Седмичен хороскоп за 14-20 август

Седмичен хороскоп за 14-20 август

Вижте какво вещаят за вас звездите за седмицата от 14 до 20 август.

Овен 21 март – 20 април

Важното през уикенда свършете в събота сутрин или в неделя следобед. В останалото време попадате в объркващи ситуации и влизате в конфликти. Добре е да се пътува. Гостувайте и канете гости. Счупенето е лош знак, може да се развалят отношения. Дълготрайните проекти, започнати в неделя, ще зациклят и ще носят разходи. Не си подреждайте бюрото и документацията. 16-и налага да се смирите и да се сдобрите. Пипайте с кадифените ръкавици, постарайте се да не навреждате на чуждия интерес и амбиция. На 17-и правите големи покупки и заставате на старта на нова дейност. Контролирайте емоциите и бъдете благоразумни в този ден. Мнението ви може да се окаже погрешно и да вземете прибързано решение. 18-и изисква да заемете нова база и позиция. Луна и Венера са в конфликт със Слънцето на родените в първата декада. Не взимайте емоционални решения и не намесвайте любовта в професионалните и делови отношения. Конкуренцията е жестока на 19-и. Всичко се постига с упорит труд и пот на челото. Родените във втората декада ще водят тежки битки за територии, пари и влияние. На 20-и печелят амбициозните. Ще се разберете с роднини и по имотни въпроси. Направете нужните стъпки и отстъпки.

Телец 21 април – 20 май

Очертава се тежък уикенд. Бъдете внимателни, спазвайте законите на пътя и в отношенията и се движете по линията на най-малкото съпротивление. На 14-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Скорпиона и заедно със Сатурн от Водолей контрира амбициите на родените в първата декада. Не водете преговори по имотни въпроси. На 15-и си подбирайте думите, не давайте обещания, които трудно бихте изпълнили. 16-и скъсява дистанциите. Възраждат се стари връзки. Направете опит да привлечете старите клиенти и приятели и да започнете нещо съвместно. На 17-и не започвайте отговорни и дълготрайни проекти. До 16.30 ч. летим в деня на прилепа. Всичко се прави на сляпо, нужна е допълнителна информация за ориентация. 18-и помага да завладеете нови позиции, да привлечете спонсори и инвестиции. 19-и е един от най-силните дни, особено за родените във втората декада. Може да намерите жилище, да уредите имотен спор и да постигнете връх в кариерата. Ще имате повод да почерпите. 20-и е рисков и губещ. Днес е добре да давате, да обгрижвате близки, приятели и колеги и да подадете ръка на тези, които са ви подкрепили.

Близнаци 21 май – 21 юни

14-и започва с покана и пътуване, но може да завърши с конфликт. Ще се сбъднат голяма част от пожеланията ви и дано после не се чудите как да се откажете и отървете от това, което сте си поискали. На 15-и до обед подклаждате огъня със забележки, а след това търсите помирение. До утре на обед стартирайте нови бизнес проекти. От 16-и Венера ще ви гледа в стимулиращ спект от Везните. В този ден няма неравностойни връзки. Лесно ще се напаснете и ще намерите допирни точки по различни въпроси. Идва време за любов, но и за болезнени авантюри. На 17-и правите губещ ход. Още от сутринта съдбата ви изпраща знаци за внимание. Нищо важно да не се започва, особено ако не е съгласувано с близките. 18-и и 19-и носят шансове, които не бива да се изпускат. На път сте да завладеете нова база, да подпишете перспективен и стимулиращ договор и да подредите бъдещето на децата. На 19-и предстоят инфарктни разговори и преговори, които може да развихрят неподозирани страсти и да станат причина за конфликти. На 20-и помислете за другите. Не е ден за амбициозни начинания. Не притискайте и не подлагайте другите на натиск.

Рак 22 юни – 21 юли

Очертава се силен уикенд. Може да извоювате някои допълнителни екстри и да се наложите в семейния избор. На 14-и се обадете на тези, за които мислите. Чакайте предложения от чужбина или покана за работа и гостуване. 15-и ще ви даде предимства, ще пренасочи усилията и амбициите си в нова посока и ще позволи да се уредят имотни дела. От 16-и Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от Везните. Някой ще се реши на раздяла, а друг да я предизвика с поведението си. 17-и е ден за инвестиции и покупки. Не споделяйте обаче намеренията си, започвайте само такива задачи, които до вечерта ще приключите успешно, ще си вземете парите и ще приберете стоката. 18-и идва с тежки битки за кокала. Очертават се проблеми във връзките, особено ако са по естеството на работата ви. Правите неприятни разкрития или ви хващат в крачка. Не оставайте друг да ви върши работата и на 19-и. Може да изкачите висок връх или да се сринете надолу, ако не сте внимателни и сте оставили друг да контролира положението, парите и ресурсите ви. 20-и е ден за обич и смирение. Помислете как да улесните живота на любимите си хора, без да се претоварвате излишно. Опитайте да разберете другата гледна точка.

