Седмичен хороскоп за 10-16 октомври

Седмичен хороскоп за 10-16 октомври

Какво ви вещаят звездите през седмицата

Какво ви вещаят звездите през седмицата...

Овен 21 март – 20 април

10-и е един от рисковите ви дни за месеца, но на 11-12-и може да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате и да разрешите старите проблеми. 13-и идва с объркваща програма поради емоционални пристрастия. Луна и Венера са в съвпад на 14-и, а Меркурий тръгва ратроградно. Бизнесът ви зацикля за сметка на любовта. На 15-16-и губите инициативата, пари и предимства.

Ще ви се стоварят предвидени и непредвидени тежести. Укрепвайте здравето си, спортувайте, излезте сред природата, пийте билкови отвари. Ден на презарежане. Включват се резервите не само в организма ни, но и във финансов план.

Нищо ново да не се започва и предприема преди да се приключи със старите ангажименти и задължения. Не участвайте в събрания и избягвайте работата в екип. Трудно се взимат общи решения.Ще забързате хода си в една посока, но в друга ще попаднете в капани и работата ви ще се стопира. Бъдете тактични и дипломатични.

Едно пътуване се отменя или посоката се променя поради променената ситуация или нечие отсъствие. Здравето е нестабилно, намалете натоварването.

Не се обвързавйте с никого за нищо. Намалете натоварването, не се бъркайте в проблемите на околните, вашите ви стигат.

Телец 21 април – 20 май

10-и е ден за приключване. На 11-12-и Луна и Меркурий сключват негативни аспекти с Уран от вашия знак. Ще работите за чужда кауза и ще влизате в ролята на донор за нечии нужди и интереси. Очертават се хипертонични кризи. На 13-и печелите от споровете на другите. От 14-и Меркурий тръгва ретроградно. Време е да се връщат дългове. 15-и носи успех, а 16-и проблеми. Внимавайте с натоварването и с храната. За следващите два дни не планирайте нищо рисково. Не си позволявайте да влизате в зависимости. Приключвайте с възложените задачи. Оглеждайте се, любовта върви до вас.

Не подписвайте нови утежняващи договори в този перод, а се ориентирайте към приключване и изпълнение на старите поръчки. Бъдете отговорни и делови. Ограничете контактите, внимавайте кого допускате до кухнята на личния си интерес.

Близнаци 21 май – 21 юни

10-и е ден на коренната реформа. 11-и идва с откровение в трудна ситуация. На 12-и всичко да се прави спокойно и без бързане. 13-и е един от критичните дни. Хората се блъскат и спорят за дреболии, а важните неща остават нерешени. Луна, Венера и Нептун са в пречупващи аспекти със Слънцето ви и на 14-и, когато Меркурий тръгва ретроградно. 15-и зарежда, а 16-и отнема енергия.

Контролирайте гнева. Опитайте да разберете другата гледна точка. Ако може останете си у дома.

Нужен ви е втори вариант. Спазвайте диета, прочистете се от шлаката. Не приемайте чуждите идеи като свои. Не е ден за срещи и сбирка на екипа. Пазете се от обсебване и въздействие.

Една идея започва осъществяването си. Намирате нужната база и финансиране. Каквото се посади ще даде богата реколта напролет. Бъдете далновидни, действайте в дългосрочен план и в перспектива.

Стойте далече от фалшивите връзки, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии.

Рак 22 юни – 21 юли

10-и е рисков и конфликтен, особено за родените след 9 юли. 11-и пробужда регенериращи сили. На 12-и прочистете мислите и тялото, спазвайте диета. На 13-и всеки дърпа чергата към себе си. Трудно ще се разберете за условия по договори. 14-и е ден за любов. Оставете интуицията да ви води. 15-и идва с имотни спорове и делби. На 16-и нищо важно не предприемайте. Очертават се критични моменти.

Един скандал може да провали дългогодишна връзка. Някой започва ремонт, друг се нанася в нов дом. Стъпвате на сигурна база. Доверете се повече Дистанциите се стопяват, любовта ни помирява и лошото се забравя. Ден за прошка.

Бъдете лоялни към старите си партньори в работата и в любовта.

Опитайте да заживеете отделно или самостоятелно. Не подарявайте отрязани цветя и не сечете дървета. Не подсичайте чуждите мечти.

