Седмичен хороскоп за 1-7 юни

Седмичен хороскоп за 1-7 юни

Овен 21 март – 20 април

Съботният ден е зареден с обич към децата.

Венера и Луна са в съвпад в Телеца, който ще обезпечи едно добро материално положение и ще включи в действие благотворителни фактори. Най-благоприятният ден за намиране на квартира и за покупка на жилище. За неделя не планирайте тежки натоварвания и приятелски срещи. Нищо важно да не се предприема. Тъмни сили и фактори ще се намесват и провалят добрите ни намерения. В понеделник до обед добрите и злите сили сключват примирие и не се намесват в човешките дела, така че няма как да се оправдаваме за грешките си. Следобед планирайте новите си начинания и уговорете важни срещи за следващите дни. На 4-и Луна и Меркурий навлизат в нехармоничния ви знак на Рака. Това положение може да постави в стрес амбицията ви да отворите свое собствено заведение или търговски обект. Родените в първата декада ще се сблъскат с агресивна конкуренция. Доверете се на вътрешното си усещане, не влизайте в излишни спорове. Родените в първата декада е добре да стоят далече от хорския шум и да не отговорят на провокации на 4-5-и. Работа и семейни дела са противопоставени. И така стигаме до 6-и и „ето ти булка Спасовден”, зареден с експлозивност и емоционалност, с желание за смяна на партньора и междуличностни конфликти. Каквото отложите за петък ще мине успешно, ще донесе придобивки и нова работа.

Телец 21 април – 20 май

1-и е един от най-благоприятните дни за месеца. Енергетиката му е блага, оздравяваща и пречистваща, а вечерта Луна и Венера светят в съвпад в звездното небе и носят умиротворение. Всичко предприето ще носи късмет и успех. Някой ще намери своята отдавна търсена половинка, а друг ще обезпечи жилище за фамилията си или за децата. Този ден материализира любовните ви желания и намерението за по-добро устройване в бизнеса и в обществото. В неделя властват тъмни сили. Бъдете внимателни и нищо сериозно не предприемайте. Важната работа за 3-и да се свърши до обед. В обедните часове не е благоприятно за планирано раждане. Енергията е на кота нула. На 4-и ще се събудите с ясното усещане къде е личната ви професионална ниша и с каква дейност да се занимавате. 4-5-и са благоприятни дни за старт на нова инициатива. Отварят се нови капанчета по морето. Дребният бизнес взима глътка въздух. Тушират се и възникващите разправии в семейството. Предстои отделяне на децата, стимулира се желанието да покажеш какво можеш и сам да си изкарваш парите. На 6-и е Спасовден. Препоръчителни са срещи на четири очи и ръце. Където се действа екипно и много хора се намесват работата ще се развали. В петък отстоявайте убежденията си, не правете компромиси със съвестта и законовите разпоредби.

Близнаци 21 май – 21 юни

Очертава се прекрасен съботен ден, в който може да постигнете много, да подредите семейството си, да се ожените и намерите жилище. Нищо важно не планирайте за неделя, когато всяка крачка ще е погрешна, всяка среща и връзка ще ви носят тежест, мъка и обезсърчаване. Предстои новолуние във вашия знак. Не планирайте секцио за обедните часове на 3-и, но ако искате бъдещото ви дете да има светла карма и да изживее живот-награда добре е да го заченете сутринта на 3-и. Новолунието в 13 ч. бележи енергиен спад, така че за 3-и следобед не поемайте тежки задачи. Насочете вниманието си към планиране и консултиране. 4-и възражда една стара амбиция да си създадете собствен бизнес и да насърчите децата в тази посока. Добре е на 4-5-и да стартирайте нова дейност, ново производство и нов творчески проект. Пасивността е вредна и не носи ползи, но в тези дни и конфликтите се изострят. Разговорите ще се водят на висок тон и никой на никого няма да прощава грешките. Контролирайте емоциите вечерта на 5-и. Внимавайте с храната, не яжте диворастящи гъби. На 6-и не провеждайте събрания и не работете в екип, ако не искате да се изпокарате с партньори. Отложеното за петък ще мине гладко и по правилата. В този ден не се пълнее, планирайте пищни обеди и вечери. Храната изцяло се превръща в енергия.

