Седмичен хороскоп за 10 – 16 април

Седмичен хороскоп за 10 – 16 април

Какво предвиждат звездите за следващите седем дни

Овен 21 март – 20 април

На 10-и може да си купите жилище или имот. Старайте се да не влизате в разправии, да не преигравате и прекалявате с алкохол и стимуланти. Всичко предприето днес ще тръгне накриво. Релаксирайте. На 11-и енергията ви е на кота нула, нужно е смирение. На 12-и не пренебрегвайте желанията на сетивата. Ще се почувствате щастливи и ще намерите решението на въпросите, които ви вълнуват. На 13-и някой ще спечели много или ще му хрумне гениална идея. Някои от подаръците на съдбата няма да оцените, а от други няма да сте доволни, но с времето точно те може да ви донесат щастие. На 14-и Венера напуска Овена и отива да помага в любовта на Телеца.Но всичко, което свършите и уредите сами и за благото на семейството ще потръгне, ще носи късмет и придобивки в бъдеще. На 15-и подпишете нови договори, пътувайте и водете преговори. И не забравяйте, че в този ден колкото и да изядете няма да напълнеете, така че не се ограничавайте.16-и разширява пълномощията ви. Проявете щедрост доколкото можете да си го позволите.

Телец 21 април – 20 май

На 10-и някой ще се сдобие с имот, друг ще се лиши от такъв. Бъдете внимателни, тече обсебваща програма. Тежък, рисков и като цяло нещастен ден. Започнатото с голяма амбиция ще зацикли и няма да ви донесе желаното. Тъмнината в отношенията е непрогледна. Ще бъдете подложени на изкушения, на които трудно ще устоите. Новолунието на 11-и е най-слабият ден в сатурновата ви дупка. Ограничете контактите. На 12-и подсъзнанието ви дава верни насоки, дано му се доверите. Ако определена храна не ви харесва изхвърлете я от менюто си, но ако ви привлича нещо, което сте си забранили не е зле да го опитате, защото организмът ви се нуждае от него. 13-14-и ви носят пари и придобивки. Не се препоръчва да си пасивен, но и необмислената и несъгласувана с близките активност ще ви изиграе лоша шега. Неблагоприятно за операции на щитовидна жлеза. Ще намерите кой да работи за интересите ви. Родените в първата декада да не поемат излишни рискове. 15-и е ден за срещи, а 16-и за преговори с чужбина. Проявете активно емоциите и чувствата си.

Близнаци 21 май – 21 юни

10-и е ден за огледи на имоти и терени. Ако нещо ви хареса дайте капаро. Не е ден за пророчества. Сгъстява се тъмнината и мъглата около нас. Отношенията са непредсказуеми, манипулиращи и агресивни. На 11-и нищо важно да не се предприема. 12-и определя нови посоки и ориентири, доверете се на избора на сърцето. И, ако попаднете в пещерата на Аладин вземете само лампата - универсалът, който ще ви даде всичко. На 13-и може да спечелите по неочакван начин и на неочаквано място. Нещо, което много добре знаете, че е неизправно ще ви създаде проблем. На 14-и не се включвайте в екипна работа. Ден на фатално привличане, но и на възможност да използвате колективната сила, за лични цели. На 15-16-и Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания и успешни договори. Не се ограничавайте в храната, във връзките и усещанията. Доставете си радост за сетивата с хубаво похапване, днес не се пълнее. Чакайте и изгодни делови предложения. Ден на телепатичните контакти. Водете преговори и сключете нови договори.

Рак 22 юни – 21 юли

На 10-и сте притиснати да взимате бързи решения. Всичко предприето днес ще тръгне накриво и ще донесе загуби. Върнете си дълговете, уредете данъци и такси. Не отлагайте за 11-и, когато вървите към изневери и конфликти. На 12-и се събуждате с ясното усещане за посока и цел. Доверете се на интуицията и няма да сбъркате. Ще изпитате неприязън към всичко, от което е добре да се откажете, а ще ви привличат точно нещата, които са важни, нужни и благоприятни за вас. 13-и носи нови договори и печалби. Не чакайте друг да ви върши работата, бъдете активни и целенасочени. Ден за преговори и важни участия. На 14-и не работете в екип. Трети лица е вероятно да се възползват и да бръкнат в общия мед, в който и вие наливате своя дял. Водете само двустранни преговори. 15-и идва с късмет, придобивки и предложения. Няма да напълнеете независимо колко ще изядете. На 16-и уредете пътувания и преговори с чужбина. Ще ви търсят тези, за които мислите и се надявате животът да ви събере. Действайте в перспектива.

