Седмичен хороскоп за 13-19 ноември

Седмичен хороскоп за 13-19 ноември

Вижте какво вещаят звездите за следващия период. Вслушайте се в съветите им, за да вземете правилните решения.

Овен 21 март – 20 април

В съботния ден се събуждате се след тежък сън, на който не бива да обръщате внимание. Отложете взимането на важни решения в семеен и личен план. Вечерта може да ви се обадят с важно бизнес предложение. Взетите решения в неделя, 14-и, позволяват да стъпите на здрава основа и да да доминирате в средата и у дома. Не обръщайте внимание на неприятностите. На 15-и може да получите работата, за която кандидатствате. Денят е високоенергиен. Не забравяйте и важните семейни поводи. Във вторник, 16-и, търсете начин да уредите имотни и наследствени дела. Може да се намерят средства за важен ваш проект. Денят на 17-и ще направи някого богат, а друг още по-богат. Насочете усилията си към начинанията, които временно сте изоставили. Най-добрият ден в месеца за съвместна делова и творческа работа ще бъде 18-и. Всеки старт ще е успешен.19-и ще бъде денят, зареден с особен фатализъм. Лунното затъмнение ще окаже своето влияние - трябва да се смирите и да не влизате в конфликти. Ако се скарате с някого ще е за дълъг период.

Телец 21 април – 20 май

До обяд на 13-и контролирайте емоциите и не позволявайте да ви провокират. Следобед навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. На 14-и се включва каналът на кармичната родова памет. Всички сили трябва да се насочат към подобряване условията ни на живот, работа и труд.На 15-и ще постигнете всичко, което ви се полага и ще имате лично удовлетворение. Ден на сърцето е 16-и. Помислете за тези, които обичате или с които ви свързва работата и общественият живот. Очаквайте награди.На 17-и Луната навлиза в Телец. Това е чудесен ден за старт на нови дейности и проекти. С особено внимание трябва да се подходи на 18-и. Не правете компромиси, бъдете там, където се усещате силни. Действията трябва да са насочени към активна работа и търсене на печалби.19-ият ден изисква да не влизате в конфликти, туширайте в зародиш скандалите и не се сърдете на никого за нищо. Намалете изискванията и апетитите. Препоръчва се диета на всички нива и ограничаване на срещите с хора, които ви натоварват. Не оставайте сами тази вечер.

Близнаци 21 май – 21 юни

През уикенда Луна и Нептун от Риби провокират личните ви фобии и фикс идеи. До обед в събота не предприемайте нищо важно. Обърнете се към по-духовни занимания. На 14-и не прекратявайте връзки, търсете съюзи, в които да обедините личния си и творчески потенциал. Грешка е да се изолирате. Денят на 15-и ще издигне един на върха, а на друг ще бъде детрониран. Ще извлечете ползи от всеки разговор и може да подпишете изгоден договор. На 16-и първо дайте нещо от себе си, а после изисквайте. Опитайте да разберете другата гледна точка и да се съобразите с мнението на партньорите си. Изявите ви на 17-и ще ви направят по-богати и обезпечени. Ден на бърза трансформация по отношение на паричните потоци и техния контрол. На 18-и се включете в екипни инициативи. Който се отдели ще загуби и ще бъде елиминиран от играта. Проведете нужните делови срещи, привлечете нови партньори19-и е рисков ден на лъжи, измами и съблазни. Не се доверявайте и не излизайте извън зоната си на комфорт и компетентност. Конкуренцията дебне.

Рак 22 юни – 21 юли

Събота,13-и, има своята тъмна и светла половина. Не бързайте, бъдете по-активни следобед. Ограничете контактите, не започвайте нищо важно и не давайте съвети. От обед навлизате в един от най-силните си периоди за месеца.На 14-и постигате важна цел, разширяваща позициите ви на влияние. Насочете цялото си внимание за благоустройството на дома и страната. Включва се каналът на кармичната родова памет. С натиск и критика ще се сблъскате на 15-и и ще се наложи да направите нежелани компромиси. Навлизаме в деня на сърцето.17-и е ден на преобразяването, броят се наличностите, отчитат се ползи и загуби. Някой може да промени своята визия, а друг - мнението и намеренията си, които довчера е декларирал. Предстоят обрати в отношенията. На 18-и е време за общи събрания и взимане на важни решения, водещи ще са тези, които са обединили сили, ресурси и интереси. Не е добре да действате самостоятелно. Ден на удари под кръста ще бъде 19-и. Податливи сме на внушения и съблазни. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли.