Рак 22 юни – 21 юли

Прекрасен съботен ден. Уредете срещи, направете предложение, организирайте огледи на терени и апартаменти и капарирайте имот. Вечерта ще е любовна и изкушаваща. Съдбата ще среща тези, които взаимно се допълват. Чудесен момент за нови начинания. Ден на духовно прозрение за бъдещето. В неделя властват тъмни сили. Нищо важно да не се предприема. Връзките ще са неравностойни, единият ще използва другия. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии, бягайте от фалшиви връзки. 3-и идва с благословена сутрин, която разчиства преградите и камъните по пътя. Приключвайте, но не започвайте нищо ново. Дарявайте радост и любов. Проведете прочистваща диета. Следобед се консултирайте със специалисти. На 4-и Меркурий навлиза в Рак и носи стабилизация на бизнеса ви. Добре е на 4-5-и да отворите новото си заведение, търговски обект или ателие. Рекламирайте се, поканете гости, намерете начин да станете разпознаваеми в средата си. Каквото ви хрумне или ви се дояде на 4-и непременно го реализирайте и си го доставете. На 5-и предстоят агресивни спорове и конфликти за родените около 1-4 юли. Вечерта и у дома скандалите са неизбежни, особено ако закъснеете. На 6-и е противопоказно да се работи в екип. На 7-и сключете нов договор и задвижете нов проект. Диетите са противопоказни, не се пълнее.

Лъв 22 юли – 22 август

На 1-и правим всичко в името на детето, а някой ще направи и бебето тази вечер. Внимавайте, вървите към изневери. Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект от знака на Телеца. Някой си прави сметки да си уреди материалното положение чрез любовна връзка и брак. 2-и е ден на лъжи и завоалирани действия. Не допускайте нови хора в средата си, не започвайте нова връзка и нов бизнес проект. Инициативите ви на всички нива ще се използват от странични хора и фактори. Каквото загубите трудно ще възстановите. На 3-и до обед направете крачката, която искате да зависи само от личния ви избор, намерения и желания. Дарете ненужни вещи, направете инвентаризация. Неблагоприятно за раждане със секцио в обедните часове. 4-и е ден за старт на нова дейност, за внедряване в нова среда чрез отваряне на нови търговски обекти. 5-и е зареден са агресия и спорове, но и това е част от играта. „В спора се ражда истината”. Пазарете се за цени на стоки и услуги, не се съгласявайте с първата оферта. 6-и е ден на фатално привличане и влияние. Неблагоприятно за запознанства. Спасовден е, народното поверие позволява смяна на партньора, ако бебето не идва. Най-успешният и творчески ден за вас ще бъде 7-и. Вървите към нови срещи, предложения и шансове за разширяване на личната ви територия на влияние. Единственият ден в месеца, в който не се пълнее.

Дева 23 август – 22 септември

Всичко предприето на 1-и ще ви носи постижения, придобивки и радост. Най-добрият ден в месеца за сделка с недвижим имот. Купете ново жилище, уредете наследство за деца и внуци. Всичко, което се посади ще се хване и ще даде по-богата реколта от унищоженото при миналите природни бедствия. 2-и започва с любов, но ще завърши с конфликти и скандали. Нищо важно да не се започва. Изневерите ще донесат компромати и раздели. Родените във втората декада ще изживеят болезнени моменти на предстоящото новолуние. На 3-и до обед ще имате повече степени на свобода, но едва ли ще се възползвате, а това ще даде предимство на някой друг. Към обед не е благоприятно за планирано раждане. Каквото започнете в тези дни ще тръгне накриво и ще ви навреди. 4-и е рисков за родените в третата декада, особено ако планират съвместна работа и бизнес проект. Ще бъде направен опит да ви измамят и да се възползват от труда ви. На 5-и поставяте условия и ултиматуми. Пасивният човек ще претърпи поражение в този ден. Действайте смело. На 6-и късметът следва тези, които работят самостоятелно, на свой терен и със свои средства. 7-и е ден за приятелски и делови срещи и за предложения, които ще донесат късмет и ползи за всички. Хапнете на воля. Няма да напълнеете. Храната изцяло се превръща в тъкани и енергия.

