Овен 21 март - 20 април

12-и ще започне с клюка, която ще се разраства и може да засегне много хора. Ако до 13-и запазите неутралитет и не вземете страна в една провокация ще спечелите предимства и ще си осигурите силен гръб в бъдеще. Съботната вечер е заредена с експлозивност, особено за родените около 1 април. До вторник не вадете зъб и не се зъбете на никого. В неделя не се занимавайте с рискови спортове и не участвайте в състезания.

До понеделник на обед не приемайте да замествате колега и да вършите несвойствена работа. Каквото се развали трудно ще се оправи. На 14-и вечерта сте склонни на всякакви компромиси в любовта и на нестандартно поведение, за което ще съжалявате. 15-и ще започне с шансове за печалба, с възможност за сключване на нови договори и повишение на заплатата. Кандидатствайте за нова работна позиция. До обед на 16-и имате шанс да изкачите висок връх в кариерата. След това до 17-и на обед се пригответе да давате, да подкрепяте нечия инициатива, да финансирате нуждите на близките и децата. От 17 до 25 януари ще се раждат деца, които ще печелят лесно стипендии и конкурси, ще бъдат обект на благотворителност, ако сами се включат в такива прояви. От 17-и на обед до 18-и на обед се пригответе да предложите на тялото си повече полезни продукти. И умът ви лесно ще усвоява полезната информация. В петък следобед влизате в нова среда или компания.

Телец 21 април – 20 май

12-и има своята тъмна и светла половина. До обед очаквайте неприятни разговори, които може да доведат до скарване. Следобед всяка грешка ще бъде простена и забравена. В неделя посетете тези, към които чувствате някакъв дълг и уточнете отношенията. От обед до понеделник на обед енергетиката е тежка. Не започвайте работи и дейности, на които смятате да разчитате в бъдеще. Родените във втората декада ще се възползват от тайните на другите, но своите трябва да пазят. 14-и започва с неприятна новина, която използвана добре може да ви донесе предимства. Проведените разговори късно вечерта може да ви донесат неочаквани печалби. На 15-16-и Луната е във вашия знак, където е в екзалтация, особено по отношение на парите и придобивките. Може да влезете в нова среда и да спечелите от участието си в престижни мероприятия. Лесно ще налагате своите виждания и разбирания на колектива, в който работите. Добре е на 15-и да подпишете нови договори, да работите по базови проекти и да търсите нови, а може би и тайни източници на сила, протекция и енергия. 16-и ще донесе вероятно първите ви награди за годината. От обед до 17-и на обед направете едно добро дело и обгрижете някого. Вечерта на 17-и полезните вещества и мисли лесно се усвояват. В петък правите крачка в нова посока, създавате или влизате в нов екип. Действайте активно.

Близнаци 21 май - 21 юни

Тежък съботен предобед с неприятности и проблеми както със своите, така и с чуждите. Внимавайте в приказките, за да не развалите отношенията си. Важните и уточняващи разговори проведете от обед до неделя на обед. 13-и е денят на тайните организации, на тайните сбирки на още по-тайните общества. Не споделяйте много, ако не искате да си докарате неприятности. Вероятни са проблеми с говора и слуха, гледайте да не настинете. На 14-и на някой може и да му изстине мястото, но това ще донесе в бъдеще ползи за вас и близките ви и ще обедини интересите ви. Важното за понеделник да се предприеме следобед. 15-и е ден за първа крачка в нова бизнес посока. И ако вече сте завладели дадена територия сега е време да се възползвате от нейните ресурси. Вкарайте свежи пари в нови дейности и производства. Вечерта уредете среща с партньори. На 16-и до обед ще постигнете изгодни за вас споразумения и неочаквано ще ви подкрепят тези, които до момента са ви клатили стола. От обед до 17-и на обед правете услуги, обгрижете някой изпаднал в нужда и може да бъдете сигурни, че и за вашите проблеми някой ще се погрижи. На 17-18 Луната е в Близнаци. Организирайте пътувания и важни срещи. Намерете време на 17-и за промяна в стил, прическа и визия. Търсете консултации. На 18-и решете имотен спор. За следобед планирайте среща на екипа.

