Седмичен хороскоп за 15-21 февруари

Седмичен хороскоп за 15-21 февруари

Вижте какво вещаят за Вас звездите за седмицата от 15 до 21 февруари.

Овен 21 март – 20 април

На 15-и ще научите някои уроци. Лесно ще усвоите и нови умения, които в бъдеще ще бъдат част от работната ви програма. В неделя не рискувайте излишно и не се движете в големи компании. Засилва се тенденцията към конфликти и авантюри. 17-и е един от най-силните ви дни в месеца. Навлизате в период на промени и преустройства в работата и в отношенията с партньори. На 18-и постигате крайна цел. Каквото започнете сутринта гледайте да го свършите до вечерта. На 19-и няма да мине без разправии. Каквото се развали днес трудно ще се оправи. Изневерите ще ви струват скъпо. На 20-и ситуацията ще се отпуши, ще счупите прегради и бариери. 21-и е ден за имотни делби, уреждат се наследства. Това е най-добрият и благоприятен ден в месеца за брокерски инициативи и покупка на жилище.

Телец 21 април - 20 май

Очертава се тежък и рисков уикенд. Смирете недоволството. Ще попаднете на опасни изкушения и дразнители. 15-и ви изправя пред страховете ви, че за нещо не сте информирани, че нещо не знаете или не можете да осъществите. На 16-и властват първични инстинкти. В отношенията ще надделее желанието да вземеш, да придобиеш и употребиш. На 17-и ще се наложат непредвидими промени, които ще очертаят съвсем нова посока на работа и живот. На 18-и действате безкомпромисно и ще постигнете поне една важна цел. Денят е добър за приключване, за довършване на работа и проекти, които ще помогнат да изпреварите конкуренцията. 19-и е критичен ден, ще се водят мъчителни преговори. Следващият ден обаче носи късмет, позволява да направите пробив и да се окопаете в средата си. Ще достигнете важна цел. На 21-и правите жестове и жертви. Вероятни са разправии и конфликти в местата, където доминират конкурентни интереси, където не се е стигнало до разбирателство и примирие.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ще водите тежки битки. 15-и е ден за среща на знаещите, можещите и добре информираните. От следващия ден Марс вече няма да ви гледа в опозиция, тоягата преминава от едни ръце в други. Вероятно е да изчезнат опасни дразнители. На 17-и Меркурий ще тръгне ретроградно и ще затвори поне едно кранче в живота ви. Дотациите ще намалеят, ще пресъхнат някои източници на подкрепа. На 18-и съвпадът на Луна и Марс провокира опасни страсти, слагате край на една връзка. На 19-и трудно ще угодите на когото и да било. На ниско ниво ще се разгарят спорове, а реакцията на тълпата ще е неуправляема. 20-и е ден на реката от възможности, която ще загаси огъня на нечии болезнени амбиции и ще ви позволи да постигнете целите си. 21-ви е ден с хармонична енергетика, която действа отпускащо и разширяващо, дава възможност да се справите с имотен и наследствен проблем и да получите повече пълномощия.

Рак 22 юни – 21 юли

Всичко, научено в събота ще ви влезе в работа. Постарайте се повече и в личните отношения. Някой ви тества. От 16-и с навлизането на агресора Марс в знака на нехармоничния ви Козирог отношенията ви у дома и на работното място ще се изострят. Родените в първата декада ще имат среща с големите си конкуренти. 17-и е ден за реформи. Търсете нови начини и модели за връщате към старото, за подсигуряване на необходимата база, даваща стабилност на дейността и на работната ви програма. На 18-и нищо съществено да не се предприема. Ориентирайте се към приключване. На 19-и слагате край на една връзка. Натрупаното напрежение и на работното ви място ескалира и води до кризи. На 20-и денят е с доста проби и грешки ще се намери изход от неприятните ситуации и от положението, което ви травмира. 21-ви е хармоничен и ведър ден. Не си нарушавайте спокойствието. Направете жестовете, които се очакват от вас и очаквайте същото от тези, които ви ценят и обичат.

