Седмичен хороскоп за 11-17 юли

Седмичен хороскоп за 11-17 юли

Какво ви вещаят звездите през седмицата...

Овен 21 март – 20 април

Внимавайте с пътуванията и с преговорите по професионални въпроси през уикенда, когато Луна и Марс от Овен ще сключват пречупващ аспект с Меркурий. 13-и идва с информации и разрешения на стари спорове и конфликти. На 14-и един ще обеднее, друг неочаквано ще забогатее. 15-и носи обрати, а 16-и покани и любов. На 17-и не влизайте в спорове, продължете с любовната тенденция. Очертават се проблеми при пътувания поради конфликтният аспект с Меркурий. Не нарушавайте закона. Повърхностният подход ще донесе само неприятности. Не очаквайте компромиси, а и няма да направите такива. Навлизате в период на разрушение на старите връзки и отношения, правите опит да изградите нещо ново, различно и отговарящо на личните ви изисквания и стремежи. Не се отклонявайте, не се връщайте, не започвайте нищо ново преди да стигнете до набелязаната цел. Движат ви ревност и тормозещи чувства. В такъв момент може да зарежете всичко и да отидете на среща с тези, които обичате. Едно ново запознанство в този ден коренно може да промени живота ви. Луна и Венера ви гледат в хармонични аспекти, от знака на двойнствените Близнаци.

Телец 21 април – 20 май

В събота вземете важно решение, концентрирайте се върху целта. От 12-и Меркурий тръгва директно. Бизнес инициативите се отпушват. На 13-и вечерта може да се окажете с придобивка и с предложение, което може да донесе доходи. Луната навлиза в Телец. На 14-15-и наблегнете в работата си на новите тенденции, техники и технологии. 16-и е ден за любов, а 17-и идва с разправии на тази тема. Движете нещата по степен на важност. Действайте активно, пътувайте, уредете си срещи на място и без посредници. Може да се продаде непродаваемото и да се купи отдавна търсеното и желаното. Ще получите достъп до места и позиции, които не се дават всеки ден и на всеки. Ще намерите начин да извоювате повишението си или да се преместите на по-добра позиция, дори и с цената на крути мерки спрямо колеги и подчинени. Отнесете се сериозно към всяко предложение. Подписаните договори ще ви осигурят стабилна база за развитие. Ще ви теглят в различни посоки задължения, страсти и желания. Запазете неутралитет, не си променяйте мнението и спазвайте дадените в миналото обещания. Не засягайте болезнени за партньорите ви теми. На работното място се въздържайте от излишни коментари.

Близнаци 21 май – 21 юни

Предстои конфликтен уикенд, който разчиства терени и определя нови посоки в работата и в личния ви живот. На 13-и опипвайте почвата, проучете нещата преди да тръгнете напред. 14-и е ден на невъзвръщенците. Ако заминете за чужбина може и да останете там. 15-и ви вкарва в нови роли. На 16-17-и Луна и Венера са в съвпад във вашия знак. Любовта ще върви редом, поканете я у дома. Край с изчаквателната политика, с прехвърянето на топката и с компромисите, които не водят до никъде. Време е и вие да направите своя отдавна замислен ход, да привлечете покровители и спонсори, приятели и последователи в името на взаимно изгодни цели. Всяка информация, до която се доберете ще ви свърши работа и ще отвори път там, където за сега е само крива пътека. Засилва се склонността към скандали и авантюристично поведение. Може да получите повишение или да намерите подходящата нова пазарна ниша. От особено значение е да се заложат основите на нова лична или професионална програма. Мислете и действайте в перспектива. Това, на което се спрете може да ви подкрепя и храни дълго време. Пазете се от случайни контакти. Прочистете се на физическо и духовно ниво. Желателно е да потърсите съвет от капацитет, ако се налага да взимате решения в области, в които не сте компетентни.

