Седмичен хороскоп за 12-18.09.2020

Седмичен хороскоп за 12-18.09.2020

Вижте какво вещаят за вас звездите за следващата седмица.

Овен 21 март – 20 април

На 12-и е време за приключване. Родените във втората декада ще трябва да изплатят стари сметки. Тръгващият директно Юпитер на 13-и слага край на стари закони и предписания. Не се срещайте неподготвени с хората, с които имате да делите нещо и да преговаряте по спорни въпроси. Сега е момента да си намерите адвокат, ако предстоят имотни и наследствени дела. На 14-и всичко тръгва по вода. Препоръчват се работни срещи с шефове и потенциални бизнес партньори. И в любовта няма да бъдете излъгани.15-и е най-добрият ден в месеца за сделки с недвижим имот. Може да се раздели наследство или територии, за които се спори отдавна. На 16-и се въздържайте от нови начинания, изчакайте. В такъв ден не бива да се предприемат важни за бъдещето инициативи. Може да се окаже, че работите за чужд интерес или просто сте сбъркали пътя и човека. До 14 ч. на 17-и е време за самостоятелен избор. Денят е зареден с творческо вдъхновение, с възможност да се премахнат камъните по пътя. На 18-и отдавате права и територии на влияние и ползване на някой друг.

Телец 21 април – 20 май

Днешният ден носи награда за преживените трудности. Дава възможност да се довърши определен ангажимент, който ще донесе пари и ползи. На 13-и ограничете контактите, не влизайте в спорове. Вечерта е заредена с изневери и конфликти. Може да се очакват проблеми при пътувания до следващия ден на обед. 14-и руши прегради, но някои от тях са били и защита в бурите на живота. За родените около 1 май денят ще донесе желани промени. На 15-и следете кръвното си налягане, не се товарете с тежка физическа и умствена дейност. Родените в третата декада може да изберат публичната изява пред семейните срещи и ценности. 16-и ще ви предложи незаслужени награди и предимства. Ще бъдете изкушени да постъпите нелоялно. Каквото постигнете ще си е лично ваша заслуга. На 17-и е дошъл моментът да се тествате докъде може да стигнете. Освободете се от вредни и пречещи ангажименти. 18-и е благоприятен за отваряне на нови търговски обекти и стартиране на бизнес, който може да се развива успешно в момент на криза. Ще ви дойдат чудесни идеи, ще усетите накъде да тръгнете.

Близнаци 21 май – 21 юни

12-и е ден за пристигане на крайни дестинации. Доверете се на сетивата и ако ви се иска да останете някъде, останете и откажете другите ангажименти. На 13-и ще се водят свещени войни. В този ден е препоръчително да посетите учители, консултанти и специалисти, които биха ви дали компетентно мнение по важните въпроси в живота ви. Не правете прибързан избор. 14-15-и минават под флага на любовта и резбирателството. Сключете нови договори и си уредете срещи с тези, които обичате. Ако разполагате със средства, добре е да ги вложите в покупка на имот. Подсигурете бъдещето на деца и внуци. На 16-и не провеждайте важни делови мероприятия. Предстои тежко за вас новолуние в знака на нехармоничната ви Дева. На 17-и до 14 ч. се чувствайте свободни да постъпите както ви се харесва. Днес родените в третата декада е добре да постъпят по чувство и съвест, но трудно ще го направят, ако са свързани с неточните хора или са държани под контрол. 18-и е добър за размишления, проучване и открития, за пътувания и командировки, за срещи с тези, които чувствате близки на сърцето.

Рак 22 юни – 21 юли 

На 12-и се пазете от случайни контакти, които може да ви въвлекат в рискови отношения. Днес и утре Луната от вашия знак образува конфликтни аспекти с 5 планети. Този ден изисква да стигнеш до края. На 13-и с никого няма да се разберете. Някой ще вземе решение за прекратяване на връзка, друг ще се опита да преговаря и да реши належащите семейни и имотни въпроси. На 14-и може да се намери изход от задръстено положение. Ден на прозрение за това къде ви е мястото и къде ще се чувствате добре и може да се окопаете в моментите на криза. 15-е един от дните, в който може да стъпите на сигурно, да си осигурите нужния терен за развитие на бизнеса, да намерите и закупите собствен дом или офис. На 16-и управляват задкулисни сили и интереси. Конкуренцията търси слабото ви място. Не се изказвайте неподготвени. 17-и дава възможност за личен избор. Правете това, което преценявате за правилно и важно за вас. На 18-и се доверете на интуицията и усещанията си. Труден ден за бизнес инициативите, които скоро сте стартирали.

