Вижте какво вещаят за Вас звездите за седмицата от 1 до 7 февруари.

Овен 21 март – 20 април

Навлизаме в период на детронации. Меркурий навлиза в Риби, а Венера в Овен. И двете планети се чувстват там в изгнание и в изолация и не могат да развият потенциала си. Може да се окажете в плен на неблагоприятни връзки, а това ще утежни работата и ще навреди на професионализма ви. 2-3-и носят преразход на сили и средства, а 6-7-и носят конфликти. 4-5-и ви дават повече свобода. Днес не тръгвайте рано на път, особено ако се разделяте с конфликт с близки и приятели. До неделя на обед нещо тъмно и недоизказано ще ви създава главоболия. Опитайте да си уточните отношенията и да си простите прегрешенията. Тенденцията е трети страни да печелят от проблемите в партньорските ви връзки. И децата стават неуправляеми, ако усетят слабостите ви.

Телец 21 април - 20 май

Чака ви успешен уикенд. Ще ви се предложи нещо изгодно, а започнатата преди работа ще даде първите си плодове. На 3-и подпишете нови договори. Вдигате нивото, доходите ви нарастват. Важното на 4-и свършете до обед. На 5-и започнете с жест на внимание и сами ще получите подкрепа. На 6-и променете прическа и визия. На 7-и се включете в колективни инициативи и ще успеете. За родените в първата декада днес съдбата е приготвила подарък. В живота ви ще настъпят благоприятни обрати. Идват неочаквани пари и придобивки. До обед пътувайте, направете посещения на роднини и евентуални спонсори. От обед до утре на обед не започвайте нови начинания, но това, за което сте се постарали в миналото ще даде богата реколта.

Близнаци 21 май – 21 юни

Чака ви успешен и творчески уикенд. Преговаряйте със спонсори. От 3-и Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рибите. Ще се разсейвате, ще се колебаете какво да изберете, а така в следващите два дни ще загубите трудно спечелено предимство. На 4-5-и повече ще давате отколкото ще получавате, но на 6-7-и успешно ще се включите в печеливши дейности и проекти. Днешният ден започва с детронации на конкуренти, с обрати и промени в планове за срещи и пътувания. Някой ще спечели много от грешните ходове на околните. Нищо няма да върви по план, така че подгответе се за изненадите с резервен вариант. До утре на обед се лови риба в мътна вода. Източените ни ресурси и язовири създават условия за това. Контролирайте емоциите, почивайте си.

Рак 22 юни – 21 юли

Съботният ден има своята светла и тъмна половина. Важното свършете сутринта. Не се товарете с много задачи. От 3-и Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рибите. Пътувайте, сключете нов договор. На 4-5-и ще имате няколко варианта за избор. Доверете се на интуицията. Опитайте да разберете другата гледна точка. На 6-7-и взимате болезнени решения. Днешният ден носи неочаквани обрати. Един губи предимства, а друг ще се похвали с придобивки и неочакван късмет. Не споделяйте с околните както радостните, така и болезнените положения. От обед до утре на обед се очертават намеси. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Всичко да се проверява по различни канали. Не бъдете максималисти.

Лъв 22 юли – 22 август

До 3-и на обед всичко при вас върви с мъка. Луна, Уран, Слънце и Меркурий ви облъчват с нехармонична енергетика. Но от 3-и с навлизането на Меркурий в Риби и на Луната в Близнаци може да очаквате благоприятни промени. На 4-5-и правите стабилизираща крачка в бизнеса и може да подпишете изгодни договори. На 6-7-и сте на път да оглавите нов екип. И в любовта сте на ниво. Днес проблемите никнат като гъби за родените в първата декада. Може да започнете приятно, но до обед на личния ви и семеен хоризонт ще се появи първият облак. До утре на обед ще прескачат мълнии. Нищо съществено да не се предприема. Ограничете разходите, не си позволявайте да играете хазартно и да участвате в рискови състезания. Следете какви ги вършат и децата.

Дева 23 август – 22 септември

До понеделник си гоните интереса къде с хитрост, къде с нахалство и натиск, но успявате да се наложите и да извечете ползи, когато другите губят. На 4-5-и ще търпите лишения и ще сте обект на атака от страна на колеги и преки конкуренти. Вървите към изневери. На 6-7-и си връщате загубени позиции в бизнеса и в любовта. Намирате стабилни покровители и се включвате в силен екип. Днес не губете надежда и самообладание, независимо какво се случва. Ще извлечете полза и от грешките си, а чуждата непредпазливост и невнимание ще работят за личния ви интерес. Оказвате се на точното място с точните хора в удобен за преговори момент. Ще имате неочаквана печалба и предишните ви загуби ще се превърнат в предимства. Чакайте постъпления в бюджета.

