Седмичен хороскоп за 14 – 20 декември

Седмичен хороскоп за 14 – 20 декември

Вижте какво вещаят за вас звездите за седмицата от 14 до 20 декември.

Овен 21 март – 20 април

Очертава се рисков и провокационен уикенд. Не споделяйте свои и чужди тайни. На 16-и всяка цел е лесно достижима. Действайте изпреварващо и на 17-и, когато път ще се отвори, късметът ще ви намери и работата ви ще се уреди. На 18-и преговорете някои уроци и спазвайте правилата. Ще бъдете подложени на тест по пригодност. На 19-20-и сте обект на агресия и неочаквани обрати. 14-и е денят на леденото сърце. 15-и е един от най-неблагоприятните дни за сключване на брак, за подписване на договори и обвързване по какъвто и да било повод. На 16-и навлизате в силен тридневен период, така че планирайте важни срещи, действия и инициативи до 19-и. 17-и е успешен и пробивен ден. На 18-и денят ще донесе предимства на хората, които отиват подготвени на среща, на изпит или на делови преговори. 19-и е ден на крокодила - със сигурност някой ще ви захапе, ще се опита да ви елиминира от престижни проекти и дейности. На 20-и се събуждате с откровение за бъдещето.

Телец 21 април – 20 май

14-и не е ден за работа, бъдете с близките. В следващите два дни ще сте обект на атака от различни страни. Вероятно е да ви спретнат компромат. В неделя може да направите грешен ход, който да ви коства много не само пари, но и нерви, болки и загуба на време. На 16-и преградите са на всяка крачка, но в следващите дни ще си осигурите нужните екстри. Чакайте повишение. 14-и е един от дните, в които се получава по заслуги. На 15-и не тръгвайте на път рано сутринта. На 16-и ще се наложи да покривате тестове и нормативи. От 17-и ви чакат два успешни и творчески дни, а на 18-и е добре да помислите за личната си квалификация. 19-и е ден на хищническата политика – гответе се за битки. 20-и е ден на коренната реформа, на желанието да промениш живота, работата и отношенията си.

Близнаци 21 май – 21 юни

В този период пътят ви е като бягане с препятствия. В събота трудно ще се измъкнете от семейните задължения. В неделя се оплитате в мрежи от лъжи и манипулативно отношение. Не вярвайте на никого, проверявайте лично как стоят нещата. На 16-17 правите силни ходове, освобождавате се от нечие влияние и диктат. На 18-и печелите от консултантска дейност. 19-20-и носят рискове. На 14-и сте лесно податливи на внушение, но и сами може да внушите на някого избор или поведение, които да ви бъдат от полза. На 15-и лесно ще попаднете в капани за наивници, но и сами ще заложите такива. На 16-и лесно ще постигнете целите си, ще преодолеете преградите на недоверието и отчуждението. На 17-и пътувайте, водете преговори, рекламирайте се. На 18-и лъсват празнините в знанията и възможностите ви. На 19-и родените в третата декада ще изживеят тежки моменти, особено ако се предоверят, ако се оставят на ласкателствата и позволят на илюзиите да ги водят. На 20-и е важно да направите нужните промени и преустройства, които ще ви осигурят стабилност и самостоятелни действия.

Рак 22 юни – 21 юли

15-и и 19-и ще бъдат рисковите ви дни за периода. Не планирайте важни инициативи за тогава, не се обвързвайте с обещания и договори. На 16-17-и лесно ще постигате целите си и ще направите силен ход в бизнеса и личните връзки. На 18-и ще успеете, ако сте си научили урока, а на 20-и ще прекратите от раз вредни връзки и присъствия. Навлизате в период на инвентаризация. На 14-и работата и семейните отношения са противопоставени. На 15-и бъдете сигурни, че във всичко предложено днес има някаква уловка целяща да ви ограби материално или емоционално. На 16-и взетите решения ще помогнат да излезете на печалба, да постигнете максималното и да вдигнете нивото. 17-и е благоприятен ден за пътувания, за срещи с клиенти, посредници и производители. На 18-и ще се случват събития, които ще показват какво е нужно да усвоите, да научите и проучите, за да се конкурирате успешно и да се наложите в средата си. 19-и е тежък, рисков и опасен ден, особено ако прекалите с алкохола и стимулантите. На 20-и ще се усетите остарели.

