Седмичен хороскоп за 11-17 септември

Седмичен хороскоп за 11-17 септември

Овен 21 март – 20 април

Пътувайте през уикенда, организирайте приятелски и делови срещи, подновете важни контакти. На 11-и дистанциите се стопяват, приятелските отношения прерастват лесно в любовни и това, което е пречело вече помага в деловите и лични връзки. На 12-и решението вече е узряло, остава да го споделите с тези, които ще бъдат засегнати от него. Каквото обещаете ще трябва да изпълните независимо какво ще ви коства. До обед на 13-и оставете другите да се изказват, да разкриват картите си и да обявяват претенциите си. Някой ще се изхвърли, друг ще се изложи и това ще ви даде шанс да овладеете ситуацията. На 14-и навлизате в рисков двудневен период. Ще водите тежки битки с конкуренцията, ще работите извънредно и ще трябва да се съобразявате с някой, който ви дразни. На 15-и нищо не върви по правилата, а и да тръгне ще напълни чужди джобове и ще ви постави в подчинителна позиция. На 16-и до обед трудно напредвате и си намирате мястото, чувствате се ощетени, но след това с един замах ситуацията ще се промени и ще си върнете загубените позиции. На 17-и ще се справите с всеки, който се изпречи на пътя към важна за вас цел.

Телец 21 април – 20 май

На 11-12-и ви очакват грижи и разочарования. Луна и Венера ви гледат в опозиция от Скорпиона, а планетите във Водолей наливат масло в огъня на разгарящите се страсти. 11-и е ден на изневери, на несъгласувани действия и желание да се изпитат удоволствия чрез сетивата, без да се мисли за последствията в бъдеще. На 12-и до обед проблемите са повече. Спазвайте закона и предписанията, иначе ще се окажете в капан. На 13-и ще се стопят дистанциите и ще се решат старите проблеми. Преговаряйте с роднини по спорни имотни и наследствени дела. Навлизате в силен и успешен тридневен период. На 14-и не водете преговори. В момента не се знае кой с какви мисли и интереси върви към вас. На 15-и може да получите работата, която ви е обещана, дори и друг да претендира или да се е подготвил за нея повече от вас. Здраво захапвате кокала. Доминирате почти до края на работното време на 16-и, но вечерта навлизате в рисков период и слабостите ви ще се използват срещу вас. Доверете са само на проверени хора. На 17-и. Луна и Сатурн са в конфликт с Уран от вашия знак и с Венера от Скорпион. Вървите към изневери и предателства.

Близнаци 21 май – 21 юни

11-и е ден за срещи и подновяване на контакти. Пътувайте, съчетайте полезното с приятното и направете нужните уговорки. Имате шанс да блеснете и пред публика. На 12-и едно ново познанство ще донесе и нова работа. До вечерта отговорностите ви нарастват. Навлизате в труден период, изискващ стопяване на дистанциите с роднини, за да се уредят имотни и наследствени отношения. 13-и е ден на изкушения. Както и да постъпите ще сбъркате и ще засегнете нечии интереси. Не се изказвайте неподготвени на работното място. Въздържайте се от спорове на 14-и. Не си превишавайте правата и пълномощията. На 15-и много хора ще направят грешен и прибързан ход, поради неточните информации, които получават. Контролирайте емоциите, постарайте се да получите данни от няколко източника и да ги сравните. 16-и е добър ден за подписване на нови договори, за преговори, за големи покупки и вложения. Осигурете си стабилна база за бъдещите начинания. На 17-и доминирате над хора с принизени изисквания и ниско самочувствие. Споровете ще се решават във ваша полза. Бъдете близо до тези, с които ви свързва миналото или перспективата за съвместен живот и работа в бъдеще.

Рак 22 юни – 21 юли

Очертава се чудесен уикенд с пътувания и запомнящи се срещи, които ще променят работата и живота ви в бъдеще. Разстоянията нямат значение. 11-и е вдъхновен и любовен ден. Очертават се пътувания и приятни срещи, възможности за нови запознанства и предложения, които ще ви вдигнат самочувствието. На 12-и следобед бъдете внимателни в коментарите. Не споделяйте свои и чужди тайни. Пазете си вещите. Каквото си пожелаете още със ставането на 13-и ще се сбъдне. До обед получавате новини и информации, които ще помогнат да избегнете проблемите и грешния избор. На 14-и се концентрирайте над най-важното и до обед го уредете. Направете някому изгодно предложение и се обадете първи на тези, с които отношенията ви малко са охладнели. 15-и е проблемен и рисков ден. Очертават се сблъсъци на интереси и затруднения на всяка крачка. Въоръжете се с търпение и се постарайте да не излизате от зоната си на комфорт. На 16-и проблемите ще са повече за родените в третата декада. Ако започнете да правите нещо несъзнателно или тръгнете в дадена посока, продължете и ще се радвате на успех и разбиране. 17-и ви дава възможност да изкачите личен връх.

