да се сключват новите договори и споразумения. Оформят се лагерите. 21-и носи конфликти между поколенията и между старите и нови играчи на пазара. Очертават се опити за детрониране. Мненията на родители и деца тотално се различават. 22-и е символ на деня е човешката душа, която търси покой, разбиране и съчувствие. Ще спечелите битката въоръжени с тези три оръжия.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 16-и родените в първата декада може да направят полезни за бъдещето си връзки. Намирате тайни и явни източници на сила, подкрепа и любов. Ще ви търсят тези, с които заедно ще вървите в бъдеще. На 17-и ще почувствате прилив на сили. Проведете общо прочистване на организма и душата. Вземете решение с кого ще вървите напред и с кого ще прекратите контакта. 18-и прекарва рязка граница между миналото и бъдещето. Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока. До два дни ще се даде ход на стопирани в миналото дейности и начинания. На 19-и Луна и Плутон са в конфликт със Слънцето на родените в третата декада, но Луна и Венера са в перфектна конфигурация. По всички възможни начини ще ви се пречи днес и утре. Ще ви отказват от намеренията ви, особено в посока на имотни и наследствени дела. Не се отказвайте от любовта. На 20-и всеки трябва да намери и задържи своя партньор. Включете се в инициативите на своята група по интереси. Ще ви е трудно да работите под нечия шапка. 21-и е безкопромисен ден, апетитите се изострят, всеки гони бърза печалба и търси начин да спечели повече независимо от цената, която ще трябва да плати. Шансовете да се постигне консенсус по спорните въпроси на 22-и е голям. Подновете преговори. Ще има напредък всяка връзка, ако се решите на взаимни отстъпки и компромиси. Крясъците разболяват и вредят повече отколкото си представяме. Символ на деня е умереността във всичко и към всички. Сексът е противопоказен.

 

 Лъв 22 юли – 22 август

16-и е ден на самовглъбение. Символ на деня са тайните източници на енергия в нас и около нас, които всеки може и трябва да открие и използва. Време е да се гради и надгражда. На 17-и може да постигнете нещо, за което сте се борили и чакали дълго. Символи са скиптъра и короната на върха на планината от амбиция. Всеки на своето ниво може да постигне максимума и да вземе решение как да действа от утре в променящата се ситуация. 18-и вдига бариерата пред търговската и бизнес инициатива. Колкото дадеш или предложиш в този ден, двойно ще получиш. Кандидатствайте за финансиране и финансирайте начинанията на близките и децата. 19-и е ден на пръстена и колелото. Нещата така ще се завъртят, че предложенията ви може да станат актуални и приемливи дори и в средите на пряката ви конкуренция. На 20-и печелите на два фронта. Правите пробив на ново място и привличате симпатизанти. Няма да останете излъгани и в посока на любовта. Луна и Венера ви облъчват в перфектни аспекти. Независимо, че на 21-и е пълнолуние, над вас тегне сянката на съмнението в нечия лоялност или приятелски намерения. Апетитите се изострят и някои обещания няма да се спазят. Това ще доведе до загуба на средства и престижни позиции за родените в първата декада. На 22-и и за родените в третата декада съдбата е подготвила изпитания, но повече в юридически план. Съветът е да проучите и разберете другата гледна точка. Може да се изправите пред непреодолими юридически прегради.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 16-и се отдалечавате от ценни източници на сила и ресурс за вас. Не взимайте важни решения до 18-и. Не започвайте нови връзки и не влизайте в нова среда. 17-и е високо енергиен. Родените в третата декада достигат върховата си точка на търпение и се решават на промени, които може да им донесат и доста неприятности в бъдеще. От 18-и Мекурий и Юпитер тръгват в директна посока, а това ще се отрази положително на бизнес инициативите и деловите връзки. На първо време кандидатствайте по спонсорски проекти и сами подкрепете нечия инициатива преди да поискате нещо в замяна. 19-и е ден на коренна трансформация, на промени във външния вид, в начина ни на действие и общуване, които говорят за решително отприщване на вътрешното напрежение стаявано от доста време. Съдбата завърта своето колело. 20-и е ден на тръбача, който свири сбор. Всеки трябва да намери своето място. На 21-и никой на никого няма да направи отстъпка и компромис, особено за пари. Луната преминава през градусите на финансова акзалтация. Скандалите в този ден разболяват. След големите схатки, на 22-и настава мир. Броят се печалби и наличности и се търси компромисният вариант за съвместна работа и дейност.

