Седмичен хороскоп за 15-21 май

Седмичен хороскоп за 15-21 май

Тежък за едни зодии, но късметлийски и по вода за други се очертава периодът от 15 до 21 май. Вижте тук на кого как ще му върви през идната седмица.

Овен 21 март – 20 април

На 15-и ще сбъркате, ако нарушите принципите си, но вероятно ще ви се наложи. Очертават се семейни проблеми. Не лъжете, спазвайте уговорките. 16-и идва с неприятно откровение за приятелското ви и семейно обкръжение. Не решавайте спорни наследствени и имотни въпроси. На 17-и не влизайте в спорове. Случват се събития, които ще ви помогнат да излезете от лична или професионална криза. В живота ви може да се появи благодетел. От обед на 18-и до обед на 19-и сте в силен творчески период. Влизате в релси и хващате здраво кормилото. Бъдете смели, освободете се от веригите на едно неравностойно партньорство. Действа се на тъмно, скрито и покрито. На 20-и не отстоявайте мнения и позиции, може би в нещо бъркате или нямате достатъчно информация. Сега е моментът да се привлекат доказаните приятели. До 21-и подсигурявате и новата си база за развитие. Подпишете нужните договори. Не правете компромиси, заемете позицията, която ви удовлетворява.

Телец 21 април – 20 май

15-и е ден за пътуване и гостуване, за срещи и приятелски разговори, за пийване и хапване. Диетите са противопоказни. Доставете си радост за сетивата. 16-и идва с вести от чужбина. Ден за любов, уединение и смирение. Не се оплаквайте от живота. На 17-и нищо важно да не се споделя, сами си създавате компромати. Не критикувайте никого. Внимавайте какво си пожелавате, защото може да го имате и после да не може да се откажете от него. На 18-и ще ви провокира желанието да се похвалите. Така може да издадете и чужди тайни, което да предизвика скандали и конфликти. На 19-и Слънцето напуска Телеца. Ще се намесват и трети страни, които тотално ще объркат нещата и ще увеличат дистанциите. За 20-и се очертава колективна атака от страна на конкуренцията. Добре е за преместване на ново място, за покупка на животни и настройка на бизнеса. На 21-и заемете отбранителна позиция. Лагерите се оформят. Изчистете натрупаната шлака от сърцето и душата.

Близнаци 21 май – 21 юни

15-и зарежда с творческа активност за постигане на целите. Нека ви водят инстинктите. Пътувайте, уредете си срещи важни за бъдещето, за бизнеса и за семейството ви. 16-и идва с откровение за бъдещето. Сбъдват се пророчества, откриваме смисъла на връзките си. Водете преговори, направете огледи, реализирайте съвместни проекти. 17-и провокира към конфликт, ако навлезете в градината на чуждия интерес. Една лъжа може да се превърне в истина. Постъпвайте справедливо, ако искате да получите защита. На 18-и стопете дистанциите, привлечете нужните ви хора. Постарайте се да подновите изгубените в миналото връзки, особено ако усещате някаква тежест и празнота и мислите непрекъснато за другия. Слънцето навлиза в Близнаци на 19-и. Обърнете внимание и на здравето си. На 20-21-и не поемайте излишни рискове. Възникват конфликти и на работното място. Ще се почувствате предадени и употребени. Движат ви фикс идеи и фобии по отношение на професионалните и лични връзки.

Рак 22 юни – 21 юли

До 17-и на обед Луната е в Рак в конфликт с Плутон от Козирог. Очертават се проблеми по линията на семейните и професионални отношения. Не е време за командировки с колеги и колежки. Не отсъствайте от дома. Родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция. Спазвайте уговорките, бъдете отговорни към поетите ангажименти. Сдържайте емоциите, бройте до десет преди да кажете или направите каквото и да било. Правете всичко с повече мисъл, без излишни емоции и пристрастия. До 19-и на обед ще се наложи да стопявате дистанциите и да се извинявате за допуснатите грешки. Важното за 19-и да се свърши следобед. Обмислете нещата от живота си. Запалете свещ. 20-21-и ви носят сила и предимство. Стъпвате на стабилна основа в отношенията и личните връзки. Може да подпишете и нови договори в следващите дни. Изкачвате поредния връх и в личен план. Очаквайте предложения и покани, даващи възможност за влизане в перспективна среда. Може да спечелите повече от друг път.

