0

К акво предвиждат звездите за следващите седем дни

Какво предвиждат звездите за следващите седем дни

Овен 21 март – 20 април

На 10-и може да си купите жилище или имот. Старайте се да не влизате в разправии, да не преигравате и прекалявате с алкохол и стимуланти. Всичко предприето днес ще тръгне накриво. Релаксирайте. На 11-и енергията ви е на кота нула, нужно е смирение. На 12-и не пренебрегвайте желанията на сетивата. Ще се почувствате щастливи и ще намерите решението на въпросите, които ви вълнуват. На 13-и някой ще спечели много или ще му хрумне гениална идея. Някои от подаръците на съдбата няма да оцените, а от други няма да сте доволни, но с времето точно те може да ви донесат щастие. На 14-и Венера напуска Овена и отива да помага в любовта на Телеца.Но всичко, което свършите и уредите сами и за благото на семейството ще потръгне, ще носи късмет и придобивки в бъдеще. На 15-и подпишете нови договори, пътувайте и водете преговори. И не забравяйте, че в този ден колкото и да изядете няма да напълнеете, така че не се ограничавайте.16-и разширява пълномощията ви. Проявете щедрост доколкото можете да си го позволите.

Телец 21 април – 20 май

На 10-и някой ще се сдобие с имот, друг ще се лиши от такъв. Бъдете внимателни, тече обсебваща програма. Тежък, рисков и като цяло нещастен ден. Започнатото с голяма амбиция ще зацикли и няма да ви донесе желаното. Тъмнината в отношенията е непрогледна. Ще бъдете подложени на изкушения, на които трудно ще устоите. Новолунието на 11-и е най-слабият ден в сатурновата ви дупка. Ограничете контактите. На 12-и подсъзнанието ви дава верни насоки, дано му се доверите. Ако определена храна не ви харесва изхвърлете я от менюто си, но ако ви привлича нещо, което сте си забранили не е зле да го опитате, защото организмът ви се нуждае от него. 13-14-и ви носят пари и придобивки. Не се препоръчва да си пасивен, но и необмислената и несъгласувана с близките активност ще ви изиграе лоша шега. Неблагоприятно за операции на щитовидна жлеза. Ще намерите кой да работи за интересите ви. Родените в първата декада да не поемат излишни рискове. 15-и е ден за срещи, а 16-и за преговори с чужбина. Проявете активно емоциите и чувствата си.

Близнаци 21 май – 21 юни

10-и е ден за огледи на имоти и терени. Ако нещо ви хареса дайте капаро. Не е ден за пророчества. Сгъстява се тъмнината и мъглата около нас. Отношенията са непредсказуеми, манипулиращи и агресивни. На 11-и нищо важно да не се предприема. 12-и определя нови посоки и ориентири, доверете се на избора на сърцето. И, ако попаднете в пещерата на Аладин вземете само лампата - универсалът, който ще ви даде всичко. На 13-и може да спечелите по неочакван начин и на неочаквано място. Нещо, което много добре знаете, че е неизправно ще ви създаде проблем. На 14-и не се включвайте в екипна работа. Ден на фатално привличане, но и на възможност да използвате колективната сила, за лични цели. На 15-16-и Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания и успешни договори. Не се ограничавайте в храната, във връзките и усещанията. Доставете си радост за сетивата с хубаво похапване, днес не се пълнее. Чакайте и изгодни делови предложения. Ден на телепатичните контакти. Водете преговори и сключете нови договори.

Рак 22 юни – 21 юли

На 10-и сте притиснати да взимате бързи решения. Всичко предприето днес ще тръгне накриво и ще донесе загуби. Върнете си дълговете, уредете данъци и такси. Не отлагайте за 11-и, когато вървите към изневери и конфликти. На 12-и се събуждате с ясното усещане за посока и цел. Доверете се на интуицията и няма да сбъркате. Ще изпитате неприязън към всичко, от което е добре да се откажете, а ще ви привличат точно нещата, които са важни, нужни и благоприятни за вас. 13-и носи нови договори и печалби. Не чакайте друг да ви върши работата, бъдете активни и целенасочени. Ден за преговори и важни участия. На 14-и не работете в екип. Трети лица е вероятно да се възползват и да бръкнат в общия мед, в който и вие наливате своя дял. Водете само двустранни преговори. 15-и идва с късмет, придобивки и предложения. Няма да напълнеете независимо колко ще изядете. На 16-и уредете пътувания и преговори с чужбина. Ще ви търсят тези, за които мислите и се надявате животът да ви събере. Действайте в перспектива.

