Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември

Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември

Вижте какво вещаят за Вас звездите за седмицата от 16 до 22 ноември.

Овен 21 март – 20 април

Навлизате в период на неочаквани трансформации. Уикендът ще ви предложи неприятни изненади, които ще ви амбицират и вкарат в нова програма. От 19-и Марс навлиза в Скорпион, където вече ще се държи жилещо и хапещо. Ще поставите на мястото му всеки, който ви притеснява с претенции или намеси. От 20-и Меркурий тръгва в директна посока и отваря нова страница в бизнеса ви.

Телец 21 април – 20 май

Очертава се успешен и творчески уикенд. В следващите два дни ще се пържите на бавен огън на работното място и натискът върху вас ще се увеличи. На пътя ви ще застанат силни противници. От 19-и и Марс заедно с Меркурий и Слънцето ще ви гледат в опозиция, а това ще влоши някои отношения и ще постави ребром стар въпрос. На 20-21-и се активизирате и отвръщате на удара.

Близнаци 21 май – 21 юни

Чудесен уикенд и добро начало на новата седмица. Проучвайте, обмисляйте, напасвайте се на нуждите на близките и на момента. На 16-17-и пътувайте и търсете нови източници на сила, ресурси и взаимност. В понеделник се запишете за нов учебен курс. 19-20-и са дни на стиковка и осмисляне на предложения и покани. 20-21-и ви подават грешни знаци. Не бързайте, отлагайте срещите си за петък.

Рак 22 юни – 21 юли

През уикенда Луната е във вашия знак. Пътувайте, измъкнете се от ограниченията, на които сте подложени. 18-19-и изискваат приключване и сондиране на мнения за бъдещите дейности и начинания. Случващото се на 20-и сменя посоката, а на 21-и поне една цел ще бъде постигната. На 22-и предстоят тежки конкурентни битки и удари под кръста, особено за родените в първата декада.

Лъв 22 юли - 22 август

През уикенда ще доминирате в средата си, ще уредите пътувания, ще се радвате на приемане и разбиране. 18-и е ден за проучване и реклама. Нищо важно да не се започва, ако не са уточнени работните параметри, отговорности и финансиране. На 19-и ще действате бозкомпромисно. На 20-и залагате нова база за бъдещето. На 21-и целта е лесно достижима, но на 22-и разправиите пречат.

Дева 23 август – 22 септември

Личният ви потенциал се активизира през уикенда. Ще се радвате на приятни моменти, ще отхвърлите и тежък ангажимент. В следващите дни предстоят представителни срещи и възможност да повишите влиянието си в средата. Ще ви търсят за съвместна работа. На 19-и ще се сблъскате с нечия агресия. На 20-21-и Луната е в Дева. Предстоят пътувания и промени. На 22-и търсете и давайте консултации.

Везни 23 септември – 22 октомври

16-17-и ви поставят пред почти непреодолими препятствия и прегради. Трудно ще се разберете с деца и родители. Някой се готви да напусне сцената на споровете и да тръгне към неизвестното бъдеще. Лесно отдавате енергията си. 18-и идва с нова информация, а на 19-и някой болезнено ще засегне интересите ви. На 20-21-и разширявате пълномощията си, но на 22-и отново ви притискат.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Предстои ви един успешен и пробивен уикенд, в който ще пътувате, ще гостувате и ще срещате гости, ще получавате предложения и ще правите такива. 18-19-и идват с грижи и затруднения на всички нива. Здравето е нестабилно. Губите време в спорове и конфликти, трудно уреждате документи и разрешителни. На 20-и предстои преобразяване и в следващите дни работата ви ще потръгне.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

През уикенда с лекота се преодоляват бариерите в отношенията. Стопете дистаниците с тези, с които ще вървите напред. Силните ви дни за периода са 18-19-и. Ще доминирате в средата си и ще получите това, което искате на ниска цена. В следващите два дни ще се наложи да работите извънредно, за да не допуснете намеси на конкуренцията. На 22-и може  да спечелите като експерт извън работното място.

Козирог 22 декемви – 20 януари

Тежък уикенд, с проблеми у дома и в отношенията с партньори. Деца и родители не се разбират. Не тръгвайте в командировка, ако близките ви имат нужда от вас. На 18-и ще получите точна информация, а на 19-и агресията ще е повсеместна. На 20-21-и ще направите силен и обезпечаващ бъдещето ви ход. Измъквате се от тежко положение, но на 22-и отново се забърквате в каши.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Силен и успешен уикенд. Пътувайте, организирайте срещи, огледи и посещения на важни мероприятия. Ще бъдете приемани с разбиране в различни среди. На 18-19-и проблемите ще никнат като гъби, ще се разделяте болезнено с места и хора, които до момента са определяли начина ви работа и живот. Нищо да не се започва и на 20-21-и. Окопайте се на завладените позиции. 22-и идва с нова програма.

Риби 20 февруари – 20 март

Очертава се прекрасен уикенд с пътувания, приятелски срещи, запознанства и публични изяви, които ще ви вдигнат нивото и позволят да влезете в нова среда. На 18-и добре си научете урока преди да искате и претендирате за облаги. На 19-и не заставайте на пътя на акулите в морето на живота. На 20-21-и ще трябва да се откажете от едно, за да имате друго. На 22-и конкуренцията е жестока.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.