Лъв 22 юли – 22 август

Очертава се тежка събота за неинформираните. Не водете преговори, не се срещайте с хора, които по някакъв начин ви притесняват. В неделя ще започнете с проблеми в отношенията, но до вечерта ще постигнете примирие и в следващите два дни ще доминирате в ситуацията. 17-и поставя на нова основа отношенията с партньори. Тръгващият ретроградно Меркурий ограничава бизнес инициативата, затваря търгове и борси и временно ограничава активността ни за нови начинания. На 18-и денят се свързва с живата и мъртва вода. Останете пасивни. Нищо ново не започвайте и не влизате в отношения, които биха ви вкарали в блатото на задлъжняването. На 19-и може да се очакват провокации на ниско ниво. Много неща ще се вършат на тъмно. На 20-и Слънцето вече не ви гледа в опозиция. Една преграда ще се махне от пътя ви. Вечерта е магична. На 21-ви бъдете внимателни с техника и транспорт. Денят е добър за покупка на жилище.

Дева 23 август – 22 септември

Предстои ви една динамична и агресивна седмица. 15-и е ден за проучване и овладяване на нови знания и опитности. Уплътнете максимално деня си с делови задачи. Навлизащият на 16-и Марс в Козирог ще ви изправи гърба и ще помогне да си защитите интересите. Имате достатъчно време да се задействате, да активизирате личния си потенциал и да направите крачка в посока на личната си амбиция и интерес. На 17-и старото се руши и боклукът се измита. Не го замитайте под килима. Разчистете място за новите се връзки и начинания. На 18-и Меркурий вече е ретрограден. Не започвайте нови инициативи. Но от 19-и с навлизането на Слънцето в знака на опозицията ви Рибите ще се активизира и личната ви конкуренция. И ако на 16-17-и не бива да рискувате, то на 19-20-ти действайте активно. 20-ти е силен, успешен и творчески ден. Лесно се отдава енергия. Не е нужно никому нищо да доказвате. На 21-ви оковите падат, измъквате се от една нежелана зависимост. Приключете проект, който ще ви донесе почести и слава.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 15-и маските падат. Не се самолекувайте и не излизайте от кръга на преките си бизнес интереси, независимо кой и какво ви предлага От 16-и с навлизането на Марс в знака на Козирога отношенията ви с близки и колеги ще се изострят. Сексът е противопоказен, особено с чуждо. Засилва се тенденцията към авантюри и скандали. На 17-и започват реформи на работното ви място, които неприятно ще ви засегнат. На 18-19-и ще влезете в открити битки. Контролирайте емоциите, за да имате трезва преценка на ситуацията във всеки момент. Очертава се проблем в любовта или здравословни неудобства. На 19-и конфликтите на работното място се изострят, особено ако имате и любовна връзка с шефове и колеги. На 20-и си гонете интереса и бъдете по-уверени. Денят носи успехи за тези, които успеят да се справят с ниското си самочувствие. На 21-ви постигате важна цел и победа. Всичко предприето днес ще носи късмет и придобивки.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

15-и е ден за учене и проучване. Сега е моментът да си разширите кръгозора, да потърсите нов тип работа и да не разчитате на доходи само от една дейност. В неделя апетитите се развихрят, нарушавате обети, диети и обещания. Денят се свързва с агресията и насилието, с желанието за бързи и качествени промени в живота. От 17-и Меркурий тръгва ретроградно и ни връща към старите задължения. Събуждате се с откровение за бъдещето, за промените, които трябва да направите или предстоят и за насоките, които е добре да следвате. Навлизате в период на разчистване на сметките. 18-и идва с емоционални предизвикателства. Не проявявайте излишна активност. Не се намесвайте в работата на колеги и близки и не давайте непоискани съвети. 19-и е ден на напразно говорене и хабене на енергия в излишни спорове и интриги. 20-и обаче е най-силният ви и успешен ден за периода, един вдъхновен ден, в който интуицията ви работи на пълен капацитет. На 21-ви не се занимавайте с несвойствени дейности. Не рискувайте, спазвайте техническите предписания.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

