Овен 21 март – 20 април

Очертава се чудесен уикенд, с пътувания и важни срещи, които ще определят една нова посока на развитието ви в бъдеще. Планирайте посещение на важни места и среща с хора способни да ви спонсорират и подкрепят в новите ви инициативи. Дайте всичко от себе си, участвайте в представителни изяви и публични мероприятия. В събота изкачвате поредния връх в пряк и в преносен смисъл, а в неделя е добре да участвате в благотворителни инициативи. Така сами ще станете обект на благотворителност.

15-и е денят на колелото. Ситуацията се преобръща. Вероятно е да попаднете в неприятна служебна въртележка и на 16-и да оберете негативите от своето и чуждото предоверяване или немарливост. Дано да сте на морето, в работата само проблеми се очертават. По възможност не планирайте секцио на 16-и, но приливната вълна на пълнолунието ще донесе бум на раждания. Тези деца ще имат тежка кармична отговорност. Не е добре да се приемат нови закони. 17-и се очертава рисков, поради напъните на околните да се доказват на ваш гръб или да ви изпреварват нелоялно. Апетитите са огромни, не очаквайте да ви направят компромиси. Всеки се бори за кокала. На 18-и нещата се успокояват, може да се водят мирни преговори и да се постигне съгласие по спорни въпроси. На 19-и получавате приятни знаци и съобщения, за които ще почерпите, но в бъдеще отговорността ви ще нараства.

Телец 21 април – 20 май

За 13-и планирайте пътувания, а вечерта си уредете среща с евентуални покровители и  спонсори. В неделя дайте от сърце и ще получите награда за душата. Време е за благотворителност. В понеделник преди да се захванете с работа отделете време за себе си, идете на фризьор и козметик, работата да почака. Ще видите как до вечерта ще свършите всичко водени от чувството за собственото ви превъзходство и магнетичен външен вид. Вечерта на 16-и ще имаме пълнолуние с частично лунно затъмнение. Вероятни са тежки професионални рокади, които ще ви дадат възможност да се изкачете на позиции, които до момента е заемал някой друг. Все пак да не забравяме, че този ден е нещастен за всички и за всичко. Не бива да се взимат важни решения и за страната ни, която е под знака на Козирога, а затъмнението в този момент е точно в този знак. На 17-и бъркотията е пълна, амбициите са болезнени, апититът не може да се удържи, битките за постове и влияния ще са жестоки. Чак след тази дата ще се успокоят нещата и в европейския парламент. 18-и идва с мир, разпределя поравно това, което в миналото не е могло да се раздели. Към обед ще се случи нещо непредвидено за родените в първите дни на Телеца. Бъдете внимателни, спазвайте правилата. На 19-и получавате вест, която първо ще ви разплаче, а после ще ви разсмее.

Близнаци 21 май – 21 юни

Очертава се тежък уикенд, с неприятни събития и срещи, които ще ви качат кръвното. Не се занимавайте с нищо сериозно. Не бива да сте пасивни, но и излишното натоварване ще ви навреди. Родените във втората декада ще имат проблеми със закона в неделния ден или ще се почувстват ощетени от развитието на една важна за тях ситуация. Добре е да направите дарение. Раздайте ненужни вещи. На 15-и което е било отдолу тръгва нагоре. Очертават се благоприятни за вас рокади. Ще получите предварителна информация, която ще ви помогне да се подготвите преди важни разговори. На 16-и ще се разпределят групите на влияние и дано в този ден не се взимат важни за страната ни решения. Ден на кармични награди и наказания и дано наградите са повече. Все пак вечерта ще наблюдаваме лунно затъмнения в знака на Козирога, което ще е съпроводено с тежки кармични аспекти. До десетина дни са вероятни съдбовни промени. За 17-и не планирайте делови разговори. Ден на крокодила, кой както може ще захапе другия. Каквото уговорите за 18-и ще мине на ниво, ще разпредели правилно и по равно отговорности и ползи. Денят се свързва с човешката душа. Проявете даброномереност и за вас добро ще се намери. 19-и е ден на важни информации, за които ще почерпите. Чакайте награди и поощрения.