Везни 23 септември – 22 октомври

1-и е ден с оздравяваща и пречистваща енергетика. Тенденцията е всичко да се развива хармонично. Добре е за сделка с недвижим имот и всякакъв тип брокерски инициативи. За неделя не планирайте тежки преходи и натоварвания. Старайте се да приключвате, а не да започвате каквото и да било. Запалете свещ и обиколете стаите на дома. Добре опечете и сварете храната си. Вървите към любовна авантюра, която ще ви донесе повече главоболия, отколкото радости и сладости. До обед на 3-и сами подреждаме живота си, съдбата не се намесва, добрите и злите сили са сключили примирие. Това новолуние ще постави на нова база връзките и дейностите ви. Огледайте се и прегрупирайте силите. От 4-и Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рака, където го очаква агресора Марс. На 5-и настройката на ума ви става доста по агресивна. Трудно ще се постигат компромиси и поради противопоставянето на тези две планети на Плутон и Сатурн от Козирог. Ще бъдете въвлечени в спорове, които ще са чиста форма загуба на време. Работа и семейни отношения са противопоставени. Дано успеете да огреете навсякъде. На 6-и не подписвайте колективни трудови договори. Ден на фатално привличане и опити да бъдете употребени и зарибени. 7-и е ден за старт на нови делови отношения. Всичко предприето ще ви донесе ползи.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

1-и е ден на предизвикателства в любовта. Вероятни са изневери и опит да се печелят пари и протекции от това. Някой използва връзките си за лично облагодетелстване. Не прехвърляйте имот, но може да купите нов на свое име. Някой ще бъде изненадан с любовно обяснение или признание, че бебето е на път. На 2-и Луната е погълната от тъмнината на предстоящото новолуние. Всичко ще се прави на тъмно, властват подмолни сили и пророчествата са лъжливи. На 3-и ще се събудите с вярно усещане за полезното и вредното, за доброто и злото в живота ви. Протегнете ръка към това, което ви доставя радост и яжте само това, което ви се дояде. За следобед не планирайте нищо ново, подредете задачите за следващите дни. От 4-и Меркурий ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Рака и заедно с Марс ще даде по-агресивна настройка на ума ви. Ще се пазарите без да ви мигне окото и ще поставите условията си при преговори с шефове и бизнес партньори. На 5-и атакувайте постове и позиции, които по право ви принадлежат. Явете се на конкурси, търсете си правата. На 6-и действайте и говорете от свое име, работете на свой терен, не се обвързвайте с никого за нищо. В този ден печалбите не се делят, а си остават за вас. На 7-и отстоявайте принципна политика, независимо, че шефове, колеги и близки ще ви притискат с изисквания.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

1-и е ден на вдъхновение, на прозрение за истински важните и стойностни неща в живота. Обърнете внимание и на подсигуряващите семейството и уюта фактори. Търсете ново жилище и база, на която да развивате семейния си бизнес. За неделя не планирайте нищо съществено, ограничете контактите и посещенията. Тъмните сили се активизират. Преследват ви фалшиви връзки и хора, които очакват някакви ползи от срещите с вас. На 3-и към обед предстои новолуние в знака на опозицията ви Близнаците. Трудно ще се измъкнете от партньорската и родителска опека. До обед силите на доброто и злото са изравнени. Не взимайте страна в спорове и не правете избор, който ви е наложен от някой друг. От 4-и Меркурий вече няма да ви гледа в опозиция, а това ще стабилизира бизнеса ви, ще помогне да отворите свой търговски обект, да започнете нова дейност и да работите повече за личния си интерес. Родените в третата декада може да направят опит за отделяне от досегашните съвместни инициативи, в които парите и отговорностите се разпределят неравностойно. 5-и е ден за активни преговори, за представителни срещи, за уреждане на документи и разрешителни. В четвъртък е противопоказна груповата работа и поемането на колективна отговорност. Отложеното за 7-и ще ви донесе късмет, пари и изгодни договори. Яжте на воля.