Лъв 22 юли – 22 август

10-и разширява територията ви на влияние. Посейте семената на новата реколта. Може да ви се обадят хора в затруднено положение и да ви предложат нещо изгодно. В момента сте в силна позиция. На 11-и елиминирате конкурент или той сам се отказва от битката. 12-и дава насоки за полезното и вредното за вас. Усещанията няма да ви подведат и по отношение на храната. Полезно е това, което ви се дояде, а не това, което диетата или някой друг ви предписват. 13-и е рисков за родените около 1 август. Вероятни са и неприятности със закона. Спазвайте правилата. На 14-и не е добре за свикване на общо събрание. Неблагоприятен ден за първа среща. Отложете и деловите запознанства, независимо колко изгодни оферти ви предлагат. Утре късметът ще е с вас. Отложеното за 15-и ще стабилизира позицията ви и ще отвори възможности за нова работа и бизнес ангажимент. И непродаваемото преди ще стане търсена стока. Установените връзки ще са с голяма перспектива. На 16-и и сънищата ви намекват за това, което трябва да свършите и предприемете.

Дева 23 август – 22 септември

10-и помага да се окопаете на по-добро за работата и връзките ви място. Новолунието е слаб енергийно момент. Проведете прочистваща диета, разчистете терена на връзките, но не бързайте отново с обвързването. Не започвайте нови бизнес проекти. На 11-и нищо важно да не се започва. 12-и идва с нови приоритети и усещания, на които е добре да се доверите. Не оставайте в старта позиция, направете правата крачка в плана, който сте направили преди. На 13-и намирате и получавате нещо определено за друг. Не оставайте работата и любовта си в чужди ръце. Придружете партньорите си в деловите им ангажименти. На 14-и работете самостоятелно, за да не делите печалби и награди с по-малко работливите от вас. Ако действате в комбина ще бъдете използвани и употребени. Работете на свой терен и със свои средства. 15-и идва с нови предложения. В петък не поемайте рискове. Подредете си документацията. Яжте без ограничения, днес не се пълнее. Родените в третата декада са в по-рискова позиция. Някой ви наблюдава и е готов на компроматна война.

Везни 23 септември – 22 октомври

Проблемен и рисков ден е 10-ти за родените във втората декада. Ще сбъркате, ако точно днес започнете нова работа или подновите стопирана бизнес инициатива. На 11-и предстои новолуние в знака на опозицията ви Овена. До 12-и не рискувайте излишно и не започвайте нови инициативи. По възможност не вадете зъб и не планирайте оперативни намеси в областа на главата. Останете където сте. Ако нещо ви привлича, това е знак, че е добро и може да ви донесе успехи и придобивки. 13-и е активизиращ. Направете първата крачка към нова работа и дейност. Колебаещият се и пасивен човек ще претърпи поражение. Не се самоограничавайте. Сега е момента да се преодоляват прегради и да се действа амбициозно. На 14-и не се включвайте в съвместна работа. Не взимайте и не давайте заеми и не се съгласявайте да играете посредническа роля. На 15-и подпишете нови договори. Проявете творческа активност. 16-и е интуитивен. Тази вечер и утре до обед сте провокирани да действате доста агресивно. Може да ви потърсят и с предложение от чужбина.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 10-и завладявате нова позиция, може да се обзаведете с имот. Сега е момента да излезете от болезнените отношения, в които се чувствате подведени и употребени. Направете и прочистваща диета. На 11-и нищо не е такова каквото изглежда. Трудно се правят прогнози, пророчествата са лъжливи. Нищо важно да не се започва. На 12-и се събуждате с ясното усещане за полезното и вредното. Не вървете против себе си, ако нещо ви е неприятно. Доверете се на усещанията на тялото, то знае кое да избере. На 13-и не рискувайте. В момента Луна, Уран и Сатурн са в рисков аспект със Слънцето ви.

