Седмичен хороскоп за 14-20 ноември

Седмичен хороскоп за 14-20 ноември

Вижте какво вещаят за вас звездите за предстоящите седем дни

Овен 21 март - 20 април

14-и е рисков и слаб енергийно. На 15-и ще се събудите с вярното чувство за полезното и вредното. Доверете се на усещанията. На 16-и действайте активно, но без прекалявания. На 17-и не се ангажирайте в екип, работете солово и ще успеете.18-19-и са дни на тежки битки за пари, постове и позиции. Спазвайте предписанията и закона. 20-и идва с конфликт, а вечерта с прошка.

На 14-и нищо ново не започвайте. В деня преди точното новолуние тъмнината е непрогледна, не се знае кой какво ти мисли и накъде тегли. На 15-и Луната излиза от примката на новолунието рано сутринта. Интуицията ви работи на максимални обороти. Доверете и се, не тръгвайте в посоката, която ви е неприятна или имате негативно усещане за развитието на ситуацията. На 16-и може да направите пробив в работата и в дейността си. Пасивният човек ще претърпи поражение. Не се отказвайте от нито една възможност. На 17-и до 10 ч. проведете общите събрания, след това работете самостоятелно. Стойте далече от колективните инициативи до следващия ден на обед. На 18-и до обед сте податливи на негативни влияния, които ще ви донесат проблеми със закона в следващия ден. Вечерта е заредена с емоция, с напрегнатост в отношенията и с конфликти около едно нежелано отсъствие или присъствие. На 19-и родените в третата декада ще се пекат на бавен огън, ще влизат в конфликт със закона и с неговите служители и ще правят грешки, които са си обещали да не повтарят. На 20-и до обед преговаряйте с познати, клиенти и приятели в чужбина. Може да се уредят документи и плащания. Кандидатствайте по спонсорски програми.

Телец 21 април – 20 май

Родените около 1 май са в особено неблагоприятна позиция в съботния ден. Не влизайте в конфликти, отложете пътувания. На 15-и ще срещате открита и прикрита съпротива. 16-и дава шанс да направите крачка напред, но в предварително проучената посока. На 17-и не работете в екип. На 18-19-и ще постигнете максималното в ситуацията, ще уредите договори и плащания. 20-и е рисков, не лъжете. На 14-и съветът е да стъпвате на пръсти, да не засягате чужди интереси и нищо съществено и важно за бъдещето си да не започвате. На 15-и рядко се доверявате на предчувствията. Земните зодии вярват на това, което може да видят и да пипнат, но на този ден е добре да послушате гласът на интуицията. Вътрешното ви усещане ще ви предпази от грешки, докато умът ще настоява да постъпите различно и да не се бавите с деловите задачи. На 16-и във въздуха витае някаква агресия, но въпреки страховете си не може да останете пасивни, когато ситуацията изисква активната ви намеса. 17-и е ден на фатално привличане, особено в посока на чувствата и любовта. Отваряте врата пред желанията, а те вкарват своя Троянски кон в живота ви. 18-и и 19-ти са добри за съвместна дейност и делови преговори. Луната от Козирог ви облъчва в брилянтен аспект. 19-и е силен ден, особено за родените около 10-15 май. Чакайте предложения и съобщения, които ще ви помогнат да разрешите тежък проблем. На 20-и родените в първата декада е добре да отложат пътувания. Нещо в плановете ви се обърква. Болезнен и губещ ден.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 14-и действат хора в сянка, нищо не се прави и казва открито. На 15-и ще се събудите с чудесна идея, реализирайте я. 16-и изисква активна самозащита, а 17-и е неблагоприятен за събрания и съвместни инициативи. Групите се разпадат. От обед на 18-и навлизате в силен период, уреждате документи и плащания. На 19-и бъдете отговорни. На 20-и битките на другите ви носят полза. На 14-и тъмнината на приближаващото новолуние пречи да се разбере кой какво иска и за какво се бори. Очертават се провокации поради някои ограничения за бизнеса. 15-и е ден на интуитивни прозрения, които ще ви помогнат да разрешите стар проблем, но със сигурност ще ви вкарат в нови още в следващите два дни. Внимавайте и не предизвиквайте съдбата. На 16-и се събуждате със спомен за пророчески сън, който ви дава символично решение на наболелите проблеми. Очертават се опити за намеса в личните ви действия и намерения. 17-и е ден на фатално влияние и привличане, особено за родените в третата декада. Луна и Нептун са в конфликтна позиция спрямо Слънцето ви. Не работете в екип и не се подчинявайте на колективни решения. 18-и е ден за представителни срещи. Ще убедите някой да ви съдейства и да финансира проектите ви. Получавате одобрението на шефове и специалисти. На 19-и до обед диетите са противопоказни. Не се лишавайте от хубавото похапване и разговорите на масата. До вечерта ще ви потърсят партньори, клиенти и доставчици от чужбина. 20-и за вас носи успехи и постижения. Конкуреницята ви зацикля в компроматни игри, влиза в противоречие със закона и не успява да ви контрира и конкурира. Имате по-голяма свобода на действие.

