Овен 21 март – 20 април

В събота е Задушница. Включва се каналът на космическата любов.

Не отминавайте протегнатите за помощ ръце. Ден за уединение, молитва и смирение. Не си позволявайте изблици на гняв. В неделя се заемете със себе си, полезните продукти чудесно се усвояват. Идете на релаксиращо тялото и душата място. До вечерта ще получите важна информация, която ще позволи в понеделник да действате изпреварващо и да покажете ниво. Пълнолунието в знака на хармоничния ви Стрелец ще ви срещне с хора, които може да очертаят една по-далечна перспектива в живота ви. Във вторник намалете темпото, агресията нараства, апетитите се изострят. Родените в първата декада може да попаднат в стресови и рискови ситуации. Не ходете по митинги, избягвайте публичните изяви и екстремните състезания. Ако се скарате с някого дълго няма да се помирите. Родените около 10 април да внимават с храната, вероятно е стомашно неразположение или криза. И 19-и ще мине под сянката на професионални конфликти и здравословни неудобства. Отсъствието ви ще се използва от конкуренцията. Няма да се зачете колко сте се трудили и старали в миналото, някой друг ще обере оващиите и екстрите. Насроченото за 20-и ще помогне да преодолеете кризата, да излезете с чест от играта, която не се води по правилата. Подпишете нови договори. В петък всеки ще получи по заслуги. Маските ще паднат.

Телец 21 април – 20 май

В събота отдаваме почит на починалите си близки. Задушница е. Правете това, за което някой ви помоли. Раздайте ненужни вещи, включете се в благотворителни прояви. За неделя планирайте срещи с евентуални покровители и спонсори. Моментът е благоприятен за обвързване и сключване на брак. Символите на този ден са пръстенът и колелото. За тези, които се обвържат съдбата ще завърти своето колело и ще ги постави в съвсем различна позиция. Направете се красиви, независимо къде отивате и с какво ще бъдете заети. Теставйте нова козметика, посетете център за масажи и процедури. Пълнолунието на 17-и може да ви донесе придобивка и делово предложение. Работете в екип. Нищо важно не оставайте за 18-и. Всеки е тръгнал с голямата кашница и няма да ви направи компромис. Отложеното за 19-и ще донесе късмет и придобивки. Очаквайте покани и така чаканото повишение. Ще намерите баланса в отношенията и ще сплотите екипа си. В този ден проблемите ще са повече за хората с комплекси. Не позволявайте да ви притесняват старите връзки. На 20-и ще спечели този, който получи преди другите важна информация. Постарайте се да имате очи и уши навсякъде, където очакване важни за бъдещето ви промени. Внимавайте при пътувания, пазете си документацията, не се предоверявайте. На 21-и отношенията се вледеняват.

Близнаци 21 май – 21 юни

15-и е ден за прояви на милост и състрадание. Задушница. Препоръчва се осамотение и размисъл. Спомнете си тези, които са ви обичали и подкрепяли. Ако се скарате с някого после трудно ще се помирите. В неделя е време за сауна и масаж, за водни процедури и умерено физическо натоварване. Не бива да нервничите, независимо проблемите, които ще ви засипят. На 17-и предстои пълнолуние в знака на опозицията ви Стрелеца. Свикайте личния състав, съберете екипа или създайте нов такъв за работата, която предстои. На 18-и се очертават остри битки по върховете, но и в низините конкуренцията ще бъде безмилостна. Не очаквайте да ви направят компромис, да ви разберат или потупат по рамото. По скоро ще ви ударят в гръб и ще се опитат да ви навредят. Контролирайте епетитите, работете повече за другите, а не за себе си. Ще е трудно, ще ви притискат хора, на които колкото и да им дадеш все ще им е малко. 19-и е ден за помирение, за равномерно разпределение на отговорности и екстри. Природата се стреми да запази статуквото. Направете го и вие, не започвайте прибързани начинания и промени. Печелят тези, които ще влезат в ролята на балансьори и посредници. 20-и ще донесе информации и покани, за които ще почерпите. Навлизате в силен и творчески период. В петък всеки ще получи по заслуги.

