Седмичен хороскоп за 13-19 април

Седмичен хороскоп за 13-19 април

Овен 21 март – 20 април

Навлизаме в период, в който ще се раждат големите диктатори на бъдещето.

Важното в събота свършете до обед. С напредването на деня предстоят промени, които ще ви накарат да притиснете някого с изисквания и претенции. Контролирайте емоциите и не отивайте в крайности. В неделя поспете до обед, ако не искате да привлечете неприятни и рискови случайности или да ви стоварят чужди задължения. До вечерта получавате важни покани и обаждания, които ще позволят в понеделник да направите силен ход и да завладеете престижни позиции. Планирайте преговори и за вторник, когато поне в една посока ще получите признание за труда и личната ви политика. В сряда е време за благотворителност, за участия в спонсорски проекти и начинания от взаимен интерес. На 17-и Меркурй навлиза в Овен и дава нова насока на бизнеса ви. Не позволявайте да ви убеждават да промените мнението си. В момента сте в силна позиция, но още вечерта ще се появи опасен провокатор и дразнител. Сключените договори на 18-и трудно ще се разтрогнат. Не избързвайте, ако усещате нещо неблагоприятно за бъдещето ви. Предстоящото пълнолуние във Везни ще донесе придобивки, но и обвързване, от което после трудно ще се измъкнете. Отложете за 19-и съвместните инициативи. Използвайте колективния ентусиазъм за постигане на целите си.

Телец 21 април – 20 май

Пътувайте в събота рано сутринта. С напредването на деня Луната навлиза в Лъв и сключва рисков аспект с Уран от вашия знак. Плановете ви ще се  объркат, особено ако имате уговорка с повече хора. Някой няма да дойде или ще закъснее, друг ще ви стовари отговорностите си. Ще се ядосвате, ще хабите време, нерви и пари. Родените в първата декада да не предприемат нищо рисково. Не се доверявайте на неподготвени и неточни хора. До неделя на обед каквото се развали трудно ще се оправи. Получавате неприятни знаци, действа ви потискащо чернотата в отношенията. Не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. В понеделник заложете здрава основа на всичко, което предприемете. Планирайте делови и приятелски срещи и сключване на нови договори от обед до сряда на обед. Това ще бъде силен и творчески за вас период, в който ще постигнете максималното в ситуацията. Може да ви повишат и да получите увеличение на заплатата. 16-и е ден за постигане на високи цели, за преследване на идеала в работата и връзките. Не бива да бъдеш пасивен. Кундалини се изкачва по гръбначния стълб и ни кара да се изправим. Сега е момента да предявите претенции след добре свършената работа и приключената поръчка. 17-и е ден за участие в спонсорски инициативи. Кандидатствайте по европейски проекти. На 18-и влезте в нов екип.

Близнаци 21 май – 21 юни

Не планирайте участия в екстремни спортове от събота на обед до неделя на обед. Прекарайте този уикенд на тихо и спокойно място и не се занимавайте с рискови начинания. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Ограничете контактите. Не настоявайте на своето, опитайте да разберете другата гледна точка. В този уикенд е добре да се работи в градината, да се прави разсада за новата реколта. Добре е за преместване и нова подредба на дома. В неделя вечер може да се разберете за предстоящите съвместни инициативи. Ориентирайте се към ремонти и поправки, към подобряване условията на работа и живот. В понеделник се залагат базови проекти, подписват се договори, на които ще се разчита в бъдеще и се правят важни уговорки за условия на доставки и цени. 16-и позволява да постигнете важна цел и да привлечете спонсори. От 17-и Меркурий ще ви гледа вече в хармоничен аспект. Това ще позволи да се водят успешни преговори. Ще получите чакани пари и подкрепа за деловите ви и частни начинания. Кандидатствайте за субсидии от държавата или по европейски проекти. На 18-и ще получите нова информация, която ще позволи да коригирате отношенията и да вземете благоприятно за бъдещето ви решение. Не бива да нервничите. 19-и е ден за събрания, за екипна работа и сформиране на групи по интереси.