Рак 22 юни – 21 юли

Един успешен уикенд. Концентрирайте усилията си в желаното направление. Всичко, което предприемете в съботния ден ще ви носи ползи. Добре е в неделя личните ви действия да носят ползи и поощрения за околните. Ден на сърцето, заемете се с благотворителни прояви. Направеното добро двойно ще се върне, но не и в следващите два дни, в които ще търпите лишения, ще срещате опозиция и агресия на работното място, ще страдете лишени от покровителство и ще се окажете самотни в една особено тежка за вас ситуация. На 15-16-и ще се случват събития, които коренно може да променят живота ви. Най-тежко ще бъде на 16-и, особено за родените във втората декада. Предстои лунно затъмнение в знака на опозицията ви Козирога. Някой може да загуби работа или да направи грешен ход в бизнеса и личната инициатива. Съветът е да не предприемате нищо важно в тези дни, да не водите преговори и да не правите непремерени изказвания. Не взимайте еднолични решения, разделете отговорностите, включете усилията си в тези на групата и семейството. Така всички ще понесат и разделят на плещите си отговорноста. Ще ви нанасе вреда и любовната ви връзка поместоработа. Не заминавайте със секретарката на морето на 17-и, когато сте изложени на папарашки натиск. 18-и успокоява страстите, а на 19-и правите силен ход.

Лъв 22 юли – 22 август

Един успешен уикенд. Пътувайте, уредете посещения  и разговори с евентуални спонсори и покровители. Не пропускайте възможноста да се срещнете с важни за работата и бъдещето ви хора в съботната вечер. Всеки контакт ще ви е от полза. За неделя планирайте участия в прояви на благотворителност. Ще получите подарък, който ще ви зарадва. Нещо дребно ще се окаже от голямо значение и ще донесе качествени промени в живота ви. В следващите три дни ситуацията коренно ще се измени. 15-и е денят на пръстена и колелето. Не е все едно с кого ще се обвържеш, какво ще обещаеш и кажеш. Може да се появи стар проблем, който вече трябва да се реши без да се изчаква. Вероятни са рокади, които пряко ще ви засегнат, но докато някой слиза от трона, на вас ще се предложат изгодни позиции. 16-и изисква екипна работа и разпределяне на отговорностите. Не се нагърбвайте с всичко. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение. Контролирайте емоциите и за 17-и не планирайте нищо важно. Това ще бъде ден на тежки битки и удари под кръста. Очертават се предателства, които трудно ще понесете. На 18-и не давайте никому предимство. Разпределете поравно отговорности и пари. В петък Меркурий напуска вашия знак и чак на 11 август отново ще бъде в Лъв. От този ден вече здраво хващете юздите и определяте правилата на играта. 

Дева 23 август – 22 септември

Победите на другите ще се дължат на вашата работа и отстъпките, които правите през уикенда. Някой ще се изплъзне от отговорноста, която е поел към вас и към работата, която общо ви засяга. Ще ви се стовари чужда отговорност. Внимавайте и спазвайте правилата на пътя. Не взимайте нищо чуждо, с него поемате и чуждата карма. Срещите в съботната вечер може да ви вкарат във връзка, от която после ще ви се иска да избягате, но добре ще ви яхнат и обяздат. На 15-и лесно се усвояват уроци. Кръв и полезни вещества прекрасно циркулират в организма ни. Вече сте си научили урока. Възползвайте се максимално от проблемите на другите. Съветът на всички нива е да не се постъпва емоционално на това пълнолуние, което ще бъде придружено с частично лунно затъмнение в знака на Козирога. Вероятно е да се възползвате и завоювате позиции, които някой друг е овакантил. 16-и е ден на едиповите ни комплекси, поне от един се отървете и на работното място бъдете себе си. На 17-и битките ще са жестоки, не очаквайте компромиси и не правете такива, защото всяка слабост на противника ще се използва. Важните срещи отлагайте за следващите дни. 18-и разпределя поравно позиции и може би ще даде и на вас равен старт с някой ползващ се до момента от протекции. В петък ще имате повод да почерпите. До вечерта вземете важно решение.