Лъв 22 юли - 22 август

Отбележете си с червено 14-15-и. В тези дни животът ви може да се преобърне, може да срещнете любовта, да спечелите конкурси и да се изявите на сцената на живота. Започват революционни промени в работата и живота. На 12-и постигате крайни цели. Нищо ново да не се предприема преди да се направи рекапитулация на приходите и разходите. 13-и е един от критичните и опасни дни, в които хората трудно се контролират, надвикват се и крещят по незначителни поводи. Влизате в конфликти. На 16-и властват тъмни сили. Както и да постъпите ще сбъркате, а най-лошото е, че ще се поставите в услуга на тези, които до момента са ви служили. 17-и дава право на избор. Оставени сме на собствен ход, на личния си избор и дано всеки направи правилната крачка. Изхвърлете камъните и боклука от градината на личния си интерес. На 18-и започнете нов бизнес. Всичко, което ви хрумне или уредите като бизнес инициатива в този ден ще носи пари и ползи в бъдеще, ще ви осигури нужната материална самостоятелност и защита от конкуренцията.

Дева 23 септември – 22 октомври

На 17-и предстои новолуние във вашия знак, което ще пренареди личния ви пъзел. Още на 12-и ви предстои постигане на крайни цели. Сведете до минимум страничните контакти. Днес не се препоръчва старт на нови дейности и започване на нови връзки. 13-и вади пяната на агресията на повърхността. Отпенете я, приключете. Добре е да се вземе съвет от капацитет. И при вас ще дойдат хора търсещи компетентно мнение по въпроси, за които знаете и можете много. На 14-и постигате максималното в работата и в любовта. Може да получите поръчки или заявка за бъдещи съвместни дейности. Оглеждайте се, рекламирайте се. 15-и ви заземява с имотна придобивка. Всичко, което се посади в градината на личния ви интерес ще даде богата реколта. Може би и зимата ще почака докато узрее посятото днес. На 16-и правите грешен избор. Всяка прибързана инициатива ще ви слага окови. Не се обвързвайте с никого на никаква цена. На 18-и е добре да слушате вътрешния си глас. Ден на интуитивни прозрения за посока и цел. Може да се избистри намерението ви за някаква нова дейност.

Везни 23 септември – 22 октомври

12-13-и са тежки и конфликтни за вас дни. 5 планети образуват кръст със Слънцето ви и с Меркурий от Везни. На прага сте на изпитания и конфликти. Каквото и да предприемете ще сбъркате. Работа и семейни дела са противопоставени. Родените в третата декада попадат във водовъртежа на тежки семейни и професионални конфликти. 14-15-и идват с възможност за нов избор и за успешни начинания. Време е да се облекат ослепителните реквизити, да се завладее сцената и ничие сърце. Прочистете мислите, тръгнете в посока на обезпечаване на семейните нужди. 15-и е ден с хармонична и ведра енергетика. На 16-и се покрийте и давайте заето, особено за досадници. Един от най-тежките дни в сатурновата ви дупка. Енергията е на кота нула. 17-и помага да направите личен избор. Ден на свободния ни човешки избор. Въздъхвате облекчено и правите крачката, която отдавна обмисляте. На 18-и се събуждате с прозрение за бъдещето и с решение за нова крачка в бизнеса. Не чакайте повече, рекламирайте се, поканете приятелите и прережете лентата.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 12-и обирате богата реколта. Дори и в тази тежка година ще има с какво да се похвалите, какво да откъснете и сложите в буркани. На 13-и до обед проведете важните консултации. Вечерта навлизате в рисков двудневен период, особено в любовта. Луна и Венера от Лъв ще ви създават напрежение, а Уран от Телец може да доведе до неочаквани обрати и раздели на 14-15-и. За родените около 1 ноември обстановката е доста напрегната и конфликтна. Внимавайте при пътувания, не влизайте в скандали и разправии. На 15-и е важно да си защитиш гърба, да обезпечиш и децата си с дом или с база, където да се развиват, да работят и да живеят в бъдеще. На 16-и нищо важно не решавайте, ще сбъркате в преценката. Нищо не може да се види и прецени в тъмнината на приближаващото новолуние. На 17-18-и се доверете на интуицията и бъдете себе си. Първият ден е с равно количество добро и зло. Нито едното помага, нито другото вреди толкова, колкото очакваме. 18-и е един от благоприятните дни за старт на нова дейност и нова търговска инициатива. Направете промоция, рекламирайте това, което започвате.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 12-13-и не бъдете разточителни. Някои начинания и изяви ще глътнат спестяванията ви. Вървите към преставителни срещи важни за вас и за децата ви. Намерете тихо и спокойно място и си направете равносметка. Ще се върне яснотата в отношенията, но нищо няма да се даде лесно и без провокации. На 14-15-и ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Всичко предприето ще донесе късмет и пари, ще ви изкачи на престижна бизнес позиция. 14-и е един от най-успешните ви и пробивни дни за месеца. 15-и осигурявате базата, вилата, имота, апартамента или офиса нужни за бъдещия ви личен и професионален живот. 16-и е ограбващ. Предприетото с голяма амбиция ще зацикли, ще трябва да се преправя и започва отначало. Давате си и парите за нещо ненужно или некачествено. 17-и е освобождаващ, а 18-и напасващ. Може да отлепите от дъното, ако престанете да се съобразявате с тези, които не се съобразяват с вас. На 18-и съвпадът на Луна и Меркурий в знака на Темида-Везните ще ви насочи към правилните и печеливши договорни отношения бази и дейности.