 

 Везни 23 септември - 22 октомври

На 16-и в живота ви може да се появи спонсор или да преоткриете хората, които вървят до вас. В труден момент ще получите разбиране и подкрепа. Може да се освободите от тежко задължение и да разрешите семеен проблем. На 17-и се събуждат регенериращи сили в тялото и в душата. Енергията Кундалини тръгва нагоре по гръбначния стълб и в следващите дни ще помага да се държим изправено, да не се поддаваме на манипулации и натиск. Съдбата отваря затегнатото кранче на личната инициатива на 18-и. Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока и бизнесът се отпушва. Не бързайте, днес е важно да подкрепиш някого, да седействаш на тези, с които би могъл да влезеш в партньорски съюз. 19- и е ден на колелото, някой изплува от тинята, а друг потъва в нея след тежка компроматна битка. Предстоят трансформации, играе се театър, в който всички сме марионетки. На 20-и действа максимата „всяка коза за свой крак”. Движете се в позната среда, в която сте максимално защитени. Време е да изхвърлите от кръга на доверените хора тези, на които нямате доверие или вече не играят по правилата.

21-и е свързан с тежки битки и конфликти както на човешко, така и на астрално ниво. На всяка крачка ще се предлагат изкушения, ще действат и платени изкусители и някой може да кривне встрани от пътя. 22-и е ден на омиротворение и успокоение. Променете тактиката, кажете си, че няма да се ядосвате за нищо или поне няма да позволявате да ви провокират. Обърнете всичко на майтап.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

На 16-и си осигурявате нужната подкрепа и съдействие за постигане на важните ви цели. Ден на съзиданието, градежа и строителните дейности. Време е за приключване на ремонти и довършване на нещата, които отдавна сте подхванали. На 17-и родените във втората декада ще изкачат висок връх в личния живот и кариерата и ще получат в този ден подкрепата и овациите, на които са надяват. Освобождава се залпово енергиен потенциал. Тръгващите в директна посока Меркурий и Юпитер отварят на 18-и вратата към новите бизнес споразумения. На първо време през нея е добре да влезе благотворителността, да се задвижат спонсорски и стимулиращи търговията дейности. 19-и и ден на преговори на чаша лечебен билков чай. Полезните вещества и мисли прекрасно се усвояват от тялото и ума. Облечете се по различен начин и ще ви приемат различно. На 20-и не пропускайте нито една възможност за преговори и делови срещи в днешния ден. Сега е моментът да подпишете новите си договори. На 21-и работата ви може да зацикли, да се появи някакава липса или юридическо притеснение. Внмавайте и не теглете по възможност кредити точно в тези дни. На 22-и не тръгвайте рано на път. Спазвайте закони и разпоредби. Всяко нарушение днес ще се плаща с лихвите.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За родените в първата декада 16-и носи неочаквано натоварване и криза в отношенията с околните. В момента е важно да запазите завоюваната в миналото позиция. Може да се наложат реформи и ремонти. На 17-и ви примамват високи върхове, търсите начин да постигнете максималното в средата си и да покажете на какво сте способни. Смирете амбицията. Под влияние сте на свои и чужди фикс идеи и фобии. На 18-и родените в последните дни на зодията преминават през пречистваща трансформация. Днес се връщат каещите се грешници, търси се път към тези, с които в миналото сме тръгнали в различни посоки. Всяка промяна на 19-и ще носи стимули за бъдещето. Облечете новите дрехи, променете прическа и визия, редактирайте мислите и вземете решение в каква посока ще се движите в личен и професионален план. 20-и може да се окаже един от от най-важните ви и успешни дни за месеца. Всичко предприето ще носи късмет и ще ви вдига нивото. Добре е да се подписват нови договори, да се правят големи инвестиции и вложения и да се тръгва по нов път. На 21-и амбицията завива в посока на агресия към всичко и всеки, който се изпречи на пътя ни. Движат ви страсти и болезнени желания, влизате в конфликти за пари и за място под слънцето. На 22-и проведете нужните разговори, създайте благоприятна среда за споделяне в семейството. Лесно може да се раздели това, което до момента е било неделимо, така че всяка от страните да остане доволна.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

На 16-и е от значение на каква база ще стъпиш, как ще си подредиш живота и какво ще приемеш като личен и професионален приоритет. Не рушете, а градете и надграждайте. Укрепвайте семейните връзки.