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота постигате определен връх в отношенията и в дейноста, която развивате. Препоръчват се публични изяви и участия в конкурси. Не се знае откъде ще изскочи птичето на късмета, но все нещо ще се подреди и ще ви зарадва. Вечерта е добра за среща с важни за бъдещето ви хора. В неделя колкото дадете, толкова ще получите. Ден на сърцето и сърдечните работи. Включете се в прояви на благотворителност. Правете това, за което някой ви помоли. Предстоят два тежки и напрегнати дни. 15-и завърта колелото и ви поставя в подчинителна позиция. На работното място ще се наложи да поемете чужда отговорности ли ще ви прецакат с повишението. В тези дни печелят безскрупулните и тези, които не мислят и не действат емоционално. Луната е в знака на падението си Козирога и на 16-и ще бъде затъмнена. Родените около 10 октомври ще имат повече проблеми, ще се налага да дават максимално от себе си. Не очаквайте да ви направят компромиси и на 17-и. В този ден се активизират огромни апетити. Всеки ще се бори за кокала и ще взима решения изгодни само за него. Ако е важно да разделите неделимото отложете го за 18-и когата енергетиката ще е блага, ще може да се съберете и разберете по важните въпроси. В петък е време да се разкрепостите и да се повеселите. Ще имате повод за радост и може да отхвърлите едно неприятно задължение.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 13-и всеки може да изкачи своя връх, било то в планината или в посока на личните си амбици и стремежи. Вечерта чакайте подаръци от съдбата. Уредете срещи с хора важни за бъдещето ви. Никъде не отивайте без подарък. В неделя ще се събудите с някакво откровение за посоката, която трабва да следвате и за хората, с които е добре да бъдете. Да не се поставят граници между тези, които обичаш и тези, които се мъчиш да обикнеш. Може би в този ден ще ви се случи да разберете кой в действителност държи на вас. На 15-и дрескодът е важен. Никъде не отивайте неглиже, ако искате работата ви да се уреди. В този ден всички усвояваме важни уроци. Не бива да нервничите, опитайте да намерите ново решение на проблемите. По възможност не планирайте раждане със секцио на 15-16-и. Ще се раждат хора с тежка карма. На 16-и работете в градината на личния ви интерес. Ще си проличи с кого се привличате и си приличате. На 17-и ви е нужна активна самозащита. Може да попаднете в добре замаскирани капани. Никой няма да ви направи компромис. За сметка на това вие ще трябва да правите компромиси и на 18-и когато природата се стреми да запази хармонията след лунното затъмнение. 19-и идва с предложения, на които не бива да се реагира първосигнално. Преди да се радвате или да страдате проучете нещата.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

През уикенда Луната е в Стрелец в съвпад с Юпитер. Това ще бъде силен за вашите амбиции момент. Уредете срещи с потенциални спонсори от страната и от чужбина. В съботната вечер може да направите своя силен ход и да установите връзка с важен покровител. Родените около 5-15 декември ще имат своя шанс, своя звезден момент на победи и заслужени аплодисменти. Явете се на конкурси и прослушвания, чакайте и направете предложение, оженете се. Не се затваряйте в себе си, излезте навън, рекламирайте се, промените начина си на работа и живот. Добре е в неделя да направите дарение, да обгрижите някого. Бъдете сигурни, че жестовете ще ви се върнат. Включваме се към космическият канал на любовта. Някой ще се обвърже в свещен съюз, друг ще привлече съюзници за бъдещето. На 15-и чакайте нова информация, която идва точно навреме, за да ви предпази от грешки. Което е било отдолу, тръгва нагоре. Конкуренцията може да бъде детронирана. Във вторник работете в екип, не се пънете да се доказвате на всяка цена и да поемате едностранно големи натоварания с трудни проекти. Вечерта предстои пълнолуние с частично лунно затъмнение. 17-и е ден на зверските апетити, не очаквайте компромис и разбиране. На 18-и с всеки може да се разберете. Водете балансирана политика. На 19-и чакайте награда за постоянството и верноста.