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в третата декада ще имат силен и успешен съботен ден. Давате и получавате жестове на внимание и обич. Правете това, за което ви помолят. Ден за милост и състрадание. За неделя организирайте срещи с потенциални спонсори и благодетели. Препоръчват се огледи и договаряния на всички нива, а сключените бракове ще са дълготрайни. Полезните вещества и мисли лесно се усвояват. Постарайте се да си осигурите нужните защити. Сондирайте мнение за влизане в нов екип или група по интереси. Потърсете треньори и учители за децата си. Не пропускайте в понеделник да създадете нови контакти. Всичко предприето ще тръгне по правилата, ще носи късмет, защити или придобивки в бъдеще. Това пълнолуние ще напълни потребителбската ви кошница. Вечерта идват неприятни знаци и съобщения. Бъдете внимателни на 18-и, когато силни и агресивни хора и фактори ще се намесват в живота ви. С напредването на деня се засилват едиповите комплекси. Някой може да се възползва от личната ви неувереност и притеснения. Каквото загубите в този ден трудно ще възстановите. Бъдете внимателини на 19-и. Не влизайте в конфликти, съобразете се с околните. 20-и идва с обаждане, което ще разведри нещата, ще даде нови шансове и стимули. В петък изпъкват границите между своите и чуждите. Очартават се раздели.

Лъв 22 юли – 22 август

В събота молитвите ни се чуват. Задушница е, ден за душите ни, за уединение и спомен за тези, които ги няма. Не си поставайте тежки задачи. Родените в последните дни на зодията са в по-неблагоприятна позиция. Намалете натоварването, спазвайте диета до пълнолунието на 17-и. В неделя намерете време за всичко и за всички. Проведете прочистващи процедури, релаксирайте на приятно място, сменете прическа и визия. Уредете срещи с покровители, с хора способни да ви подадат ръка и осветят пътя напред. Този ден е магичен, помага да се освободим от проблемите на миналото и да живеем по-добре в настоящето. Направете крачка към нов живот. Някой ще го постигне чрез брак. В понеделник чакайте придобивки. Уреждате и проблем, който ви мъчи отдавна. Денят дава възможност за разширяване на личните ви пълномощия и шанс за влизане в нова среда. Чудесно е да намерите своята група по интереси или сами да я създадете. Не се отказвайте, реализирайте замислите си. На 18-и се отварят зверски апетити, но не само по отношение на храната. Никой на никого няма да стори път. Ще се водят тежки битки, трудно ще защитите позицията си. На 19-и всичко да се дели поравно. 20-и е рисков за родените до 1 август. Внимавайте при пътувания, пазете си вещите. Готвят се компромати. От 21-и навлизате в сатурнова дупка.

Дева 23 август – 22 септемри

До обед в съботния ден сте в по-благоприятна позиция. Не си разваляйте плановете, прочистете мислите, прекарайте минути на уединение с мисъл за починалите близки. Задушница е. До края на деня се очертават трудности на всяка крачка и промени в плана. Правете това, за което ви молят, а не това, което вие смятате, че е нужно в дадената ситуация. В неделя ще се появи стар проблем, ще се отворят стари рани, ще ви е нужна подкрепа, консултация и разбиране. Не бива да нервничите, ще влошите нещата. Предстоящото пълнолуние в нехармоничния ви Стрелец задвижва тежък кръст в хороскопа ви. И докато другите получават, вие ще трябва да давате. Ще губите време с работа на чуждо, ще изоставяте личните си ангажименти провокирани от чужди интереси. За родените в третата декада понеделнишки ще има неприятни откази. Всеки си намира своята група по интереси, а за вас сякаш място не остава. Ще се наложи сами да се справяте с възложените задачи и проблеми. На 18-и работете със свои сили и средства. Другите ще влизат в тежки битки, а вие ще свършите важна работа, която на 19-и ще ви помогне да спечелите пари и придобивки в момент, когато другите губят. Вторник и сряда са вашите дни на успехи и постижения. 20-и ще ви донесе заслужена награда и повишение, а в петък ще обърнете гръб на предателите. За 22-и нищо рисково не планирайте.