Лъв 22 юли – 22 август

До обед на 13-и не започвайте нищо важно. След това намирате решение на всеки проблем. Направете някои ремонти и благоустройствени дейности у дома и на работното място. 14-и ви свързва с подходящите хора. Всеки избор, който правите да е за доброто на семейството. Вечерта е зареждаща. Действайте активно в посока на важните си цели и интереси на 15-и. Печелите дела и си връщате загубени позиции. Добре е да подпишете нови договори и да приемете предложения за съвместна работа. Започнете прочистваща диета. На 16-и мъдростта надделява над чувствата и ума. Направете своя мъдър избор и това, за което някой ви моли. Никъде на отивайте без подарък. 17-и ще донесе натиск и агресия и ще се наложи да променяте плановете си в движение. Не теглете кредити и не задлъжнявайте по никакъв повод. На 18-и ще ви е нужна силна партньорска защита. Не си позволявайте да действате сами срещу всички. Ограничете контактите и не се впускайте в спорове на 19-и. Каквото загубите, трудно ще го възстановите. Намалете амбицията.

Дева 23 август – 22 септември

На 13-и се отнесете с особено внимание към знаците, които получавате днес.Ще срещате прикрита и открита съпротива не само в семейството, но и в приятелския и роднински кръг. Не се опитвайте да променяте нечии решения. Движени сте от фикс-идеи и илюзии на 14-и. За някои предстои преместване в нов дом, а за друг приемане на нови хора в екипа. Направете размествания и ремонти. На 15-и ще имате постижение, което ще оцените като недостатъчно, но чрез него ще се развият благоприятните за вас дела и начинания. Благодарете за всичко, което в момента ви дава живота. Енергийният ви потенциал нараства. 16-и изисква грижа повече за другите, не мислите само за себе си. Давайте от сърце и ще получите каквото ви трябва. Важното отложете за утре. На 17-и печелите там, където преди сте имали загуби. Очертава се възможност за съвместна работа. Сключете нови договори. Може да влезете в подходящ екип и да подпишете нови договори на 18-и. 19-и е ден на конфликти. Старайте се в този ден да не нарушавате закони и предписания. Смирете амбицията и претенциите.

Везни 23 септември – 22 октомври

Отнасяйте се с подозрение към всичко предложено на 13-и. Ако днес се събудите подтиснати, обърнете се към духовни и творчески занимания. Прочистете мислите от негативизма, излезте сред природата. На 14-и стъпваме на нова база и работим за бъдещето. Днес силите са насочени към подобряването на живота и бита, към обезпечаване бъдещето ни и това на децата. Може да разберете за изневери или да бъдете обект на фатално привличане на 15-и. Не си позволявайте конфликти с партньора и не допускайте странични хора да надничат в семейната спалня и кухня. На 16-и добре да вложим цялата си енергия, мисли и чувства в подкрепа на другите. Включете са в спонсорски и благотворителни инициативи и правете това, за което някой ви помоли.17-и е ден на пръстена и колелото, едно обвързване подобрява живота ви. Силите ви се връщат, повишават ви. Започнатите лечения ще са успешни и навременни. На 18-и подпишете нов договор. Не оставайте на места, където не ви оценяват. 19-и е зареден с амбиция и агресия. Днес е добре да се работи самостоятелно.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 13-и ще изкачите връх в кариерата и в отношенията си с партньори. Ще получите подкрепа за творческите си планове. Време е да се уредят сметките и да се финализират започнатите проекти. Медитирайте и се доверявайте на чувствата на 14-и. Може да се справите с всяка болка и проблем и да подкрепите близките. Помислете как да обвновите дома и личните си връзки. 15-и е ден на високите енергии, амбиции и цели. Натрупаното напрежение избива в агресивност. Вероятни са изневери както на партньора, така и на собствения ви стил на работа и живот. Ден на сърцето и сърдечните работи се очертава 16-и. Сега е моментът да се стопят дистанциите, да се сплотява екипа, да се търсят пътища за помирение и разбирателство в името на важна цел. На 17-и не рискувайте във финансов план. Ще влезете в преразход на средства и чувства. Родители и деца на се разбират. 18-и сплотява редиците на конкуренцията, ще се почувствате в изолация. Отваря се пропаст в отношенията, разделяме се на групи по интереси, мнения, амбиции. 19-и налага нови мерки заради остра битка на интереси и мнения. Не е изключена повишена сеизмична активност .