Рак 22 юни – 21 юли

Грешките на другите ще работят във ваш интерес през уикенда. Новолунието в Скорпион може да ви донесе имотна придобивка или решение на наболял проблем. Доверете се на интуицията в неделния ден. 16-и предлага два варианта, по възможност действайте и в двете направления. На 17-и ограничите контактите. На 18-19-и сте обслужващ персонал, но на 20-и си заемате мястото. На 14-и денят разделя приятелите от враговете. Давате се сметка на кого може да се доверите и кой винаги ще ви предава. Лъсват фалшивите връзки, усмивки и страсти. На 15-и се събуждате с вярното усещане за полезното и вредното в живота и отношенията. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна. Ако към някого изпитвате неприязън, дистанцирайте се. 16-и е ден на проби и грешки, на опити да се влезе в нова среда или да се започне нов живот в нови отношения. В момента в живота ви действа дразнител и проблем, който ще си отиде и ще разрешите до края на годината. Ако на 17-и вършите всичко сами и се уповавате само на себе си ще си спестите неприятности и големи разходи. Не се препоръчва участие в колективни проекти и инициативи, където не се знае кой пие и кой после ще плаща. На 18-и Луната се движи в знака на опозицията ви Козирога, а Марс от Овен провокира личната ви раздразнителност и неудовлетвореност. До обед не се включвайте в съвместни инициативи. 19-и е ден на откази и приключвания в живота на родените в третата декада. Очертават се служебни промени, които болезнено ще ви засегнат. Всичко да се прави по законовия ред и по правилата. На 20-и до обед се препоръчват контакти с близки и партньори в чужбина. Ще ви се предложи нов вариант на дейности и лични връзки. Чакайте предложения за съвместна дейност.

Лъв 22 юли – 22 август

Очертава се тежък уикенд. Бъдете особено внимателни, не рискувайте и по възможност не пътувайте. На 16-и работете на свой терен и ще имате успех. На 17-и подпишете нови договори. Насрочете си делови срещи и ще доминирате в преговорите. На 18-и ще убедите нужните ви хора да ви съдействат. На 19-и откривате истинския смисъл на връзката си с някого. 20-и е рисков. На 14-и, в деня преди новолунието в нехармоничния ви Скорпион, всяко обвързване ще ви донесе грижи и неудобства, ще ви вкара в непредвидени разходи и здравословни проблеми. 15-и е ден на устата, дозирайте приказките. Доверете се на инстинктите и ако нещо ви се дояде хапнете си, независимо диетите. На 16-и Луна и Марс от другите два огнени знака образуват брилянтни аспекти с вашето Слънце. Край с пасивната политика и с изчакването. На 17-и успявате да убедите група хора да работят за вашия интерес и да ви правят услуги. Печелят тези, които се изявяват като водачи и наставници и съумеят да привлекат колективната инициатива към своите лични нужди и делови проекти. На 18-и в първите часове на работното време не се обвързвайте с никого за нищо. Към обед навлизате в силен делови и творчески период и до вечерта може да привлечете важни съмишленици, клиенти и спонсори. 19-и е ден с огромна регенерираща сила. Символ е жерав излизащ от облак. Мислете в перспектива и действайте с далекобойните оръдия на връзките и ума. На 20-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Водолея и до вечерта сключва пречупващ аспект с Уран от Телец.