Рак 22 юни – 21 юли

Навлизате в тридневен рисков период, в който Луна и Марс ще ви облъчват с емоционална агресия от знака на Овена, а трите планети от Козирог ще доливат масло в огъня на старсти и изкушения. Каквото се развали трудно ще се оправи. Но в следващите два дни вие ще определяте правилата и ще извличате максимални ползи от грешките на другите. 16-и носи любов, а 17-и кавга в екипа. От най-дребният проблем ще произлязат конфликти и скандали, които тотално може да объркат работата и личния ви живот. Бъдете много внимателни, за да не изпаднете в рискови ситуации и на работното място. Не си позволявайте лъжи. Печелят хората с принципи и дозирана политика. Не отивайте в крайности, щадете сърцето.

За вас колелото бавно ще се завърти и работите бавно ще се уреждат. Препоръчва се пост и въздържание, отказ от участие в агресивни инициативи. Сега е момента да се започне нов образователен курс, който след време ще ви позволи да практикувате печеливша професия. Постарайте се да стигнете до корена на спорните въпроси. Не се разсейвайте с погледи встрани от избраната пътека. Който се поддаде на изкушенията ще си докара проблеми, а който се организира и приключи навреме ще дочака повишение и награди за добре свършената работа. Един ще се сблъска с любовта на път за работа, а друг ще замине в командировка, където ще я срещне.

Лъв 22 юли – 22 август

11-12-и са за вас дни на разпоредителна сила. Налагате вето на прибързаните инициативи на колеги и близки. Луна и Марс ви облъчват в брилянтен аспект от Овена. Може да използвате силата на екипа за постигане на личните си цели. От 13-и на обед до 15-и на обед ще давате, ще ви използват и усилията ви ще поливат чужди градини. 16-и носи любов, а 17-и конфликти и разочарования.

Концентрирайте се над най-важната цел. Не се разпилявайте с много задачи едновременно. Организирайте пътувания, лични и делови срещи. Преговаряйте, търсете съмишленици и съюзници. Препоръката е да пиете от извора, да намерите свои хора в местата където се решават важни делови и професионални задачи. Не използвайте посредници, ако не искате друг да спечели от вашите усилия и делови контакти. Търсете среща с учителите и с доказаните капацитети в областта на личния ви интерес.

Неочаквано ще се окажете зависими от някой, който до момента ви е играл по свирката. Ако някъде има пропуски и нестабилност, изчистете и изгладете проблема и чак тогава започвайте да градите. Ако се опитате да смените спонсора нещата ще се объркат. Всичко, което свършите на четири очи ще ви донесе късмет и ползи, ще позволи да сключите перфектните договори и да влезете в приятелска среда.

Дева 23 август – 22 септември

Случващото се през уикенда позволява да се издигнете на по-висока степен на развитие. Осъществете полезни връзки. Към обед на 13-и навлизате в период на постъпления и печалби. До два дни може да подпишете изгодни договори. На 16-17-и Луна и Венера ви гледат в нехармонични аспекти. Слагате край на една връзка и влизате в конфликти с близки и приятели. Щадете се.

Карайте нещата по степен на важност. Всяко разпиляване и разнопосочни действия ще ви отнемат от силата и така нищо няма да свършите. Може да се разберете за цени на стоки, услуги и доставки. Контролирайте емоционалната си реакция. Търсете първоизточниците, не се задоволявайте с преразказаното. Постарайте се да получите точни информации и данни в посока на преките ви задачи и отговорности. В този ден работейки за друг работите и за себе си. И в сънищата ви ще има важни данни и знания изкарани от подсъзнанието.

Битките на големите и на шефовете, от които зависите ще ви помогнат да изкласите и да заемете по-изгодна позиция в работата и в обществото. Постарайте се да вземете правилната страна. Постарайте се да направите здраво и надеждно всичко, което предприемете и започнете. Не играйте двойнствени игрички, но може да разберете за такива. Ще се окажете в плен на една илюзия.

