Седмичен хороскоп за 12 – 18 юни

Седмичен хороскоп за 12 – 18 юни

Интересна седмица предстои за представителите на няколко зодиакални знака - едни ще се радват на пари любов, други ще трябва да се пазят от сериозни опасности, които ги дебнат в гръб.

Овен 21 март – 20 април

12-и носи напрежение във връзките за родените във втората декада. 12-и Луна и Венера от Рак и Плутон от Козирог сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви. На 13-и не се препоръчват участия в колективни инициативи. Родените в третата декада да избягват работа в екип и участие в каквито и да било колективни инициативи. 14-15-и са силните ви и успешни дни за периода. Всичко предприето ще мине на ниво и ще ви вдигне нивото. На 14-и Луната навлиза в хармоничния ви Лъв и бърза за среща с Марс. На 15-и ще се събудите с откровение за правилната цел и посока. Ще ви си обаждат тези, за които мислите. На 16-и клюката върши мръсната си работа. На 17-и не бързайте, важното се урежда следобед. 18-и изисква бързата ви реакция, действайте до обед. Към обед навлизаме в провокационен период. На 17-и до обед сме във властта на вербалната магия. С една дума може да загубите или да постигнете много. На 18-и важното свършете до обед. Може да намерите нужния лекар или лекарство.

 Телец 21 април - 20 май

На 12-13-и за вас ще има изненади в любовта. В хороскопа ви действа пръстът на съдбата. Луна и Венера ви облъчват в чувствен аспект от знака на Рака. Някой върви и към брак. Нещо особено ще се случи. 13-и е ден на уединение с най-близките хора. Не е време за големи купони и за участия в публични изяви. 13-и е ден на уединение с най-близките хора. Не е време за големи купони и за участия в публични изяви. На 14-15-и палачинката се обръща, чакат ви неприятни изненади и конфликти. На 14-и родените в първите дни на Телеца ще претърпят провали и може да изживеят кризисни и критични моменти в днешния ден. На 15-и Луна и Сатурн сключват пречупващи аспекти с Уран от вашия знак. 16-и идва с предложение от чужбина, а на 17-и подновявате стари работни връзки. На 16-и изкажете на глас молбите си, но трябва да внимавате какво си пожелавате, защото после няма връщане назад. 17-и е ден на преговори. Важното за 18-и свършете до обед. Важното уредете в първите часове на работното време. Към обед навлизате в труден период.

 Близнаци 21 май – 21 юни

12-и предлага изненади в любовта. Луна и Венера се движат в съвпад. Време е да се подредят личните връзки. Взаимните чувства може да укрепнат в този ден. На 13-и ограничете контактите, не е ден за публични изяви. Едно запознанство ще ви вкара в източваща програма, а обвързването с нова връзка и екип ще ви постави в неравностойна и източваща ресурсите ви позиция. На 14-и може да постигнете максимално възможното. Уредете делови и лични срещи, водете преговори, уточнете позиции, цени на сделки и покупко-продажби. 15-и е ден за разширяване на контактите. Водете преговори с чужбина, потърсете стари познати и партньори, търсете възможности за съвместна работа и сделка. 16-и идва с помощ от далече. Ден на откровение за правилната посока. До обед действайте активно, а следобед изчакайте ходовете на другата страна в спорове и връзки. 17-и започва делово, но до вечерта клюката разваля работата. Ако счупите нещо е лош знак. На 18-и навлизате успешен и творчески тридневен период. Действайте активно. Луната навлиза в храмоничните ви Везни и стимулира благоприятни за вас аспекти.

Рак 22 юни – 21 юли

През уикенда Луна и Венера от вашия знак сключват брилянтни аспекти с Юпитер от Риби. Сега е време за любов. На 12-и родените във втората декада може да очакват емоционални пикове в настроението. Някой среща любовта, а друг още не си дава сметка, че я е срещнал. На 13-и двама са си самодостатъчни и ще се намерят. Не се препоръчват колективни сбирки и участия в съвместни делови или лични инициативи. На 14-и емоциите взимат връх. Ще изживеете вълнуващи моменти. Не се страхувайте да покажете чувствата си, ще ви разберат.

15-и носи предложения и покани за гостуване. Ще намерите правилното решение и отговор и на най-болезнения проблем. На 16-17-и не споделяйте новини, които са важни за бъдещето ви. Пазете си документацията и внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. На 16-и довършете преговорите до обед. Каквото си пожелаете до следващия ден на обед с голяма вероятност ще се сбъдне. На 17-и действате разпиляно, започвате деня с препирни. Ако се скарате с някого после трудно ще се помирите. 18-и е рисков. Луната навлиза във Везни и в следващите два дни ще образува конфликтни аспекти с Плутон от Козирог и с Венера от Рак.