Рак 22 юни - 21 юли

Родените в третата декада ще водят нужни, но болезнени разговори в събота до обед. Внимавайте какво си пожелавате. Не лъжете, лъжите в този ден ще се превърнат в истина, от която ще ви заболи в следващите дни. Вечерта носи конфликти, а и в неделя сутринта няма мир и покой за вас от претенциите на околните. Родените във втората декада да бъдат особено внимателни към информациите, които знаят. Една изпусната дума може да предизвика тежки конфликти и раздели. В понеделник по-добре закъснейте за работа вместо да поемете неприятен ангажимент или да участвате в конфликтни събрания. 13-14-и може да ви донесат повече болка, отколкото очаквате поради грешни информации и споделяне с грешния човек. Не вадете зъб и стойте далече от конфликтите. Обличайте се добре. За вечерта на 14-и не планирайте първа среща. Склонни сте на нестандартни постъпки и поведение. На 15-и вече правите първата си крачка на нова територия. Това е ден за поставяне основите на нови дейности и начинания. Добре е на 15-16-и да подпишете нови договори. На 16-и следобед преди да поискате, дайте повече от себе си. На 17-и започнете с благотворителен жест и ще ви се върне. Вечерта е много важно как ще изглеждате, идете на фризьор. В петък до обед отдайте внимание на полезните продукти и срещи. Чакат ви печалби до вечерта. 

Лъв 22 юли – 22 август

В събота не ставайте рано, избягвайте семейните конфликти. Късметът ви идва към обед. Лесно може да привлечете някого и да се радвате на взаимност. 13-и е критичен ден за тези, които не умеят да пазят тайни. В желанието си да изпъкне някой ще ви снесе наготово информация, която ще ви донесе предимства. 13-14-и са дните на тайните общества и на преговорите, за които обществото и света така и няма да разберат. Поставете условията си, не приемайте чуждите. От неделя на обед до понеделник на обед са повече тъмните моменти и разговорите на тъмно, от които ще страдаме в бъдеще, но каквото се уговори следобед на 14-и ще донесе на вас и на другите повече ползи. На 15-16-и се пригответе да давате, да влагате пари и усилия в съвместни проекти. Много важно е да се уточняват условията, да се знае кой в каква посока и доколко отговаря за всичко, което се споразумеете. Всяко обвързване в тези дни трябва да е изпипано с взаимно изгодни договори иначе сделката ще се провали. От обед на 16-и до обед на 17-и се включете в спонсорски проекти. Дайте и ще получите каквото ви е нужно. До вечерта на 17-и колелото на съдбата ще се завърти и ще ви изкара на предни позиции. Помислете за вложения в недвижим имот и за разширяване на територията си на работа и влияние. На 18-и сключете изгодна сделка и привлечете силни хора в екипа си.

Дева 23 август – 22 септември

Една доста неприятна събота сутрин за родените в третата декада. Може да се скарате по незначителни поводи. Поспете, не тръгвайте рано на път. Към обед облаците се разнасят, а неприятностите друг ги отнася и привлича към себе си. В неделя посетете роднини и приятели, опитайте да изгладите недоразуменията. В организма ни се включват фините енергии. Направете си сами лекарство. Родените във втората декада са на път да разкрият и използват тайна информация или рецепта. От наученото на 13-14-и може да произлезе нова работа и паралелен ангажимент, който след време ще се окаже и доста доходен. Прибирайте се навреме, не замръквайте с приятели на опасни места. На 14-и вечерта нищо важно да не се предприема. Почти в края на работното време ще получите наистина важните предложения. 15-16-и ще се окажат дни на вашата победа, на възможността да станете част от престижен проект или група. Вървите и към любовна авантюра, която по никакъв начин не бива да свързвате с работата си. Това са дни на постижения и награди, на покани за участия и повишение на жизнения ви стандарт. Сега е моментът да сключите нови договори. Късметът ще изгрее за родените преди залез-слънце. 17-и започнете с дарителска акция, а на 18-и търсете ново място за внедряване.