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота е Задушница. Ограничете контактите, почетете с помен и спомен душите на починалите близки. Всеки жест е от значение. Не отминавайте хора с протегната за помощ ръка. Ден на сърцето и сърдечните работи. Не планирайте отговорни задачи. В неделя колелото на съдбата ще се завърти. Някой ще сложи антената на обвързването на пръста на любовта, а друг ще смени визията си, за да привлече ново партньорство. Идете на фитнес и козметик. Позволете си релаксиращи процедури. спазвайте диета около това пълнолуние и ще сте готови за морето. За понеделник се препоръчва екипна работа. Ще се откроят групите на различните интереси в работата и в живота ви. Обединете своите и не засягайте болезнено интересите на чуждите. 18-и ще бъде може би най-тежкият ви ден за периода. До вечерта може да се изпокарате с близки, колеги и приятели, да напарвите грешен ход и избор и да загубите служебни позиции. Не са изключени травми и травмиращи ситуации. Дистанцирайте се от тези, които се опитват да ви провокират. Някой има намерение да ви стовари своята работа и отговорност. Ако вечерта се държите комплексарски ще загубите и ще ви нанесат болезнени сърдечни удари. Не е време за запознанства. 19-и идва с проблем в семейството, но на 20-21-и ще доминирате, ще спечелите придимства и екстри.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

15-и е денят на сърцето и сърдечните работи. Задушница. Молитвите ви ще бъдат чути. Дава се милостиня и се прави това, за което някой те помоли. В неделя е време за промяна както на външно, така и на вътрешно ниво. В този ден има някаква магия. Изберете нова прическа и визия, променете отношението си към някого и проблемите ще отпаднат. В понеделник тръбачът-съдба свири сбор и ни събира под знамената на общите ни интереси. Добре е да се подпишат нови договори, да се влезе в нова среда или група по интереси. Запишете децата на тренировки, намерете необходимата база и за личното си осъвършенстване. 18-и е зареден с агресия, с опити за надлъгване и надцакване. Не очаквайте лоялност и компромиси. Ще бъдете изкарани от зоната си на комфорт и е вероятно да качите кръвното и едреналина. 19-и ни разделя на хора с амбиции и на комплексари. Денят изисква всичко да се дели по равно, но точно на вас няма да ви се получи. Енергията ще тече само в една посока и някой със сигурност ще бъде ощетен, ако не нахалства. Така на 20-и заемате място определено за друг, но няма да е за дълго. Родените в първата декада ще изживеят стресови ситуации. Внимавайте при пътувания, не оставайте ценности без надзор. Каквото загубите трудно ще възстановите. На 21-и слагате край на маскарада.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В събота сутринта Луната навлиза в Стрелец. Очертават се пътувания, гоните далечни цели, но преди да поемете пътя си запалете свещ за душите на починалите. Денят ще сбъдне молитвите ни. Концентрирайте се над проблемите, представете си в детайли как се справяте с неприятностите. 16-и е благоприятен ден за обвързване и брак. Символ е пръстенът и колелето. С дейстивята си в момента се изкачвате на нова навивка на професионално и лично развитие. Гонете си интереса. Ще получите нова информация, която ще помогне да се реши тежък спор или проблем. 17-и изисква работа в екип. Може да влезете в нова среда или да сформирате своя група на работното място и в тренировъчния салон. Всичко предприето ще носи късмет и ползи, ще подобри живота и материалното ви положение. Във вторник агресията е навсякъде. Не си позволявайте агресивно поведение и реплики, които може да провокират околните. Апетитите са огромни. Никой няма да ви направи компромис, а и вие ще откажете съдействие. 19-и изисква равнопоставеност. Старайте се да не обидите някого, ако участвате в разпределението на пари и екстри. 20-и идва с обаждане и предложение, за които ще почерпите. Не губете чувството си за мярка. В петък ще разберете за скривани тайни и предателства, отношенията се вледеняват, тонът се втвърдява.

Козирог 22 декември – 20 януари

В събота се включва каналът на космическата любов, милост и състрадание. Не си позволявайте крясъци и скандали, после много трудно ще се помирите. В момента при вас напрежението непрекъснато ще нараства и на 18-и може да се очакват опасни изблици и конфликти. Родените около 10 януари са в по-тежка позиция. На този ден Меркуриий и Марс ще ви гледат в точна опозиция от знака на Рака. Вероятни са конфликти на работното място, които пренасяте у дома или обратното. 16-и изисква промяна, не само в начина ви на живот, но и във визията и в отношенията към околните. Съдбата ще завърти своето колело. Някой стремглаво ще тръгне надолу, докато друг ще изплува за глатка въздух в забързаното ежедневие. На 17-и стартирайте нови дейности и проекти и подайте ръка за съвместна работа. Не се препоръчват солови изпълнения, особено ако срещу вас стои екип. Нека всеки действа съвместно с хората, на които вярва. На 18-и се притаете. На 19-и разпределете съвестно отговорности и придобивки и подновете изгубени връзки. Разделете и семеен имот, така че всеки да е доволен. 20-и идва с информация позволяваща да се уреди стар поблем и да се влезе в крак с изискванията на момента. В петък предстои преборазяване. Всеки се оглежда в своето огледало. Дано вашето не изкривява реалноста.