Козирог 22 декември – 20 януари

За вас има някаква тежка връзка между събитията от 2-и и 16-и юли, когато са двете затъмнения съответно на Слънцето в Рак и на Луната в Козирог. Съдбата разтваря ножиците, орязва някои ваши шансове, връзки и приятелства и затваря амбициите ви за известно време. Постарайте се да изпълните договореностите и не започвайте нищо ново. През уикенда уредете срещи с хора, които могат да ви бъдат полезни в тези трудни за вас времена. Неделният ден се свързва със сърцето и сърдечните работи. Не се карайте с никого, сдобрите се, помирите се, обичайте се. На 15-16 Луната е в съвпад с Плутон и Сатурн от вашия знак и с кармичния лунен възел. Това ще бъдат за вас дни на тежки и изпитания. Ще се раждат и деца с утежнена карма в посока на професия, амбиции и семейни връзки. Не се опитвайте да оправяте света и не давайте непоискани съвети. Каквото загубите трудно ще си върнете. 17-и отваря зверски апетити и амбиции. Скандалите са лош знак и разболяват. Отложете преговорите за четвъртък, когато лесно ще се постига примирие. 18-и е ден свързан с душите ни човешките. Крясъците разболяват и вредят. Бъдете дипломатични и тактични на всички нива, избягвайте скандалите. 19-и дава ход на стари дела. Меркурий отново ви гледа в опозиция, така че преди да мислите за нещо ново в бизнеса и търговската инициатива довършете обещаното.

Водолей 21 януари – 19 февруари

През уикенда пътувайте и чакайте гостувания. В тези дни имате шанс да се изявите в средата си, да привлечете покровители, да направите връзки важни за бъдещето, да се сдобиете с допълнителна работа и поръчка. Не е все едно с кого ще си пиете петието и обсъждате битието в съботната вечер. Може би ще се появи човекът, когото отдавна чакате. Не отклонявайте предложения. На 15-и преди да помислите за работа помислете за външния си вид. Ще ви посрещат по дрехите, а ако остане време ще ви видят и ума. Слушайте повече,  попивайте факти и информации, вместо да предоставяте такива. Предстои пълнолуние в знака на съседа ви Козирог съпроводено с частично лунно затъмнение. Обърнете внимание на Козирозите и Раците в живота си и в никакъв случай не противопоставяйте едните на другите. 16-и е проблемен за хората с едипови комплекси. Стари рани се събуждат, заспали чувства се възбуждат. В следващите три дни луната ще дефилира във вашия знак, ще преобръща отношения, ще носи размествения и пътувания и ще променя добре подредената ви вселена. На 17-и ограничете до минимум контактите. Може да попаднете в неприятни положение и интриги. Някой ви влиза в територията на влияние. На 18-и си отдъхвате и разпределяте отговорностите, а на 19-и получавате награда за добре свършената работа.

Риби 20 февруари – 20 март

Пригответе се да давате, да работите за чужда кауза и интереси през уикенда. Не споделяйте идеи и намерения, особено ако наоколо се навъртат представители на конкуренцията. Вероятно е да се обадят евентуални спонсори, които са опипали почвата и при тях. Не се доверявайте на никого и си пазете тайните, от които смятате да печелите и да имате придобивки. 15-и завърта колелото, издига ви на по-добра позиция, разширява личните ви възможности и пълномощия. На 16-и ви завладява меланхолията на приближаващото пълнолуние. Не планирайте нищо отговорно. Ден на тръбача, който свири сбор и събира хора с еднакви амбиции и намерения под един флаг. Обединете и семейните интереси в името на децата. Тази вечер се засилват маниакалните депресии, обадете се на близък, който знаете, че има проблеми. Не оставайте сами, ако се чувствате застрашени. На 17-и спазвайте диета, ограничете връзките, не се захващайте с нищо, което е обект на чужди интереси. Лакомията е голяма, удряме се един друг през пръстите и открито си пречим. Не се изкушавайте да навредите някому или да излъжете човек, който ви е гласувал доверие. Отложеното за четвърътк ще мине успешно и ще даде равни стартове и позиции и на двете страни. Ще се разберете по спорните въпроси, ще се помирите и съберете отново. В петък ще направите силен и безпечаващ ход.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Франки Мюниц от „Малкълм“ се ожени

Франки Мюниц, който доби световна популярност като Малкълм от едноименния ситком се врече във вечна вярност на половинката си Пейдж Прайс.

Кобилкина отпразнува рожден ден на сина си в Гърция

Сексоложката Наталия Кобилкина вдигна детско парти за първия рожден ден на сина си Филип в Гърция. Към момента семейството на доктор Ко се подвизава в южната ни съседка, от където е родом и нейният съпруг Такис Дретакис.