Везни 23 септември – 22 октомври

Предстоят три дни, в които ще имате доста проблеми, ще усещате неприятно въздействие и влияние и ще се чудите откъде ви идват всички тези неприятности на главата, която в момента е слабото ви място. До вечерта на 12-и се натрупва напрежение, което ще се излее на главите на родените до 1 октомври. В неделя да намалят риска родените във втората декада, ако не искат да зациклят и пострадат. Не вадете зъб и до вторник не прибягвайте до лицева хирургия. Тъмни сили се опитват да се внедрят в живота ви. На 14-и поне до обед не правете никакъв избор, а за вечерта не си насрочвайте първа среща. Родените в третата декада са в по-тежка позиция. Вървите към нестандартна връзка, която може да стане повод за клюки и компроматна атака. От 15-и ще дишате по-леко и дано сте си извадили поуки. Опитайте да разберете дали не се оформя лагер против вас на работното място. Може да не ви поканят на важна сбирка. 15-и е благоприятен за влизане в нова среда и подписване на нови договори. Ден на фундамента, всичко да се прави здраво. На 16-и до обед шансовете за печалба са на ваша страна, след това до 17-и на обед помогнете на тези, които обичате и цените, да ви догонят и да станат част от проспериращ екип. На 18-и облечете новите дрехи и идете на фризьор, за вечерта предстоят отговорни срещи, които ще ви вдигнат нивото.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Родените в третата декада ще имат повече късмет в съботния ден, ще се възползват от проблемите и препирните на другите. Вечерта на всяка цена се постарайте да избегнете скандали, които може да завършат с инцидент. 13-и е ден за стопляне на отношения и стопяване на дистанции. Това е и ден на тайните, на необявените срещи, на тайните сборища на още по-тайни и потайни места. Предстоят елиминации на тези, които не спазват договорките. На 14-и до обед властват тъмни сили. Контролирайте се, не правете нищо на всяка цена. До вечерта може да направите силен ход, да получите защита и одобрение на проектите си. Сключените договори ви дават предимства. На 15-16-и Луната ви гледа в опозиция от знака на златния Телец. Трудно ще вървят дела и дейности свързани със странично финансиране. Дано получите отсрочка и за дълговете си. Ще се наложи да действате в екип там, където ви се иска сами да работите и с никого да не делите печалбите. Това са и дни на нестандартни срещи, на които може да ви спретнат и компромат. Ограничете публичните изяви, ако не искате да работите за чуждия интерес. На 17-и до обед обгрижете някой нуждаещ се от грижи. Не пренебрегвайте нуждите на родителите си. Кандидатствайте по спонсорски програми. За вечерта се постарайте да изглеждате добре. Планирайте за 18-и важните си срещи и разговори.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Рисков предобед за родените в последните дни на зодията. Не се включвайте в екстремни изяви и спортни инициативи. Не е ден за ски. Следобед постепенно взимате инициативата и успявате да стопите дистанциите с приятели и близки. До обед в неделя посетете тези, които искате да привлечете за важна работа и дейност. Пътувайте, може да намерите лечебно място и да си приготвите сами лекарство. Родените във втората декада ще изживеят магични моменти в този уикенд и бебето може да направят. И в неделната вечер останете само с най-любимите си хора. В понеделник до обед ентусиазмът ви може да бъде яхнат и употребен. Мързеливците ще разчитат на вашата работа и делова активност. Дано шефовете забележат кой в действителност движи нещата и да ви възнаградят. От обед на 14-и до обед на 15-и си осигурявате стабилност с нов договор или намирате нова база за развитие. Ще намерите и допълнително финансиране до 16-и на обед. След това до обед на 17-и направете едно добро дело, помогнете на някой да изплува от кризата и ще си спечелите доверен човек за бъдещето. Родените в първата декада ще имат проблеми на 17-и, ако поставят своите интереси над колективните и семейните. Вечерта ще е тежка и конфликтна. За да вървят нещата в петък, трябва да направите компромис. Конкуренцията готви ответен удар.