Лъв 22 юли – 22 август

На 14-и се получава по заслуги, но в неделя трудно ще получите каквото искате, ще се опитват да ви лъжат и притискат неприятно. Не поемайте към никого ангажименти, които ще ви затруднят. 16-17-и са силни, успешни и пробивни дни. Подпишете нови договори и уредете пътувания. 18-и носи важна информация. На 19-20-и ще попаднете в засада, ще се наложат бързи промени в планове и намерения.

На 14-и ще направите някои неприятни разкрития, а и личните ви тайни може да станат обществено достояние. 15-и е кризисен ден, рискът ви диша във врата. На 16-и ще направите голяма крачка напред. 17-и е ден за пътуване и преговори на място. На 18-и учителят среща бъдещия си ученик. 19-и е ден на тежки конкуренти битки. На 20-и Венера навлиза в знака на опозицията ви Водолея, а това ще разбалансира личните ви и любовни връзки, ще постави пред изпитание отношения градени с години.

Дева 23 август – 22 септември

На 14-и уточнявате отношения и действия, но в неделя не се занимавайте с нищо важно и сериозно. 16-и ще отвори нови пътища и възможности, а на 17-и всяка цел ще е лесно достижима. На 18-и получавате и намирате полезни информации. На 19-и кой както може ще се опита да ви захапе и подчини. В петък е време за приключване с миналото, гледайте само напред. На 14-и всеки е с маска и дебел грим, които прикриват истинските му намерения и положения в живота. На 15-и няма други роли освен на хищниците и техните жертви. 16-и е ден на метаморфози. На 17-и на всички нива ще постигнете успехи и ще затвърдите позициите си. На 18-и влизате в ролята както на ученика, така и и на учителя. На 19-и нищо не се дава даром. На 20-и вземете важно решение и направете крачка към нещо различно.

Везни 23 септември – 22 октомври

Първите и последните два дни на периода ще носят повече проблеми и грижи, ще ви поставят пред свършен факт и рискови положения, с който трябва да се съобразите. Но в дните от 16-и до 18-и може да постигнете максималното. С лекота ще се освободите от неприятни задължения, връзки и ангажименти, ще получите дължими пари и услуги. Концентрирайте важните си инициативи за тогава. 14-и е ден на леденото сърце. Очертават се проблеми с близки и приятели. 15-и е ден на мрежата – рекламата е убийствено настойчива. 16-и е активен и творчески ден и ще постигнете максималното при преговори. На 17-и денят се свързва с колесницата на победата. На 18-и печалбите са за знаещите и можещите, за тези, които са показали ниво на знания и лична квалификация. На 19-и Луната навлиза във вашия знак и сключва пречупващ аспект с Юпитер. На 20-и ще ви оказват натиск роднините и децата.

Скорпион 23 ноември – 21 декември

Сънищата и случващото се на 14-и ще ви покажат какво ви пречи да живеете щастливо и в мир. На 15-16-и ще имате повече проблеми отколкото си представяте, особено ако не сдържате агресията и негативизма по отношение на нечии намерения и желания. На 17-18-и влизате във форма, уреждате важни делови и лични въпроси. На 19-и притискате конкуреницята, а на 20-и нов път ще се отвори. 14-и дава полет на амбициите и интуитивните ви възприятия. На 15-и както и да постъпите ще сбъркате и после ще съжалявате. На 16-и с лекота се рушат прегради и бариери. 17-и е един от успешните ви и силни дни, в които е добре да пътувате, да пазарувате на едро, да се срещате с посредници и доставчици, да се договаряте за нови поръчки, дейности и съвместни инициативи. 18-и е ден за старт на нов процес на обучение или тренировки. На 19-и за грешка няма прошка и за преструвка няма милувка. 20-и е ден на така нужната и чакана промяна.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 14-15-и увеличавате дистанциите, настройвате се негативно към хора, които ви обичат и ценят и изживявате болезнени моменти. Ще почувствате някаква празнота. Не взимайте прибързани решения. 16-17-и ще ви донесат късмет, успокоение и обезпечение. 18-и и 20-и отварят нови посоки и цели. Чакайте и направете покани за гостуване. На 19-и нищо важно да не се започва и предприема.