Везни 23 септември – 22 октомври

През уикенда в хороскопа ви се оформя кармичен кръст. Бъдете особено внимателни и не рискувайте. На 13-и търсете допълнителна информация по важните въпроси. На 14-и, ако не захапеш, ще те захапят. Нечий фалит ще ви се отрази тежко, но ще отвори нови възможности. 15-и идва с нежна революция, но на 16-и в живота ви може да дойде и нова любов. 17-и изисква уточняване на позиции.

Ще се наложи да водите неприятни разговори. Контролирайте емоциите. Ще се поставят ултиматуми и ще се налагат мнения. Деца и близки се изплъзват от контрола ви или се опитват да ви контролират. Направете проучвания, не тръгвайте неподготвени за изпити, срещи и разговори, от които зависи бъдещето ви, работата или личните отношения. Не се впускайте в нови начинания, пазете се от въздействие и пряка агресия към работата и личните ви отношения. В живота ви ще се появи провокатор. Сега е моментът да се уреждат имотни сделки, да се търси убежище в кризата и странична работа, която да подсигури вас и семейството ви. Все пак пазете се от случайни контакти. Обадете се на стари приятели, сътрудници и съученици. Не допускайте нови хора в екипа си и не се отклонявайте от средата. Избухват скандали преди да разберем как в действителност стоят нещата. Не си подритвайте късмета с опити да излезете от рамките на наложените семейни ограничения.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

До 13-и на обед ще постигнете много. Привличате спонсори, продавате непродаваемото и купувате нещо на сметка. На 14-15-и се опитвате да действате от позиция на силата, но няма да ви се получи. Конкуренцията се обединява. Вдигат се цени, притискат ви до стената със срокове и доставки. 16-и ще ви донесе любов и постигане на една амбиция. 17-и е ден на безсмислени спорове.

Не се разпилявайте със странични дейности и връзки, на които не им е мястото в живота ви или вече им е минало времето. Може да осъществите ценни контакти. Пътувайте, на място проведете важните преговори и не използвайте посредници. Помислете и за нова база, в която да разположите страничните си дейности и складове.

Разходите нарастват, може да се очаква неприятен развой на преговорите и откази от почти уредени сделки. Конкуренцията прави своя ход. Може да се наложат комромиси, които ще ви струват скъпо. Не се поддавайте на съблазни и провокации.

Време е за първа копка, за избор на нов предмет на дейност и на ново място, в което да развиете личния си потенциал и таланти. Трубадурите пеят. Трудно удържате импулсите за любов. Някой ще прекрачи преградите и ще избяга от семейните задължения. Но в този ден за всичко ще се плаща. Не афиширайте страничните си връзки, не разкривайте свои и чужди тайни.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За вас се очертава силен и творчески уикенд, в който ще срещнете подходящите хора и ще предприемете подходящите действия за постигане на личните си цели. Може да се действа от позиция на силата. Бъдете сигурни, че и другите ще го правят. 13-и изисква проучване и размисъл. На 14-и всеки иска много и то веднага. На 16-17-и ще имате проблеми в личните връзки. Вървите към изневери.

Жертвите са набелязани, задачите са поставени и капаните щракват. Може да се сдобиете с последователи в посока на важните си дела и обществени цели. Рекламирайте се, търсете съмишленици, участвайте в пазари и търгове. Добре е да се запишете за нов информационен или тренировъчен курс. Сега е моментът да решите какво е нужно да се доучи и постави на дневен ред. Търсете учители или ученици за работата, която предлагате. Трудно се стопираме и ограничаваме и още по-трудно правим компромиси. Където и да отивате се пригответе да извивате ръце или да ви ги извиват. Всичко предприето ще е важно за бъдещето ви. Ако продължите това, което сте започнали в предните дни ще постигнете успехи.

Дистанцирайте се от местата, където се събира недоволна тълпа. Не участвайте в демонстрации на сила. И на работното място си вършете работата, без да се включвате в каквито и да било колегиални и лични инициативи.