Лъв 22 юли - 22 август

През уикенда сте под властта на тежък планетен кръст. Очертават се проблеми във връзките и конфликти на всяка крачка. Ще трябва да направите болезнен избор. 13-14-и са дни на преговори и промени в курса, като в първия от двата дни ще извлечете максимални ползи от проведените срещи и разговори. На 15-и е необходима активна самозащита от агресивността наоколо. Не бива да се действа емоционално и да се провокират хората, с които ще се окажете в един екип. Придържайте се към добре познатото старо във връзките. Уговореното днес утре ще се коригира. На 16-и може да постигнете максимума в условията, в които се намирате. Действайте активно, с натиск и без заобикалки. Може да завладеете нова база и терен, да уредите имотни отношения и да финализирате сделки. Вечерта навлизате в рисков двудневен период. Очертават се пречки на всяка крачка. На 17-и ви въздейства кръст на планетни сили. Намирате се между чука и наковалнята. Ще ви изнудват и притискат чуждите, а и близките ще ви извиват ръцете с претенции, които трудно ще удовлетворите. Конкуренцията може да ви спретне компромат. Ден на болезнени истини, които удрят право в сърцето.

Дева 23 август – 22 септември

11-12-и са дни изпълнени с любов и вдъхновение, но още вечерта в неделя колелото се завърта, изпадате в лична и професионална безтегловност. На 13-и газите в мътна вода, трудно преценявате ситуацията и правите грешни ходове. Нужен ви е страничен поглед.

На 14-и до обед мислите едно, а става друго. Трудно ще намерите подкрепа. 15-и е ден на заземяване. Всичко ще се нареди според вашите правила и очаквания. Ще спечелите овациите, ще се радвате на разбиране и внимание и ще намерите правилния изход от всяка затруднителна ситуация. За родените в третата декада 16-и осигурява твърда основа за преговори, за съвместни действия и работа независимо от променените изисквания и условия на средата. Включете в действие всички налични резерви и не се отказвайте от битката. На 17-и не бива да се проявява колебание и да се показва несигурност в действията и в личната позиция. Хората с комплекси ще останат на заден план, ще бъдат изтикани от хранилката и дори да притежават качества ще бъдат засенчени от напористите и безскрупулните в играта. За вас този ден предлага тест на възможностите ви за справяне в тежка и кризисна ситуация.

Везни 23 септември – 22 октомври

11-и е ден за пътувания, важни срещи и разговори. В неделя важното свършете до обед. 13-и идва с разместване на програмата, което ще ви улесни за едно и ще ви затрудни за друго. Препоръчително е да започвате само такива начинания, които ще приключите по най-бързия начин. Стартираните до обед дълготрайни проекти ще зациклят във времето, ще се нуждаят от корекции и допълнително финансиране, и няма да донесат очакваните ползи и придобивки. На 14-и обърнете внимание на здравето. С напредването на деня ще се появи проблем, който ще ви затруднява до 16-и на обед. На 15-и, с навлизането на Марс във вашия знак, в живота ви ще се появи неприятен дразнител, който ще ви въздейства до 30 октомври. Връзките ви с партньори ще се развиват на агресивно и ултимативно ниво. Някой ще се раздели с досегашния си начин на работа и живот. На 16-и може да намерите нови източници на сила и ресурси. Ако се чувствате притеснени в работата и деловите връзки, потърсете допълнителна заетост или вариант, който да ви подкрепи материално. На 17-и може да изкачите връх в кариерата и да сключете изгоден договор. Край с компромисите и изчакването.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

11-и е ден на изпитание за връзките между деца и родители. Оставете любовта да ви води. В неделя някой заминава, а друг прибързано се връща. 13-и е ден на феникса. Възраждат се стари връзки. Може да подновите и преподпишете договори при по-добри условия. На 14-и печелят съвместните усилия в любовта и деловите връзки, стига да не смесвате едното с другото. Време е за уточняване на отношения, за подписване на нови договори и привличане на симпатизанти. 15-и е рисков ден, особено за нови инициативи. Не се съгласявайте с предложените оферти, ако усещате нещо нередно, недоизказано и недоизкусурено. На 16-и действайте бързо и разпоредително. Добре е за съвместни инициативи и за сключване на партньорски договори. Навлизате в неблагоприятен и губещ период. На 17-и Сатурн и Луна от Водолей са в конфликт с Венера от вашия знак. Нерешените и неглижирани проблеми стават хронични, отношенията с деца и родители отново навлизат в конфликтен период, а и здравето ви е нестабилно. Време е да се поставят условия и да се реши от раз създалата се ситуация. Родените в първата декада да внимават при пътуване. Не искайте много.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