Дева 23 август – 22 септември

Новолунието ще елиминира някои ваши конкуренти, ще стопира ненужни и вредни проекти и връзки през уикенда. Благодарете и продължете. На 16-17-и смесвате чувства със задължения, бъркате в преценката и приемате на гола вяра всичко, което ви казват. Ще се опарите от колеги. 18-19-и дават възможност да се внедрите на престижна позиция. 20-и започва с усмивка и завършва с конфликт. На 14-и може би ще се освободи терен или помещение, което може да наемете или да използвате в бъдеще. Не бързайте да си предлагате услугите. На 15-и чувството, с което се събудите тази сутрин сочи правилната посока, верният избор и предания човек. Заемете се с реставрация и регенериращи дейности. На 16-и и 17-и Луната от Стрелец и Нептун от Риби образуват кармичен кръст в хороскопа ви. Той е във формата на буквата „т”, а това е момента, когато хората са сложили камък върху камък и от там е започнала да се предава кармата на рода. На 17-и е противопоказно да работите в екип, да сключвате колективни трудови договори и да се обвързвате с много хора. Не ходете и по митинги. На 18-и и 19-и Луна, Юпитер, Плутон и Сатурн от Козирог и Уран от Телец сключват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Бъдете активни и настроени творчески. Ще потръгнат водените дела. На 19-и за родените в третата декада този ден ще донесе повече екстри, но и другите няма да се оплачат от липса на възможности. На 20-и сънищата от тази сутрин показват какво трябва бързо да се довърши и приключи, за да се освободите за новото, което идва. Вечерта е заредена с експлозивност и агресия.

Везни 23 септември – 22 октомври

Новолунието в Скорпион е слабо енергиен момент. За 14-15-и не планирайте участия в екстремни спортове и начинания, които изискват огромен потенециал и възможности. На 16-и мислете както за нападение, така и за защита. За 17-и не планирайте събрания. 18-19-и създават проблеми на работното място и конфликт със закона. 20-и идва с покани от чужбина и шанс за нова работа. На 14-и ни обгръща тъмнината на предстоящото новолуние. Не се знае кой какви ги върши и какво е замислил. Не се доверявайте на никого, не влизайте в преговори и не започвайте нищо важно. 15-и е един успешен ден за хората, които се ръководят повече от вътрешното си усещане и се вслушват в гласа на интуицията. Разумът дава объркващи сигнали и напътствия. На 16-и бъдете предпазливи. В тангото на живота ще направите две крачки напред, ако преди това сте направили една назад и сте отстъпили пред нечии искания. Бъдете дипломатични и тактични. На 17-и всичко, което свършете сами, без чужда подкрепа или намеса ще носи ползи и придобивки в бъдеще. Сега е момента да станете титуляра в работата, да се освободите от заместници и да поемете еднозначно новите делови функции. На 18-и четири планети от Козирог и Марс от Овен ще ви вкарват в кармични отношения днес и утре. Бъдете особено внимателни и не настъпвайте никого по мазола. Спазвайте предписанията. На 19-и родените в третата декада са в рискова позиция. Лъсват комплексите ви, давате повод на конкуренцията да напипа слабото ви място и да се възползва от прибързаните ви оценки, действия и коментари. На 20-и поне в една посока тръгвате напред. Чакайте покани и предложения от чужбина.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