Рак 22 юни – 21 юли

Контролирайте емоциите в съботния ден. Не е време за нови инициативи. Проверявайте къде какво оставяте, ако ще заминавате. Правете нещата по традиционния начин. Неблагоприятно за промени, които не знаете какво ще предизвикат. Ден на изкушения и срещи с хора не от вашето тесто. В следващите два дни е добре за пренасяне в нов дом или офис. Всяка промяна ще носи по-добра перспектива за бъдещето. На 15-и е добре, да се подписват договори за бъдеща работа и доставки. На 16-и се превключва на нова навивка на развитие. И най-зациклените ситуации ще се отпушат, ще се намери начин и подход за справяне с кризисните моменти. Вечерта се приберете с подарък. Навлизаме в деня на сърцето. 17-и е добре да мине под флага на грижата за другия. Помогнете на колега, дайте рамо на близките и децата в битката им за по-добра позиция в живота. Вечерта колелото на съдбата ще се завърти. Навлизате в проблемен период до събота. 18-и изисква нова визия, особено ако се налагат срещи важни за бъдещето. Полезните вещества и мисли лесно се усвояват. Но в този ден ще усвоите и неприятни уроци. Не се доверявайте на никого. С пълна сила ни връхлитат старите проблеми и недовършената работа. На 19-и трудно ще влезете в нова среда, а във вашата ще се чувствате като бяла врана. Чак привечер намирате мястото си.

Лъв 22 юли – 22 август

В събота Луната навлиза в Лъв и към обед е в пречупващ аспект с Уран от знака на Телеца. Аспектът е рисков и проблемен. Неблагоприятно за участия в демонстрации на сила. Тълпата е неуправляема. Родените в първите дни на зодията може да очакват обрати в отношенията. До неделя на обед ограничете контактите и стойте далече от рискови инициативи. Не е време да се доказвате, да пробвате нещо ново и да участвате в технически изпитания. Контролирайте скоростта. В неделната вечер чакайте обаждане, което ще активизира амбициите ви за понеделник и ще донесе промените, които отдавна планирате. На 15-и е добре да се залагат основите на нови дейности и проекти, да се сключват дълготрайни договори и да се влиза в нова среда. Добре е да се започне строителство. 16-и ви изправя пред старите нерешени проблеми, но с общи усилия и с дотации в следващите дни ще постигнете напредък във всяка дейност. От 17-и Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Овена. Очаквайте изгодни предложения и възможности да се получи странично финансиране. Печелите търгове и големи поръчки. Длъжници ви се издължават и на 18-и когато пари, мисли и идеи лесно се усвояват. На 19-и важното да се свърши до обед. Следобед навлизате в рисков период. Не планирайте пътувания вечерта и в събота сутринта.

Дева 23 август – 22 септември

В събота до обед стопете ледовете, помирете се с приятели и близки и си простете взаимните прегрешения. Ако не го направите бързо ще се забравите. От обед до неделя на обед много неща ще се правят на тъмно, а и мислите ни ще са мрачни, независимо пролетното ухание навън. Следете знаците на съдбата и реагирайте адекватно на променящата се ситуация. От особено значение е да се контролират емоциите. Не отговаряйте на предизвикателства. На 15-и Луната навлиза във вашия знак и ви връща към недовършените задачи. Свършете ги бързо и се захванете с новите проекти. На 15-16-и се залагат основите на дейности и поръчки, от които ще се печели добре напред във времето. Не се отказвайте дори и от предложения, които не са от вашия ресор. В процеса на работа ще се научите кое как се прави и ще разширите клиентелата си. От 17-и вашата управляваща планета Меркурий вече няма да ви гледа в опозиция. Бизнесът и връзките ви ще се отпушат. Може да подпишете изгодни договори и да ви повишат. От събота и Венера ще го последва, така че и в любовта нещата ще се подредят. На 17-и направете едно добро дело и на 18-и жестовете ще ви се върнат, но по друга линия и от друго място. Облечете новите дрехи, променете прическа и визия. В петък участвайте в съвместни инициативи и влезте в нова среда.