На 14-и каквото повикате, такова ще се обади. 15-и е ден за работа на свой терен и със свои средства. На 16-и и най-неблагоприятната ситуация ще се обърне във ваша полза и интерес. 17-и – може би днес ще сключите последните си успешни договори за годината. 18-и е ден на тайното знание и на поверителната информация, която не се дава всеки ден и на всеки. На 19-и е опасно да се държим като тревопасно. На 20-и може да се окопаете на нова територия, да завладеете нова пазарна ниша и да повишите доходите си.

Козирог 22 декември – 20 януари

Тежките ви и рискови дни са 14-15 и 20-и. В интервала 16-18-и ще постигнете максималното, ще получите дължими пари и услуги, ще се радвате на успешни и щастливи мигове. За 19-и не планирайте преговори, особено ако се намесват лични и интимни моменти. От 20-и Венера напуска вашия знак. Никак не е изключено да останете на сухо в любовта по празниците. Връзките ви са нестабилни. На 14-и отношенията се вледеняват. 15-и е неблагоприятен ден за всякакъв тип обвързване, за първа среща и първа целувка. На 16-и всичко предприето ще носи успех и придобивки, ще помага да се издигнете в работата и да получите мечтаните екстри. 17-и може да ви донесе права и пълномощия, които ще ви изведат на престижни позиции в бизнеса и в живота. На 18-и всичко, което научите и разберете ще ви влезе в работа. На 19-и ще изживеете доста притеснителни моменти. На 20-и старото се руши, нещо ново навлиза в живота ви по болезнен и непредвидим начин.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Пътувайте на 14-и, уточните някои отношения. 15-и е рисков, особено за родените в първата декада. На 16-и преградите са на всяка крачка, но на 17-и ще постигнете максималното и на 18-и ще заемете полагаемата ви се престижна позиция. 19-и се свързва с преследването и изгнанието. Някой ще избяга от проблемите тук, за да си ги създаде някъде другаде. На 20-и пъзелът се пренарежда. Случващото се на 14-и ще свали маските, ще ви даде ясна представа за личната ви позиция в отношенията с околните. На 15-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Лъва и до 16-ти сключва пречупващи аспекти с Уран и Марс. На 16-и лесно се отдава енергия. 17-и е ден за постигане на важни и обезпечаващи позиции и цели. На 18-и може да намерите новия си треньор, учител или наставник и сами да влезете в подобни роли. 19-и е ден на тежки битки. На 20-и Венера навлиза във Водолей – отпуснете си душата, дайте шанс на любовта.

Риби 20 февруари – 20 март

В събота се получава по заслуги. 15-и не е ден за обвързване, за брак и годежи. На 16-и може да направите силен ход в работата и бизнеса, а на 17-и сключете нови договори. На 18-и ще се провалят начинания, за които не сте подготвени и не сте се постарали да проучите. На 19-и ще ви изнудват и притискат хора с по-големи възможности и влияние. На 20-и опитайте да завоювате нови територии.

На 14-и следете знаците на съдбата. 15-и е ден на опасно зарибяване. На 16-и е ден на лично вдъхновение и прозрение за бъдещето. На 17-и действайте активно до обед – пътувайте, пазарувайте на едро, уредете си среща с потенциални спонсори и подкрепете инициативите на децата. 18-и е тежък ден за лаиците, за тези, които не са в час с изискванията на момента, не са се запознали и не са прочели нищо по въпросите, които ще се обсъждат на събрания или партньорски срещи. На 19-и е тежък предиобед за родените след 14 март. Луна, Слънце и Меркурий сключват тежки аспекти с вашето Слънце. 20-и е ден с огромна пробразуваща и разрушителна сила.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.