14-и е обсебващ. Влизате в капан. Останете пасивни, независимо какво ви предлагат. Отложеното за утре ще ви донесе предимства и ще ви насочи към точното място. 15-и носи печалба, ако позволиш и на друг да спечели. Но в любовта очаквайте проблеми. От вчера Венера ви гледа в опозиция от Телеца. Всичко опира до пари и до техните липси. 16-и е интуитивен. Опитайте да затворите и производствения си цикъл. Направените услуги ще затвърдят приятелските и делови отношения.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

10-и е ден за уреждане на наследствени и имотни дела. Купете или капарирайте имот. Новолунието в хармоничния ви Овен ще постави в затруднително положение конкуренцията ви. Не е нужно нищо да предприемате.11-и е ден на елиминации. Конкуренцията ви търпи загуби. Отварят се големи апетити, но трябва да сте избирателни и да ограничите неприятните контакти. На 12-и правите верен избор, ако се доверите на усета и предчувствията си. На 13-и, „който изпревари, той ще натовари” и ще получи повече екстри. Проявете активност само в посоката, която е важна лично за вас. Днес във въздуха витае някаква агресия, контролирайте децата. 14-и носи късмет за соловите играчи. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор. На 15-и ще работите за чужд интерес, но ще си заслужава. Не се колебайте да влезете в битки за защита на тези, които обичате и цените. 16-и е рисков. Желанията ще взимат връх над здравия разум. Доверете се на инстинктите, не бързайте да поставяте ултиматуми и да прекратявате връзки.

Козирог 22 декември – 20 януари

Най-неблагоприятният ден в месеца е 10-ти за стартиране на нова търговска дейност и за отваряне на нови офиси и магазини. Слънце, Луна и Меркурий ви облъчват в негативен аспект от знака на Овена.10-12 са рисковите ви и неблагоприятни дни за периода. Вървите към конфликти и изневери, но не само в любовта, а и на собствения си модел и начин на живот и поведение. Новолунието в Овен ще е тежко повече за родените около 8-13 януари. На 13-и се активизирайте максимално и ще постигнете успехи. Не се давайте без бой. Няма да е лесно, но до края на деня ще се похвалите поне с една победа. На 14-и работете солово и не допускайте намеси. Не се препоръчва работа в екип. Очертават се предателства. Друго е да знаеш на кого си се доверил и лично с кого си уговорил нещата.

15-и дава възможност да подпишете изгодни договори и да уредите стари сметки. Не приемайте работа в сивата икономика. Днес много очи се вглеждат във вашите. На 16-и се препоръчват връзки с партньори от чужбина. Очертават се конфликти и у дома.

Водолей 21 януари – 19 февруари

10-и е най-хубавият ден в месеца за търсене, предлагане, капариране и покупка на недвижим имот. Денят е благоприятен за приключване на работа и отношения, но не и за започване на нови дейности и връзки. Предприето с голям хъс ще тръгне накриво и ще обслужва чужди интереси. На 11-и нищо важно да не се започва. 12-и идва с усещане за правилния избор и за посоката, към която да се насочите. Едно неприятно чувство ще покаже къде не ви е мястото, а приятното ще ви накара да останете за дълго. На 13-и проблемите са повече за родените около 1 февруари. Очертават се проблеми с транспорта, конфликти с партньори, тенденция към раздели и неочаквано дистанциране за дреболии. На 14-и не търсете нови партньори. Ще попаднете в изкушаваща ситуация, ще ви бъдат предлагани екстри и възможности, за които после дълго и вие и децата ви може да плащате. На 15-и се обвързвате дълготрайно, но с компромис. Може да бъдете избрани и предпочетени в тежка конкурентна битка. Ден на подадените ръце. 16-и носи печалби.

Риби 20 февруари – 20 март

10-и е благоприятен за имотни и наследствени дела. Ден на фалшивите връзки. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. В такъв момент нещо ни въздейства или обсебва. На 11-и предстои ограбващо силите ни новолуние. Останете където сте, смирете амбициите. На 12-и рибешката интуиция ще ви направи неоценима услуга. Откривате кой ви вреди и кой помага. Събуждате се с ясното усещане за добро и зло, за полезно и вредно. Доверете се на интуитивните сигнали и ще избегнете грешен избор. На 13-и направете крачка към отдавна замислено начинание. Вътрешната ви енергия нараства, може да се състезавате с по-силните от вас. И съдбата действа във ваш интерес елиминирайки преките ви конкуренти и врагове. На 14-и се пазете от прилепващи връзки. Не вярвайте на думи и сълзи, с тях някой прикрива желанието да ви използва и да се внедри на ваша територия. 15-16-и идват с конфликти. Налага се да правите компромиси. Не се колебайте да защитите позицията на тези, с които ще вървите напред.

Назад

ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.