17-и е един от дните, в които се постигат победи и всеки може да стигне заветния връх на една своя амбиция. Ще се събудите с прилив на енергия, която няма да ви даде възможност да се излежавате. Всичко, с което се захванете ще ви носи удовлетворение на душата и сетивата. На 18-и тръгващите в директна посока Юпитер и Меркурий слагат край на изчаквателния период. Време е да се стартират нови начинания, да се започне нова работа или нов професионален проект. На 19-и  новите условия изискват и нова визия, нов имидж, нова марка и лого на дейноста ви. Нагодете се към новите изисквания и се опитайте да останете актуални в средата си. На 20-и за всеки е важно да влезе в своята група, да привлече свои хора към дейноста, която смята да развива. Родените в третата декада ще получат първоначално откази, но след това ще ги залее лавина от предложения. На 21-и много приятелства ще се развалят, много тежки думи ще се кажат и много хора ще бъдат излъгани в очакванията си за по-добро материално положение. 22-и е хармоничен и успешен ден. Ще се разберете по спорните въпроси, ще получите това което искате и ще дадете това, което сте обещали. Бъдете добронамерени.

 

 Водолей 21 януари – 19 февруари

16-и позволява да стъпите на сигурна база, да спечелите нечие доверие, а ако вече сте го спечелили да се обвържете в делови съюз. В живота ви се появява спонсор. На 17-и тези, които са положили усилия в миналото, ще получат висока оценка за работата, подкрепата и любовта. Символ е корона на върха на планината. Всеки може да изкачи своя връх, да се огледа и да си даде сметка за изминалия път. На 18-и се доверете на сърцето, направете това, за което някой ви помоли. Осъществете важни контакти, преговаряйте със спонсори и кандидатствайте за субсидии от държавата. Юпитер от Водолей тръгва директно.

На 19-и ако вече сте на нова работа или ви предстоят важни делови срещи, добре е да си прегледате гардероба и да изберете нещо синхронно със средата, в която влизате. Не си позволявайте да отидете неглиже на важни бизнес срещи. 20-и е ден на призив. Не може да си позволите колебания, особено ако ви търсят или предлагат работа на две места. Трябва да изберете едното, да отрежете от раз и да се определите към кой лагер принадлежите. 21-и е тежък, агресивен и рисков ден. Който може, притиска и елиминира конкурента. Няма да се спазват правила. 22-и пък е ден на умереността, която е един от символите на Водолея. Не отивайте в крайности и не взимате необмислени решения, след които няма връщане назад.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Осигурете си личен комфорт на 16-и. Приключете ремонти и оправете това, което сте обещали. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока и ще имате успех. На 17-и всеки на своето ниво може да постигне максимума, да се свърже с подходящите хора и да направи крачка към заветната си цел, която ще помогне да се справи с житейските битки и неволи. 18-и е ден на сърцето и на любовта. И точно в този момент Меркурий и Юпитер тръгват директно и насочват погледите към бизнеса. На втори план остават обещанията дадени на близките. На 19-и подреждаме гардероба, вадим подходящите тоалети и правим външите промени, които ще покажат, че вече сме се променили и на вътрешно душевно ниво. Всяка промяна във визията ще говори нещо на околните. На 20-и се събираме в групи по интереси в бизнеса или в личен и тренировъчен план. Време е всеки да направи избора си на екип и среда и от утре да е облечен в цвета на отбора, а и мислите му да са синхронни с техните. Тръбачът- съдба свири сбор. 21-и е ден на хищниците. Ако ще си риба, бъди акула, цацата ще бъде изядена и употрбена. Не се предоверявайте, подбирайте приятелствата и персонала. След двата активни дни, на 22-и ситуацията се успокоява. Нужно е време за размисъл, за подготвяне на новите проекти или за „претопляне на старата манджа”, която ще се предложи на множеството.