Лъв 22 юли – 22 август

През уикенда любовта влиза в дома ви. Луна и Венера се целуват в знака на съседа ви Рак. Някой прескача по съседски. На 12-и е важно да си гониш интереса, независимо с какви интереси и виждания ще се сблъскаш. И ако до момента сте строили планове вече е време да ги реализирате. 13-и е ден на грехопадението. Символ е библейската сцена на Адам и Ева под ябълковото дърво. За всеки ще се намери начин, място и време за изкушения. На 14-15-и Луната е в Лъв, време е да се докажете и да завоювате престижни позиции. На 14-и бъдете верни на принципите си и на дълга си към семейството и поетите ангажименти. Не реагирайте на клюката. Не се ограничавайте в храната. На 15-и мислете за пътувания, за работа и учене в чужбина. До 28 юли уредете ангажиментите си свързани с чужбина. 16-и е ден за пророчества и предаване на мисли на разстояние. Ако мислим усилено за някого той ще ни се обади. Ден на телепатичните контакти. 17-и започва с клюка и завършва с предателство. Не позволявайте намеси в избора ви. На 18-и станете рано и до обед уредете най-важното за деня. Планирайте пътуване и гостуване. Може да се излъжете в преценката. Не влизайте в пререкания.

Дева 23 август – 22 септември

12-и е ден за любовни срещи и запознанства. Не стойте в пасивно изчакване. Ще спечелят инициативните и тези, които не се страхуват да поемат рискове в нова посока. За 13-и не планирайте участия в колективни инициативи. За всичко и всички ще се грижите само вие. Съдбата подлага на тест личните ви и професионални отношения. Вечерта е белязана със спорове. На 14-и действайте активно, представете проекти и програми, стиснете си ръцете с нови договори и поръчки. В този ден не се пълнее, хапнете си сладко. 15-и задава нови посоки. Направете някои резервации, уредете си почивката или важни за работата ви доставки. Обадете се на тези, за които си мислите. На 16-17-и Луната е в Дева. Предстоят промени, преместване и пътувания. На 16-и до обед са благоприятни контакти с работодатели и фирми от чужбина. На 17-и до обед може да убедите да ви съдействат дори и хора, с които обикновено ви е трудно да седнете на една маса и да се разберете. На 18-и важното уредете до обед. Денят е добър за пътувания и командировки, за преговори на място, за огледи на имоти и терени, за обсъждане на нужните ремонти, поправки и инвестиции.

Везни 23 септември – 22 октомври

За вас се очертава рисков уикенд в посока на любовния ви и семеен живот. Вървите към изневери. Венера, Луна и Плутон ви облъчват в предизвикателни и чувствени аспекти. На 12-и една прибързана връзка в този момент може да преобърне не само личния ви, но и професионалния ви живот. 13-и се свързва с грехопадението. Не правете крачка, за която ще съжалявате. Ден на пасивност. 14-и идва с важни професионални изяви. Вървите към подновяване на договори, към повишение или преход в нова професионална среда. Не нарушавайте принципите си. 15-и е ден за резервации и контакти с чужбина. Случващото се днес определя нова посока на избор. Някой урежда делово пътуване или почивката си в чужбина. На 16-17-и внимавайте какво приемате и обещавате. Пазарете се. На 16-и до обед водете преговори, направете някои резервации и заверки. На 17-и отложете за следобед важните срещи и делови ангажименти. Сутринта не поемайте рискове и не правете несъгласувани с партньорите си изказвания. На 18-и оправете обърканите отношения. Може да развалите постигнатия успех с една непремерена крачка в странична посока.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Прекрасен уикенд за влюбените и за тези, които не предполагат, че може да бъдат изкушени. Луна и Венера от Рак заедно с Нептун от Риби стимулират чувствената ви природа. На 12-и родените във втората декада може да изживеят вълнуващи мигове в чувствата и да намерят нова любов. Мислете с перспектива за бъдещето. На 13-и общата работа ще зацикли. Правете нещата както сте ги запланували, а не както някой ви убеждава да го направите. 14-15-и ви свалят на земята с проблеми, грижи и неприятности. На 14-и не планирайте необмислени начинания, не влизайте в зависимости, не давайте и не взимайте кредити. На 15-и внимателно преценявайте и проверявайте всяко предложение. Родените в третата декада са на прага на тежки решения за раздели. 16-и започва с преговори, но завършва със скандал. Счупеното е лош знак. Вечерта си пожелайте нещо и ще го имате. На 17-и сутринта си пожелайте нещо и до вечерта нещата ще се променят. Работете над проекти, които може да получат одобрение и финансиране. Обадете се на стари партньори, подновете делови връзки и започнете отначало. 18-и стопля отношенията. Сменете подхода в отношенията и опитайте да привлечете тези, които до момента излишно отблъсквате.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