Лъв 22 юли – 22 август

Обстановката около вас се нормализира. Юпитер вече не ви гледа в опозиция. Лесно ще уредите юридически проблеми. Отпадат и притеснения с договори и неуредици с документи. 15-и е ден за делови срещи и обсъждане на промените. Ще ви движат емоции и страсти. Не се ограничавайте и в храната. 16-17-и дават нови насоки на връзките ви с чужбина. Не бива да се реагира първосигнално, да се отказват или приемат прибързано каквито и да било промени. Ще получите важна информация, на която е добре бързо да реагирате, за да си спестите неприятностите по-късно. На 18-и се очертават опити за въздействие и притискане, но в следващите дни се измъквате от кризата. Не рискувайте с необмислени инвестиции и непроверени сделки. Спазвайте правилата. На 19-и подновете стари връзки. Трудно се печелят доверени хора, но старите връзки няма да ви подведат. На 20-и ако имате възможност за внедряване в нова пазарна ниша, не пропускайте момента. На 21-и където и да отидете носете подарък.

Дева 23 август – 22 септември

Предстои уикенд зареден с емоционални срещи и възможности за създаване на перспективни връзки. Пътувайте, уредете представителни срещи, гостувайте на приятели и канете гости. Може да ви предложат съвместна работа и сделка. В момента съдбата ви предлага по-безболезнения вариант. 17-и идва с прозрение за правилната посока. Доверете се на интуитивните си усещания. Прекалената приказливост ще ви вкара в неприятни положения. Вечерта си пожелайте нещо съкровено. От обед на 18-и можете да подпишете нови договори и направете крачка в желаната посока. Не отлагайте споразумения с работодатели и роднини. От 19-и Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от Близнаци. Ще намерите работата или терена, на който да разгърнете потенциала си. 20-21-и носят пренастройка на връзките. Ще срещате прегради, но в най-тежкият момент ще се появи благоприятен шанс. Едно пътуване ще ви разтовари от едни емоции, но ще ви натовари с други. Очертават се запознанства и предложения, които може да се отразят негативно.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 15-16-и сте подвластни на емоционални предизвикателства, които може да прекратят връзки и да ви докарат здравословни проблеми. Марс и Плутон сключват пречупващи аспекти със Слънцето на родените около 5-15 октомври. Ще се наложи да влезете в битки за защита на свои и приятелски интереси. Очертават се конфликти. На 17-и който не владее магията на словото да не се опитва никого да привлича или убеждава в избора си. Добре е да премълчите, а не да сте „на всяка манджа мерудия”. Отложеното за 18-19-и ще ви донесе късмет и ползи. Родените след 15-и октомври да не бързат с избора докато не отпаднат някои ограничения. Оставете нещата просто да се случват, напаснете се на промените. Помислете за преместване. Подпишете нови договори. На 20-21-и се освободете от стари връзки и задължения и изберете нови приоритети. Всеки може да намери своя източник на сили, възможности и ресурси. Това, което сте таили дълго излиза на повърхността и води към генерални промени.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

15-16-и са дни на активни промени и действия от ваша страна. Може да се постигне непостижимото преди. Ще се случват събития, които ще ви показват къде сте силни и къде са слабите ви места. Интуицията ви работи на пълен капацитет, а това ще помогне да се справите със задачите. Доверете се на инстинктите. На 17-и късметът ви действа с пълна сила до обед. След това навлизате в противопоставящ период. Не коментирайте чуждия избор и начин на живот. 18-19-и са дни на проблеми и ограничения, на конфликти и разправии за дреболии. Не бързайте до обед да задвижите проекти, които не сте съгласували с близки и партньори. Внимавайте какво казвате и какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. От обед на 20-и ситуацията се успокоява и проблемите се решават. На едно място може и да успеете, но на друго може да ви изловят в ситуация, която не контролирате. 21-и е ден на върхови постижения. С действията си в момента си осигурявате бъдещата стабилност в работата и в личните връзки.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