Лъв 22 юли – 22 август

14-и е рисков и конфликтен, не играйте хазартно, не правете дългове. Преминавате през различни коридори на властта и до вечерта излизате с подвита опашка. На 15-и пътувайте следобед, спазвайте закона и разпоредбите. Може да ви глобят. Вечерта се приберете навреме. Не си разпилявайте силите в различни направления и сред хора, които не познавате добре. 16-и променя обстановката и изглажда отношенията. Имате шанс да блеснете на сцената на живота, в работата и във връзките. Ориентирайте се към участия в светски прояви и състезания. 17-и ви носи награда за положените усилия, съдбата елиминира конкурент. Не реагирайте емоционално на критики и лични сблъсъци. В този ден може да има опити да ви извадят от играта. 18-и и 19-и ви дават предимства и възможности за сключване на успешни договори. 18-и е добър ден за ремонти, за пренасяне в ново жилище или офис. Пренареждате връзките и вече разчитате на нови играчи. На 19-и ще придобиете властови позиции, ще получите подкрепа и признание. Бъдете готови във всеки момент да защитите позициите си. 20-и е ден за спонсорски дела. Ден на сърцето и на любовта. Другото не е от значение.

Дева 23 август – 22 септември

На 14-и родители и деца си поставят взаимни ултиматуми. До обед осъществете полезни връзки и преговаряйте с чужбина. От обед до утре на обед внимавайте какво си пожелавате, какво казвате и предлагате. В неделя вървите към помирение, но в следващите два дни ще срещате открита и прикрита съпротива и на работното си място. На 16-и Венера напуска вашия знак и може да ви остави на сухо в някои интимни планове и връзки. Старайте се да не засегнете нечии интереси, но не споделяйте вдъхновените си проекти. На 17-и както и да постъпите, ще сбъркате. Много неща ще се правят на тъмно. Трудно ще разберете кой с кого и за какво се е съюзил и как ще действа. 18-и и 19-и са силните ви дни. Активизирайте се максимално, заемете нова позиция и затвърдете положението си с подписване на нови договори или преподписване на старите. На 19-и може да постигнете максималното. Меркурий и Марс са в точен съвпад в Дева. Хората с остро перо и бистър ум ще се наложат в разговорите. На 20-и вие давате сила на друг. До обед взимате, а следобед ще се наложи да давате повече от себе си, да правите услуги и да се включвате в благотворителни инициативи.

Везни 23 септември – 22 октомври

14-и е ден за пътувания, преговори и срещи с потенциални партньори или работодатели. Обсъждайте в тесен семеен кръг предложенията, които получавате. Не споделяйте получените предложения извън семейството. На 15-и влизате в конфликти и в нови роли. Денят не е добър за обвързване в дълготраен съюз. Казаната дума ще бъде хвърлен камък във водовъртежа на връзките. От 16-и Венера навлиза във Везни и обагря с розовото на надеждата и любовта и най-черните ни мисли. Любовта върви до вас или скоро ще я срещнете. На 17-и нищо амбициозно да не се започва, особено ако получавате противоречиви сигнали. Ще бъдете подложени на всевъзможни изкушения, ще се наложи да избирате между две неща, но спасителният вариант ще е третият. На 18-и ще се наложи да търсите нови източници на сила и ресурси. Постарайте се някой да ви покрие или замести на ниво в местата, където не може да отидете. Ден за проверка на приятелските връзки. Вървите към служебни промени на 19-и и 20-и. За родените около 5-10-и октомври първият ден обещава трудности в работата и по отношение на имотни инициативи. На 20-и важното за деня свършете в първите часове на работното време. След това смирете амбицията, огледайте се.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 14-и и 15-и Луната от Скорпион задвижва кръст на планетни сили, засягащи негативно отношенията ви с Водолея, Телеца и Лъва. Ще се налагат ултиматуми, ще има и удари под кръста. За родените до 5 ноември 14-и носи изпитания, проблеми с документи и при пътувания, остри сблъсъци и разправии с родители и деца. От обед на 15-и навлизате в период, в който с лекота може да се решат проблемите, да се постигне близост и разбирателство. 16-и е ден за помирение. Може да започнете с неочаквано запознанство и обаждане, което променя плановете ви. Трудно ще избягате от емоциите на работното място. На 17-и смирете амбицията. Действате с високо самочувствие, но не е изключено да се издъните и някой да ви натрие носа. Прочистете мислите от негативизма. На 18-и и 19-и подпишете нови договори, опитайте да завладеете нова позиция на работното място и в бизнеса. Откривате нов източник на сила и ресурси, а някой намира и новата си любов. 20-и е ден за благотворителност. На родените в първата декада ще се наложи да плащат за стари грешки и прегрешения и вероятно ще влязат в конфликт с родители и деца. Правете това, за което ви помолят.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В събота до обед е добре за преговори с чужбина. До вечерта влизате в разправии за дреболии. Не планирайте до 15-и на обед важни делови разговори. Внимавайте какво си пожелавате, какво споделяте и доверявате на близки и приятели. Конкуренцията не спи, лесно може да ви спретнат компромат. 16-и носи помирение и разрешение на спорни въпроси. Простете си взаимно. Предстои обрат във връзките. Някой ще се върне назад към старата любов и семейство, а друг ще направи нов избор. На 17-и не са изключени провали, следете знаците на съдбата. Каквото започнете сутринта, се постарайте да приключите до вечерта и, ако може и да се разплатите. Денят е с тежка енергетика. 18-и и 19-и ви дават шансове, които е добре да се използват. Чувствате прилив на сили, идва някаква подкрепа и се решава важен семеен въпрос. На 19-и идва моментът да направите избора и крачките, които отдавна обмисляте и подготвяте. Вечерта в живота ви може да се появи и спонсор. 20-и ви включва в дарителска програма. Правете това, за което ви помолят, без да коментирате и изказвате свои мнения. Противопоказно е да се товари сърцето с тежка работа и тежки думи. И храната също трябва да е лека.