12-и стимулира личната ви активност. Трудно ще сдържите импулсите и още по трудно ще задържите погледа си върху работата, която се налага да вършите. 13-и носи опасност от изпадане в зависимости и чужди влияния. Ден на неподходящия или невъзможен избор. Стойте далече от съвместните инициативи, особено с хора, които не познавате добре или и друг път са ви подвеждали. На 14-и всичко предприето ще носи късмет. Може да преподпишете старите договори при по-изгодни условия. Приемете и протегнатата за съюз ръка. Пътувайте, преговаряйте на място и на четири очи. 15-и разширява територията ви на работа и влияние. Очертават се контакти с чужбина. Този ден разширява светогледа ви и помага да се свържете с подходящите хора извън страната. Ще получите откровение накъде да вървите и с кого бихте си партнирали добре и изгодно. 16-и ви вкарва в преразход, а 17-и в конфликт. На 16-ти се движете по линията на най-малкото съпротивление. Пазете си тайните. На 17-и провокациите ще са на всяка крачка. Внимавайте какво пожелавате на себе си или на някой друг. На 18-и дистанциите се стопяват. Много неща ще се вършат на тъмно. Ще се наложи да работите в несвойствена среда. Контролирайте чувствата.

 Козирог 22 декември – 20 януари

Предстои ви провокативен уикенд, който може да развали старите връзки и да ви ориентира към нова любов и нови срещи. Луна и Венера ви облъчват в опозиция от знака на Рака. 12-и е ден на любовни изкушения, тенденцията е към инвентаризация на връзки и начин на живот. Родените във втората декада застават срещу всичко и всички, които се опитват да ги ограничават и стопират в желанието им за промяна. На 13-и опасността идва от желанието ви за разширяване на контактите. Този ден носи фатални връзки и запознанства, които може да преобърнат живота ви и да развалят голяма част от изграденото и постигнато до сега. 14-и е зареден с агресивна емоция и желания за доминиране в средата. Една лъжа или спестена истина ще развали важна сделка. Противопоказно е да се гладува. 15-и задава нова програма на връзките ви извън страната. Подкрепете близките в техните инициативи по отношение на пътувания и връзки с чужбина. 16-17-и носят успех и повишение, възможност да печелите повече. На 16-и се обадете на близки в чужбина. В живота ви може да се появи неочаквана защита и спонсор, който да подкрепи начинанията ви. 17-и е ден на разкритите карти. Нечия приказливост и нетактичност ще ви помогнат да разберете какво се случва в противниковия лагер. 18-и е рисков. Към обед една врата ще се затвори, ще отпаднат някои срещи или ангажименти, които сте уговорили в предните дни.

 Водолей 21 януари – 19 февруари

Случващото се в този уикенд може да ви разведе или ожени. Шансът да направите бебето е голям, а и баба и дядо може да станете. На 12-и денят ще мине предизвикателно, ще ви донесе любов, неконтролируеми изблици на емоции, които ще причинят душевна и физическа болка. На 13-и ще сбъркате, ако допуснете намеси в отношенията ви с партньори. Бягайте от случайни срещи. На 14-15-и Луна и Марс ви облъчват в опозиция. Бъдете внимателни, не рискувайте излишно. На 14-и. бъдете внимателни. Луната навлиза в знака на опозицията ви Лъва и среща Марс. Не предизвиквайте шефовете и тези, от които сте си позволили да зависите. На 15-и денят носи проблеми в отношенията около пътуване или гостуване на приятели от чужбина. 16-и е ден за избор на посока и цел. Уредете пътувания в чужбина. Не влизайте в излишни спорове и интриги. Ще се сбъднат само благите пожелания. 17-и е ден на телепатичните контакти. Мислим един за друг и се търсим взаимно. Ако искате работата ви до върви обедините сили и средства с тези, които и в миналото са ви помагали. 18-и е стабилизиращ. Недоброжелатели ще се опитват да стопират начинанията ви, дори и самите те да имат полза от тях. Глупостта е безгранична.

Риби 20 февруари – 20 март

Прекрасен уикенд, в който Луна и Венера ви гледат омайно от знака на Рака. Очертават се любовни авантюри и щастливи мигове заедно. На 12-и, ако до момента само сте мечтали и строили планове, днес е време да ги реализирате на практика. 13-и е ден на изкушения, не правете избор между доброто и злото. Може би и двата предложени варианта са неблагоприятни и негативни за бъдещето ви. На 14-и концентрирайте средства и усилия към важни делови проекти. Обновете договори при по-добри условия. Хапнете си сладко, не е ден за диети. Колкото и да изядете няма да напълнеете. 15-и е ден на телепатичните контакти. Ден на жерава излизащ от облак. Всичко важно за вас ще се уреди и потръгне. На 16-17-и ще срещате организирана опозиция, всичко ще става трудно и с мъка. На 16-и се очертават намеси, конкуренцията прави своя ход и може да ви отнеме нещо, което с много труд сте заслужили. На 17-и до обед с всеки може да се скарате. Разговорите протичат на висок тон и никой не отстъпва от позицията си. 18-и е ден за прошка. Денят е добър за преместване на ново място и покупка на животни.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.