Козирог 22 декември – 20 януари

Навлизате в тридневен рисков период. Родените в първата декада ще имат повече проблеми в събота, особено вечерта, когато може да се очакват емоционални изблици и на моменти с прояви на агресия. В неделя проблемите ще се повече за родените във втората декада, особено ако не направят компромис и не се опитат да стопят дистанциите. Съветът е в този уикенд да не правите тежки преходи в планината и да внимавате със ските. Неблагоприятно за интервенции в областта на главата. Не вадете зъб до вторник. Не участвайте в тайни сбирки и сборища, особено ако не можете да пазите тайни. В понеделник и на работното място може да се почувствате в изолация или да бъдете отстранени от екипа, с който искате да работите. На всички нива ви дебнат изкушения и изкусители, които доста може да ви объркат. Родените в третата декада ще имат и нестандартни любовни срещи. И като се събудите на 15-и знайте, че започвате победоносно изкачване към върха, от който някой ви е съборил или сами сте си позволили да паднете. Планирайте подписване на нови договори. 15-16-и ви дават шанс да спечелите повече, да намерите новата си пазарна ниша, в която да действате и да се развивате. На 17-и сутринта не подминавайте протегнатите ръце. Вечерта усвоявате нови уроци, които ще приложите още в петък. Шансът е на ваша страна.

Водолей 21 януари – 19 февруари

До обед на 12-и ограничете контактите и пътуванията, контролирайте се. Вечерта ви предстои емоционално изживяване. Ще има усмивки и сълзи. 13-14-и са много особени дни. Ще имат предимства тези, които бъдат допуснати в средата на избрани. Това са дни на тайни сбирки, на тайни преговори, които може да променят живота на мнозина. Дано сте в кръга на избраните, за да може да повлияете положително на бъдещите решения на групата. В понеделник до обед са вероятни измами и изкушения. Нищо важно да не се започва. Не подписвайте договори, преди да проверите условията и клаузите написани с дребен шрифт. Вечерта правите компромис в любовта, който ще ви коства много. Не опитвайте нищо нестандартно, вероятно е да ви спретнат компромат. 15-и е ден на допълнителни разходи. Ще ви представят неприятни сметки, строителни и ремонтни работи се оскъпяват. Проблемът е, че за вас това касае базови проекти, така че ще трябва да осигурите парите. На 16-и до обед давате и влизате в преразход. Ако следобед направите едно добро дело, някой друг ще ви върне жеста и ще ви покрие загубите още в следващите дни. На 17-и сутринта направете дарение, раздайте ненужни вещи. Следобед ще усвоите полезни уроци. Облечете новите дрехи. В петък ще постигнете максималното в работата и деловите връзки.

Риби 20 февруари – 20 март

Тежка събота за родените в първата декада. Контролирайте емоционалните изблици, денят възобновява стари страсти и конфликти. Поне до обед не лъжете, а си пожелайте нещо от сърце и ще го имате. В неделя уредете срещи с роднини и приятели, с които имате да уточнявате отношения или да искате прошка. До обед дистанциите се стопяват. От неделя на обед до понеделник на обед изживяваме моменти с негативна енергетика, влизаме в неприятни положения, рискуваме повече отколкото е добре за всички. Може да попаднете под негативни влияния. В понеделник вечерта някой ще опита от забранения плод и в любовта. 15-и е ден за презареждане, за постигане на крайни цели, за завладяване на високи позиции чрез договори и лични връзки. Каквото постигнете на 15-16-и ще ви донесе пари и предимства. Явете се на конкурси и търсете спонсори. Изкачвате висок връх в кариерата, може да станете доверен сътрудник и съюзник. В момента много неща се правят на тъмно, не се афишират взетите решения, дори и да засягат бъдещето на много хора. На 17-и се включете в дарителска акция. Не отказвайте услуга и подкрепа. 17-и е ден на милосърдието. Вечерта не нарушавайте закона и не изневерявайте. В петък ще изпиете чашата на горчивото разочарование, ако сте си позволили предателства и забежки. Важното отложете за уикенда.

 

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Лан Лан, Андреа Бочели и Лейди Гага събират „Един свят: Заедно вкъщи“

Прочутият китайски пианист Лан Лан и италианският тенор Андреа Бочели ще се присъединят към глобалната инициатива в подкрепа на фонда за борба с корона вируса към Световната здравна организация – „Един свят: Заедно вкъщи“.