Лъв 22 юли – 22 август

10-и разширява територията ви на влияние. Посейте семената на новата реколта. Може да ви се обадят хора в затруднено положение и да ви предложат нещо изгодно. В момента сте в силна позиция. На 11-и елиминирате конкурент или той сам се отказва от битката. 12-и дава насоки за полезното и вредното за вас. Усещанията няма да ви подведат и по отношение на храната. Полезно е това, което ви се дояде, а не това, което диетата или някой друг ви предписват. 13-и е рисков за родените около 1 август. Вероятни са и неприятности със закона. Спазвайте правилата. На 14-и не е добре за свикване на общо събрание. Неблагоприятен ден за първа среща. Отложете и деловите запознанства, независимо колко изгодни оферти ви предлагат. Утре късметът ще е с вас. Отложеното за 15-и ще стабилизира позицията ви и ще отвори възможности за нова работа и бизнес ангажимент. И непродаваемото преди ще стане търсена стока. Установените връзки ще са с голяма перспектива. На 16-и и сънищата ви намекват за това, което трябва да свършите и предприемете.

Дева 23 август – 22 септември

10-и помага да се окопаете на по-добро за работата и връзките ви място. Новолунието е слаб енергийно момент. Проведете прочистваща диета, разчистете терена на връзките, но не бързайте отново с обвързването. Не започвайте нови бизнес проекти. На 11-и нищо важно да не се започва. 12-и идва с нови приоритети и усещания, на които е добре да се доверите. Не оставайте в старта позиция, направете правата крачка в плана, който сте направили преди. На 13-и намирате и получавате нещо определено за друг. Не оставайте работата и любовта си в чужди ръце. Придружете партньорите си в деловите им ангажименти. На 14-и работете самостоятелно, за да не делите печалби и награди с по-малко работливите от вас. Ако действате в комбина ще бъдете използвани и употребени. Работете на свой терен и със свои средства. 15-и идва с нови предложения. В петък не поемайте рискове. Подредете си документацията. Яжте без ограничения, днес не се пълнее. Родените в третата декада са в по-рискова позиция. Някой ви наблюдава и е готов на компроматна война.

Везни 23 септември – 22 октомври

Проблемен и рисков ден е 10-ти за родените във втората декада. Ще сбъркате, ако точно днес започнете нова работа или подновите стопирана бизнес инициатива. На 11-и предстои новолуние в знака на опозицията ви Овена. До 12-и не рискувайте излишно и не започвайте нови инициативи. По възможност не вадете зъб и не планирайте оперативни намеси в областа на главата. Останете където сте. Ако нещо ви привлича, това е знак, че е добро и може да ви донесе успехи и придобивки. 13-и е активизиращ. Направете първата крачка към нова работа и дейност. Колебаещият се и пасивен човек ще претърпи поражение. Не се самоограничавайте. Сега е момента да се преодоляват прегради и да се действа амбициозно. На 14-и не се включвайте в съвместна работа. Не взимайте и не давайте заеми и не се съгласявайте да играете посредническа роля. На 15-и подпишете нови договори. Проявете творческа активност. 16-и е интуитивен. Тази вечер и утре до обед сте провокирани да действате доста агресивно. Може да ви потърсят и с предложение от чужбина.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 10-и завладявате нова позиция, може да се обзаведете с имот. Сега е момента да излезете от болезнените отношения, в които се чувствате подведени и употребени. Направете и прочистваща диета. На 11-и нищо не е такова каквото изглежда. Трудно се правят прогнози, пророчествата са лъжливи. Нищо важно да не се започва. На 12-и се събуждате с ясното усещане за полезното и вредното. Не вървете против себе си, ако нещо ви е неприятно. Доверете се на усещанията на тялото, то знае кое да избере. На 13-и не рискувайте. В момента Луна, Уран и Сатурн са в рисков аспект със Слънцето ви.