Козирог 22 декември – 20 януари

Уикендът разширява хоризонта на връзките ви, получавате информация, която ще ви накара бързо да си стегнете багажа и да вземете важни решения в семеен план. 14-и е благоприятен за преговори. До обед намирате начин да излезете от задръстено положение, но следобед лесно може да влезете в конфликти. На 15-и не бива да се действа първосигнално, проверете информациите преди да реагирате. Денят е благоприятен за пътувания и творчески командировки. От 16-и Венера ще ви облъчва в пречупващ аспект от Везните. Очертава се труден за връзките ви период. Следете знаците на съдбата. Ако не сте дипломатични на 18-и ви чакат раздели. На 17-и не започвайте важни начинания, особено ако нямате достатъчно информация или не сте на светло в делови и юридически план. На 18-и и 19-и Луната е във вашия знак. Пътувайте, сключете нов договор. Ориентирани сте повече към работа, към уреждане на договори и делови въпроси и някак оставяте в страни емоциите и любовта. На 19-и може да получите изгодни делови предложения и да ви повишат. Намирате нова пазарна ниша. 20-и е спонсорски ден. Хората с ниско самочувствие и склонните да превиват гръб да не чакат нищо добро.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 14-и и 15-и Слънце, Луна и Уран образуват кръст с планетите във Водолей. Няма да ви е леко, бъдете внимателни на всички нива. Ще се окажете в неприятни положения и зависимости. Не влизайте в казиното, не взимайте заеми, независимо кой какво ви иска. 15-и е неблагоприятен за пътувания, вероятни са проблеми с техника и транспорт. Не започвайте ремонти, от които не разбирате. 16-и носи пътувания и командировки. Съчетавате работата с любовта. Нещо ведро и приятно се появява на личния ви хоризонт и дано другите проблеми и болки отшумят. На 17-и се ориентирайте към приключване. Уредете стари проблеми. Не започвайте важни начинания. Този път не избързвайте, изчакайте и направете крачката си в края на работното време. 18-и е ден на елиминации във ваша полза. Сключете нови договори, приемете покани, не отлагайте делови срещи и се постарайте да сте на ниво във водените преговори. 19-и идва с нов договор. Може да направите изненадващ и успешен ход и да оставите конкуренцията да ви диша прахта. На 20-и имате нужда от подкрепа. Луна и Сатурн са в съвпад със Слънцето на родените до 1 февруари, а това е аспектът на хората без самочувствие и на такива с трудно детство.

Риби 20 февруари – 20 март

На 14-и и 15-и интуицията ви дава верни сигнали, а това помага да излезете с чест от всяка ситуация. Уреждате имотен спор. Хората с дар слово ще привлекат съмишленици и спонсори и ще получат подкрепа за амбициозните си дела и начинания. Идват ви идеи, които е добре да реализирате. Може да убедите някой да ви съдейства в момент, когато вътрешно не е убеден в правотата на избора ви. На 16-и и 17-и може да се очакват провокации. Луната от Стрелец и планетите от Дева са в конфликт със Слънцето ви, а това ви въвлича и в неприятни положения. Скоро може да станете родители, баба и дядо, особено ако Венера в хороскопа ви се намира в края на Водолея или в началото на Риби. Направете всичко възможно да си осигурите стабилност за бъдещата ви работа с нов договор или с покупка на недвижимост. На 18-и и 19-и правите силен ход, намирате работа и подписвате успешен договор. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Включват се енергии и съпротивителни сили на висше ниво. Родените около 1-5 март ще бъдат подложени на натиск и манипулация. 20-и е ден на любовта и сърцето. Проявете състрадание, влезте в положението на тези, които ви създават проблеми и ядове.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.