Седмичен хороскоп за 13-19 февруари

Седмичен хороскоп за 13-19 февруари

Ето какво вещаят звездите на всеки зодиакален знак през следващите седем дни!

Овен 21 март – 20 април

На 13-и с всеки може да се разберете, водете преговори. Ден на неочаквано прозрение и артистично вдъхновение. На 14-и вземете решение за отваряне на стопиран бизнес, но не взимайте нови хора в екипа си. Днес се зарязват лозята, виното се лее, дават се обещания, които непременно трябва да се изпълнят. 15-и ви среща със стари партньори в бизнеса, правят се уговорки за бъдещето. Днес и утре Луната е във вашия знак. Не избързвайте, контролирайте емоциите и не действайте първосигнално.16-и носи новини от чужбина, с които трябва да се съобразите. Ден за преговори с роднини, които са далече. Може да се вземе решение за имотни и наследствени делби или да се реши кой къде ще живее и какво ще ползва. На 17-и не играйте хазартно. Важното свършете в първите два часа на работното време. На 18-и ледовете се топят, дава се прошка. От 19-и вече сте в сатурнова дупка. До 11ч се разберете по всички важни въпроси за деня и потърсете първи тези, с които смятате да движите важна работа или сделка. Към обед в делата ви ще се намесят неканени гости. Нищо ново да не се започва. Навлизаме в деня на прилепа. Всичко ще се прави на тъмно.

Телец 21 април – 20 май

На 13-и ще ви убеждават, тези които в миналото сте разубедили и отказали от нещо. Край с изчаквателната политика. На 14-и не работете в екип. Днес лесно губим идентичноста си при връзки с неподходящите хора. Фалшиви новини провокират ежедневието ви и може да ви скарат с партньори. 15-и ви среща с хора, които дълго ще останат в личната ви орбита. Днес прекрасно се усвояват нови знания и идеи. 16-и насочва усилията ви в една по-далечна перспектива. Ден за преговори с чужбина и за кандидатстване за работа в чуждестранна фирма. На 17-и не играйте хазартно. Важното свършете в първите часове на работното време. След това ще влезете в разправии и служебни търкания, които ще ви изнервят. От 18-и ледовете в отношенията се топят, Слънцето вече ви гледа в хармоничен аспект. 19-и идва с придобивки. Обадете се на тези, с които искате да стопите ледовете и да ги привлечете към личната си кауза.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 13-и Меркурий е в съвпад с Венера. Хората с положителна нагласа на ума ще успеят, за другите преговорите ще зациклят. 14-и е хаотичен и губещ, но вечерта с когото седнете на една маса с него може да направите семейство или общ бизнес. На 15-и е време за преговори. Стремежът е към постигане на далечни цели. Привличате стари или нови партньори и спонсори. Денят е благоприятен за съвместна инициатива и уточняване на отношения. 16-и насочва погледа към далечна цел. Не се занимавайте с дреболии и не издребнявайте в претенциите. В този ден се преследват далечни и глобални цели, търсят се приятелства и връзки с чужбина, активизират се междудържавните отношения и се водят преговори, които ще позволят разхлабване на ограничителните мерки. 17-и е провокативен. Важното е да запазите в тайна водените преговори, дори и от потенциалните си партньори и съдружници. 18-и стопява дистаниците, а на 19-и сами се ограничавайте, важното и неотложното свършете по най-бързия начин.

Рак 22 юни – 21 юли

На 13-и с всеки може да се разберете. Луна и Нептун от Риби ви зареждат с вдъхновение и амбиция за справяне с всяка ситуация. На 14-и печели соловата игра. Не влизайте в нов екип или в съвместно начинание. Пийте си виното в тесен кръг .Днес зарязваме лозите, но не бива да си зарязвате работата. 15-и разширява хоризонта, очертават се успешни и ползотворни срещи. Изискването днес е да се води честна игра и отговорна политика. Не си позволявайте да предавате тези, които са ви се доверили. Може да бъдете изключени от играта и дори конкуренцията да не иска да се занимава с вас. Доверете се на предчувствията си, Правете това, което ви идва отвътре. Това е и единственият ден в този месец, в който не се пълнее независимо колко ще изядеш. 16-и задава глобални за света програми. Напаснете се на изискванията. Ден на откровение за бъдещето. Символ на деня е щъркел излизащ от облак. Някой вече чака бебе, друг е на път да го направи. 17-и идва с важни разкрития. За родените в първата декада денят носи изпитания. Проверете по различни канали всичко, което ви казват и предлагат. На 18-и тече процес на сближаване и прошка. 19-и е ден за преместване. Едно давещо чувство в гърдите сочи, че трябва да се обърнете към по-духовни занимания.