Везни 23 септември – 22 октомври

Навлизате в период с напрегната програма. До понеделник стартирайте нова дейност и заявете участието си в съвместни дейности. На 4-5-и ще се наложи да направите самостоятелна крачка независимо пречките по пътя и неодобрението на колеги и близки. Навлизате в емоционално нестабилен период. Вървите към изневери. От 7-и изкусителката Венера ще ви гледа в опозиция. Днес до обед се занимавате с битови проблеми, с ремонти и поправки, с размествания и с новата подредба на дома. Постарайте се да заемете най-северната позиция в апартамента и офиса, за да държите ситуацията под контрол. От обед до утре на обед намалете натоварването и не се срещайте с хора, които обикновенно ви провокират. Контролирайте емоциите. Не е ден за признания.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В събота губите пари и задлъжнявате. И в неделя парите сякаш изтичат между пръстите ви. На 4-и ще компенсирате загубите и може да сключите изгодни договори. 5-и носи среща с покровители. До два дни влизате в нова среда. На 6-и идва радост и промяна в дома ви, а на 7-и постигате максималното на фона на другите, които показват посредствени резултати. Не се давайте без бой, апетитите са огромни. Днес родените в първата декада ще попаднат в екстремни и рискови ситуации, при които може да загубят пари, протекции и пълномощия. Конкуренцията е заложила капани в желанието да ви спретне и компромат. Слабостите ви лъсват. Внимавайте с алкохола и стимулантите. От обед до неделя на обед нищо важно да не се предприема. Сами се вкарвате в източваща силите ви програма.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не правете планове за събота, очертават се непредвидени събития. И в неделя не се намесвайте в чуждия избор. Родените в първата декада ще изживеят стресови моменти на 3-и сутринта. Непредвидени обстоятелства ще стопират дейноста ви. На 4-5-и обещанията няма да се спазват и отношенията ще се изострят. На 6-и правите нужните рокади и на 7-и постигате победа. Днес навлизаме в период на биохимични трансформации. Мислено се разделете с всичко вредно от миналото си. Сутринта е натоварена с неочаквани събития и обрати в живота на много хора. Плановете ви се променят. Не се ядосвайте, а се нагодете към промените, за да изразходвате минимални сили, пари и енергия. Ще намерите нужното лекарство и успокояващите думи.

Козирог 22 декември – 20 януари

През уикендна много съдби ще се объркат, а това ще помогне лично на вас да оправите живота и отношенията си. Завръщат се каещите се грешници, връщат ви жестове на внимние и дължими пари. На 4-5-и действайте в две направления, не се колебайте да направите промените, които ще ви стабилизират. 6-7-и носят проблеми във връзките. Венера навлиза в нехармоничния ви Овен. Днес родените в първата декада може да се похвалят с придобивка, с неочаквана печалба и късмет на фона на чуждите загуби. Проблемите на околните ще решат вашите. Подайте ръка на тези, с които времето и разстоянията са ви раздалечили. От обед до утре на обед оставете нещата просто да се случват без излишни емоции и коментари. В момента е важно да си подсигурите гърба.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Проблемете никнат като гъби през уикенда, а с тях нарастват и разходите ви. Ще плащате за чуждите удоволствия, а за вашите никой няма да помисли. Но от 3-и навлизате в силен период. Ще бъдете обект на ухажване и съдействие, ще получавате подаръци и ще подписвате изгодни договори. Не се отказвайте от нищо предложено. На 6-7-и влизате в нова работна група или организирате свой екип. Днешният е рисков и проблемен за родените в първата декада. Луна и Уран ви гледат в пречупващ аспект от знака на Телеца, с когото имате коренно различни виждания и мироглед. Ще правите жестове, които няма да се оценят, а и личните ви оценки ще са прибързани. Ще се наложи да делите това, което сами сте изкарали с пот и труд с някой, който си е живял живота през това време.

Риби 20 февруари – 20 март

За вас се очертава чудесен уикенд са удоволствия, пътувания и приятни срещи. За всичко може да плаща друг. От 3-и Меркурий ще навлезе във вашия знак и ще донесе възможности за успех и печалби в бизнеса. На 4-5-и ще трябва доста да се потрудите, за да заемете престижно и добре платено място. Най-големите ви успехи и постижения идват на 6-7-и, когато може да получите повишение и нов пост. Днес е време за прошка и признание. Ще се случват събития разчиставщи сметки и отношения. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко вредно и болезнено за вас. Ограничете вредни връзки. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока. Не затваряйте, ако случайно сте набрали нечий номер. Денят носи шансове за изход от всякакви кризи.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Какво работеха звездите, преди да станат известни? (ГАЛЕРИЯ)

Трудно е да си представим, че обсипаните с блясък холивудски звезди някога са си изкарвали прехраната със занаяти, които са коренно различни от актьорската игра. Много преди да си заслужат да се разходят под светлините на прожекторите, много звезди прибягват до странична работа с цел да свържат двата края, преди (евентуално) да ги застигне късметът.