14-и е ден на негативни обрати. Нищо важно да не се предприема. Отложете пътувания. На 15-и се доверете на интуицията. Не се претоварвайте. 16-и изисква не само нападение, но и защита. За 17-и не планирайте колективни инициативи.18-19-и носят предимства и възможност за внедряване в нова среда и на нова работа. Елиминирате конкурент. 20-и започва с придобивка, но завършва с конфликт. На 14-и ни обгръща тъмнината на предстоящото новолуние във вашия знак. Липсва енергия, враговете ви се обединяват и нападат от засада. 15-и е ден на устата, организмът ви казва какво да ядете и от какво да се откажете, независимо покани и предписания. Едно ведро или неприятно чувство ще ви подскаже кое е добро или лошо и неизгодно за вас. На 16-и пасивният човек ще претърпи поражение и даже травми може да получи. Понякога ултиматумите вършат по-добра работа от горещите молби. На 17-и и сам войнът е войн. Не мислете, че в екип ще бъдете по-защитени и добре представени. В момента стадото се насочва към местата за доене и стрижене. На 18-и до обед провеждайте личната си политика, без да се интересувате от чуждата. Преговаряйте на четири очи и то с големите шефове. 19-и е един от силните ви дни за месеца. Търсете връзки с чужбина, опитайте да привлечете спонсори и съмишленици към начинанията и творческите си проекти. Засилват се задграничните контакти. На 20-и Луната от Водолей и Уран от Телец образуват неблагоприятни аспекти спрямо Меркурий от вашия знак. Може да попаднете в капани за наивници и да загубите влияние и пари.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Предстоящото новолуние е най-тежкият момент в сатурновата ви дупка. Чака ви екстремен и рисков уикенд. Ограничете контакти и дейности, не се претоварвайте и не поемайте допълнителни ангажименти. На 16-17-и повеждате в играта, но с нужното внимание и старание. 18-19-и отварят нови хоризонти и професионални възможности. Чакайте предложения от чужбина. На 20-и молбите се чуват. На 14-и ни поглъща тъмнината на предстоящото новолуние. Ограничаваме контактите, мислим само за себе си и увеличаваме дистанциите. Внимавайте с храната, не яжте нищо алангле. 15-и е ден на интуитивни прозрени за правилната посока, цел и личен избор. Доверете се на инстинктите и ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. На 16-и денят задвижва личната ви инициатива. Някой ще започне нова или паралелна дейност и работа. На 17-и строени на плаца дори и група от рамбовци имат женско поведение и лесно се управляват от началниците. В този ден не е препоръчително да влизате в строя, да ставате част от групата и да се оставяте някой друг да направлява живота и личния ви избор. На 18-и навлизате в силен период до петък на обед. Важното е да се играе честно и принципно. Всеки е проучил нещата, така че няма място за лъжи. На 19-и е добре да мислите и действате мащабно. Опитайте да привлечете клиенти и партньори от чужбина, подпишете взаимно изгодни договори. Срещите ви ще се полезни за бъдещето. На 20-и до обед поведете важните срещи. Посетете лично тези, с които ще вървите напред в живота и работата. Засилват се телепатичните контакти. Обаждат се тези, за които мислите.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 14-и ограничете контактите и нищо важно не започвайте. На 15-и се доверете на шестото си чувство. 16-и ви включва в битките на другите, от което няма да имате ползи. 17-и е ден на фатално привличане, особено в любовта. На 18-19-и Луната е във вашия знак. Предстоят промени, на работното място и поставяне на ултиматуми за родените в третата декада. 20-и е ден за преговори с чужбина. На 14-и предстоящото новолуние в Скорпион е слаб енергийно момент, особено ако решите да преговаряте с роднини по наследствени и имотни дела. Внимавайте с дозировката на лекарства и стимуланти. На 15-и не може да измамиш организма си. Не се тъпчете с храна, която ви е неприятна. В желанието да не обидите някого правите вредни за вас компромиси. На 16-и не започвайте важна и отговорна работа, ако не сте прегледали техническата част, ако нямате нужните документи или инструменти и ако колата ви се нуждае от ремонт, а се налага да пътувате. На 17-и не се съгласявайте да работите съвместно с някой друг независимо предложените екстри. Попадате във въртележката на всевъзможни изкушения, които ще ви карат да отстъпвате от позициите и разбиранията си. На 18-и важното лично за вас свършете до обед, без да използвате посредници. От обед навлизате в стабилизиращ период. На 19-и се очертават остри сблъсъци на интереси. Влизате в тежки битки, някой прилага компроматна хватка и ви поставя в трудна ситуация с цел личната ви елиминация. Но правото и законът в момента работят във ваш интерес. На 20-и до обед ще се справите с проблемите и личните си задачи, а следобед ще си създадете нови с излишни коментари и влизане в спорове по незначителни поводи.