Водолей 21 януари – 19 февруари

15-и е ден за смирение и почит. Не си поставяйте тежки задачи, не влизайте в конфликти и разправии. В следващите дни се очертават промени и пътувания. В неделя енергия, кръв и полезни вещества прекрасно циркулират в организма ни. Заемете се с прочистващи, разкрасителни и оздравителни процедури. В живота ви ще се появи спонсор и неочакван покровител. Една нова информация ще помогне да разберете нещо, което ще ви отвори път в нова посока, ще ви събере с хора близки на сърцето и ума ви. В понеделник е време за приятелски срещи и визити, за преговори, за подписване на партньорски договори и среща на екипа. Нищо важно да не се отлага за вторник, когато лесно ще се отива към прекалявания. Отношенията ще се предозират, може да се кажат и направят излишни неща, които само ще затрудняват връзките ви. Спазвайте диета около това пълнолуние и ще отслабнете. 19-и носи блага и омиротворяваща енергия. Преразпределят се средства и отговорности, лесно може да се помирите и сближите с тези, с които в предните дни сте се спречкали. На 20-и Луната навлиза във Водолей и сключва пречупващ аспект с Уран от Телец. Внимавайте с парите, не теглете кредити и не влизайте в предварително обречени схеми. Отложете пътуванията за петък, но за събота не планирайте съвместни начинания.

Риби 20 февруари – 20 март

В събота до обед е мирно и тихо. Задушница е. С напредването на деня някаква агресия и злоба се настанява в отношенията ви. На път сте да прекратите връзка с важен покровител и спонсор, с човек, който ще ви е нужен в бъдеще. Съветът е да смирите недоволството и да не предявявате големи претенции около това пълнолуние. Каквото загубите трудно ще възстановите. Не правете компромис в чувствата тази неделя. Колелото на съдбата ще се завърти, но за разлика от другите, които излизат на светло вие може да потънете в тъмнината на безлюбовието и разделите. Не правете компромис, особено в любовта, не се женете по сметка. В хороскопа ви действа кармичен кръст. На 17-и се доверете на колективните действия. В този ден не е препоръчително да си бялата лястовица. Ще те изкълват и изолират. Печелят хората работещи и действайщи в екип. Спазвайте правилата наложени в отношенията на работното място. 18-и е ден на тежки битки, от които трудно ще избягате и дано удържите победа. 19-и идва с така нужното на всички помирение и разбирателство. Разпределете правилно отговорности, пари и ресурси. На 20-и ще има за какво за почерпите. Не отклонявайте покани, и предложения, сключете нови договори. Препоръчват се участия в светски събития. От 21-и Слънцето ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рака. Вървите към успеха и постиженията.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Фонотека с ключова дума коронавирус (ВИДЕО)

Ако разпространението на новия коронавирус беше климатично явление, а прогнозата за него беше съобщена от любимеца на зрителите Емо Чолаков, щеше да гласи: „Всички може да се разболеем, но вие не спирайте да се усмихвате!“

Нидерланската ТВ излъчва специално предаване и документален филм вместо Евровизия

Телевизията AVROTROS в страната, която трябваше да бъде домакин на Евровизия 2020 – Нидерландия, обяви програмата си, след като стана ясно, че песенният конкурс няма да се състои тази година. Решението, взето от Европейският съюз за радио и телевизия остави големи дупки в програмите на телевизиите в участващите страни за дните, в които трябваше да се състоят полуфиналите и грандиозният финал.

Събирачът на емоции Емил Марков

Четири години, осем сезона и над 385 излъчени серии, с още над 40 предстоящи епизода от актуалния девети сезон. Това са цифрите, които оправдават усещането на зрителя, че всяка вечер се среща с личните си лекари, докато гледа сериала „Откраднат живот“. Няколко от тези екранни доктори влязоха в живота на българина от самото начало и до днес го правят по-пъстър и „напрегнат“ със сложните си медицински казуси и още по-заплетени и душевни преживявания.