11-и е ден за любов, но някой ще мине първо през раздяла. На 12-и Луната навлиза в Стрелец и в следващите два дни образува конфликтни аспекти с планетите в Риби и Дева. Старайте се да не провокирате околните с излишни забележки и критика. На 13-и не сте склонни да се съобразявате с мнението на околните и излишно напрягате ситуацията. 14-и е благоприятен за подновяване на делови и приятелски връзки и за изглаждане на недоразуменията. Коригирайте старите грешки, обединете силите на семейството. От 15-и Марс вече ви облъчва в хармоничен аспект. Ставате с една идея по-разпоредителни и не позволявате намеси. Не започвайте дълготрайни проекти. 16-и се свързва с източника на сила, ресурси и придобивки. Добре е да се подписват нови договори или допълнителни клаузи към старите. Може да се окажете с две дини под една мишница след поетите ангажименти, но бъдете сигурни, че ще се справите. В този ден не се отказва работа, с която ще си подсигурите гърба. Ако искате да минете безпроблемно на 17-и, съобразете се с нуждите и исканията на близките. Ако отмените някого в задълженията му, това ще изиграе важна роля в бъдещите ви отношения.

Козирог 22 декември – 20 януари

11-и отваря пред вас нови посоки за работа и учене тук или в чужбина, а важното за 12-и уредете до обед. На 13-и си връщате загубени позиции. В този ден вие печелите и сте на ход. 14-и е пречистващ и утвърждаващ. Към обед Луната навлиза в Козирог и в следващите дни сключва перфектни аспекти с Уран и Слънце от другите два земни знака. В този ден наистина за вас започва заземяване, устройване на по-добро място, при по-добри условия и заплащане. Приемайте предложения. На 15-и владеете положението и поставяте другите на мястото им. Не си превишавайте правата и във всеки момент търсете начин да се подсигурите. Контролирайте емоциите. На 16-и действайте активно, започнете ремонти и преустройства, намерете майстори и набавете материали. Ден на базовите проекти, на дейностите, които ще се окажат постамент за бъдещета ви работа или любовна връзка. Родените в третата декада са в най-благоприятна позиция за сключване на договори и приемане на поръчки. Вечерта е натоварена със семейни проблеми. 17-и е зареден с агресия и с неочаквани проблеми. Изнервяте се и губите самообладание. В този ден няма прошка за хората без самочувствие.

Водолей 21 януари – 19 февруари

11-12-и са рискови и проблемни в чувствата. Вървите към изневери и разбирате за такива. Луна, Венера и Уран ви действат в нехармонични аспекти. 13-14-и носят пътувания и промени. Изправени сте пред нови избори в работата и в личните връзки. Не оставайте друг да взима решенията вместо вас. На 15-и нищо важно да не се предприема. Контролирайте емоциите, защото после няма да има връщане назад. Това, което няма да ви отмине вече ви принадлежи и е станало част от личната ви програма. Налага се да осмислите новото положение, в което вече ще ставате родители или баба и дядо. Не започвайте нова работа, ако старата ви предлага сигурност. На 16-и станете рано и действайте активно в посока на ремонти, преместване и пътуване. Ден за оглед на терени и имоти, на които може да се установите или да започнете нов бизнес. Пресмятат се шансове, наличности и разходи за ученика. Не си позволявайте да рушите без перспектива за градеж след това. На 17-и Луната от Водолей е в съвпад със Сатурн и в конфликт с Уран от Телец. Проблемите ви ще са на тема пари и техните липси. Не се ядосвайте, утре може да получите спонсорска подкрепа.

Риби 20 февруари – 20 март

През уикенда Луна и Венера от Скорпион ви зареждат емоционално. Влизате в режим на възстановяване на връзките и здравето. 13-и е тежък и затрудняващ, очертават се конфликти с колеги и близки. Водете преговори опитайте да привлечете спонсори. Днес може да се намери или направи лек за тежка болест. Не отклонявайте пътувания и командировки. Нужен ви е поглед отстрани в създалата се ситуация. Още със ставането на 14-и се концентрирайте и изхвърлете от съзнанието си негативните мисли. До вечерта ще получите чаканите отговори, ще разчистите пътя и може да привлечете нови съюзници. На 15-и ще има усмивки и сълзи. Не си позволявайте пикове в емоционалното състояние. Не критикувайте никого и не мислете, че само вие сте прави. 16-и е ден на фонтана, символ на преливащата енергия, която дава възможност да извоюваме личната си самостоятелност при всякакви ситуации. Ще давате и ще получавате подкрепа, а тя ще помага да се образуват новите съюзи. Зареждате се с енергия и правите силен ход. На 17-и Луна и Сатурн в конфликт с Венера действат потискащо на чувствената ви природа. Трудно ще се освободите от ограничаващите фактори в живота си.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.