Лъв 22 юли – 22 август

На 13-и някой сладкодумник ще ви убеди да работите в негов интерес. Ден на неравностойни връзки. Не споделяйте намеренията си. Не се опитвайте да доказвате правотата си, ако ще се изисква съобщаване на информации, които е добре да си останат тайна. На 14-и конкурентите ви се обединяват. Не се препоръчва работа в екип, но в този ден конкуренцията ви ще се събере, дори и виртуално и ще синхронизира действията си в посока на личната ви елиминация. Добре е да се срещнете със спонсори и покровители, но само на четири очи. Добре е на 15-и и вие да излезете с покани и предложения за бъдеща съвместна дейност. Водете принципна политика и на 16-и, когато се задълбочават връзките с чужбина. 17-и е особено рисков за родените до 1 август. Не играйте хазартно. На 18-и утрото е провокативно. Туширайте скандалите в зародиш. Към обед ще трябва да се извинявате и да топите ледовете, да се съгласявате с чуждо мнение и да изпълнявате желания, за да си осигурите мир и любов. Влизате в преразход на сили, чувства и пари. От нечии думи много ще ви заболи. На 19-и се налагат пътувания и промени. Сутринта ще намерите компромисния вариант, но ще остане едно горчиво чувство в сърцето.

Дева 23 август – 22 септември

На 13-и сте подвластни на фикс идеи и фобии. До вечерта в живота ви може да се появи дразнител, който на първо време ще приемете като стимулиращо положение за развитие на личните ви дарби и таланти. Бъдете внимателни в избора, не позволявайте някой да печели лесно чрез вашия труд и делова активност. На 14-и ограничете срещите с непознати. Не се включвайте в групови инициативи, в които ще се загуби личната ви идентичност и няма да има правилно разпределение на заплащане и положен труд. 15-и ви свързва с полезни и важни за бизнеса и живота ви хора. Не отклонявайте покани. Днес вие водите в играта, налагате правилата, осъществявате полезни и перспективни връзки и успявате да се доберете да изгодни предложения и поръчки. 16-и е ден на телепатичните контакти и сигнали. Днес може да получите отговор и оферта на предложения, които сте направили преди време. На 17-и късметът ще проработи за родените в първата декада. Конкурентите ви взаимно се илиминират. На 18-и Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Рибите, пожелайте нещо и на 19-и може да го получите.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 13-и Венера е в съвпад с Меркурий, а това положение ви дава красива форма на мисълта. Може да привлечете всеки към личната си кауза и така на 14-и да се сдобиете с важни съюзници и сътрудници. На 15-16-и работите за чужд интерес, но изгодата ще се види по-късно. 17-и е ден за пожелания, а 18-и за изпълнението им. На 18-и не бързайте с важните начинания. От обед ще навлезете в благоприятен за връзките и действията ви период. Ще получите предложения и ще имате възможност за избор с кого и къде да се видите. До утре сутрин с лекота се стопяват дистанции и се сключва така нужното и за двете страни примирие. Ден на Феникса. Възкръсва от папелта и една любов, която прибързано сте загърбили. До 19-и на обед е време за прошка, после идва забравата. Станете рано и свършете важното в първите два часа на работното време. След това навлизаме в сенчест период, в който много неща ще се правят на тъмно. Няма да се разбере кой с какви планове и намерения идва, какво в действителност предлага и какво ще ни коства всичко това. Не играйте хазартно, не се доверявайте на всеки. Поръчаното може и да не бъде доставено в желания вид.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