Козирог 22 декември – 20 януари

Всичко предприето на 1-и ще донесе хармония, придобивки и нова подредба в начина ви на работа и живот. Сега е момента да потърсите ново жилище за семейството, да обезпечите базата за вас или за децата. Предстои ви разширение до една година. Нов човек ще се появи в живота ви. Правете и дарявайте любов. Луна и Венера ви облъчват в творчески и емоционален аспект. Вечерта ще е любовна, но в неделния ден постепенно реалностите ще ви връщат на земята. До обед на 2-и прокарвайте своята политика и не се съобразявайте с никого. Дават ви се неподозирани шансове в много посоки. Планирайте и сондирайте мнения. На 3-и ще се събудите с усещането за полезното и вредното. Доверете се на сетивата и следвайте интуицията. На 4-и направете своя ход в нова посока. Започнете нов бизнес, на свой терен и със свои средства. Чудесно е да осветите и новото си заведение. Родените около 1 януари ще попаднат в примката на споровете и противопоставянията на 5-и, когато от няколко страни ще ви притискат с условия и изисквания. Не влизайте в нова среда, не назначавайте нови служители и не провеждайте събрания. Вероятно е да се появи провокатор там, където се действа колективно. 6-и минава в дистанциране и разправии, но на 7-и проблемите се уреждат и добра работа ще свършите. Не се ограничавайте в храната, в този ден не се пълнее.

Водолей 21 януари – 19 февруари

1-и ще бъде изкушаващ ден в любовта. Може да направите крачка към връзка, която в бъдеще ще ви донесе само сълзи и разочарования. Ден на изневери и неравностойни отношения, в които едната страна със сигурност ще е губеща. Ако купите имот гледайте да е на ваше име. Не давайте и не приемайте съвети. На 2-и се опитваме да избягаме по тъча от задълженията и семейната отговорност. Очертават се малки и големи предателства. В този ден властват тъмни сили. Изкушенията ще ви създават тревоги и ще засилят компроматната атака. На 3-и до обед бъдете себе си и не позволявайте намеси. Оставени сме на личния си човешки избор. За следобед планирайте консултации и срещи с хора, от които има какво да се вземе, научи и получи. 4-и е ден за проучване на нови пазарни ниши. Направете промоция и реклама на продуктите и творенията си. Ще се събудите с вярното усещане за полезното и вредното. На 5-и няма да минете без разправии, но в тях ще се роди истината за едно бъдещо или настоящо сътрудничество. На 6-и ще спечелят тези, които не позволяват намеси в работата си независимо в каква посока. Покажете какво можете, не търсете подкрепа и съюзници, за да не ви ощетят. На 7-и срещате равностойни противници, които в бъдеще може да направите съюзници. Подайте ръка. Не е ден за диети, яжте без ограничение.

Риби 20 февруари – 20 март

На 1-и се къпем в любов и даряваме такава. Дарете и нещо материално на децата си. Сега е момента да придобиете имот, наследство и собственост. Обезпечете семейството, мислете творчески и претворете в реалността идеите си. На 2-и ограничете контактите, пазете се от странично влияние и манипулация. Може да бъдете зарибени и употребени. Родените във втората декада ще имат притеснителни изживявания на 3-и. Първата половина на този ден дава възможност да си върнете дълговете и да разчистите терена на връзките. Време е да премахнете от живота си вредни и неприятни дразнители. На 4-и напредвайте бавно. Родените в третата декада да не бързат в начинанията си, за да не работят в бъдеще за чужда кауза. Стартът на новите проекти отложете за края на работното време или за 5-6-и, които ще се най-силните ви и творчески дни, стига да действате самостоятелно. 5-и е благоприятен за освещаване на новите ви обекти, за откриване на нови офиси, ресторанти и за реклама на бъдещата ви работа. На 6-и се концентрирайте само в семейните дела и работата в името на децата. Не се обвързвайте с нови договори. Опитайте да пробиете самостоятелно в нова пазарна ниша. В петък ще се появи нов съюзник, нова възможност и нов вариант за развитие. Ще има за какво да почерпите. Хапнете си без ограничение.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.