Водолей 21 януари – 19 февруари

За вас се очертава тежък и рисков уикенд. Новолунието в нехармоничния ви Скорпион е един от слабо енергийните за вас моменти. Смирете амбицията. На 16-и се подсигурете по всички линии, а на 17-и работете самостоятелно и не търсете нови партньори. 18-19-и ви осигуряват нужната стабилност. Уреждате плащания, получавате дължими суми. На 20-и чакайте вести от чужбина. На 14-и за родените в първата декада днес кризите и проблемите ще са повече. Не поемайте излишни рискове, не пътувайте, не взимайте и не давайте заеми и не си създавайте излишни проблеми с несвойствена работа. На 15-и всеки направен компромис ще ви вкара в разправии и проблеми и ще ви затрудни. Не се отказвайте от това, което ви се иска и ви привлича. На 16-и се очертават приятни пътувания и неочаквано гостуване, което ще упражни благоприятен ефект върху бъдещата ви работа или лични връзки. Не съдете шефа. На 17-и денят ще донесе предимства на тези, които сами си вършат работата, не търсят подкрепа и не позволяват намеса. На 18-и не споделяйте планове и намерения до обед. Но от обед навлизате в силен и творчески период. Може да осъществите полезни връзки и запознанства. Водете принципна политика, не лъжете. На 19-и денят ви носи сила и предимства, но за сметка на нечии провали и грешки. В трудна позиция са близките ви родени в третата декада на Козирога, Рака, Везните и Овена. На 20-и Луната навлиза във Водолей и до вечерта сключва пречупващи аспекти с Уран и Меркурий. Нещо неочаквано може да се обърка. Не взимайте и не давайте заеми, не играйте хазартно.

Риби 20 февруари – 20 март

Случващото се в този уикенд ще изясни доста проблеми, ще ви помогне да разберете кой към какво клони и къде е вашето място в ситуацията. На 16-17-и ще си патите от доверчивостта, от невниманието и от старанието да угодите на някого. Не подписвайте нови договори, не се обвързвайте. 18-19-и са дни на стабилност и възможност да получите повече екстри. 20-и сбъдва желания. 14-и, в деня преди точното новолуние се сгъстява астралната мъгла, пророчествата са лъжливи, а и мислите ни са заредени с повече негативност. Бъдете добронамерени, простете грешките на близки и приятели и не се занимавайте с магична дейност. На 15-и сутринта си останете в леглото, помислете какво ви се яде или какво възнамерявате да правите. Ако към определени храни, хора и мисли изпитате някакво негативно чувство, не тръгвайте в тази посока. На 16-и съветът за този ден е да си вземете не само меча, но и щита. Препоръчват се активни, но премерени и съобразни с обстоятелствата и възможностите ви действия. Не отивайте никъде неподготвени. На 17-и влизате в ситуации и в отношения от типа „болен здрав носи”. Мислете повече за себе си, щадете се, другите няма да ви пощадят. На 18-и може да влезете в голямата игра и да получите предимства. Ако искате да запазите благоприятната тенденция за в бъдеще не лъжете и действайте по правилата. Може да не споделяте всичко, но и да изкривявате нещата не си е работа. На 19-и до обед уредете срещи и организирайте събрания на екипа. Ще се наложите в разговорите. Ще спечелят тези, които мислят в перспектива. На 20-и до обед довършете изостаналата от вчера работа, изпратете допълнителни документи и съобщения, които са част от поетите съвместни ангажименти. Бъдете верни на партньора.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.