На 13-и вътрешната ви енергия достига високи нива. Пасивността е нежелателна. Луна и Нептун от Риби ви зареждат с артистичност и магнетизъм, на който партньорите ви няма да устоят. 14-и предлага изкушения, на които трудно ще устоите. Попадате под фатално влияние. 15-и е ден на протегнатите ръце, подновявате договори и стари връзки. 16-и отваря възможности за работа в чуждестранна фирма. Ако днес вземете решение за заминаване в чужбина или заминете, дълго може да останете там. Възползвайте се от всеки временен коридор или възможност, която няма да трае дълго. Доверете се на интуицията. 17-и е рисков за родените до 1 ноември. Родителите изискват невъзможното, а децата не се съобразяват с наставленията ви. Не взимайте и не давайте заем. 18-и изисква извинения, а 19-и идва с опасни връзки, като родените след 11 ноември трудно ще се въздържат и контролират.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Интуитивно ще избегнете капаните на 13-и. Днешният ден е зареден с особена агресия, която сякаш се усеща и във въздуха. Не провокирайте околните. 14-и ви среща с бъдещите сътрудници и съюзници. Оглеждайте се и преценявайте, но нищо важно не започвайте. 15-и е ден за преговори и подновяване на договори. Венера е в съвпад с Меркурий. Ще се раждат и деца с красив ум. 16-и идва с възможност за странично финансиране. Днес пред вас се отварят врати към чужбина и независимо кризата може да напреднете в преговорите за работа, за пътувания и доставки. Кандидатствайте по спонсорски програми. Защитете и интересите на колегите, с които работите. Сами няма да се справите. 17-и носи изгодно предложение, но до вечерта се въвличате в спорове и конфликти. 18-и стопява дистанциите, а 19-и нарушава правилата и до вечерта напрежението в отношенията ще нараства, като може и да разберете за тайните ходове на някого и да започнат разправии.

Козирог 22 декември – 20 януари

13-и идва с желанието да се подновят стари връзки. Днес се изисква по-голяма активност, особено в посока на важна за вас идея, мисия и цел. Конкуренцията също не спи, а търси начин да се внедри и на ваша територия. Ако късно се сетите и обадите на приятел той вече може да е ангажиран. На 14-и участвайте в делови и приятелски срещи, които ще завършат с важно споразумение. 15-и не е ден за диети. Хапнете си наволя, няма да напълнеете. Но ако днес тръгнете с голямата лъжица в професионален и бизнес план ще се окажете пред много малка паница, която ще нахрани само хората с по-малки претенции. На 16-и ще водите тежки битки, но ще подновите договори и ще получите чаканото повишение. На 17-и идват предложения от чужбина. Родените в първата декада ще спечелят от глупостта и немърливостта на околните. Ще бъдете свидетели на конфликт и скандал, който ще ви даде отдавна търсената информация. На 18-и си пожелайте нещо и ще го имате. Обадете се на тези, които ви липсват. 19-и скрива и маскира истината. Пазете квитанции и бележки. Не си разчиствайте бюрото. Може да унищожите или да загубите важен документ. От обед навлизаме в разрушителен период, в който се решаваме на неравностойни връзки или на сделки в сивата икономика. Ще си спестите само временни разходи, а в бъдеще много повече ще давате и ще страдате.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 13-и е съвпадът на Меркурий и Венера във вашия знак, а на 14-и на Меркурий и Юпитер. Това са стимулиращи ума и връзките ви аспекти. Ще привлечете нови приятелства, които в бъдеще може и да ви оженят или уредят на престижна работа. На 14-и за един ще е денят на влюбените, а за друг важен момент в кариерата. Вечерта може да привлечете спонсори и да уредите работни договори. На 15-и подпишете договори, уредете поръчки. Спазвайте уговорките, водете принципна политика и не обещавайте повече отколкото можете да изпълните. 16-и е ден на телепатичните контакти. Ако мислите за някого той непременно ще ви се обади. Родените до 1-и да не рискуват на 17-и, на път са да объркат личните си финанси. 18-19-и сменят цели и посоки. На 19-и лесно може да бъдем привлечени от тъмната страна от хора работещи в сивия сектор и от нелоялни партньори. Ще бъдат наказани горделивците и тези с голямото самочувствие.

Риби 20 февруари – 20 март

Луната е в Риби през уикенда. Очертават се вдъхновени дни, в които и отношенията в работата ще се изяснят и ще се тръгне към подновяване на дейности. На 15-и приемете допълнителни клаузи по договори. Уредете си среща с партньори и снабдители. 16-и развихря личната ви интуиция, правите важни разкрития. Днес се стимулират и развихрят с пълна сила телепатичните контакти. Ще почувствате ясно, че нещо важно се случва с близките ви, дори и да са далече. Чакайте и обаждания от чужбина. Влюбените се намират и се усещат взаимно в стремежи и желания. Поне един товар се смъква от плещите ви. Някой вече взима решение за заминаване в чужбина, а друг планира да се върне. 17-и е ден на провокации, контролирайте емоциите. Счупен домашен съд е лош знак. Тази вечер или утре след събуждане си пожелайте нещо. Желателно е в този ден да изживеете някакво приключение, но при минимален риск. Не обсъждайте чуждия живот особено с непознати. 18-и е ден за прошка, а 19-и за пътуване, подновете изгубените в кризата връзки и контакти, уредете договори, доставки и плащания.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.