Козирог 22 декември – 20 януари

Очертава се конфликтен уикенд. Луна и Марс ви облъчват в пречупващи аспекти от знака на Овена. Трудно се разбирате дори и с най-близките си хора. Някъде насъбраното неудовлетворение ще избие в агресия. От 13-и на обед навлизате в спокоен, печеливш и творчески период. Всичко може да се постигне и уреди. 16-и ви носи любов и помирение, а на 17-и привличате спонсори и последователи.

Трудно удържате първосигналната си реакция и може да съжалявате за казаното и стореното. Печелят тези, които получат точна и навременна информация в желаната посока.

Действа безкомпромисната политика на пазара. Роднинските връзки нямат значение. Приключвате успешно, осигурявате си успех, пари и популярност.

Подпишете нов договор, осигурете си финансиране, създайте перспективни връзки. Добре е да се започне строителство и ремонт. Вървете си по пътя без да се отклонявате. Може да получите и ценна информация докато разговаряте с клиенти, посредници и производители. Бързо навързвате нещата и си спестявате неприятности. Не се включвайте в колегиалните инициативи и тържества. Където се съберат повече хора ще прескачат искри. Напрежението ще избие в агресия.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Очертава се чудесен уикенд с пътувания и гостувания, с възможности да се установят полезни контакти. До 13-и на обед владеете положението, но в следващите два дни проблемите ще никнат като гъби. Влизате в преразход на сили и средства. 16-и ви зарежда с любов, очертават се важни контакти. 17-и е ден за среща с учителите, ще получавате и ще давате консултации.

Не се напрягайте с несвойствена работа. С лекота ще преодолеете бариерите, стига да спазвате правилата. Дава се клетва за вярност. Чудесен момент за сключване на брак и всякакъв вид договаряния. Постарайте се да стигнете до основата на всеки проблем. Потърсете среща с капацитети в нужната ви област. Търсете допълнителна информация и не се ограничавайте само с най-необходимото. Отварят се ненаситни апетити, поглеждаме в чуждата градина и си взимаме без да питаме каквото ни трябва. Сексът подкопава и връзките и здравето. Включвате в действие резервите. Денят не е добър за покупко-продажби и уреждане на имотни отношения. Сметките ви ще излязат криви и поради непредвидените и несподелени разходи на близките и децата.

В живота ви ще се появи нова пътеводна светлина. Сега е момента да затвърдите отношенията си или да създадете нови. Може да тествате и личната си компетентност. Услугите, които направите ще донесат в бъдеще нова или допълнителна работа.

Риби 20 февруари – 20 март

През уикенда си гоните интереса. Ще уредите важен въпрос и срещите ви ще са ползотворни.13-и идва с важна информация, която бързо трябва да се използва, а не да се споделя с потенциални конкуренти. 14-и е ден на ненаситните апетити. Големите риби изяждат по-малките, мимикрията е важна. 15-и идва с придобивки, късмет и пари. На 16-17-и влизате в коловоза на изневерите. Водете принципна политика. Не се отмятайте от договореното, изисквайте същото от другите. Вървите напред и правите своята жертва в името на близките. Не пренебрегвайте нито едно предложение и покана. Съобразете се с нечии желания и с опитайте да стигнете до основата на проблема, който ви вълнува. Навлизате в печеливш период, в който ще се похвалите с успешна сделка и придобивка.

Не се поддавайте на гнева, не си режете ноктите и по възможност не планирайте оперативни намеси в областта на гърлото и щитовидната жлеза.Положете основите на нови проекти и се внедрете на престижна професионална позиция. Не се отказвайте от намеренията си, опитайте пак там където преди са ви отказали или не сте успели.

Тълпата е неуправляема. Не ходете по стадиони и на места, където се събират много хора. Контролирайте агресията. От нещо дребно може да възникне проблем и да се влезе в опасни отношения. Препоръчва се пост и въздържание, като последното е по-важно. Всяко прекаляване ще ви се отрази вредно на здравето.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.