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не реагирайте прекалено емоционално на ситуациите, в които попадате на 13-и. Не е нужно да доказвате нещо. Няма да ви разберат. Внимавайте с дозировката на лекарства и алкохол. На 14-и не може да си позволите пасивност, но и прекалената амбиция може да ви разболее. Не се претоварвайте, намерете време за релакс и близките си. Вечерта носи смирение и любов. Може да изкачите връх в кариерата на 15-и. Поне в една посока на живота постигате нещо, към което отдавна се стремите. Не чакайте друг да ви свърши работата. Действайте активно. В живота ви може да се появи и неочакван благодетел на 16-и. Приемайте това, което ви предлагат и сами предложете на някого подкрепа в труден момент. Включва се каналът на любовта. На 17-и печалбите са за тези, които разбират от финанси. Време е да промените и личната си визия. Важно е на 18-и да влезете в определена група или екип, в който ще бъдете добре защитени. Не отказвайте допълнителна работа. На 19-и уредете важното до обяд. Вечерта ви залива меланхолия, особено ако останете сами. Гостувайте на приятели.

Козирог 22 декември – 20 януари

13-и ви доближава до тези, с които ще бъдете заедно в бъдеще. Следете знаците, които съдбата ви дава. Не бързайте, не започвайте нищо ново до обед, но за следобед планирайте делови и приятелски срещи. 14-и е ден на съзидание. На лично ниво оправяме къщата и правим ремонти, а на обществено се задейства програма за обезпечаване на бъдещето на нацията. Всичко ще става по трудния начин на 15-и. Вложените усилия ще си заслужават труда, но това ще бъде ясно след дни, когато ще получите повишение. Вечерта е добре за среща със спонсор. Нищо амбициозно да не се предприема на 16-и. Опитайте да удовлетворите претенциите на роднините, ако делите имот. Ден на сърцето и сърдечните работи. Не влизайте в конфликти. 17-и ви носи печалби и постъпление в бюджета. Силен период, опитайте да реализирате всяка хрумнала ви идея. На 18-и влизате в ролята на организатор на съвместни делови проекти. Ден на призив, който събира хора с различни интереси в името на една обща цел. 19-и е ден на големите апетити. Старайте се да контролирате амбицията и да спазвате диета. Благодарете за всичко.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Утрото на 13-и е с тежко излъчване. Давате си сметка за нещата, които сме пропуснали. Следобед намирате правилната посока и подход. Една случайна среща и разговор слага всичко на място. 14-и е ден на преливаща енергия. Вървим към презареждане, водени от желание да оправим семейния си живот. На 15-и всичко трябва да се прави с усет за последствията. Зарежда ни енергия, която помага да се държим изправено. За 16-и е в сила поговорката „каквото повикало, такова се обадило”. Ако сте забравили обещанията си към някого, днес и той ще ви забрави. Ден на нежелани обрати и финансови издънки е 17-и. Не предприемайте нищо, без да сте съгласували действията си със семейството и партньорите. Започнете диета. На 18-и е от особено значение да намерите своето място в социума, своята група по интереси. Идете там, където всичко е близко на светогледа и разбиранията ви. Води се тежка битка за ресурси, позиции и положение в обществото на 19-и. Не може да си позволявате грешки. Концентрирайте се над работата си.

Риби 20 февруари – 20 март

На 13-ти е нужно да обръщате внимание на знаците, които получавате. Ако например забравите нещо и се върнете, седнете и обмислете взетите решения, преди да тръгнете отново. Идете там, където винаги се зареждате. Дори и неща, за които не сте вярвали, че ще се случат, ще ви зарадват на 14-и. Рядко фикс идеите, които преследваме се сбъдват, но днес и това може да стане. 15-и е ден, в който някой ще постигне цел, за която дълго се е борил. Предстои презареждане. Враговете стават приятели. Ден за прояви на благотворителност е 16-и. Правете всичко с мисъл за ближния. Стимулирайте активността на децата. Добре е за инвестиции в спортна дейност. На17-и полезните мисли и съвети лесно се усвояват и се прилагат на практика. Може да спечелите неочаквани пари. Включете се в перспективни начинания и дейности. Кандидатствайте за работа и подпишете нови договори на 18-и. Правата ви ще бъдат защитени по-добре, ако работите в екип. 19-и е ден на манипулации. Не правете нещо, за което ще съжалявате. Работете на собствен терен, със свои хора и средства.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.