15-16-и нагнетяват напрежение. Не провокирайте околните, не споделяйте свои и чужди тайни. Изискването е да се действа принципно и да се изпълняват поетите ангажименти. В следващите дни ще се наложи да направите важна крачка и избор. 17-18-и задават нови координати на професионалните и лични ангажименти. Ще се наложи преместване или размествания у дома и в офиса. Задълженията ви стават повече. По някакъв начин израствате, разширявате влиянието си. В момента е добре да се устроите в нова среда и да привлечете стари приятели и съюзници. От 19-и Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Близнаците. Не взимайте прибързани решения. Пътувайте, направете огледи на място. Директният контакт е важен. На 20-21-и в хороскопа ви се оформя кръст на 6 планети към Слънцето ви. Ще срещате съпротива. Ще водите тежки битки, но после ще осмислите нещата и ще застанете на непримирима позиция. Защитете си гърба. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 15-и и 16-и не лъжете и не вредете на никого. Може и да не подкрепите нечия инициатива. Не критикувайте чуждия избор, а за своя не давайте излишни обяснения. Ще разберете скривани тайни, които почти всички около вас отдавна са знаели. Отношенията ви вървят по острието на бръснача. До 17-и на обед Луната и Марс от Рак ви гледат в опозиция и предизвикват стресове или бурна емоционална реакции на ситуациите, които ви поднася живота. Сдържайте изблиците си. От 18-и на обед ще се появи доминиращ и подкрепящ позицията ви фактор. Може да стопите дистанциите, да изчистите конфликтите и да подновите връзките, които ви липсват. На 19-и важният избор да се направи до обед. Може да бъдете изкушени да направите крачка в сивата икономика и да нарушите някои законови разпоредби. На 20-и може да се окопаете на престижна позиция. Стегнете се, явете се на конкурси и прослушвания. На 21-и ви действат стимулиращи и емоционални аспекти. Може да изкачите висок връх в кариерата.

Водолей 21 януари – 19 февруари

15-и идва с неочаквани срещи, с повишени изисквания и претенции. Влизате в свои и чужди битки и взимате страна в споровете на другите. На 16-и чакайте обаждане, което ще промени планове, насоки и намерения. Символ на деня е развиделяването, този момент, когато зората още не е надделяла, но и тъмнината не е загубила позиции. 17-и увеличава дистанциите. Не влизайте в скандали и конфликти. Не се изказвайте неподготвени на делови срещи и събрания. Не бързайте да се противопоставяте. 18-и е рисков за родените в първата декада. Очертават се нестандартни положения и срещи, които може коренно да променят живота ви. 19-и ви среща със силни опоненти. Търсете пътя на помирението, ако не искате тотално да се раздалечите. Не взимайте прибързани решения. На 20-и важното да се свърши следобед. С действията си в момента подсигурявате живота на семейството и бъдещето на децата. На 21-и постигате желан връх в кариерата. Пасивността в този ден ще ви разболее. Действайте амбициозно.

Риби 20 февруари – 20 март

Луна и Марс от Рак ви облъчват в брилянтен аспект на 15-16-и. Работата ви ще потръгне. Отношенията ви навлизат в успешна и стабилизираща фаза. Чакайте и любовно предложение. Не чакайте повече в любовта. Ако мислите за някого, значи е време да се обадите. Чакайте важна информация или покана. Не е време за шикалкавене. 17-и е ден на телепатичните контакти. Усещате какво се случва с близък, който е далече. Всяка дума и жест може да се използват срещу вас. Очертава се компроматна атака. На 18-и до обед подпишете нов договор. Опитайте да стопите ледовете, да се съберете и разберете по спорните въпроси. Изчистете отношенията на работното място и в личните връзки. 19-и идва с подозрения и лъжи, които ще затегнат отношенията ви в следващите два дни. Не засягайте болни теми, особено с тези, с които сте имали търкания. На 20-и и 21-и не се опитвайте да убеждавате околните да променят решенията си. Не е важно какъв връх ще изкачите, а каква база ще завладеете.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.