Везни 23 септември - 22 октомври

В събота трудно контролирате емоциите, може да кажете и направите нещо прибързано. Не взимайте страна в спорове и не планирайте участия в екстремни спортове и изживявания. До неделя на обед ограничете контактите, независимо поканите за престижни публични и лични участия. Движим се в деня на прилепа, всичко се прави на тъмно. Неделната вечер пренарежда пъзела, променя плановите и провокира обаждания, които ще ви донесат промяна в работата и в деловите връзки. В понеделник е добре да се подпишат нови договори и да се стъпи на нова база на развитие. Опитайте да привлечете нови клиенти. На 16-и може да получите изгодни поръчки. Не се бавете с решенията, обадете се на тези, с които искате да работите и действате заедно в изгодна и за двете страни посока. От 17-и Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Овена, а това ще активизира конкуренцията ви по всички линии на живота. От събота и Венера ще навлезе в Овен, така че и в любовта ще настъпят неприятни за вас промени. Може да разберете за изневери и да изневерите. Ще бъде лесно да ви спретнат компромат и да ви атакуват. На 17-и  участвайте в благотворителни проекти. 18-и е ден на преобразяването. Променете прическа и визия и животът ви ще се промени. Където отидете в петък, за дълго ще се ангажирате. Променяте средата и начина си на живот.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Станете рано в събота, пътувайте, не отлагайте нищо за по-късно. От обед някаква сянка ще се промъкне в отношенията ни. Навлизаме в деня на прилепа. Тенденцията е нещата да се правят на тъмно, да се прикриват действия и постъпки, да се лъже на едро и дребно. Не бива да се действа импулсивно. Контролирайте емоциите, не провокирайте скандали, защото после ще е трудно да се сдобрите и помирите. В понеделник до обед опипвайте почвата, не давайте прибързани отговори и отложете сключването на новите договори за следобед. До вторник на обед се работи по базови проекти. Започнете ремонти и строителство. Ще се очертаят нови перспективи пред дейността ви, ще получите изгодни предложения и поръчки и може да вдигнете цената на услугите, които правите. В тези дни лесно се привличат нови клиенти. Добре е да направите поне едно добро дело и жест на внимание на 17-и. Даденото от сърце ще ви се върне двойно и тройно. 18-и изисква преоценка, промяна, нов подход и нова визия. Направите промените, които сте планирали. Новите идеи лесно се усвояват и реализират. Лесно се усвояват и полезните продукти. Тествайте нова козметика. За 19-и насрочете срещи на екипа. Поканете основните си и бъдещи партньори, участвайте в съвместни инициативи и кооперирайте усилията си с проверени в годините хора.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ограничете контактите през уикенда и действайте на свой терен. Не започвайте нищо важно, а довършете обещаната работа. Не се опитвайте да се доказвате, не парадирайте с възможностите си. Очертават се провокации. Подгответе се за изявите си в понеделник. 15-и изисква да се започне на чисто в нова област, където ще срещнете силна конкуренция. Енергията ви търси поле за изява, но това не значи, че трябва да се правят отстъпки и да се започне нещо на всяка цена. Правете нещата по традиционния начин. Не е време за неизпитани и неизпробвани нововъведения. Направете крачка там, където се чувствате силни, знаещи и можещи. 16-и е ден на тежка конкуренция и удари под кръста. Не се претоварвайте. Пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате. От 17-и нещата при вас започват да се развиват по план. Меркурий вече ви гледа в брилянтен аспект от знака на Овена. Ще потръгнат проекти, за които не е имало пари или възможности преди. Някой ще получи кредитиране и подкрепа за бизнеса си. Кандидатствайте за европейско финансиране и субсидии. На всички нива в този ден ще се правят големи и малки жестове и дано и вас ви огрее. 18-и изисква промяна във визията и в поведението. Представете на пазара новите си продукти. В петък проведете преговори, уточнете съвместните планове, доставките и цените. 