Козирог 22 декември – 20 януари

12-13-и носят проблеми у дома, особено ако поемете служебен ангажимент или еднолично гостуване. Вероятни са конфликтни ситуации. Добре е бавно и спокойно да се движите към целта. Родените в третата декада трудно ще запазят семейния мир. Трети лица ще ви дават съвети и ще ви качват кръвното със забележките си. 14-и дава възможност да постигнете замисленото с лекота. Ден за среща с любовта. Ще имате успех и при планираните публични изяви. На 15-и уреждате наследствени дела. Препоръката е да се правят огледи на терени. Ако нещо ви хареса бързо го капарирайте. На 16-и тъмни сили провокират действията ни. Разбирате кой ви мъти водата, но не се знае на каква цена. На 17-и всеки има право на избор. Родените в третата декада ще получат нещо, което отдавна чакат. Разплатете се с тези, на които нещо дължите или те са в дълг към вас. На 18-и се събуждате с чудесна идея. Съветът е да изчакате, да не избързвате, за да не се ядосвате, че сте сбъркали посоката. Не е ден за публични изяви. Отложете за друг ден и старта на новите бизнес инициативи.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 12-и пристигате там, където е добре да поостанете. Ден на костенурката, която е ваш личен символ и тотем. Движете се бавно. Не позволявайте да ви предизвикват. 13-и е ден за среща с учителите. Променя обстановката, канализира насъбраната енергия в агресивни действия спрямо всички, които са на друго мнение или не покриват нашите изисквания. На 14-15-и Луна и Венера ви гледат в опозиция от знака на Лъва. Очертават се изневери, които повече ограбват вместо да донесат желаните удоволствия. Бъдете внимателни на пътя и ако срещнете непреодолимо препятствие забоиколете. 15-и е ведър и хармоничен, но за вас носи някаква щета. На 16-и каквото и да предприемете, ще сбъркате. Нищо важно да не се предприема. Пазете се от случайни контакти и от прибързани действия провокирани от нечия агресия. На 17-и тръгнете в желаната посока. Бъдете себе си, направете това, което отдавна мислите и искате. Време е да се разчистят камъните по пътя. 18-и носи печалби. Събитията от този ден може да ви подскажат къде е добре да се преместите да живеете, да работите или да развивате нов бизнес.

Риби 20 февруари – 20 март 

На 12-и всичко е лесно постижимо, получавате и награди за положените усилия. В този ден е важно да стигнеш до финала, а не да тръгваш от стартова позиция. 13-и е ден за среща с хора, способни да ви дадат точен и навременен съвет. Вашата управляваща планета Юпитер тръгва в директна посока. 14-15-и са заредени с любовен плам и активност за постигане на победа. Тенденцията е всичко да тръгне по вода, да се уреди и намести съобразно вашите изисквания и желания. На 15-и е важно да хвърлиш котва в ново пристанище, да се обзаведеш с жилище, офис или терен, на който да развиваш бъдещата си дейност, да работиш и настаниш семейството си. 16-и е рисков, подвеждащ и опасен. Ще ви се оказва натиск, ще има опити за манипулация и изнудване. Попадате в засада и плащате чужди сметки. На 17-и е време за общо прочистване на организма, за разчистване на сметки и отношения. Родените в третата декада да не се обвързват с никого преди да са изпълнили или разтрогнали старите си договори. На 18-и виждате ясно целта. Доверете се на интуицията, тя е вашето оръжие.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.