14-и е обсебващ. Влизате в капан. Останете пасивни, независимо какво ви предлагат. Отложеното за утре ще ви донесе предимства и ще ви насочи към точното място. 15-и носи печалба, ако позволиш и на друг да спечели. Но в любовта очаквайте проблеми. От вчера Венера ви гледа в опозиция от Телеца. Всичко опира до пари и до техните липси. 16-и е интуитивен. Опитайте да затворите и производствения си цикъл. Направените услуги ще затвърдят приятелските и делови отношения.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

10-и е ден за уреждане на наследствени и имотни дела. Купете или капарирайте имот. Новолунието в хармоничния ви Овен ще постави в затруднително положение конкуренцията ви. Не е нужно нищо да предприемате.11-и е ден на елиминации. Конкуренцията ви търпи загуби. Отварят се големи апетити, но трябва да сте избирателни и да ограничите неприятните контакти. На 12-и правите верен избор, ако се доверите на усета и предчувствията си. На 13-и, „който изпревари, той ще натовари” и ще получи повече екстри. Проявете активност само в посоката, която е важна лично за вас. Днес във въздуха витае някаква агресия, контролирайте децата. 14-и носи късмет за соловите играчи. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор. На 15-и ще работите за чужд интерес, но ще си заслужава. Не се колебайте да влезете в битки за защита на тези, които обичате и цените. 16-и е рисков. Желанията ще взимат връх над здравия разум. Доверете се на инстинктите, не бързайте да поставяте ултиматуми и да прекратявате връзки.

Козирог 22 декември – 20 януари

Най-неблагоприятният ден в месеца е 10-ти за стартиране на нова търговска дейност и за отваряне на нови офиси и магазини. Слънце, Луна и Меркурий ви облъчват в негативен аспект от знака на Овена.10-12 са рисковите ви и неблагоприятни дни за периода. Вървите към конфликти и изневери, но не само в любовта, а и на собствения си модел и начин на живот и поведение. Новолунието в Овен ще е тежко повече за родените около 8-13 януари. На 13-и се активизирайте максимално и ще постигнете успехи. Не се давайте без бой. Няма да е лесно, но до края на деня ще се похвалите поне с една победа. На 14-и работете солово и не допускайте намеси. Не се препоръчва работа в екип. Очертават се предателства. Друго е да знаеш на кого си се доверил и лично с кого си уговорил нещата.

15-и дава възможност да подпишете изгодни договори и да уредите стари сметки. Не приемайте работа в сивата икономика. Днес много очи се вглеждат във вашите. На 16-и се препоръчват връзки с партньори от чужбина. Очертават се конфликти и у дома.

Водолей 21 януари – 19 февруари

10-и е най-хубавият ден в месеца за търсене, предлагане, капариране и покупка на недвижим имот. Денят е благоприятен за приключване на работа и отношения, но не и за започване на нови дейности и връзки. Предприето с голям хъс ще тръгне накриво и ще обслужва чужди интереси. На 11-и нищо важно да не се започва. 12-и идва с усещане за правилния избор и за посоката, към която да се насочите. Едно неприятно чувство ще покаже къде не ви е мястото, а приятното ще ви накара да останете за дълго. На 13-и проблемите са повече за родените около 1 февруари. Очертават се проблеми с транспорта, конфликти с партньори, тенденция към раздели и неочаквано дистанциране за дреболии. На 14-и не търсете нови партньори. Ще попаднете в изкушаваща ситуация, ще ви бъдат предлагани екстри и възможности, за които после дълго и вие и децата ви може да плащате. На 15-и се обвързвате дълготрайно, но с компромис. Може да бъдете избрани и предпочетени в тежка конкурентна битка. Ден на подадените ръце. 16-и носи печалби.

Риби 20 февруари – 20 март

10-и е благоприятен за имотни и наследствени дела. Ден на фалшивите връзки. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. В такъв момент нещо ни въздейства или обсебва. На 11-и предстои ограбващо силите ни новолуние. Останете където сте, смирете амбициите. На 12-и рибешката интуиция ще ви направи неоценима услуга. Откривате кой ви вреди и кой помага. Събуждате се с ясното усещане за добро и зло, за полезно и вредно. Доверете се на интуитивните сигнали и ще избегнете грешен избор. На 13-и направете крачка към отдавна замислено начинание. Вътрешната ви енергия нараства, може да се състезавате с по-силните от вас. И съдбата действа във ваш интерес елиминирайки преките ви конкуренти и врагове. На 14-и се пазете от прилепващи връзки. Не вярвайте на думи и сълзи, с тях някой прикрива желанието да ви използва и да се внедри на ваша територия. 15-16-и идват с конфликти. Налага се да правите компромиси. Не се колебайте да защитите позицията на тези, с които ще вървите напред.