Спазвайте диета. Вероятни са и здравословни проблеми.

Лъв 22 юли – 22 август

10-и отваря огромни апетити и амбиции. 11-и е ден, в който миналото си отива. Гледайте само напред. 12-и е силен за приключване, но не и за започване на амбициозни проекти. На 13-и преговорите не вървят, губим енергия в спорове и интриги. От 14-и Меркурий тръгва ретроградно и стопира до 3-и ноември сключването на нови договори. 15-и урежда имотни отношения, а 16-и е рисков и губещ.

Родените в първата декада ще изживеят стресови моменти.

Виждате някого в съвсем различна светлина и се решавате на важна стъпка. Приберете се по-рано, ако ще пътувате.

Избягвайте случайните срещи и контакти. Не е ден за нови запознанства.

Търсете си парите и правата. Излизате и от любовна криза. Разберете се по спорните въпроси и си дайте втори шанс.

Някой ще се уреди и с наследство, а за друг и наследникът е на път. Чакайте придобивки.

Ще ви пробутват ментета и фалшификати, за които някой ще плати много или ще си докара проблеми с властите и закона.

Дева 23 август – 22 септември

В събота ограничете контактите, останете си у дома. Не поемайте тежки и несвойствени задачи. 11-и залага нова програма, а на 12-и постигате целта и скючвате нови договори. На 13-14-и Луна и Венера са в съвпад в знака на Девата. Някой е на крачка от любовта, а друг вече крачи до нея. Меркурий тръгва ретроградно, работата да почака. 15-и носи награди, а 16-и само грижи и разходи.

Опитайте да изчистите и съзнанието си от вредните и негативни мисли.

Може да се намерят и приготвят лекарства и за най- сложните болести. Погрижете се за здравето си. Не се хвалете, избягвайте случайните срещи и ангажиментите с хора, които и преди са ви проваляли. Запазете неутралитет.

Екипното обучение и работа зациклят. Всеки трябва да се справя сам, със собствени сили и средства. Не сключвайте нови договори, в момента се работи по преструктуриращи програми. Работете в градината. Каквото посадите ще даде богата реколта. Но пък може да направите бебето. Най-лесно се зачева на точни фази на Луната, действайте.

Везни 23 септември – 22 октомври

10-и и 16-и ще бъдат рисковите ви дни за периода. Очертават се кризи в отношенията и засилена агресивност към вас, към проектите, начинанията и намеренията ви. Щадете се.11-и изисква коренна промяна в подхода, за да останете на пазара. На 12-и постигате важните си цели и получавате допълнителни екстри. На 13-и с никого не може да се разберете. 14-и носи любов, а 15-и имот.Не предприемайте нищо рисково, не се включвайте в опасни състезателни програми. Здравето е нестабилно, възможни са травми. Включете резервите на пълна мощност. Не участвайте в събрания на екипа и не свиквайте такива.

Каквото приключите ще носи ползи, популярност и придобивки. Новите ви начинания ще зациклят и ще бъдат атакувани. Едно пътуване може да ви донесе щастие и взаимност.

Сложете в ред семейните дела. Яжте само добре опечена и сварена храна. Ограничете контактите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 10-и ще сложите някого на мястото му, а на друг ще помогнете. Денят съчетава агресивност със саможертва. 11-и залага нова програма за бъдещето. Тръгвате с нови партньори в личен и бизнес план. На 12-и постигате поне една цел. На 13-и не участвайте в демонстрации на сила. От 14-и Меркурий тръгва ретроградно. 15-и дава шанс за уреждане на собственост. 16-и е критичен и рисков.

Който ви гледа отстрани трудно ще разбере какъв човек сте.

Контролирайте играта на чувствата, употребата на алкохол и стимуланти. Всичко, което направите сами и на свой терен ще донесе успехи и придобивки. Пазете се от случайни контакти.

Може да получите важни насоки за бъдещата си дейност и за работата, която движите.

Каквото се посади в земята ще се хване и даде богата реколта. Каквото ви дойде на ум е добре да го внедрите в практиката си. Да не се секат дървета и подсичат чуждите амбиции. Не подарявайте отрязани цветя. Не искайте много.Не яжте нищо алангле.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 10-и ограничете контактите и не поемайте рискове. 11-и носи предимства поради проблемите на конкуренцията. 12-и дава възможност да приключите с определена работа и да получите обещаното за нея. Чакайте пари и повишение. 13-и е ден на колегиални разправии. На 14-и вървите към проблеми и изневери. 15-и урежда имотни дела. Новолунието на 16-и изпива силите.