15-и е ден на тайното знание. Днес е важно да стигнете до корена на нещата, да разберете какво помага и кое вреди в живота ви. Търсете нови източници на информация. 16-и налага промени в начина ви на живот. Марс напуска Стрелеца, агресивността ви преминава в делова активност. На 17-и не започвайте нови дейности и работа, а се опитайте да извлечете допълнителни оферти от старите си ангажименти. Денят ви връща към стари и изпитани дейности и идеи. На 18-и контролирайте емоцията и си гонете целите. Всяка стъпка встрани от пътя ще ви носи проблеми и рискове. На 19-и потърсете съвет от капацитет. Трудно ще работите в екип и още по трудно ще контролирате децата. 20-21-ви ви зареждат с увереност, постигате напредък. Ще получите нужното съдействие в труден момент. За някой е време да се отдели от родителите, а за друг да отбие децата. Контролирайте емоциите.

Козирог 22 декември – 20 януари

Срещите на 15-и ще донесат нов стимул за работа и живот. Подходете добросъвестно към поетите задължения. В неделя ограничете контактите. Никой от нищо няма да остане доволен, така че не се и опитвайте да задоволявате нечии прищевки. От 17-и се върнете и довършете обещаните задачи. Новите инициативи отложете за след 11 март. На 18-и поне една цел ще бъде постигната, но с доста нерви. Луна и Марс от вашия знак сключват брилянтен аспект с Уран от знака на Телеца. За 19-и не насрочвайте преговори, никой не прави отстъпки. Не се дръжте прекалено ултимативно спрямо хората, които обичате и цените. 20-и ще ви донесе печалби и повече пълномощия. Може да постигнете максималното, ако преодолеете личните си комплекси, ако си знаете цената и се борите за правата си. В петък финализирате сделка с имот. Подгответе се за важни срещи.

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота ограничете до минимум контактите и не рискувайте излишно. Всяка изпусната и споделена информация ще ползва чужди интереси и ще ви вкарва в неприятни положения. В неделя колкото и да се стараете няма да получите благодарности. Това е ден на провокации и съблазни, на огромни амбиции, на несподелени желания и апетити. На 17-и се завръщат каещите се грешници. Подгответе терена за новото, което ще дойде и за което работите от доста време. На 18-и нищо ново да не се започва. Не правете прибързани промени в първоначалния си план за деня. Постигате целите си. На 19-и уреждате среща с важен за бъдещето ви човек. В този ден не е добре да се действа екипно. Работете на свой терен и не се месете в колегиалните спорове. На 20-и чакайте предложения и плащания. Ден за пътувания и поглед в ситуацията от различен ъгъл и гледна точка. На 21-ви ви чака подарък от съдбата. Поне една тежест се маха от плещите ви, но и цената, която ще платите, ще е висока.

Риби 20 февруари – 20 март

В събота лесно се усвояват нови знания и умения. Пътувайте, уточнете на място ситуацията, която ви тревожи. В неделя ограничете контактите. Очертават се рокади, които повече може да обтегнат отношенията с роднини по женска линия, вместо да ги тушират. Меркурий от Риби тръгва ретроградно на 17-и и ви връща към старите задължения. Нищо ново не започвайте, ще загубите. На 18-и довършвате обещаното и си получавате парите. Това е денят на костенурката за вас - който бърза бавно, ще стегне до целта си. На 19-и си уредете среща на четири очи със специалист, който ви е необходим. Не влизайте в спорове с лаици и не се опитвайте никому нищо да доказвате. На 20-и се доверете на интуитивните си усещания за хора и ситуации. Няма значение кой какво мисли и какви съвети ви дава. На 21-ви прехвърлете отговорностите в дома на друг. Сега е моментът да се изчистят стари дългове, да се прехвърли имот, да се уредят отношенията с родители и деца.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.