Козирог 22 декември – 20 януари

Прекарайте този уикенд на тихо, приятно и защитено място. Не се товарете с тежки задачи. Сменете един вид труд с друг. Дайте си време за размисъл преди да вземете окончателни решения за приключване на връзки. Очистете мислите от агресивната чернота наоколо и не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. Има вероятност да се заблуждавате или получените информации да не са достоверни. В понеделник заложете нов постамент за бъдещето, подпишете нов договор, търсете нови съюзници и съмишленици. Ще се обадят бъдещи клиенти, а настоящите ще потвърдят поръчки и участия в съвместни дейности. На 16-и ще имате поне една победа, която не бива да омаловажавате поради неприятностите, които ще я последват. Конкуренцията е безмилостна, но точно в този момент късметът ще работи за вас. 17-и носи изпитания за родените в първите дни на зодията. Ще разберете кои са истинските ви приятели и партньори. Очертават се предателства, но ситуацията се изяснява. Нищо съществено и важно да не се предприема. На 18-и ще получите информация помагаща да се ориентирате в ситуацията и да направите правилния избор. Прекратете вредни връзки, излезете от участия в губещи проекти. Този ден е магичен, ще ви помогне да извлечете пози от грешките на миналото. В петък важното да се насрочи за следобед.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Пътувайте рано в събота, ако се налага и след това до обед в неделя ограничете контактите. Навлизате в неблагоприятен период. Родените в първите дни на зодията може да изживеят тежки и стресови ситуации на 13-и и на 19-и. В тези два дни Слънце, Уран и Луна ще сключват неблагоприятни аспекти с вашето Слънце. Не планирайте участия в екстремни спортове и ограничете скоростта. Не участвайте в тестове и изпитания носещи опасности за здравето. Не се правете на велики. В момента не е препоръчително да поемате излишни рискове в каквато и да е посока. Давайте го по лежерно през уикенда, а в понеделник изчаквайте реакциите и избора на околните, преди да предявите претенции към някого и нещо. Вечерта на 15-и ще имате приятни изживявания и предложения, които е добре да се реализират. На 16-и поне една цел ще бъде постигната, но нищо не бива да става на всяка цена. 17-и е денят на сърцето и сърдечните работи. Правете подаръци и това, за което някой изрично ви помоли. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. 18-и ви дава възможност да се обвържете с качествени съюзници и сътрудници. Ден на пръстена и колелото. Облечете новите дрехи и се постарайте да бъдете неотразими. В петък до обед имате повече възможности за избор, но до вечерта отново облаците над вас се сгъстят. Не планирайте рискови изяви за уикенда.

Риби 20 февруари – 20 март

Ще имате чудесна съботна сутрин и дано продължите така и през деня. Но към обед може да получите неприятни знаци и да загубите контрола. Работете в градината, засейте семената на новата реколта. Обърнете се към усвояване на духовна храна. Простете на тези, които са ви обидили. В неделя следобед навлизаме в деня на фонтана позволяващ да извоюваме лична и духовна самостоятелност. В понеделник направете своя преход на ново място и в нова среда. Представете си ясно тази линия на поведение, която смятате да държите в бъдеще и я следвайте неотклонно. Вечерта очаквайте разправии с роднини. На 16-и на работното място може да бъде предпочетен друг, независимо че вие сте този, който е имал по голям принос в проектите. В момента в хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Не очаквайте нищо да става по лесния начин. 17-и идва с жестове на внимание. Ще си проличат истински важните за вас хора. Дава се милостиня и се прави това, за което те помолят. Не се страхувайте да изкажете претенциите и да уточните отношенията, за да може да се работи и живее нататък с лекота. На 17-и Меркурий напуска вашия знак, а на 20-и и Венера ще го последва. Ще са ви нужни нови съюзници и сътрудници. Не оставяйте някой важен за вас човек да си тръгне от живота ви просто така. Всичко предприето в петък ще донесе късмет и ползи.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.