Започнете диета или поне ограничете месото до новолунието. Не товарете стомаха и бъбреците.

Не се свивайте и притеснявайте. В следващите два дни са вероятни раздели и конфликти с любимите хора. Ако решите да рискувате, ще навредите и на здравето си.

Бизнесът зацикля, Меркурий тръгва ретроградно.

Приключените сделки ще донесат придобивки, ще затвърдят позициите ви на работното място и ще донесат нужното успокоение и разширение у дома. Спазвайте диета и по отношение на храната и личните ви връзки.

Козирог 22 декември – 20 януари

Съботният ден е рисков и неблагоприятен повече за родените след 5 януари. 11-и е ден на откровение и взимане на важни решения. На 12-и не бързайте да поемате нова работа и отговорност. Приключете с обещаното. На 13-и печелите от консултантска дейност. 14-и стопира бизнеса, но активизира любовния ви живот. На 15-и намирате нов терен, база и жилище. 16-и е проблемен, не рискувайте.

Както и да постъпите ще съжалявате, затова намалете до минимум страничните връзки и не влизайте в противоречия. Очертава се здравословен проблем.

Дано усилията са си стрували. Дайте си сметка дали да продължите при старите условия или да търсите нещо ново. И докато другите се карат и влизат в конфликти вие ще постигнете своето, ще заемете позицията, която по право ви се полага и ще се радвате на взаимност. Ще ви плащат и за съветите, които давате.

Подновете старите договори при по-изгодни условия. Окопайте се на завладените тритории.

Случващото се ще помогне да разширите личната си база и да се заземите на важна позиция. Подкрепете материално и децата за придобиване на жилище. Грижете се за здравето си, спазвайте диета и не вдигайте тежко. На прага сте на конфликти.

Водолей 21 януари – 19 февруари

За вас предстоят три дни на конфликти с околните, с децата и шефовете и с приятелите, които не изпълняват обещанията си. На 10-и ограничете контактите. На 11-и не давайте големи обещания, а на 12-и нищо ново не започвайте. 13-и изисква работа на свой терен, а 14-и затваря търговската инициатива. На 15-и уреждате имотен спор и заемате изгодна позиция. 16-и е ден на изцеление.

Признайте си грешките. Бягайте от връзки и позиции, които по някакъв начин ви застрашават и ограничават. Пострижете се. Сега е момента да се предават готовите проекти, да се приключват есенните дейности и да се финализират сделки. Постарайте се да играете роля на балансьор и в разговорите у дома. Посоките и амбициите ви ще се променят след 14-и ноември. Изчакайте. Разширявате сферата си на влияние. Получавате положителни отговори на молби и запитвания. Увеличете дистанциите, спазвайте диета, ограничете и срещите с вредни за вас хора.

Риби 20 февруари – 20 март

Изпълненото на 10-и ще донесе награда. 11-и идва с откровение за правилната посока. Ден за ремонти. 12-и изисква приключване на определен жизнен и професионален цикъл. Не е все едно къде ще пристигнеш. 13-и е зареден с агресия и конфликти. Тази вечер може да се скарате с любим човек. На 14-и с лутане, проби и грешки намирате изход. 15-и носи имотни придобивки, а 16-и рискове и грижи. В личен план ще се пожертвате и ще дадете нещо от себе си и дано това ви донесе удовлетворение. Време е да включите резервите, да направите промени у дома и на работното място. Улеснете си живота и си осигурете повече лично пространство.

Изпипвайте подробности и детайли. Не бързайте, за да не преправяте нещата. Доверете се на интуицията, започнете прочистваща диета. Не е момента да „изплюеш камъчето”, да правиш забележки и да притискаш близките с изисквания. Потърсете нужната ви консултация. Не отлагайте заплануваните пътувания, но за нови гостувания и сделки не поемайте ангажименти.

И семената на надеждата и знанието попадат на благоприятна почва. Влизате в ролята на учител. Пазете очите, следете кръвното.

Не се поддавайте на провокации и не обвинявайте никого за неща, за които и вие имате вина. Не допускайте намеси.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.